FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Barclays Premier League

«1789101113»
Alexandru H.24.01.2014 16:05

Da, sunt sigur ca tu ai devenit fan Liverpool pe vremea cand jucau in Liga a II-a engleza si nu dupa ce au castigat primele 4 Cupe ale Campionilor Europeni. Lorimer e fan United din 1900 iar Arsenal1886 era deja obsedat de echipa cand Chapman a ajutat-o sa castige primul campionat. Iar eu eram fan Chelsea de dinainte de Revolutie, cand nu vazusem niciun meci din campionatul englez, si nu dupa ce a ajuns Petrescu acolo. Pentru ca stim toti ce inseamna conceptul de suporter adevarat, mai ales ca-l aplicam din plin la Steaua, echipa cartierului in care ne-am nascut si copilarit.

Arsenal1886Steaua194724.01.2014 18:30

Eu recunosc ca simpatizez Arsenal de prin 1885 asa.. :D

Lorimer24.01.2014 23:19

Anfield, am senzatia ca nu te intereseaza adevarul fotbalistic, ci doar obsesia pe care o ai... nu stiu ce varsta ai, dar te informez ca faci uriase confuzii... de ex., Chelsea a capatat multi suporteri din tari din afara insulei nu din 2003 (cand a venit rusul), ci de pe la mijlocul anilor 90 cand acolo juca Petrescu alaturi de vedete precum Gullit, Vialli, Zola, Poyet, Flo, Di Matteo, Le Boeuf, Desailly, Ferrer etc etc.

Apoi, un procent urias de fani-Liverpool din Romania si multe alte tari din afara insulei, mai ales din pustime sunt fani Liverpool nu datorita traditiei exceptionale a acestui club, ci strict dupa momentul Istanbul.

Mai mult, n-am vazut ca acesti pusti sa fie vreodata interesati sa scrie vreun mic articol despre vreun moment memorabil din istoria clubului...

PS In Europa, tin cu Chelsea, cu oricine ar juca din afara echipelor britanice...dintre Chelsea si Liverpool, tin cu Liverpool! (asta ca sa intelegi ca n-am interese ascunse :) )

Anfield28.01.2014 22:26

4-0 cu Everton, de ziua legendarului Jamie Carragher! :)

Sper ca maine echipa fanilor de plastic sa piarda in meciul londonez, iar Spurs sa scoata un egal cu City.

Si o fotografie de colectie postata de Jamie pe Facebook, cu ocazia zilei sale de nastere:

1781903_10152165118352836_1148583259_n.j

What a birthday gift - thank you reds!!! YNWA,

Carra

Lorimer28.01.2014 23:06

Meci foarte bun. Nu ca 4-0 ar fi vreun scor mic, dar Liverpool azi putea face un scor istoric.

Empyro28.01.2014 23:47

Anfield, eu n-as fi asa entuziasmat, mai e mult pana departe.

Arsenal1886Steaua194729.01.2014 08:57

Nu credeam ca zic asta dar sper ca Spuds sa scoata un rezultat pozitiv cu cetatenii azi :)) .

Alexandru H.31.01.2014 20:29
"Vlad Chiricheș este, poate, singurul jucator din cei sapte transferati in vară care si-a dovedit valoarea si a devenit o prezență constantă in primul "11" al lui Spurs. În afară de el, doar Christian Eriksen si Paulinho au dovedit că pot ajuta cu adevarat echipa. Romanul a crescut de la meci la meci si, desi are incă unele slabiciuni, evolutiile lui sunt per total pe plus. În aceste conditii, nu este niciun dubiu: el va ramane la Londra pe termen lung, urmand a face parte din noul proiect.", scriu britanicii de la givemesport.com.

Pentru cei care il vedeau pe Chiriches un esec in EPL.

Anfield02.02.2014 15:58

GiveMeSport e un fel de CanCan al sporturilor in Anglia... daca Chiriches ar fi fost atat de bun precum pare, ar fi fost selectat de mai multe ori in echipa saptamanii in Premier League sau ar fi fost desemnat omul meciului de catre Premier League in loc sa fie votat de fani (mai exact de romani) pe site-ul clubului.

In acest moment, Vlad nu se afla nici macar in top 50 fundasi din EPL si nici macar in top 150 jucatori din EPL.

Empyro02.02.2014 17:25
In acest moment, Vlad nu se afla nici macar in top 50 fundasi din EPL si nici macar in top 150 jucatori din EPL.

Mai stam de vorba cand urmaresti macar un meci complet cap-coada de-al lui Vlad la Tottenham. Deocamdata diferenta dintre el experimentatii "fundasi de fier" ai lui Liverpool (Skrtel, Toure si compania) il despart 3 puncte in clasament.

De fapt, acum mi-a picat fisa "cormoranii" nu-si permit un fundas precum Vlad :D, ei sunt mai preocupati sa cumpere resturile aruncate de City si PSG :)

0anonim002.02.2014 17:42

@OptaJoe: Liverpool have made more defensive errors leading to a goal/attempt (29) than any other team in the PL this season.

Anfield02.02.2014 19:23

Diferenta dintre Hotsperms si Liverpool s-a vazut in meciul direct. Oh, dar vai... a lipsit Chiriches, de-aia au primit 5 goluri. :))))

Arsenal1886Steaua194702.02.2014 21:11

Maine la Chelsea-City sa fie egal ! Am zis :D:)) . Sau sa bata Chelsky in cel mai rau caz.

Anfield08.02.2014 13:10

Da, e clar, Chiriches e mult mai bun ca Skrtel, el da hattrickuri la greu pentru Hotsperms. :))))

Liverpool 4-0 Arsenal in 20 de minute, 2 goluri slovacul.

Anfield08.02.2014 13:23

Chiriches e mult mai slab decat Skrtel... in acest sezon slovacul a fost mult mai sigur. Faptul ca si marcheaza e un bonus, iar in Premier League sa fii bun la faze fixe e un avantaj. Dar avand in vedere ca sunt oameni de baza absenti la Liverpool in aparare, Arsenal e ArseNULL, iar Chiriches e Chichires fiindca a gafat de multe ori pentru Tottenham pana acum. Nu e nici macar in top 50 fundasi din EPL, v-am aratat topul. Skrtel e in top 10.

Dar ma bucur ca ciobanul le-a dat teapa lui Tottenham, fiindca au meritat-o din plin. :)

Anfield08.02.2014 13:45

Etapa trecuta a gafat doar Toure, care nu e titular de fel. Agger e accidentat. La fel si Glen Johnson, in locul lui Flanagan. Finalul campionatului o va vedea pe Liverpool in Big Four cel putin si pe Arsenal marea pierzatoare. City si Chelski tot pe Anfield vor juca. Singura care stie sa se apare e Chelski. Problema e ca nu prea stie sa dea gol si o face doar daca are noroc.

Dar apararea de locul 1 al lui Arsenal unde a fost azi??

0anonim008.02.2014 13:47

@OptaJoe: Liverpool have made more defensive errors leading to a goal/attempt (29) than any other team in the PL this season.

Anfield08.02.2014 13:52

Iar atacantii lui Chelsea sunt invizibili. Il dau imprumut pe Lukaku, desi e cel mai bun atacant pe care il aveau. Il dau pe Sturridge la Liverpool, care e mult mai bun decat ce aveau. Autobaza in stil Internazionale Milano still works.

Edit: cred ca Arsenal deja are mai multe greseli decat orice echipa din Premier League din acest sezon. 5-0 cu ArseNull si 5-0 cu trupa lui Chichires. Splendid.

Anfield08.02.2014 14:49

I wouldn't want to be an Ar5ena1 fan now. :))

1653864_10203226398363443_1897969176_n.j

Arsenal1886Steaua194708.02.2014 15:03

@Anfield nu te panica. Peste o saptamana va scoatem din FA Cup pe Emirates si dupa la 3 zile puteti sa va uitati la un meci de CL Arsenal-Bayern. :) Tot la 21:45 se joaca ca pe vremea in care juca si Liverpool acolo adica acum multi ani.. 3-4 ? Nici nu mai stiu.

A jucat dezastros azi Arsenal e adevarat... Liverpool cred ca a prins cel mai bun meci al ei de la victoria aia cu United de pe Old Trafford de acum vreo 4 ani..un 4-1 parca.

Se intampla si accidente.. asta este. Toata lumea stie ca Arsenal are carente mari si totusi sunt lideri (inca). Mai repede nu as vrea sa fiu fan Liverpool sincer.. dar bucuria e mare dupa 3 ani in care a terminat Liverpool pe 7-8 si acum chiar aveti sanse reale la locul 4.

Arsenal1886Steaua194708.02.2014 16:24

Mai dureros ar fi sa ii detroneze Everton :))

choli08.02.2014 16:25

nu va mai certati...

FORZA ROMA!

:_))))))

Anfield08.02.2014 17:48

Arsenal inca pe primul loc? Ce ai fumat?! Avand in vedere ca cu City, Chelski si Arsenal am fost furati cu arbitrii in tur, acum Liverpool ar fi fost pe primul loc. Dar acum vor juca si City si Chelski pe Anfield, poate ca va fi momentul sa se joace fotbal ca lumea.

Pe Chelshit ii uram pentru faptul ca ne inving de fiecare data cu ajutorul arbitritrajelor (vezi finala FA Cup, cand Carroll a avut gol nevalidat incorect sau meciul din tur). Daca vom avea un arbitraj corect nu vor scoate mai mult decat un egal si asta fiindca cel mai bun atacant al lor e Torres si fiindca stiu sa "parcheze autobuzul", cum ar zice englezii. :))))

1780638_706071809424667_1847775218_n.jpg

Anfield08.02.2014 18:28

Nu conteaza prea mult partea de management, important e ca ar fi facut mai mult de 3 sferturi de Anglie fericita marcand acel gol in finala de Cupa. Torres, jucatorul de 50 de milioane de lire ce mai face? A fost adus in aceeasi perioada. Ah, a jucat mai prost decat Carroll (fiindca la West Ham se descurca binisor baiatul)?! Dar Chelski de unde a avut bani sa mai aduca si alti jucatori? De la rus, bineinteles.

Dar Ozil, baiatul de 40 de milioane ce a facut azi sau ce a facut in ultimele meciuri?

In cursa de anduranta Liverpool va rezista, asta daca rezervele care au devenit titulari din cauza accidentarilor nu ne vor costa partide. Ideea e ca nu prea ma intereseaza daca se gafeaza in aparare cat timp castigam cu ajutorul atacului. Sa castigam toate meciurile cu 4-3 si ar fi minunat. Desi managementul e slab, Brendan Rodgers a dovedit ca e antrenor... scoate rezultate uluitoare cu un lot atat de subtire. In aparare doar Skrtel era titular de drept. Enrique, Agger, Johnson - toti accidentati. La mijloc lipseste Lucas, un alt om important, Gerrard fiind obligat sa joace in fata apararii in locul lui. Dar ma bucur ca merge atacul, iar surprizele placute au fost cei 4 S: Suarez, Sturridge, Sterling si Skrtel. Sa dea ei mai multe goluri decat primeste echipa meci de meci si va fi totul OK. Sunt 6 puncte diferenta fata de primul loc. Cu arbitraje mai bune cu Chelsea si City eram pe primul loc acum, dar sper ca vom recupera pe teren propriu. Cu Hotsperms tot acasa avem, lor le-am dat 5-0 pe White Hart Lane... Chiriches sa se pregateasca pentru gafe. :)

Arsenal1886Steaua194708.02.2014 19:27

Cand am postat comentariul respectiv Arsenal era inca lider pentru ca Chelsea nu castigase inca :) ..am specificat in paranteza.

Ma mira atata aroganta din partea unui fan a unei echipe care in ultimele sezoane a fost de nivelul lui Sunderland/Newcastle/Fulham adica de jumatatea clasamentului. Nici Arsenal nu a avut cine stie ce rezultate dar oricum ... pe langa ca a investit mult mai putin decat Liverpool in transferuri (vezi exemplul lui Empyro) macar a ramas in Big 4 si e o prezenta constanta in optimile CL.

Caroll a avut un sezon jumate la dispozitie sa joace de aia 40 milioane de lire...Ozil de vreo 3-4 meciuri joaca mai slab.. si e de jumatate de an la echipa. Are timp sa isi revina. Oricum are assisturi mai multe la Arsenal decat goluri date de Caroll pentru Liverpool deja.

De arbitaj nu vreau sa comentez... incep sa cred ca baietii care sunt fani United si mai postau aici (drvladyk,Roonie) si luau la misto fanii Liverpool cand venea vorba de arbitraje incep sa aiba dreptate. Cred ca e vorba mai mult de paranoia decat de "furturi" ale arbitrilor sau celorlate echipe.

Pentru mine e clar ca Arsenal isi joaca sansa la titlu in meciurile directe cu Chelsea si City.

«1789101113»