FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Middlesbrough - STEAUA - semifinala UEFA 4-2

«1141516171827»
kolkka27.04.2006 21:32

Multumesc Steaua. Ar fi nedrept acum sa caut vinovati, explicatii, sa-i pun pe unii la zid. Toti au vrut; unii nu au stiut mai mult, unii nu au putut mai mult. Au fost zile si luni de vis, oferite de Steaua. Daca ne-au batut, inseamna ca au fost mai buni.

PS: nu stiu de ce, dar ma bate un gand catre [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]... care a fost lasat acasa...

iL Napoletano27.04.2006 21:34

Motanul D hai incerc din rasputeri sa ma calmez...stii cum e...doar suntem 'frati'

Sburatorull27.04.2006 21:35

....de ce nu ati atacat tot meciul cum ati atacat ultimele 3minute...???...Olaroiu du-te in alta parte daca echipa nu te-asculta...bravo lor....am pierdut pe mana noastra...sa ne bucuram ca am jucat semifinala si sa nu plangem ca nu jucam finala...

brada27.04.2006 21:35

nul blamatzi pe Olaroiu... tot meciu a vrut sa impinga apararea departe de Carlos Jucatorii trebuiau sa nu renuntze la mijloc ce era cu aglomerarea aia acolo ? de ce credetzi ca am luat golurile ? of ... atat de aproape si totusi atat de departe

Motanu D27.04.2006 21:36

Nu mi-e usor. De aia ma abtin sa scriu mai mult ! Sa lasam putin timp sa treaca si sa judecam calm, la rece. e tot ce mai putem face acum !!!

iL Napoletano27.04.2006 21:38

Fratello si eu sunt de aceeasi parere...am intrat pe forum doar sa-mi descarc putin nervii pe gurile spurcate care am inceput sa injure in stanga si in dreapta..Pacat ca aproape nimeni nu stie sa piarda cu demnitate

ultrasalajan27.04.2006 21:38

De vina e mentalitatea jucatorilor!La 2-0 s-au crezut calificati,iar daca au crezut ca baga toata autobaza in poarta si scapa,s-au inselat!Oricum trebuie sa le multumim pentru toate clipele frumoase si nu numai,si sa fim mandri ca avem o echipa mare.Data viitoare ne vom opri in finala.Forza Steaua!Sa fim alaturi de ei pentru meciul cu Rapidul si pentru restul meciurilor.Respect Steaua!

sorin_77727.04.2006 21:39

DUREROS

alex ripper27.04.2006 21:40

nu pot sa spun decat: ar fi fost FC Sevilla. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

radical27.04.2006 21:41

Fratilor defensiva a fost praf...Nu s-a realizat o coordanre intre Carlos si cei 2 fundasi centrali...

Asta e...capul sus...concentrare la campionat...Anul viitor Liga Campionilor...

brada27.04.2006 21:41

parerea mea apararea e de vina .... nu ai ce sa mai zici cand ei trebuiau sa urce ... sa faka pressing sa nu mai fie atat de aglomeratzi ... e tragic ...

M@rmota27.04.2006 21:42

Am fost atat de sigura pe ei...pe modul in care au abordat meciul in primele minute...vedeam..cel putin 5 goluri in poarta lui BORO si pe Carlos odihnindu-se...este pur si simplu..INCREDIBIL..nu credeam ca o sa ajung ca in ultimele minute..cu lacrimi pe fatza sa stau in genunchi si sa ma rog in fatza televizorului sa inscriem, sa ne calificam pentru ca meritam, am muncit mult sa ajungem aici :cry: :cry: :cry:

gabriela27.04.2006 21:43

Nu pot sa cred ca Steaua a ratat acum calificarea in finala. E o zi foarte trista pentru mine, nu mai pot de nervi, de suparare si de plans. Mi-a fost o frica si am avut niste emotii in timpul meciului, ca imi era teama sa nu ma imbolnavesc de inima. Mai am putin si daram peretii casei de suparare ca nu am pe ce sa-mi descarc nervii. Nu pot sa injur echipa sau antrenorul sau nimic de la Steaua pentru ca fiind stelista trebuie sa-mi sustin echipa pana la moarte. Asta e, a fost un meci nasol, am ratat finala, dar poate am invatat ceva din infrangerea asta si nu o sa mai stam cu fundul in poarta cand avem 2-0. FORZA Steaua si sa speram ca la anul ajungem cat mai departe in Champions League.

alex ripper27.04.2006 21:43
Fratilor defensiva a fost praf...Nu s-a realizat o coordanre intre Carlos si cei 2 fundasi centrali...

Care fundasi din cei 7+2???

martanu27.04.2006 21:43

Tristetea este asa de mare ca nu exista iconita care

sa o exprime............

As vi vrut sa pot spune ca am murit frumos, dar am

murit urat parca asteptand sfarsitul pe patul de

moarte..................

Sa invatam de la adversarii nostri de astazi...si

sa impiedicam aviarele in urmatorul meci........

Sa fim alaturi de echipa sa o incurajam in meciul

de pe Lia........sa demonstram ca STELISTII sunt

cei mai tari

estephany27.04.2006 21:43

meciul asta trebuie aruncat la cos.sper ca administratorii site-ului nu vor avea "inspiratia" de a-l posta pe undeva.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

treia27.04.2006 21:43

ce urat ... pacat, mare pacat de Steaua.. chiar imi pare rau

Bravoo27.04.2006 21:44

Bravo Steaua! Atat am de zis, si nu pe un ton retoric...

"Stelist pana la moarte?" pana la moartea cui? pana la moartea chefului tau poate... A pierdut Steaua, e adevarat... pacat, ar fi meritat sa castige... Dar de la "Stelist pana la moarte, pana dincolo de moarte etc,etc" pana la cuvinte grele aruncate de suporteri jucatorilor si antrenorilor vad ca n-a mai fost mult....

Ce fel de suporteri sunteti voi? sa va injuarati echipa in halul asta? unde va credeti? ati fost voi pe teren sa jucati? ati muncit voi in locul lor la antrenamente? Ma mir ca n-aud deja pe unii spunand ca "daca pierde si meciu' cu rapid ma fac rapidist" (sincer, n-ar fi exclus s-o vedem si p-asta... ma astept la multe de la niste apucati care stiu sa cante cand echipa lor castiga, si sa-i injure cand pierde....

Rusine! Rusine! de 3 ori rusine! Sau rusinica..., vorba unora ;) Rusine suporteri de 2 bani ce sunteti (unii dintre voi)

Intrebare: A fost ultimul meci al Stelei in calitate de suporteri? sau de ce injurati atat???

Bravo Steaua, suntem alaturi de voi, la bine si la greu!!! Ma-nclin in fata voastra!

Parerea mea!

Ayrton27.04.2006 21:47

DUREROS, DE NEINTELES! Nu stiu cine e mai vinovat, Oli..., unii jucatorii... Sunt altii in masura sa analizeze! Insa un lucru stiu sigur, nu trebuie sa gasim tapi ispasitori. Totul trebuie judecat la rece!

FEF27.04.2006 21:49

SUNT TRIST . ASTA E. SI LA ANUL SE JOACA CL SI UEFA. MULTUMIM Steaua PT TOT CE AI FACUT ANUL ASTA IN EUROPA.

Madeleine27.04.2006 21:51

Dragi stelisti,

parerea mea: nu injurati, nu acuzati conducerea, echipa sau antrenorul, nu scandati impotriva lor pe stadion. Cel putin sa n-o facem in public.

Sa fim alaturi de ei in meciul de duminica. Sa-i sustinem din tot sufletul in continuare.

Pentru ca altfel le dam satisfactie cainilor, aviarilor si tuturor celor care nu ne suporta. Tocmai am dat o raita vreo 5 min. cu telecomanda pe televiziuni si m-am ingrozit, cateva zile nu mai deschid televizorul: toti isi dau arama pe fata, ranjesc in coltul gurii, acuza, ironizeaza, isi arata simpatiile si antipatiile. Sa nu le dam satisfactie. Sa nu ne comportam ca luzarii de dinamovisti. Noi le suntem superiori.

Dica_galacticu27.04.2006 21:52

Incredibil frate :(((((((((((

kitty2127.04.2006 21:53

Pacat!!!!! ,dar asta este... cateodata castigi cateodata pierzi ...

Dupa primul gol li "s-a stricat mecanismul"...si de aici pana la haos a fost doar un pas...

Asta e "blestemul " echipelor romanesti nu stiu sa se remobilizeze ...

Felicirari Steaua ca ai ajuns pana aici si ... poate data viitoare...

ManiaCU27.04.2006 21:53

suntem neputinciosi :(

MPeRor27.04.2006 21:54
BRAVOO..vorbele astea sunt spuse la suparare..sa vezi ca maine toti vor fii stelisti din nou..oricum este pacat cand vezi ca se putea mai mult dar sa nu uitam ca suntem o echipa mica a europei si n u putem sa ne ridicam la bugetul lui boro..asta a facut diferenta..nu avem destui jucatori..oricum parerea mea este ca o sa ne mai intalnim cu asemenea sanse (dak se investete) si sper ca atunci experienta unor meciuri ca astea sa-si spuna cuvantul..
«1141516171827»