FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Middlesbrough - STEAUA - semifinala UEFA 4-2

«1171819202127»
DTP-Ludacris27.04.2006 22:34

90% din Romania este trista iar cei 10 % care nu pot comenta jocuc echipei lor ca ei nu joaca pe nicaieri sunt bucurosi ca singura echipa cat de cat se zbate ...a pierdut in fata unei echipe...NOROCOASE si care sia dorit mai mult victoria

Dj27.04.2006 22:35

da`ti foc caine

iL Napoletano27.04.2006 22:35

vreau sa va arat un articol superb pe care la scris Catalin Tolontan..bravo lui ...intradevar asta a fost seara lui Oli.!

''Seara ta, Oli

Da, la naiba, nu sînt cel mai bun dintre voi! Nici măcar nu exist pe lista Generaţiei de Aur. N-am insignă, n-am scos lumea în stradă, am jucat şi eu fotbal precum zecile de mii de expaţi care transpiră în Japonia, Coreea sau Emirate, umăr la umăr cu stewardesele şi arhitecţii, doctorii şi programatorii, specialişti bine plătiţi, dar însinguraţi în culturi şi feluri de mîncare străine.

Aceasta însă e seara mea. A mea, Cosmin Olăroiu, fotbalist aşa şi aşa, antrenor de 37 de ani, nu vi s-a părut mereu că sînt mai vîrstnic?, care am trecut prin toate. Am simţit umilinţe, bucurii, am adus bani de acasă, dar i-am şi scos dublu, am vîndut jucători, am strîns din dinţi, strîng şi acum... Mă judecaţi? Judecaţi-mă! N-am să cer îndurare! Sîntem bărbaţi, ce naiba! Oricum n-o să doară mai mult ca seara asta. Seara mea.

Şi am ajuns aici. Poate că întîmplător că sînt primul din generaţia mea care reuşeşte, care atinge cerul cu mîna, chit că apoi se prăbuşeşte. Ştiu, Gică Hagi, tu ai fi meritat cel dintîi. Dar eu am suferit mai mult ca tine. Şi am răbdat. Ceea ce trăieşti tu acum, eu am trăit de multe ori. Am stat şi eu pe bară, Lăcă! Am simţit privirea strîmbă a patronului, Răzvan! Am avut impresia că sînt uitat de lume, aşa cum poate simţiţi şi voi poate, Sabău şi Munteanu.

N-am sfaturi să vă dau. Încerc să mă stăpînesc, deşi îmi vine să urluuuu. Şi, cu toată energia ce mi-a rămas, am un singur lucru pe care vi-l pot şopti: CONTINUAŢI! Noi vom schimba fotbalul românesc.

I.N.Money27.04.2006 22:37

Pacat ca presa asta mizerabila a sters cu buretele parcursul Stelei ,vad ca pe toate posturile se da vina pe Balan,ba ca vor sa intre in direct cu Corsicanu ca sa vb....MIzerii pur si simplu mizerii

NU MERITATI O ECHIPA CA Steaua IN TARA ASTA

silviudeep27.04.2006 22:38

asta e romanu...Oricum ce a reusit Steaua de 2 ani incoace nu a reusit nimeni. La anul in finala ne oprim!!!

DTP-Ludacris27.04.2006 22:39
da`ti foc "caine"

de ce ai pus " (ghilimele) chiar e caine sau cateaaaa

MachedonuRAPID27.04.2006 22:39

Superb articolul.

Capu` sus ba , dovediti ca sunteti suporteri adevarati , nu de conjunctura , nu mai injurati echipa , incurajati-o. Acum are nevoie mai mult decat oricand de voi.

Dj27.04.2006 22:40

ludacris..e setat de forum "

DTP-Ludacris27.04.2006 22:40
Superb articolul.  

Capu` sus ba , dovediti ca sunteti suporteri adevarati , nu de conjunctura , nu mai injurati echipa , incurajati-o. Acum are nevoie mai mult decat oricand de voi.

nu noi o injuram "ba" ci suporteri ai rapidului si ai lui Dinamo

DTP-Ludacris27.04.2006 22:40
ludacris..e setat de forum "

srry ....acum am vazut si eu...

Dj27.04.2006 22:41

si tu te`ai bucurat aviarule?

pana la urma dc isi dau cu parerea "altii" despre meciul echipei noastre..

DTP-Ludacris27.04.2006 22:43

oare .. jucatorilor rapidisti nu le este rusine ca au tinut cu M`boro ? au fost eliminati pe buna dreptate de Steaua..asta demostreaza ca au un caracter de rahat si gandesc ca niste copii suparati ca li-sa furat jucaria...ce dreaq...sunt totusi romani...IQ -0 si restu ...tot la fel !!!!!!!!! RUSINE ...

iL Napoletano27.04.2006 22:44

Noapte buna baieti....si capul sus!

FORZA Steaua

rastafarianul27.04.2006 22:44

Mai nene...cea mai mare calitate e sa iti recunosti gereselile...de aici pleaca totul....e vorba de maturitate...sa iti poti asuma atat victoria cat si esecul....unde in lumea asta s-a mai vazut asa ceva....de la 3-0 la general sa pierzi finala....nu e posibil...nu e posibil........DOAMNE DUMENZEULE !!!!!

Dj27.04.2006 22:44

ne revenim noi...

MachedonuRAPID27.04.2006 22:44

Nu mi-am dat cu parerea si nici nu m-am bucurat. intrasem sa va incurajez dupa cum vezi , dar vad ca deja ati inceput cu "aviarule" ...asta e. Noapte buna.

Dj27.04.2006 22:45

pai ce ai vrea ma? sa iti zic frate..sora..?

Melku27.04.2006 22:47

Sunt pur si simplu in stare de soc total,nu am mai fost asa de trist de 6 ani de cand...mi s-a intamplat ceva trist in familie...ma macina,ma doare, durerea e insuportabila, am trecut si prin piata universitatii si am cantat 10-15 minute alaturi de suporterii care se aflau acolo dar nu am mai REZISTAT!!! simt ca mor, ca nu mai am aer si incerc sa imi calmez inima albastra cu un vin roshu...nici nu mai am chef sa critic cu toate ca ar fi loc de ceva critici dar nu mai am putere...

spre_2427.04.2006 22:47
Mai nene...cea mai mare calitate e sa iti recunosti gereselile...de aici pleaca totul....e vorba de maturitate...sa iti poti asuma atat victoria cat si esecul....unde in lumea asta s-a mai vazut asa ceva....de la 3-0 la general sa pierzi finala....nu e posibil...nu e posibil........DOAMNE DUMENZEULE !!!!!

sa mai vazut ! acu cativa ani ! Dinamo - Gloria Bistrita ! prima repriza 4-0 Dinamo ! a doaua repirza la jumatate 4-0 pt Dinamo ! si meciul sa terminat cu 5-4 pt gloria ! TUTUROR LI SE INTAMPLA ! nu e devina nimeni!

DTP-Ludacris27.04.2006 22:47

asta e ...nimic nu e imposibil...

vb lui Il Napoletano...capu sus ..

Bogdan4Steaua27.04.2006 22:48

Suntem cu totii suparati insa nu va luati de el. A dovedit fair play fata de noi(ma refer la MachedonuRapid).

Dj27.04.2006 22:48

spre_23 nu compara un meci de campionat cu o semifinala pe care ai ocazia sa o joci o data in viata poate

DTP-Ludacris27.04.2006 22:49

Nu mi-am dat cu parerea si nici nu m-am bucurat. intrasem sa va incurajez dupa cum vezi , dar vad ca deja ati inceput cu "aviarule" ...asta e. Noapte buna.

lol ...ne urezi noapte buna...se stie ca noapte BUNA nu are cum sa fie ....e cea mai nasoala noapte din viata mea...nush dak o sa dorm..

danmesser27.04.2006 22:50

sa mai vazut ! acu cativa ani ! Dinamo - Gloria Bistrita ! prima repriza 4-0 Dinamo ! a doaua repirza la jumatate 4-0 pt Dinamo ! si meciul sa terminat cu 5-4 pt gloria ! TUTUROR LI SE INTAMPLA ! nu e devina nimeni!

Nu era cu Foresta Fălticeni? :)

Mă rog, dacă a fost şi cu Gloria Bistriţa... un exemplu în plus...

DTP-Ludacris27.04.2006 22:51

nush dak kreva dintre voi ati avut certuri cu machedonuRAPID dar si eu consider ca e fairplay...si orice roman care se bucura ca Steaua a fost descalificata ...ar trebuie sa se gandeasca ca un moment ca Steaua...e Romania si invers..( dak nu scriu bine...bautura bato vina)

«1171819202127»