FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Barclays Premier League

«110111213»
Anfield16.03.2014 14:06

Wow! Liverpool primeste penalty si conduce cu 0-1 pe Old Trashford, dar Rafael trebuia deja sa fie eliminat de 2 ori intr-un interval de 2 minute.

Anfield16.03.2014 15:31

0-3 scor final. Nici macar nu a fost "derby". :)

Sper ca la Tottenham - Arsenal o sa piarda ambele. :D

Anfield22.03.2014 19:51

E asa de varza Skrtel incat l-a egalat pe Soldado la numar de goluri marcate in EPL. Diferenta e ca fundasul n-a dat niciunul din penalty. :))) Chiriches inca freaca banca de rezerve. Sau patul de spital? Sau scaunul de la masa din birt?

Gluma cu Arsenal castigand Premier League ramane valabila. Lupta din acest moment se va da numai in 3: City, Liverpool, Chelsea. Ar fi minunat daca Rodgers va da peste bot la toata lumea in acest sezon si sa ia titlul cu Liverpool atunci cand nici macar cormoranii nu se asteptau. Mai avem meciuri pe teren propriu cu contracandidatele directe. Sper sa nu fim din nou furati, la fel ca in tur in ambele meciuri. Am fi fost pe primul loc daca nu ar fi existat arbitraj smecheresc, fiindca ambele partide trebuiau sa se termine la egalitate.

P.S. Cred ca nu se putea un cadou mai frumos pentru Wenger la "meciul 1000". :))))

Arsenal1886Steaua194722.03.2014 21:55

Bafta lui Liverpool in lupta pentru titlu :) Chiar sper sa castigati voi.

Empyro22.03.2014 22:44

Bafta le urez si eu, din spirit de fair-play. Fotbalul pe care il joaca, le da dreptul sa spere si sa primeasca trofeul Premier League in acest an.

Ronnie12.05.2014 09:23

Liverpool si cand e ajutata de arbitraje nu castiga campionatul. Multumesc lui Dumnezeu, nu ma suparam ca lua rivala campionatul pe cat ma temeam de lauda tiganeasca a fanilor Liverpool din Romania.

Arsenal1886Steaua194712.05.2014 15:38

Si asa s-a mai dus un sezon din cea mai spectaculoasa competitie de fotbal din Europa :) . Sa speram ca urmatorul sezon o sa fie la fel de spectaculos.

Anfield13.05.2014 20:18

Ajutata de arbitraje? :)))))))) Liverpool s-a batut la Big Four la inceput. Obiectivul pentru acest sezon era formarea unei echipe competitive care sa poata lua titlul in 5-6 ani. Faptul ca au terminat pe locul al doilea e o mare surpriza si performanta in acelasi timp. Clubul care s-a batut la titlu pe hartie a terminat pe 7. Ce sa va fac daca The Chosen One a fost cea mai mare teapa din istorie?

In meciurile directe cu Chelsea si cu City din tur s-a decis campionatul, asa cum am mai scris pe aici in momentul respectiv. Am scris inca de atunci ca acele meciuri pot sa fie decisive intr-un final. Iar in acele 2 partide au fost avantajate contracandidatele la titlu. Nimeni nu ar fi crezut ca doar Liverpool si Manchester City se vor bate la titlu in ultima etapa. Brendan Rodgers e cel mai bun antrenor din Premier League la ora actuala. Sper ca vor urma 5-6 sezoane fara Champions League pentru United, la racoare. :D

Stai lejer, RVP nu va mai iesi prea curand golgheter ca United nu mai primeste penaltyuri gratis. Stiu ca e frustrat sa nu joci in Champions League si sa intrii direct in grupe pe mana arbitrilor cat timp era Fergie acolo. Eh, bafta in Cupa Ligii Angliei, poate asa o sa prindeti si voi la anul Europa... League!

Ronnie15.05.2014 13:11

Rodgers cel mai bun antrenor din PL? HHAHAHAHAHAHAAAAA

Anfield15.05.2014 17:00

Da. A dus un lot de 14 jucatori de pe locul 7 pe locul 2. Giggs sau Moyes ce au facut? Ne vedem in Champions League. Oops. Europa League. Oops. Cupa Ligii. Yes. :) Noi vom juca cu rezervele. ;)

Ii multumesc lui Fergie ca vi l-a recomandat pe The Chosen One. El v-a dus sus (prin metode dubioase si cu multe siretlicuri, ce-i drept), dar macar tot el v-a distrus. Ati avut un lot de 25 de jucatori care in mod normal trebuiau sa se bata la titlu si v-ati batut joc de ei, terminand pe locul 7. Ati primit ce ati meritat.

Ei bine, Liverpool a terminat sezoanele trecute pe locurile 7-8 deoarece nu a avut un lot de Big Four si nici nu a avut antrenor care sa stie cum sa prinda Champions League. Acum avem un antrenor de exceptie pe banca tehnica si daca nimereste transferurile in aceasta vara vom fi si mai periculosi in lupta pentru titlu. In acest sezon nu se astepta nimeni sa avem sanse la titlu in ultima etapa, dar acum povestea s-a schimbat.

Bi4GrYlIUAEb_bp.jpg

Arsenal1886Steaua194715.05.2014 20:39

Eu zic ca Suarez + Sturridge au contat enorm pentru Liverpool sezonul asta. Sunt curios daca o sa reuseasca sa-l pastreze Liverpool pe Suarez. Daca pleaca uruguayanul .. s-a cam terminat zic eu.

Ronnie16.05.2014 10:57

Prietene, nu te mai amagi.. Liverpool mai avea sansa porcului de Craciun la titlu in ultima etapa.

Sa spui ca Rodgers e cel mai bun antrenor dintr-un campionat in care se afla Mourinho e o prostie mai mare ca tine. Nu stau sa caut pe wikipedia dar am asa un feeling ca Rodgers are mai putine trofee ca Moyes (o supercupa). A prins Liverpool 4 luni bune, de fotbal bun, si gata, Rodgers cel mai bun antrenor din lume, Suarez cel mai bun jucator (hai, zi ca nu crezi ca-i mai bun ca Messi).

Se vede cat de bun antrenor il consideri cand tu il compari cu Moyes. Ba copil, daca vrei sa il faci macar sa arate bun, fa o comparatie cu Ferguson, cu Mourinho, cu Guardiola. Astia sunt antrenori care au mai multe trofee decat ai tu ani.

Asa bun e Rodgers ca in cel mai important meci din cariera lui si din ultimii ani pentru Liverpool n-a reusit sa faca macar un egal acasa cu rezervele rezervelor lui Mourinho.

Arsenal1886Steaua194716.05.2014 12:13

Hai lasa-ma si cu Mourinho si Guardiola.. Pe Mourinho l-a batut la fundu' gol Atletico-ul lui Simeone dupa ce si-a menajat Mourinho titluarii vreo 3 etape in campionat pentru meciul ala. Nu stiu ce va place stilul lui in care echipele pe care le antreneaza se apara tot meciul. Cat despre Guardiola... cred ca diferenta intre Bayernul de anul trecut si cel de anul asta e clara. Moda cu plimbatul mingii de-a latul terenului a trecut de multa vreme. Bayern nu are rival in campionat si era doar o chestiune de timp pana sa ia titlul in Germania.

Rodgers are foarte multe de demonstrat pana sa ajunga un antrenor mare dar eu prefer de o mie de ori stilul de joc pe care l-a practicat Liverpool primavara asta ( cu scoruri de 4-2,5-3 etc.. sunt doar exemple) decat un 0-0 sau 1-0 scos de Mourinho cu 3 autubuzuri londoneze parcate in fata propriei porti si circ facut la maxim la marginea terenului si in conferintele de presa.

Suarez e fotbalist oricat de fan al unei rivale esti :) . Cum si Rooney e un jucator fabulos.

Ronnie16.05.2014 14:47

Noi discutam despre cel mai bun antrenor, nu care e mai placut ochiului. Ca nu iti place tie autobaza sau plimbatul mingii e una, dar autobaza si plimbatul au luat trofee la greu. Simeone e foarte apropiat de stilul lui Mourinho.

Lasa-l pe Guardiola 2-3 ani la Bayern si vorbim dupa. Omul e la primul sezon. La fel si cu Mourinho. Rodgers in primul sezon la Liverpool era pielea p.

Guardiola e un zeu in antrenorat. Omul are un stil clar de joc. A creat acum 3-4 ani cea mai bun echipa din istoria fotbalului. Si singurul care i-a pus probleme a fost Mourinho. Pai cum ma sa ii compari pe astia 2 cu un new name care n-a castigat nimic?

Ca Rodgers are potential e una, da' omul e un anonim pe langa Mourinho, Guardiola, Ferguson, Conte, Simeone, Heynckes, Lippi si tot asa.

Arsenal1886Steaua194716.05.2014 16:30

Nu vad ce poate imbunatati Guardiola la Bayern... inafara de pase, pase , pase si iar pase de-a latul terenului nu am vazut ceva nou. Exact aceeasi tactica ca la Barca. Nu contesta nimeni ca nu e un antrenor bun dar s-a cam fumat tiki taka. Daca nu vine cu ceva nou ..degeaba.

Nu cred ca Barca 2008-2013 a fost cea mai buna din istorie pentru simplul fapt ca nu poti compara ce se joaca acum cu ce se juca acum 20,30,50 sau 80 de ani. A fost cea mai buna in perioada respectiva clar. Dar atat.

Nici Mourinho nu poate fi contestat ca antrenor... dar cu exceptia lui Porto pe unde a fost a avut bani gramada si a luat ce jucator a vrut el. Cu toate astea trofeele le-a castigat prin tactica "autobozul". Stilul lui Simeone poate seamana cu al lui Mourinho ..dar sa fim seriosi... ce buget,ce lot are Atletico si ce are Chelsea sau ce a avut la Inter si Real ?

Trofee a luat ..dar daca stam sa analizam acum situatiile in care a luat trofeele alea ... poate nici in top 5 antrenori nu ar intra in momentul asta :) . Aici ma refer la prima perioada la Chelsea unde investise Abramovich sute de milioane de euro, Inter care practic se batea singura la titlu in perioada aia si la Real unde avea un singur adversar in lupta pentru titlu (Barcelona). De Porto nici nu mai zic.. oricum si acolo se batea doar cu Benfica in cel mai bun caz la titlu. Marile performante sunt Cupa UEFA si CL cu Porto si poate faptul ca a luat CL cu Inter eliminand Barcelona. In rest..cred ca erau multi alti antrenori capabili sa ia trofeele alea cu conditiile pe care le-a avut el la echipele la care a fost.

Ronnie16.05.2014 21:10

Guardiola a castigat campionatul in Germania inca din luna martie. Asta demonstreaza ca e un antrenor imens. Faptul ca are jucatori de top e doar meritul lui. Si Moyes a avut jucatori de top si a facut dezastru la United.

Sunt multi antrenori in lume care au sau au avut echipe cu buget nelimitat si super lot si n-au facut nimic (Mancini, Anceloti, Capello, Benitez, Pellegrini etc). Dar singurii care au facut mereu fata, si s-au aflat cam in fiecare an in semifinalele UCL au fost Guardiola si Mourinho. E o parere personala. Nu analizez stilul de joc, ci strict performanta.

Raspunde-mi sincer la o intrebare: N-ai vrea ca Arsenal sa castige UCL sau Premier League cu un tiki taka plictisitor sau o autobaza? Hai sa fim seriosi, mi-as dori din suflet sa vina Mou sau Guardiola la United.

Anfield16.05.2014 22:27

Dap, ca Mourinho a luat si titlul, si UCL, si Cupa Angliei in acest sezon. :)))))))))) In afara de "park the bus" nu stie nimic. D-aia a si terminat pe 3 cu un lot mult mai numeros decat cel de la LFC. De aceea s-au si plans jucatorii lui Chelski de tactica sa. De aceea l-a facut si Eto'o 'idiot' in presa. Pentru ca e cel mai bun! Tu si fotbalul sunteti in paralel.

Pana atunci una buna si tare cu 'Maurinio', cel mai slab antrenor din Anglia, cel care declara ca daca nu castiga trofee cu Chelsea va pleca de la club. Ii asteapta toata lumea demisia. Nu si-a indeplinit obiectivul, spre deosebire de Rodgers.

Suarez e la egalitate de goluri cu Ronaldo in conditiile in care a lipsit primele 7 etape si inca mai are sanse la Gheata de Aur. Van Pussy ce mai face? Nu mai da goluri din penalty? Ca asa a iesit anul trecut golgheter, ca altfel tot Suarez l-ar fi luat. Ah, si era si suspendat in ultimele etape.

Esti un trophy hunter si nu ai spirit de observatie. Ferguson a luat trofee cu lot de 30 de jucatori si cu arbitrii, iar Rodgers a dus echipa pe locul 2 de pe locul 7 cu un lot de 14 jucatori. In sezonul asta o sa avem un lot mai numeros, avem Champions League football, vom atrage mai multi jucatori (si sper ca aia potriviti), iar gunoaiele se vor bate tot la locurile 6-7 si nu prea vor aduce nimic. Bafta in Cupa Ligii, amigos!

Arsenal1886Steaua194716.05.2014 22:48

Nu ma intelege gresit Roonie. Si Mourinho si Guardiola sunt antrenori foarte buni dar la conditiile pe care le-au avut.. nu mi se pare ca au facut ceva senzational. Gen Klopp la Dortmund. Era firesc sa ia Bayern titlul din martie cand tu practic iei de la rivale an de an cei mai buni jucatori si te bati singur la titlu. Nu vad meritele lui Guardiola pentru bugetele de zeci de milioane pe care le are Bayern an de an disponibile pentru transferuri. E meritul conducerii clubului ca a stiut sa gestioneze foarte bine situatia financiara a clubului. La Bayern era greu sa nu ia titlul. In CL drept dovada ca au scartait inclusiv cu Arsenal si United. Nu are rost sa amintesc ce s-a intamplat cu Real.

Mourinho la ce jucatori ale la Chelsea cred ca putea sa impuna un stil de joc mult mai ofensiv, mai spectaculos. Avea material.

Nu pot sa fiu cinic sa zic ca nu mi-ar conveni in momentul asta sa castige Arsenal un titlu PL sau CL cu un joc de autobaza dupa atatia ani de seceta. Dar daca printr-un miracol la vara nu s-ar calici conducerea lui Arsenal si Wenger si ar baga prin absurd 100 milioane in transferuri si ar luar vreo 3 super jucatori + sa nu plece nimeni.. si sa ia si FA Cup astazi... nu stiu daca m-as multumi ca Arsenal sa stea urmatorul sezon cu curu'n poarta poate poate mai castiga ceva...

Eu unul sunt fanul fotbalului spectaculos si nu imi place cand vad meciuri in care o echipa are 9 fundasi in teren si un atacant. Mi se pare ca se pierde din farmecul fotbalului asa. Mai ales cand se face exces.

Ronnie17.05.2014 09:39

Arsenal, Guardiola a fost ales de la Bayern datorita faptului ca e un antrenor imens. De ce l-au anagajat pe el si nu pe Rodgers? Omul a demonstrat la Barcelona ce stie. A luat o echipa care era in cadere si a facut-o cea mai buna din lume. Pana sa vina Guardiola Xavi juca mijlocas defensiv, Messi era aripa dreapta. De Iniesta pun pariu ca n-au auzit multi oameni pana atunci. Barcelona se afla intr-o perioada extrem de proasta dupa decaderea generatiei lui Ronaldinho. Intre Guardiola si Barcelona a fost o compatibilitate excelenta ca stil de joc. Bayern Munchen in schimb nu a avut niciodata un joc tiki taka, de asta spun ca aici are nevoie de timp. Desi dupa Liverpool si City imi sunt cei mai antipatici, am un feeling ca Bayern la anul o sa fie o echipa si mai buna.

Zici de Mourinho ca nu a facut ceva wow, precum Klopp. Iti spun doar ca el a castigat Liga Campionilor cu o echipa din Portugalia!! Pai zi-mi tu daca a mai castigat de atunci o alta echipa UCL care nu e din cele 4 mari campionate (Anglia, Spania, Germania, Italia)? ATENTIE, Klopp a ajuns doar pana in finala cu BVB, Mourinho a si castigat-o cu Porto!!

Antrenori ca Rodgers sunt cu zecile in Europa. Multi au potential, putini ajung mari. Unai Emery, Rudi Garcia, Rene Girard sunt alti super antrenori care au demonstrat ceva anul acesta. Sa vedem cati dintre ei vor face treaba si la o echipa mare, unde ai presiune. Ca la Liverpool nu ai aceasi presiune ca la United, City, Bayern, Real etc.

Uita-te la Villas Boas care a rupt cu Porto si in Anglia e 0. Parca in contrast cu Mourinho, desi amandoi au plecat din acelasi loc.

Arsenal1886Steaua194717.05.2014 11:21

De Mourinho am si zis ca pentru perioada Porto jos palaria. Sa castigi CL cu o echipa gen Porto e o mare perfomanta. Ce a urmat au fost tot rezultate bune si foarte bune. Dar stilul prin care a obtinut rezultatele mie personal nu mi se pare extraordinar. Si nu mi se pare extraordinar datorita faptului ca a fost la echipe care i-au oferit ce jucatori a poftit el. A transferat si la Chelsea si la Inter si la Real ce a avut nevoie. Niciuna din echipele astea nu i-a impus sa se descurce cu ce lot are la dispozitie ca nu au bani de transferuri. Cu toate astea stilul de joc impus la fiecare din echipele alea nu s-a ridicat la valoarea jucatorilor pe care i-a avut sub comanda. In plus, cum am mai zis, cu exceptia lui Inter in 2010 nu a mai castigat niciun alt trofeu european. Chelsea a castigat fara Mourinho 2 trofee europene.

Nu zic ca nu e un antrenor foarte bun dar mie nu imi place stilul lui. Cred ca ar avea mai mult de castigat daca ar juca mai ofensiv.

La Rodgers admir curajul pe care l-a avut sa joace asa campionatul asta. Cu siguranta nu e inca un antrenor mare dar eu cred ca are toate sansele sa devina daca o sa o tina tot asa. Sa joci atat de ofensiv si atat de curajos cu o echipa care in ultimele 3-4 sezoane s-a zbatut la mijlocul clasamentului e ceva.

Si acum legat de Premier League si echipe din Anglia acum .. sper sa intrerupa seria asta de ani fara trofeu castigat Arsenal :)) .

Anfield17.05.2014 12:33

Dar Maurinio a avut presiune la Porto? Hai ca imi vine sa rad. :))))) Esti paralel cu fotbalul. Aplicand logica ta, pot sa zic ca si Rafa Benitez e peste Maurinio, fiindca a castigat Champions League cu Liverpool, outsiderul din Anglia in 2005, atunci cand nimeni nu se astepta si jucand cea mai frumoasa finala din istorie. Nici el n-a avut presiune la Liverpool.

Villas Boas a rupt cu Porto in Europa League, totusi.

Cu Chelski trebuie sa fii prostanac rau de tot in ale fotbalului sa nu iei niciun trofeu... pana si inexperimentatul Di Matteo a adus primul Champions League pe Stamford Bridge, lucru pe care Mourinho nu l-a reusit inca.

Si inca ceva. Il invit pe Ronnie sa ne zica de cati ani a avut nevoie Fergie sa castige primul titlu la gunoaie. Ah, si probabil ca nu stie ca si-a salvat jobul in anul in care Liverpool a castigat ultimul titlu, deoarece Fergie a luat Cupa Angliei. Daca nu ar fi castigat FA Cup, Fergie probabil nu ar fi fost deloc considerat un "antrenor mare".

Chiar sunt curios sa ne zica si ce a facut marele Fergie in primele 5 sezoane la gunoaie in campionat, in conditiile in care a preluat o echipa care a terminat pe locul 4 inainte sa vina acesta.

Ronnie17.05.2014 13:07

Inter, Real si Chelsea i-au adus lui Mourinho ce jucatori a dorit pentru ca e un antrenor cu personalitate. Nu e vreun Benitez care vine la Chelsea primavara ca interimar. Nu, n-o sa faca Mourinho asta in veci. E un antrenor defensiv, nu prea placut ochiului pentru suporterul neutru, corect. Dar e bun, face treaba buna oriunde se duce. Faptul ca face autobaza in meciurile importante, asta e frate, e stilul lui, daca esti bun bate-l cu tot cu autobaza. Simeone a reusit.

Liverpool a jucat foarte frumos in ultimele 2-3 luni, placut ochiului si au fost la un pas de campionat. Dar l-au pierdut pe mana lor si pe faptul ca n-au un antrenor experimentat (e bun, are potential). Ei s-au incurcat exact ca tiganul la mal, aveau nevoie de un egal acasa impotriva rezervelor de la Chelsea si nu au reusit. Pai daca nu esti in stare sa gestionezi un asa moment, nu meriti tata titlul de campion.

Hai sa facem un exercitiu de imaginatie. Daca era Mourinho antrenor la Liverpool inainte de meciul cu Chelsea. Pai Mourinho in asa meci decisiv inchidea tot jocul si facea cel mai plictisitor 0-0 din istoria fotbalului, dar castiga campionatul.

Anfield, cand renunti la copilarisme atunci sunt de acord sa purtam o discutie civilizata. Ma obosesc copiii ca tine care poreclesc nume.

Anfield17.05.2014 13:26

Se pare ca nu vrei sa dai un raspuns. Probabil ca nu stii istorie suficienta si trebuie sa discut cu tine doar chestii de la suprafata. Dar iata primele 5 sezoane ale unui mare antrenor de fotbal:

Sezonul 1 cu Fergie la carma lui United: preluat echipa de pe locul 4, dus echipa pe locul 11.

Sezonul 2 cu Fergie la carma lui United: locul 2 in clasament, surpriza, toate bune si frumoase cica.

Sezonul 3 cu Fergie la carma lui United: din nou locul 11 in campionat, desi sezonul trecut era vicecampion.

Sezonul 4 cu Fergie la carma lui United: locul 13 in campionat, dar isi salveaza jobul dupa ce invinge Palace in rejucarea finalei Cupei Angliei. ("Reportedly on the verge of being dismissed, victory over Crystal Palace in the 1990 FA Cup Final replay (after a 3–3 draw) saved Ferguson's career.")

Sezonul 5 cu Fergie la carma lui United: locul 6 in campionat.

Da, mare antrenor!

E dovada evidenta ca a castigat trofee (si ma refer la titluri sau cupe europene) doar cand a avut un nucleu cu un numar mare de jucatori de valoare. Sa ajungi in ziua de azi de pe locul 7 pe locul 2 in Premier League cu un nucleu de maxim 14-15 jucatori si sa ai sanse matematice la titlu pana in ultima etapa, desi ai fost outsider chiar si pentru Big Four inainte de inceperea campionatului, e o adevarata performanta.

Apropo, Manchester City a fost penalizata de UEFA pentru nerespectarea FFP. La fel si PSG. Speram sa fie penalizate mai drastic. Cel mai "safe" si "sanatos" fotbal din punct de vedere economic in Anglia a fost practicat de catre Liverpool.

Ronnie17.05.2014 13:30

Stelistii aveau o vorba: "Mereu superiori!". Tu ai luat-o la modul tiganesc, ca daca esti superior cuiva atunci acela este un gunoi.

Prefer sa nu intru in discutii cu astfel de caractere. Daca incepi sa vorbesti frumos si cu respect, cu cea mai mare placere vorbim.

Arsenal1886Steaua194717.05.2014 13:34

Anfield te rog nu mai provoca. Incercam sa purtam o discutie civilizata. Poti venii cu argumente pro/contra dar fara "gunoaie" sau alt chestii de genul oricat de mult ne displace echipa adversa.

Eu as zice ca si Arsenal a avut un management cel putin la fel de sanatos ca Liverpool in ceea ce priveste partea financiara. E adevarat ca din punct de vedere al trofeelor e un mare minus. Si eu sunt pentru sanctionarea echipelor gen City,Real,PSG care arunca sute de milioane pe jucatori. Ia domne ce jucator vrei pe cati bani vrei.. dar daca dispui de ei.. nu imprumutati. Vinde 3 jucatori cu cate 30 milioane.. si cumpara-l de banii aia pe Bale cu 90.. dar cand depasesti o limita.. vinzi de 50 milioane si cumperi de 150 milioane....

«110111213»