FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Barclays Premier League

«1910111213»
Arsenal1886Steaua194717.02.2014 12:59

@Lorimer

M-a luat valul un pic. Si meciul de ieri a fost foarte important mai ales pentru ce se intamplase cu o saptamana inainte. Am zis ca a lasat-o mai moale Arsenal din cauza ca nu a folosit tot ce avea mai bun. Nici Arsenal nu are lot complet daca punem asa problema. Ma refeream strict la ce jucatori au la dispozitie si din punctul asta de vedere a jucat cu ce avea mai bun Liverpool.

Si eu sper la o victorie cu Bayern. Vom vedea ce va fi. Dubla de anul trecut imi da sperante.

@Empyro

Ca sa nu punem la socoteala faptul ca la meciul in care Liverpool a batut cu 5-1 golul lui Skrtel din primul minut a fost din offside :) . Daca era sanctionat cu siguranta aveam alta desfasurare a meciului. Bineinteles ca Liverpool a meritat pe deplin victoria aia. Nu le poate lua nimeni meritele.

Anfield17.02.2014 18:35
Inseamna ca Arsenal au fost mai inteligenti decat Liverpool.

=))))))))))

Daca Howard Webb ar trage cu Liverpool, ar insemna ca Einstein s-a reincarnat pe Anfield.

Golul lui Skrtel a fost un gol dificil pentru tusier, spre deosebire de fazele de aseara, cand actiunile controversate s-au petrecut tocmai sub ochii arbitrilor (cel care a fost in ofsaid a fost de fapt Toure, care nu a a atins mingea - Skrtel n-a fost in ofsaid. Te astept cu screenshot si cu liniuta care marcheaza ofsaidul). Sau fazele controversate in meciul cu Arsenal din turul campionatului, cand am fost din nou furati. See the differences? Sau trebuie sa va cumpar ochelari? Ce dioptrie aveti? O alta diferenta e ca aseara Arsenal nu a meritat sa castige, spre deosebire de LFC in acel 5-1.

Sper sa v-o luati de la Bayern tot cu 5-1 si sa nu mai pacaliti fotbalul cu ajutorul arbitrilor. Dar hey, cat timp nu castigati nici voi nimic e foarte bine... sper sa nu deveniti in curand vreun nou Manchester United, avand in vedere ca in sezonul trecut ati fost cea mai ajutata echipa din Premier League si ca v-ati calificat in UCL din mila arbitrilor. ;)

Arsenal1886Steaua194717.02.2014 21:37

Normal, cand e ajutata Liverpool e dificil pentru arbitru sa isi dea seama :)) . Webb nu a dat al doilea penalty pentru ca Suarez a plonjat cel putin exagerat, se stie ca asta e una din pasiunile lui sa se tavaleasca pe jos la orice atingere si sa exagereze si in plus isi prelungise mingea mult in momentul in care s-a ciocnit cu Oxlade. Defapt a dat ditamai spintul in ea si il cauta pe Chamberlain pentru contact. De asta nu cred ca a dat penalty. Cum nici lui Gerrard nu i-a dat rosu. S-a vazut ca omul a avut intentia de a juca mingea desi a luat pe sus jucatorul fara sa atinga mingea.

Poftim maestre :) Mingea e deviata oricum si de Toure.

http://metro.co.uk/2014/02/08/Martin-skrte...econds-4295761/

( Nu ma lasa sa pun doar faza aia sub forma de link nu stiu de ce)

Cat despre meciul cu Bayern sper sa se uite cat mai multi fani Liverpool ca au ce vedea. O sa fie un spectacol fotbalistic intre 2 echipe care joaca in Liga Campionilor. Dupa 3-3 de anul trecut de la general ma astept doar la un rezultat mai bun anul asta per total in dubla mansa :)

Empyro17.02.2014 22:13

Toata lumea a conspirat impotriva lor. Ei sunt tot timpul dezavantajati in favoarea lui MU, MC, Chelsea, Arsenal si mai nou probabil Totteham si Everton. Treaba asta cu arbitrajul a devenit o obsesie de prost gust

post-92334-1392736244.jpg

Anfield18.02.2014 22:19
Normal, cand e ajutata Liverpool e dificil pentru arbitru sa isi dea seama :)) . Webb nu a dat al doilea penalty pentru ca Suarez a plonjat cel putin exagerat, se stie ca asta e una din pasiunile lui sa se tavaleasca pe jos la orice atingere si sa exagereze si in plus isi prelungise mingea mult in momentul in care s-a ciocnit cu Oxlade. Defapt a dat ditamai spintul in ea si il cauta pe Chamberlain pentru contact. De asta nu cred ca a dat penalty. Cum nici lui Gerrard nu i-a dat rosu. S-a vazut ca omul a avut intentia de a juca mingea desi a luat pe sus jucatorul fara sa atinga mingea.

Poftim maestre :) Mingea e deviata oricum si de Toure.

http://metro.co.uk/2014/02/08/Martin-skrte...econds-4295761/

( Nu ma lasa sa pun doar faza aia sub forma de link nu stiu de ce)

Cat despre meciul cu Bayern sper sa se uite cat mai multi fani Liverpool ca au ce vedea. O sa fie un spectacol fotbalistic intre 2 echipe care joaca in Liga Campionilor. Dupa 3-3 de anul trecut de la general ma astept doar la un rezultat mai bun anul asta per total in dubla mansa :)

Fiule, ti-am cerut sa trasezi o linie. Nu ai trasat. Un gif de o marime atat de mica nu e deloc convingator. Skrtel nu a fost in ofsaid, iar Toure nu a atins mingea, a intins doar piciorul. Primul care a atins mingea pare a fi chiar un fundas de-al vostru, cu spatele. Gol perfect valabil. La faze mult mai clare, unde actiunea se petrecea la un metru de arbitru, nu s-a dictat nimic impotriva noastra. Uita-te si la pozitia tusierului in acel gif. Nu avea cum sa vada un ofsaid milimetric, chiar daca ar fi fost ofsaid cu adevarat. Desigur ca ar fi bine daca s-ar introduce tehnologia video la ofsaiduri si faulturi, poate asa veti fi si voi in aceasi oala cu fratii de pe Old Trashford si o sa vi se inchida gura in mod oficial. Sunteti o echipa de hoti. Abia astept sa va umileasca nemtii. Anul trecut au facut doar 3-3 pentru ca n-au avut chef sa se streseze cu cea mai slaba echipa din fazele eliminatorii ale UCL.

City trebuia sa si-o ia cu 3-0 de la Barca, dar maine sigur nu scapati de o diferenta mai mica de 3 goluri in defavoarea voastra. Dintre toate doar Chelski va merge mai departe, fiindca a avut un noroc urias la trageri la sorti. Moyes ma astept sa faca... un Moyes si sa mearga Olympiakos mai departe.

P.S. E si precizat in articol ca Toure si Sturridge nu au atins mingea:

However, with neither interfering with play, Skrtel was able to fire home and the goal was given – much to the delight to the packed and very noise house.

Astept inca sa imi comunicati dioptriile voastre, poate ca va fac niste cadouri prin posta. :)

Arsenal1886Steaua194718.02.2014 23:18

Nu imi mai bat gura de pomana ca nu are rost :) . Pentru o echipa de locurile 8-10 ati prins prea mult glas :) . Vizionare placuta maine seara la competita in care Liverpool nu mai joaca de vreo 5 ani ? Cine mai stie :D.

Lorimer18.02.2014 23:19

Anfield...azi trebuia sa bata varzelona cu 10-0... ce naibii?! Numai un 11m de pomana cand puteai da 8?

0anonim018.02.2014 23:27

Mariane, Mariane...

Anfield18.02.2014 23:31
Nu imi mai bat gura de pomana ca nu are rost :) . Pentru o echipa de locurile 8-10 ati prins prea mult glas :) . Vizionare placuta maine seara la competita in care Liverpool nu mai joaca de vreo 5 ani ? Cine mai stie :D.

Decat sa ne calificam in UCL din mila arbitrilor, asa cum ati terminat voi pe 4 in sezonul precedent, mai bine stam acasa.

Anfield18.02.2014 23:55

E buna ideea, macar West Ham nu au stadion de plastic si macar au trofee in vitrina.

emirates-trophy-cabinet_835475.jpg

Empyro19.02.2014 00:24

Uite un trofeu care lipseste din vitrina lui Liverpool si nici nu promite sa apara prea curand :)

post-92334-1392769551.jpg

post-92334-1392770637.jpg

Arsenal1886Steaua194719.02.2014 08:28

Stadion de plastic ? Arsenal si-a construit singura stadion :) Din banii clubului.Nu a venit niciun seic sau magnat rus sa dea bani. Ce e rau in asta ? Simt o urma de invidie ca Anfield e pe darmate si nu sunt semne de stadion nou acolo ? :) In vitrina are trofee si Arsenal ca nu au uitat sa le aduca pe alea de pe Highbury ;).

Lorimer19.02.2014 08:40

Asta are ce are cu plasticul. Maine zice si de jucatorii de plastic precum Ozil...

Saracii Arsenal... vreme de vreo 10 ani si-au vandut an de an tot ce aveau mai bun pentru stadionul ala...

Anfield19.02.2014 08:53
Uite un trofeu care lipseste din vitrina lui Liverpool si nici nu promite sa apara prea curand :)

Avem 18 titluri in vitrina, copilu'. Ca oricum nu conteaza cum se numeste campionatul cat timp trofeul e echivalentul titlului dinainte de era Premier League.

Adevaratul stadion al lui Arsenull e Highbury. Au vandut tot ce au mai bun ca sa se mute pe Emirates? Ce tare! S-au si curvasarit pe deasupra! Fanii adevarati din fotbalul britanic sunt fani against modern football. Sa iti numesti noul stadion Emirates si sa nu iti renovezi stadionul original e prostitutie.

Macar Chelski, asa fara istorie cum sunt ei, joaca pe stadionul consacrat si nu pe Moscow Stadium. La fel si West Ham, Tottenham, Fulham si Crystal Palace chiar. Sau macar Millwall, care si-au construit un nou stadion, i-au dat acelasi nume - a se observa ca toate exemplele sunt echipe londoneze.

Lorimer19.02.2014 09:04

Amice asta nu suporterii au decis. Crezi ca daca maine-poimaine un magnat rus, seic sau JR american vrea sa bage bani seriosi la Liverpool si vrea sa intre acolo mai mult de 41.000, deci sa faca alt stadion (deigur cu fonduri samd) il vor opri suporterii?! Pai frate, stadioanele in Anglia exceptand Wembley si Old Trafford sunt destul de mici si au fost proiectate acum 100 de ani daca nu si mai mult. Pe-atunci erau de asemenea arhipline dar era maximul inchipuit. Daca stiau aia unde se va ajunge si daca aveau si tehnicile si resursele necesare construiau inca de pe-atunci un Highbury de 78.000, nu de 38.000. Londra fata de Liverpool e normal altceva... Dar nici la Liverpool nu e exclus sa se construiasca asa ceva in viitor. 41.000 sunt prea putini, da-le un stadion de 71.000 si vei vedea ca tot arhiplin o sa fie.

Ca o paralela, ai auzit de baronul Neuman? A trait in anii 30 la Londra si era indragostit de cea mai valoroasa echipa a vremii, Arsenal (au vreo 5 titluri in anii 30). Dupa razboi, a dorit sa aduca la Arad un mic Arsenal, si stadionul UTA construit de el are acelasi prospect. E un Highbury in miniatura. A adus si iarba din Anglia si a dat si echipei culorile alb-rosu precum Arsenal. Dar are vreo 7-8.000 de locuri ca deh...era Romania anilor 40 si pentru acele vremuri era mai mult decat suficient. S-a adaptat omul cerintelor si situatiei timpului sau. Asa si aia care au contruit Highbury cam mic, s-au adaptat situatiei timpului lor. Ca si cei cu Emirates de azi.... nu-nteleg ce vezi tu atat de gresit in treaba asta?!

Anfield19.02.2014 09:19

Pai uite diferenta dintre LFC si Arsenal la stadioane cel putin:

The acquisition of Liverpool by Fenway Sports Group in October 2010 put into question whether Liverpool would leave Anfield. In February 2011 the new club owner, John W. Henry, stated he had a preference for remaining at Anfield and expanding the capacity. After attending a number of games at Anfield, Henry stated that "the Kop is unrivalled", adding "it would be hard to replicate that feeling anywhere else". On 15 October 2012, Liverpool City Council announced plans to regenerate the Anfield area after securing a £25m grant, with a housing association also set to invest.

On 23 August 2013 Anfield was listed as an Asset of Community Value by Liverpool City Council. On 11 September, current owner, John W Henry announced that they had the funds to afford the expansion but they are waiting for the City Council to finalize the purchase of houses in the area before they commit to plans to expand the Main Stand and the Anfield Road end of the ground.

Nu cred ca nu s-ar fi putut sa iti maresti capacitatea stadionului sau sa ii dai numele de "The New Highbury" si dupa cativa ani sa elimini acel "The New". S-au vandut pentru bani, asta e adevarul gol-golut. Bineinteles ca suporterii trebuie sa aiba un cuvant de spus... aia care iubesc fotbalul din Anglia pentru istoria si traditia lui nu au mai calcat pe Emirates. Nici macar cei care se duc pe noul stadion nu sunt multumit de atmosfera (sondaj facut in 14 noiembrie 2013).

Eu unul ma bucur ca patronul lui Liverpool nu doreste sa construiasca Stanley Park si ca va mari capacitatea de pe Anfield. Dupa 122 de ani in care au copilarit aproximativ 4-5 generatii de cormorani pe fostul stadion, cu siguranta le-ar fi picat greu daca s-ar fi mers pe proiectul fostilor patroni. Si da, au existat multi contestatari pentru construirea unui nou stadion... asta a fost si una dintre numeroasele motive pentru care Hicks si Gillett au fost urati de catre fani.

Lorimer19.02.2014 09:45

Pai asta depinde de constructie. Unele pot sa fie marite, altele nu. Dar nu foarte mult. Nu poti sa-l maresti de la 38.000 la 60.000 atat de simplu.

De Bayern aia antrenati de Mr Perfect nu zice nimeni nimic ca aveau ca nume al stadionului o firma de asigurari.

Apoi... nu betonul, pamantul sau tribuna etc fac istoria ci oamenii care le populeaza. Se pot muta, nu e simplu, dar e un progres al civilizatiei. Liverpool are stadion prea mic si asta a fost pentru multi fani o problema reala. Suporterii lor au cantat YNWA si au facut spectacol peste tot pe unde au fost, nu numai pe Anfield. Ei au creat Anfieldul, ci nu invers.

Pe de alta parte...ai fost vreodata la Londra? Daca nu, ai probabil cunoscuti care au fost si toti iti vor spune ca acolo sunt mai mult straini decat englezi. E deja un oras al tuturor nationalitatilor si implicit nici Arsenal nu mai putea ramane cum era candva. An de an tot mai multi emigranti chinezi, arabi, indieni etc stabiliti acolo au dorit sa mearga pe stadion la meciuri si era greu cand toate locurile din Highbury erau date pe abonamente unde englezii aveau prioritate etc. Arsenal nu mai apartinea de multa vreme unui cartier din N Londrei, ci intregii Londre. Automat s-a adaptat noilor necesitati. S-a schimbat societatea si implicit sportul care este doar o ramura marunta.

Arsenal1886Steaua194719.02.2014 10:39

Nu stiu cat de nemultumiti sunt oamenii avand in vedere ca sunt meci de meci 60 000 in tribuna cu cele mai scumpe bilete din PL. Exista posibilitatea sa nu se fi putut mari Highbury pentru ca totusi e in Londra deci nu stiu cat loc aveau.

Uite:

"In 1997, Arsenal explored the possibility of relocating to a new stadium, having been denied planning permission by Islington Council to expand its home ground of Highbury."

Empyro19.02.2014 12:01

WHU se muta pe stadionul olimpic din Londra si asta cu ajutor consistent din partea primariei si a guvernului britanic, spre deosebire de ceea ce au reusit cei de la Arsenal.

Omul a ramas de mult timp fara argumente. Mi s-a atras atentia ca generalizez, nu-mi doresc chestia asta, asa ca ma voi opri din respect pentru Liverpool si alti fani ai acestei echipe.

0anonim019.02.2014 13:22

Haha, s-a uitat cumva de chestiunea asta?

In the blighted streets around Liverpool's Anfield stadium, residents are packing up and leaving their family homes, so the football club can have them demolished and expand their Main Stand. In the six months since the club scrapped their decade-long plan to build a new stadium on Stanley Park, and reverted to expanding Anfield instead, Liverpool city council has been seeking to buy these neighbours' homes, backed by the legal threat of compulsory purchase.

People's farewells are bitter, filled with anger and heartbreak at the area's dreadful decline and at the club for deepening the blight by buying up houses since the mid-1990s then leaving them empty. A few residents are refusing to move, holding out against the council, which begins negotiations with low offers. These homeowners believe they should be paid enough not only to buy a new house but to compensate for the years of dereliction, stagnation and decline, and crime, fires, vandalism, even murders which have despoiled the area. Their resentment is compounded by the fact that they are being forced to move so that Liverpool, and their relatively new US owner, Fenway Sports Group, can make more money.

Cititi tot articolul aici.

Si desigur, partea mea preferata...

Neighbours, many of whom have lived in Anfield for decades, remembering a vibrant, flourishing area, believe Liverpool bought and left houses empty to deliberately blight the area, intending it would prompt people to leave and drive house prices down.

"Anfield was a good area, all the houses occupied, nothing like it is today," says Macpherson, who runs a garage, Aintree Motors. "The area started to decline in the early 1990s with the city's economic problems. But Liverpool football club accelerated the decline, by leaving good houses empty and boarded up. It wasn't a natural decline; it was engineered."

Hypocrisy, thy name is Liverpool!

Anfield22.02.2014 22:06

Chelshit a fost penibila rau etapa asta... se pricep de minune baietii lui 'Maurinio' la cersit de faulturi gratis in ultimele minute de joc.

Bonus:

1959688_673492696025448_378935033_n.jpg

Anfield01.03.2014 19:49

Wanna hear a good joke? Arsenal winning the title! :))))

Arsenal1886Steaua194702.03.2014 08:29

Mai buna decat aia cu fanii lui Liverpool care cred ca si echipa lor se bate la titlu nu-i nici una :))

Anfield02.03.2014 09:54

Ultima data cand m-am uitat pe clasament, Liverpool era pe 2. Arsenull is falling down, se va bate cu Chiriches pentru locul 4.

Arsenal1886Steaua194702.03.2014 10:50

Si de Boxing Day erati pe 1 si dupa ati ajuns pe 6. Aveti experienta in asa ceva asa ca am incredere in baietii de la Liverpool ca or sa repete isprava :)

«1910111213»