FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Barclays Premier League

«18910111213»
Anfield08.02.2014 19:37

In sezonul trecut, Arsenal a fost cea mai avantajata de arbitri, cu 7-8 etape inainte de final. Nu ar fi prins nici macar Top 4. Liverpool cea mai dezavantajata.

DD31.png

Ronnie si drvladyk sunt niste frustrati... acum ca echipa lor e ciuca batailor tac malc toti si sunt cu capul in pamant. Sper ca vor avea si ei parte de "10 years of Moyes". Fotbalul din Anglia s-a bazat in mare parte pe "cicluri". Revenirea in Champions League va fi de bun augur pentru LFC. Am incredere in Brendan Rodgers... jocul pe care il fac cormoranii, chiar si cu un lot atat de subtire, aminteste de jocul practica de trupa lui Rafa Benitez. Nu e plictisitor ca un meci al lui Tottenham, Chelski sau United... nu e penibil ca un Arsenal care in ultimele 5 meciuri de pe teren propriu nu e in stare sa dea gol in prima repriza. Singura care ar merita sa ia titlul ar fi City, fiindca practica si ei un joc spectaculos.

Pacat ca sunt pe aici unii utilizatori ipocriti care il pupa pe rus in dos, chiar daca echipa lor joaca un fotbal de rahat, iar cand e vorba de Barcelona, ii ridica la rang de world class pe niste jucatori care in acest moment sunt doar pe locul 3 in Spania, cu arbitraje cu tot, dar care totusi se straduiesc sa ofere si ei un fotbal cat de cat placut ochiului. Cand Barcuta e "umilita" prin antijoc precum a fost City cu Chelski, ataca si ei antijocul adversarelor, dar uita ca sustin o echipa gen autobaza in alt campionat. #plasticfans #gloryhunters

Anfield08.02.2014 20:06

Nu au fost aceiasi patroni cand a venit Andy Carroll. Dezinformator tipic ce esti. Atacantul lui WHU s-a accidentat urat si de aceea nu a jucat in acest sezon.

Patronii de acum, desi sunt bogati, prefera sa faca investitii bazate pe regulamentele Financial Fair-Play. Nu conteaza ca sunt bogati. Ca FFP e doar o gluma din cate se pare, asta asa o fi... dar foarte bine ca nu investesc in tot felul de transferuri inutile ca mai apoi sa vanda jucatorii aiurea precum se intampla la clubul rusului, ci incearca sa bage vitamine pe jucatorii din propria ograda. Rezerva lui Chelski, Sturridge, devine incetisor al doilea cel mai bun atacant din Premier League dupa Suarez, asta in conditiile in care a fost si accidentat o perioada buna de timp. Aici e o problema de managament strict la londonezi fiindca au multe valori pe banca aia de rezerve de care nu stiu sa se foloseasca. E bine ca profitam noi in schimb.

Iar Torres, da, a fost o teapa fiindca nu joaca nimic. A fost chemat la nationala doar din mila de cand e la Chelsea. In 2008 si 2010 era la Liverpool. Din 2011 a fost inutil si pentru nationala Spaniei.

Arsenal1886Steaua194708.02.2014 20:14

Clasamentele alea pe care le-ai pus sunt foarte subiective si facute probabil de un suporter Liverpool.

Pana una alta Arsenal se uita de sus la Liverpool de la o inaltime de 5 puncte. Nici nu imi fac probleme... lupta la titlu e in 3 (Arsenal,Chelsea,City) si lupta pentru locul 4 intre restul echipelor de la Liverpool pana la United. In urmatoarele 3 etape Arsenal revine pe 1 si o sa aiba cel putin 8 puncte peste Liverpool. Vei vedea :). Si de Boxing Day erau fanii Liverpool in extaz ca sunt pe 1 si ajunsesera intr-o luna la 8 puncte de lider.

Nu e mai putin adevarat ca atac aveti. Suarez si Sturridge fac o echipa extraordinara. Doar ca iti trebuie mai mult de 2 jucatori ca sa emiti pretentii... din pacate. Asta o stiu de la Arsenal :) .

Nu ma asteptam sa se anime asa topicul de Premier League :)). De ar fi asa la fiecare etapa... :D

Anfield08.02.2014 20:18

Clasamentele alea sunt foarte corecte, fiindca gasesti pe acelasi site deciziile dubioase ale meciurilor fiecarei etape. Poti sa cauti meciurile si sa te uiti la faze. Totul e scris asa cum trebuie. Da, e jenant sa afli ca arbitrii trag cu tine, dar e OK. In urmatoarele 3 etape eu cred ca Arsenal se va ruga sa ramana in Big Four. :))))

Arsenal1886Steaua194708.02.2014 20:20

Vedem peste 3 etape cine are dreptate :) . Oricum va urez bafta in continuare si daca la finalul sezonului ar fi sa aleg echipa de pe locul 2, dupa Arsenal, ar fi Liverpool cu siguranta ;) .

Anfield08.02.2014 20:28

Pai si eu as alege sa fie Arsenal pe locul 2, dupa Liverpool, fiindca nu suport ipocrizia fanilor lui Chelski si City care se lauda cu transferurile lor "minune", desi ultima macar joaca spectaculos. Daca s-ar aplica Financial Fair-Play la "sange", cele 2 cluburi nu ar juca in Champions League o vreme.

Anfield08.02.2014 20:40

Torres nu valora 50 de milioane fiindca era in declin. Sau s-a uitat atat de repede de faptul ca Abramovici l-a adus crezand ca o sa faca tuturor o aroganta si s-a dovedit ca transferul e un epic fail?

Chelsea e pe primul loc dintr-o conjunctura favorabila. Doar fanilor de plastic le place sa se uite la meciurile unde antrenor e Mourinho. Au noroc cu autobuzul, pacat ca n-au si un atacant care sa faca spectacol.

Carroll, asa de slab cum a fost el, putea sa faca suporterii fericiti daca s-ar fi validat golul finalei de cupa. Si nu ar fi fost un sezon chiar dezastruos. Am fi castigat 2 Cupe intr-un sezon in care in campionat am fost de mijlocul clasamentului. Totusi, culmea ironiei e ca acelasi "management" a adus la echipa golgheterul actual al Premier League.

Cand esti furat de arbitraj in tur si astfel ti se anuleaza absolut toate sansele de a merge acasa cu cel putin un punct (sau puncte), chiar daca ai management defectuos, tot furt se cheama.

P.S. Martin Skrtel has scored the same amount of goals this season as Fernando Torres.

Anfield08.02.2014 21:58

Torres a iesit campion doar pe hartie. La contributie a fost zero.

Suarez deja a avut oferta de 40 de milioane (banii ce au fost dati pe Ozil) de la Arsenal. Reactia patronului: "Oare ce fumeaza cei de la Arsenal?".

In Anglia e cel mai slab arbitraj din ultimii 10-15 ani. Si din 2009 (sezonul in care a terminat pe 2 din cauza ca United in acea vreme a "trebuit" sa ia titlul) Liverpool e cea mai dezavantajata dintre toate. Ar fi fost cu siguranta altfel daca s-ar fi luat titlul in acel sezon.

Anfield09.02.2014 14:57

Imi spune si mie cineva cum joaca Chiriches? Ca eu nu-l vad pe teren. O fi tras iar o betie?

Anfield09.02.2014 16:09

Eh, nimic personal. Atat ca nu imi plac jucatorii overrated. La Steaua era bun, dar n-are fata de o echipa de peste mijlocul clasamentului in Anglia. Viata extrasportiva e de asemenea un minus. Poate ca la o echipa gen West Ham s-ar descurca mai bine decat Rat si s-ar ignora escapadele de tip betie, dar la Tottenham in cel mai bun caz va fi rezerva care va intra atunci cand lipsesc titularii. Adica un soi de Kolo Toure, doar ca varianta tanara. Sau Coates, daca tot dorim un exemplu de jucator tanar, numai ca uruguayanul e accidentat.

SergioAguero09.02.2014 18:22
- nu stii sa recunosti o infrangere corecta (exact ca rapidistii) si cauti scuze pentru un management defectuos.

Care sunt acele infrangeri corecte?

SergioAguero10.02.2014 11:47

Pai atunci nu o mai da ca suntem fratii lu` rapeed.

Daca Anfield e mai fanatic, asta nu inseamna ca suntem toti asa si implicit ne comparati cu aia.

Nu vezi padurea de copaci:)

Anfield11.02.2014 18:21

Ce tari sunt alea cu "Desi are cele mai putine meciuri" e unul dintre cei mai buni. Mai nou esti cel mai bun daca nu joci deloc. :)))) Pai comparam performantele romanului care a jucat in meciurile usoare cu un John Terry care a trebuit sa faca o autobaza serioasa in meciul cu City, de exemplu? Asa si Heskey poate sa ajunga dupa 5 meciuri cel mai bun atacant din EPL, "chiar daca nu marcheaza".

Iar la partea cu duelurile e cam nasol, deoarece in Anglia asta conteaza cel mai mult. De acolo pot sa apara cu adevarat faze periculoase sau de contra-atac. Mai are pana cand sa ajunga macar la nivelul unui Ashley Williams sa zicem.

P.S. Ba mai mult, Vlad mai are putin si nu mai e nici macar in top 200 jucatori ai Premier League. Terry e al 4-lea cel mai bun fundas din EPL. Topul nu e realizat de EA Sports... se numeste astfel din motive de sponsorizare. E cel oficial al EPL. Nu mai dezinformati aiurea.

Presa din Romania scria si de Florescu ca e vreun geniu atunci cand dadea gol. Ei bine, Chiriches incepe sa dezamageasca.

Anfield11.02.2014 22:00

Daca Chelsea pierde puncte cu echipe mici, cu un lot atat de "bun" si "variat", atunci de ce ne mai miram de Liverpool ca a facut tot 1-1 cu West Brom si cu un lot mult mai subtire? :)))) Pe langa asta, trupa lui Maurinio a primit si un corner gratis (a prins portarul lui WBA mingea in interiorul terenului) in minutul 97, desi s-au aratat 6 minute de prelungire. In prima repriza a marcat tot in prelungiri. S-au mutat cei de la FA in curtea rusului? Ultima data parca Webb a tras la greu cu ei, iar in meciul direct cu LFC am si fost furati.

Brendan Rodgers, la ce lot are, e cu 10 clase peste Mourinho in acest sezon.

Lorimer11.02.2014 22:07

In Anglia nu exista echipe mici! Nu ne aflam in Spania...fiecare va mai pierde puncte pana la final.

Anfield11.02.2014 22:15

Echipe precum West Bromwich, la talia unei echipe precum Chelsea, sunt de batut. Si totusi n-au reusit sa ii bata de 3 ani!

La Liverpool a existat scuza accidentatilor la meciul direct cu West Brom (si inca va exista cat timp nu vor reveni Agger, Sakho, Enrique, Glen Johnson, Lucas), dar la Chelski ce scuza exista? Au nume de nume pe banca aia de rezerve, dar nu stiu ei cum sa ii foloseasca.

Arsenal1886Steaua194712.02.2014 09:16

In seara asta presimt o noua schimbare de lider :D.

Lorimer12.02.2014 12:37

Anfield, in fotbal astfel de scuze exista mereu. Chelsea a fost catalogata de prea multi in 2012 drept un fel de Grecia 2004. Dar se uita faptul ca au batut Barcelona jucand mai mult de o repriza in inferioritate si cu multi absenti si mai ales ca au fost egalii nemtilor de la Bayern la nemti acasa in 120 de minute cu infirmeria plina.

Deci lasa treburile astea ca sunt prea usor de combatut. Nu spune nimeni ca acum meciurile cu WBA trebuiesc luate ca etalon. Hai sa le luam pe altele si sa vedem ce scuze au aia sau ceilalti cand fac egaluri. Da, echipe de batut sunt multe dar asta nu-nseamna ca le si poti bate permanent. Asta face Juventus in Italia, insa nivelul de acolo e unul slab si asta s-a vazut in Europa.

Mie imi place mult Rodgers...dar mai are inca mult pana sa ajunga la nivelul lui Mourinho. Are cu siguranta pricepere, si un chior poate observa ca a transformat total Liverpool in bine intr-un timp foarte scurt.

Anfield12.02.2014 15:35
Sezonul '94-'95, ultima etapa, Anfield, Dalglish castiga titlul....cu Blackburn. :)) Ce dureros trebuie sa fi fost pentru fanii lui Liverpool.

In sezonul ala orice cormoran s-a bucurat ca titlul l-a castigat o legenda a LFC si nu Fat Fergie (diferenta a fost doar de 1 punct intre Blackburn si gunoaie).

Anfield16.02.2014 22:33
1912541_10152035806413375_1244300878_n.j
Arsenal1886Steaua194717.02.2014 09:13

Ma asteptam la o reactie mai rapida a fanilor Liverpool legata de arbitraj :))

Anfield17.02.2014 09:29

Am fost peste voi la orice capitol si in Cupa, meritam cel putin rejucarea meciului.

Bonus:

1781968_10152287717742238_356148866_n.jp

Arsenal1886Steaua194717.02.2014 10:44

Peste sau nu calificata mai departe e Arsenal. Asta conteaza :). Inseamna ca Arsenal au fost mai inteligenti decat Liverpool. Oricum nu s-a omorat cu firea Arsenal pentru ca miercuri urmeaza un meci cu adevarat important. Ca sa nu zic ca Arsenal a jucat cu Jenkinson,Fabianski,Sanogo,Flamini fata de Liverpool care a jucat cu ce a avut mai bun cu exceptia portarului probabil. Interesant mi se pare ca in 3 meciuri sezonul asta Suarez nu a marcat contra lui Arsenal :).

Empyro17.02.2014 12:23

Ei, ce sa mai zici si cu arbitrajul ala slab din Albion. Bine ca au primit un penalti pentru plonjonul artistic al lui Sturridge in meciul cu Fulham. Probabil ca de super-fundasii aia doi nici n-ar trebui sa mai vorbesc, fiindca sunt world-class pe langa Chiriches. Din cand in cand, Toure isi mai da un autogol de amator, iar Skrtel cate-o pasa (deviere) de gol la adversar, dar in rest sunt exceptionali !

Lorimer17.02.2014 12:46
Oricum nu s-a omorat cu firea Arsenal pentru ca miercuri urmeaza un meci cu adevarat important.

Asta nu cred. pentru multi dintre fanii lor din Anglia, meciul acesta a fost mai important decat cel de miercuri.

Poate ca Liverpool a jucat cu tot ce are mai bun, dar totodata nu are lot complet. Ambele echipe sunt pe un drum bun, ideea e ca si Arsenal sa nu-si mai vanda an de an vedetele.

Sper din toata inima ca Arsenal sa bata echipa aia ingrozitoare (dupa mine, desigur). E foarte greu, dar intr-o zi mare Arsenal poate bate pe oricine, asa cum poate si pierde la scor mare de la oricine.

«18910111213»