FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Farul Constanta 3-0

«145678»
IONUTZ-CIPRIAN22.04.2006 19:25

:evil: >>>Un joc foarte frumos cursiv cu faze de poarta fructificate,ma bucur ca nu s-a mai ratat atat de mult k in prima repriza,acum suntem pe primul loc,titlul este din ce in ce mai aproape....BRAVO BAIETI!!>>> :twisted:

Melku22.04.2006 19:25

Excelent meci si excelenta prestatia unor jucatori care poate in trecut au dat impresia ca nu alearga cat ar trebui.Mie mi se pare ca echipa este in forma maxima si majoritatea jucatorilor la fel si imi vine greu sa cred ca o sa avem mari probleme la boro.Pentru etapa viitoare imi doresc sa batem rapid si Dinamo - sportul sa faca egal ca sa nu mai fie nici macar un dubiu in privinta campionatului :lol:

sorin_77722.04.2006 19:26

da, felicitari celor care sunt acum pe stadion... Imi cer scuze, nu am putut ajunge...

Va urez tuturor stelistilor un Paste fericit!!! (oare mai este nevoie? :) :wink: )

I.N.Money22.04.2006 19:27

Parca am vazut meciul asta,in tur sezonul trecut cand dupa pauza s-a abatut furia stelista asupra Farului.Joc bun,din pacate o sa lipseasca Banel,dar Dica e capabil sa ii "ciupeasca" si in Anglia.Bravo baieti !!!

Mih22.04.2006 19:29

Superb! Acum putem astepta linistiti meciul cu Boro , avem titularii odihniti . Sper sa mai facem figuri frumoase cateva etape dupa ce eliminam pe boro :P ca sa ne concentram toate fortele exclusiv pe finala de pe 10 mai . Ultimele etape sa se joace pentru spectacol. ;):D :D

***alex***22.04.2006 19:31

Nici eu nu am putut merge pentru ca am stat sa vad meciul de handbal :D Nu stiu daca e o scuza, dar mi s-a parut important, mai ales ca suntem in finala!

Felicitari tuturor celor care au fost pe stadion!

Acum ca a batut Steaua vom merge cu totii bucurosi la biserica, va urez un PASTE FERICIT, IAR LUMINA INVIERII SA NE ADUCA BUCURIE IN SUFLET!

P.S. Mama mea a vopsit ouale anul acesta numai in rosu si albastru :D

DTP-Ludacris22.04.2006 19:31
hai ca am plecat la meci...

batem cu 3-0 !!  :twisted:

:lol: :lol: mai e ceva de spus ?

suntem din nou pe 1 cu 2 meciuri mai putin !!!

SI LA ANUL...DIRECT IN GRUPE....INCREDIBIL DAR ADEVARAT ...

_yang22.04.2006 19:32
Se pare ca tomberoanele au preluat norocul de a marca in ultimul minut de la caini! Cat noroc s ma aiba astia frate?!?

Oricum tot noi vom lua campionatul!!!

FORZA Steaua!!!

Lasa ca le luam acest noroc asa cum l-am luat si cainilor in ultimele secunde... :lol:

_yang22.04.2006 19:33
hai ca am plecat la meci...

:lol: :lol: mai e ceva de spus ?

suntem din nou pe 1 cu 2 meciuri mai putin !!!

SI LA ANUL...DIRECT IN GRUPE....INCREDIBIL DAR ADEVARAT ...

Peste 2 ani

Motanu D22.04.2006 19:35

A zis bine ! La anul' inseamna in 2007. Daca zicea "sezonul viitor" ar fi fost gresit !

Sper 24 ! :twisted: :twisted: :twisted:

_yang22.04.2006 19:36

Oli e cel care a castigat meciul de astazi la pauza prin acele diagonale care au schimbat cursul jocului dejucand jocul la offside al marinarilor.

_yang22.04.2006 19:36
A zis bine ! La anul' inseamna in 2007. Daca zicea "sezonul viitor" ar fi fost gresit !

Sper 24 !  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Ai si tu dreptatea ta...

gabriela22.04.2006 19:47
P.S. Mama mea a vopsit ouale anul acesta numai in rosu si albastru :D

Mama mea nu a vrut sa vopseasca ouale asa, ca le vopsise deja in rosu cand i-am spus eu. Si pentru chestia asta sunt foarte suparata pe ea. :cry:

Sarbatori fericite tuturor stelistilor !!!!

gabriela22.04.2006 19:51

Se pare ca ai avut dreptate. Felicitari pentru ca ai spus scorul exact! :)

feanfan22.04.2006 19:52

SUPERB VICTORIE!

FORZA Steaua!

DTP-Ludacris22.04.2006 19:58

@gabriela ... ms 8) :twisted:

multumesc intregii echipe k nu mi-a stricat pronosticul :lol:

ovi66622.04.2006 20:00

Asa da!... In sfarsit dam si noi mai mult de un gol. Desi, sa fiu sincer, pe mine nu ma deranja cand luam 3 puncte cu un 1-0 bine plasat. :)

Avem moral, maine middlesbrough o sa alerge ca disperatii in cupa, cu west ham! Sper sa nu pierdem cu englezii si duminica viitoare sa le aratam rapidistilor ca suntem cu adevarat mai buni ca ei! Si dupa aceea TOTUL, dar TOTUL va fi ros-albastru(a): campionatul, Cupa UEFA, Romania, Europa... Steaua!!!

ovi66622.04.2006 20:02
@hassan: cu un programel de facut gif-uri animate

trimite-mi si mie programelul pe adresa mea de e-mail: o***@***.

Mersi.

Ayrton22.04.2006 20:10

In sfarsit un meci bun cu multe goluri si in campionat! Saptamana viitoare avem 2 meciuri cruciale. Trebuie sa ne calificam si trebuie sa-i batem pe rapizi ca sa le inchidem gura. Imi place din ce in ce mai mult Cristocea! Forza Steaua si un Paste Fericit tuturor stelistilor!

I.N.Money22.04.2006 20:13

Oare merge Vasilica sa joace titular pe banda dreapta in Anglia?!? Spun aceasta questie,deoarece in fiecare meci mijlocasii laterali ai Stelei schimba mereu partile... :?

Motanu D22.04.2006 20:16

Vasilica si Gabriel sunt fotbalisti de picior stang. Dreptul il folosesc pentru sprijin doar. Asa ca ar fi un mare handicap sa avem doua aripi de picior stang ! Plus ca Vasilica nu prea dubleaza fundasul... Gabriel a inceput sa invete chestia asta, Vasilica mai are de muncit !

DTP-Ludacris22.04.2006 20:18

+ k Bostina suteaza mult mai bine k Vasilica :wink:

I.N.Money22.04.2006 20:20

Poate o sa avem o surpriza si o sa joace Oprita pe dreapta si cine stie,Iacob in fata...

gabriela22.04.2006 21:11
@hassan: cu un programel de facut gif-uri animate

trimite-mi si mie programelul pe adresa mea de e-mail: o***@***.

Mersi.

As dori si eu programelul asta, daca sunteti amabili. :D Adresa mea de e-mail este g***@*** Daca mi-l trimite si mie cineva, ii sunt foarte recunoscatoare. :D

winner_00722.04.2006 21:53
castigam cu 2-0.Eu sunt oracolul din balcesti , dupa ce am prezis meciurile cu Betis si boro acum cred ca lovesc din nou

deci am avut dreptate!Am demonstrat ca eu sunt oracolul din baLCESTI?

«145678»