Urmatorul meci pe care echipa noastra il va disputa va fi in compania echipei Farul Constanta
Data: 22 aprilie 2006
Ora: 20:30
Transmis de Antena 1
Urmatorul meci pe care echipa noastra il va disputa va fi in compania echipei Farul Constanta
Data: 22 aprilie 2006
Ora: 20:30
Transmis de Antena 1
Ma tem putin de reculul dupa meciul cu boro dar sunt sigur ca vom castiga,mi se pare clara schimbarea dintre Farul lui Petre grigoras si Farul lui vukotic.
cred k vom castiga la 2,3 goluri diferenta ...va fi greu dar ...Steaua e Steaua !!!!!!
castigam cu 2-0.Eu sunt oracolul din balcesti , dupa ce am prezis meciurile cu Betis si boro acum cred ca lovesc din nou
Care imi trimite si mie un sms cu scorul de la meciul cu Farul...plec la tara si nu am de unde sa aflu...sau nu stiu...
NU-MI FAC PROBLEME IN MECIUL CU Farul, NU AVEM CUM SA PIERDEM SAU SA FACEM EGAL. CE ECHIPA MARE AVEM! SI CU REZERVELE, Steaua VA CASTIGA SAMBATA!
BRAVO Steaua!
Atentie la autocarul din fata portii lui Curca !
Cred ca o sa fie gol stadionul...o sa fie un meci plictistitor,toata lumea o sa astepte finalul sa mearga la Biserica.
sper sa fim macar 3/4 in peluza :cry:
Trebuie neaparat victorie ca sa ne mentinem moralul excelent , paote pierd si cainii la Cluj ![]()
Nu concep sa nu castigam... Avem nevoie de victorie indiferent ca va juca Nesu, Baciu, Lovin, Cristocea (el o sa marcheze), MM, GG... etc.... :lol: :lol: :lol:
trebuie sa batem pt ca brunetii s-au apropiat cam mult de noi si riscam sa parasim si locul 2...
sper sa dea Cristocea vreo dou8a pt ca el ii cunoaste...iar Farul nu mai e ce era sezonul trecut...
Ma, sincer acuma, Cristocea ala e de mare viitor. Ar trebui sa fie folosit mai des. Sa le dea el pe toate, dar sa dea. 3-1 scor final :twisted:
Meci mai greu decat cu Boro. Oli nu are timpul necesar pregatirii acestui joc. Constantenii de o saptamana numai asta viseaza.
Sper sa ne aparam bine si sa dam gol din faza fixa.
Vreau si eu sa vin la meci, dar are cineva idee cat costa biletele? Si unde va sta majoritatea galeriei? Sa stiu si eu unde sa imi iau bilet. Banuiesc k la peluza II. Multzumesk anticipat.
Oricum, miros o victorie la limita a Stelei, 1-0, poate 2-1. Visam la finala, dar nu uitam ca mergem spre 23! FORZA Steaua!
Ulivius, cum ti-ai facut avatarul? e f.f. misto, cum pot sa imi fac si eu asa ceva?
E un meci mai greu decat cu Dinamo caci vine la 48 de ore dupa Boro si trebuie sa ne gasim motivatia pentru a castiga...Pariez pe Steaua orice ar fi...
galeria sta intotdeauna la peluza a II-a unde biletul o sa coste maxim 50.000...
@hassan: cu un programel de facut gif-uri animate
echipa probabila:
Carlos
--------
NESU
Baciu
Goian
Balan
--------
Cristocea
Paraschiv
Radoi
Nicolita
--------
Dica
OPRITA
Scuze,dar nu i-ai asezat cum trebuie :
Carlos - Balan,Goian,Baciu,Nesu - Nicolita,Radoi,Paraschiv,Cristocea - Dica,Oprita. :wink:
Sunt curios ce "simfonie" marca Oli urmeaza sa interpreteze "orchestra" Stelei.
Probabil una economica,pentru conservarea energiei.
Cred ca se va urmari inscrierea rapida a unui gol si apoi se va lua piciorul de pe acceleratie.Nici nu vrem mai mult.Jucam cu Farul doar,ai carui suporteri ne-au umplu stadionul la meciul cu Valerenga.
Constantenii vor veni sa faca un joc bun.Sunt sigur de asta.Dar cam atat.
Pronostic Steaua - Farul Constanta : 1.Solist.
Mai bine sare din schema Paraschiv si intra Lovin...
Cred ca mai degraba o sa fie Goian menajat si nu Ghionea, Para nu joaca in Anglia si ar fi mai bine cu Lovin.
E foarte posibil.Macar o repriza.
Aveti idee cat costa biletele?