FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Farul Constanta 3-0

«123458»
_yang22.04.2006 01:04
N-am zis ca ar trebui sa fie 4-0 la fiecare meci dar inca mai are de demostrat pana sa fie un antrenor mare,eu cred ca Zenga a fost mai bun

E logic ca doar Zenga l-a invatat pe Oli care-i treba cu fotbalul italian dar Oli are nevoie de sprijinul nostru in acest moment.

Un vis de mult nerostit

Steaua campioana Europei din nou

Ionutdal22.04.2006 02:31

1-0 , cred ca Oli va juca cu titulari , poate sa intre Lovin si Balan si sper eu si Cristocea . O sa fie un meci greu ca jucatori sunt obositi , dar sper sa marcam repede si apoi sa ii prindem pe contraatac si poate mai marcam 1 gol 2 . FORZA Steaua

martanu22.04.2006 04:03

Ar fi super daca l-ar introduce pe Cristocea.

Marea majoritate a jucatorilor joaca foarte

bine impotriva fostelor lor echipe, poate si

pentru ca i-si cunosc adversarii bine de vreme

ce au fost colegi odata.......

Orice victorie este buna......

Virgil22.04.2006 06:12
...Orice victorie este buna......

Si orice infrangere e rea.Cunoastem.Un meci egal e aproape la fel de rau ca o infrangere.Pierzi doua puncte.

Am0rTiz0r22.04.2006 06:40

Va zic eu 1-0 va fi..batem pariu pe un SITE MOKA

Grinch22.04.2006 07:51

Sa speram ca Oli va gasi formula perfecta pentru acest meci si ca cele 3 puncte vor intra in contul nostru . Ar fi o idee buna sa nu inceapa cu Nicolita si Paraschiv titulari pentru a se obisnui noii intrati in Anglia .

IONUTZ-CIPRIAN22.04.2006 08:20

:evil: >>>Meciul asta trebuie neaparat castigat,ca vin tare din urma milogii,si j-avrele sunt unde sunt,sper sa castigam acest meci la un scor mare!!>>> :twisted:

Andrey_SUPERsteaua22.04.2006 10:13

Lasa-neee...ca v-am batut in cel mai important meci al istoriei voastre si asta arata ca Steaua E UNICA

In ce meci ne-ati batut ma ? Vezi-ti de Moldova ta si de echipele tale . Cred ca la tine la Moldova ai prins alt meci cu antena de camera.

Vezi ca omu chiar am vazut ca va urase bafta cu boro pe alt thread ,chiar daca e "cioara" cum ziceti voi . Voi cad ca ii spuneti "cioara" si "aviar" chiar daca vb frumos , asa suporteti asa echipa...

Motanu D22.04.2006 10:30
asa suporteti asa echipa...

Si reciproc maestre ! De vreme ce jucatorilor rapidisti li se zice intr-un anumit fel (Iar M. Rada sau Maftei nu pot nega asta...) e clar ca nici suporterii nu sunt departe.

Mai tii minte ce au zis Fotbalistii (si intr-adevar merita macar acum acel "F") vostrii dupa meci ? Ca le pare rau, ca sunt dezamagiti de Boro, etc... Deci acum ai intles de la ce vine acel "F" ?! De la FRUSTRATI !

Asa echipa asa suporteri !

Apropo, sa dea Domnul sa jucati si voi cu Boro in sezonul viitor... Si succes cu Bacaul.

gabriela22.04.2006 11:15

Hai sa-i lasam pe rapidisti si sa ne concentram asupra a ceea ce conteaza cu adevarat:

MachedonuRAPID22.04.2006 11:46
Hai sa-i lasam pe rapidisti si sa ne concentram asupra a ceea ce conteaza cu adevarat:

Bravo. Un post normal . Se pare ca nu trebuie neaparat sa folosesti cuvinte ca "cioara" ca sa poatezi p-aici. Succes cu Boro , sper sa jucati finala , dar cu Farul.. un 0 -1 n-ar strica 8)

Motanu D22.04.2006 12:00
dar cu Farul.. un 0 -1 n-ar strica  8)

Si nici un 3-0 pentru Bacau n-ar strica! :twisted: :twisted: :twisted:

Dar ca sa revin ontopic, cred ca se va repeta scorul din tur. Veti vedea !

gabriela22.04.2006 12:05

Daca scorul de 1-0 este pentru AUA, nu strica. :lol:

_yang22.04.2006 12:45

Bravo. Un post normal . Se pare ca nu trebuie neaparat sa folosesti cuvinte ca "cioara" ca sa poatezi p-aici. Succes cu Boro ' date=' sper sa jucati finala , dar cu Farul.. un 0 -1 n-ar strica 8)[/quote']

Atata timp cat esti avantajat de discriminarea pozitiva iti spun cum vreau eu "porumbelule" . Oricum nu esti decat un frustrat de infrangerea in dubla mansa si vii aici sa ne stresezi.As vrea sa ne intalnim odata fata-n fata !!!

_yang22.04.2006 12:52

Lasa-neee...ca v-am batut in cel mai important meci al istoriei voastre si asta arata ca Steaua E UNICA

In ce meci ne-ati batut ma ? Vezi-ti de Moldova ta si de echipele tale . Cred ca la tine la Moldova ai prins alt meci cu antena de camera.

Vezi ca omu chiar am vazut ca va urase bafta cu boro pe alt thread ' date='chiar daca e "cioara" cum ziceti voi . Voi cad ca ii spuneti "cioara" si "aviar" chiar daca vb frumos , asa suporteti asa echipa...[/quote']

1.Invata sa scrii!!!(din punct de vedere gramatical)

2.Invata sa scrii!!!(din punct de vedere al logicii in ceea ce zici)

3.Nu esti cu nimic mai bun ca noi..." Vezi-ti de Moldova ta"!!!

4.Cred ca-l cunosti ...(de fapt sunt sigur)

5.Te-as injura putin da' ma dau astia afara dup-aia.

DTP-Ludacris22.04.2006 13:00

se mai gasesc bilete la ora meciului ???

spre_2422.04.2006 13:07

ooo marfa avem si zburatoare paici ! are are gratar? :D !

despre meci: Steaua-Farul 2-0 pt ca sunt cam praf pt noi ;) nici nu trebuia sa jucam cu ei ! FORZZA Steaua ! si stiti cumva cand recuperam meciurile ?

Virgil22.04.2006 13:38
Stelistelor lasati-l pe Virgil in pace ca e insurat omu  :lol:  :arrow:  :lol:

Confirm.Dar crezi ca intereseaza pe cineva starea mea civila ? Ti se pare o rusine sa fii casatorit ?

Daca esti casatorit nu mai poti discuta cu o fata draguta ? Te simti in pericol ? Gandesti incorect Toronto. :lol: :arrow: :lol:

DTP-Ludacris22.04.2006 14:00

cred k iar va ploua.. :cry:

PS : dar tot vin la meci :twisted:

gabriela22.04.2006 14:14
http://vremea.kappa.ro/ aici scrie ca o sa fie cer partial noros, nu ca o sa ploua. :) Din pacate eu o sa ma uit la meci de acasa de la televizor, deci nu ma afecteaza vremea. :(
Cristty_bossul22.04.2006 14:23
se mai gasesc bilete la ora meciului ???

nu cred ca o sa se inghesuie prea multa lume sa vina, o sa gasesti

***alex***22.04.2006 14:43

Daca inscriem repede meciul va fi al nostru si ne va fi mai usor, trebuie sa punem presiune in primele 20 minute. Farul este cu totul o alta echipa, este mai defensiva decat in tur. Sper sa castigam desi va fi greu datorita oboselii si dupa cum e afara si a vremii.

FORZA Steaua!!!

gabriela22.04.2006 14:48

Mai, dar cum e vremea in Bucuresti de va plangeti toti? :) Eu sunt din Ploiesti si la mine e soare si destul de cald. A plouat putin mai devreme, dar de mult timp nu mai ploua? . La meci o sa ploua? De ce e atata tristete din cauza vremii? :? Lamuriti-ma si pe mine, va rog.

***alex***22.04.2006 14:49

S-a innorat de vreo ora si in unele zone ploua cu tunete si fulgere. :D

I.N.Money22.04.2006 14:50

Acum e frumos...cativa nori,dar e frumos,plus gazonu de pe Lia e de clasa,nu o sa avem probleme.. 8)

«123458»