Sunt din Constanta si echipa nu mai joaca nimik de cand a plecat Grigoras , chiar daca au obtinut 4 victorii consecutive , dau gol mai mult din greseala . Sincer , mi`e frica de 0-0 , gol oricum nu luam
Sunt din Constanta si echipa nu mai joaca nimik de cand a plecat Grigoras , chiar daca au obtinut 4 victorii consecutive , dau gol mai mult din greseala . Sincer , mi`e frica de 0-0 , gol oricum nu luam
CAT TIMP IL AVEM PE Cosmin Olaroiu SI PE FINANTIATORUL Stelei Gigi Becali TOTUL VA FI OKY IS SIGURA DE ASTA...HAI Steaua!!!!!
Eu sunt sigur doar de Gigi Becali,de Oli inca nu cred ca e chiar asa bun
Mai bine sare din schema Paraschiv si intra Lovin...
Ai dreptate ar trebui sa joace si Lovin si Cristocea,trebuie sa intre si ei sa aiba meciuri jucate
castigam cu 2-0.Eu sunt oracolul din balcesti , dupa ce am prezis meciurile cu Betis si boro acum cred ca lovesc din nou
Ne unim fortele tinand cont ca eu sunt Mama Omida si facem o vraja puternica sa distrugem toate echipele ce joaca cu Steaua.Desi am incredere in abilitatile echipei si sunt sigura de o victorie in acest meci cu Farul.Vom triumfa si in campionat asa cum triumfam si in Europa.
In atentia celor doi prezicatori :
Fugiti de-aici cu ursul. :wink:
Domnule Virgil pana acum am avut dreptate...Nu-mi pune la indoiala aptitudinile de suporter...
Doamne fereste,nu vi le contest domnita,faceam aluzie la aptitudinile paranormale. 8O
Nici pe astea sa nu le contesti pt ca inca nu ma cunosti si s-ar putea sa ai surprize... :twisted: ![]()
Offtopic : Neplacute ? Ati spus-o pe un ton care ma pune pe ganduri. :cry:
Offtopic: Neplacute???Doamne fereste!!Ce poate fi neplacuta la o STELISTA???
Intrebam de surprize daca vor fi neplacute.Ati fost neatenta.Un pic.Dar suficient pentru a intra intr-o eroare vadita. :wink:
Stelistelor lasati-l pe Virgil in pace ca e insurat omu :lol: :arrow: :lol:
A fost stabilit pretul biletelor pentru partida cu Farul Constanta,din etapa a XXIV-a a Campionatului National care va avea loc pe data de 22 aprilie, ora 20:30, pe stadionul "National" din Complexul "Lia Manoliu".
TRIBUNA 0 - 30 lei
TRIBUNA I - 10 lei
TRIBUNA II - 5 lei
PELUZE - 3 lei
Biletele vor fi puse vanzare sambata, 22 aprilie, ora 10:00, dupa urmatorul program:
Stadionul Ghencea 10.00 - 18.00
Stadionul Lia Manoliu din Complexul National incepand cu ora 10.00.
sper sa vina lumea
Ce poate fi neplacuta la o STELISTA???
Ia ghici 8)
Ia ghici 8)
Zi-mi tu ca eu ma prind mai greu...
Mai bine ignora-l..pe urma iti faci nervi degeaba..
Mai bine ignora-l..pe urma iti faci nervi degeaba..
Vroiam sa stiu si eu ce debiteaza o minte afectata de gripa aviara... :lol: :wink:
castigam cu 2-0.Eu sunt oracolul din balcesti , dupa ce am prezis meciurile cu Betis si boro acum cred ca lovesc din nouNe unim fortele tinand cont ca eu sunt Mama Omida si facem o vraja puternica sa distrugem toate echipele ce joaca cu Steaua.Desi am incredere in abilitatile echipei si sunt sigura de o victorie in acest meci cu Farul.Vom triumfa si in campionat asa cum triumfam si in Europa.
de acord facem un descantec si o sa mearga totul snur.Castigam cu 2-0 cine zice ca nu am dreptate pana acum am chicit toate scorurile de pana acum , aproape perfect, si nu concep sa gresesc .
Ia ghici 8)
Mai tu esti ca o ciuperca care iese dupa o ploaie urata... de lacrimi ale suporterilor echipei cu care ti dupa ce Steaua mai reuseste o victorie... :lol:
Cred ca in acest an se va vorbi tot de Steaua.... oricum v-ati obisnuit... :lol:
Ia ghici 8)
Lasa-neee...ca v-am batut in cel mai important meci al istoriei voastre si asta arata ca Steaua E UNICA .
Steaua castiga cu 1-0 si vom juca cu rezervele
Nu inteleg ce trebuie sa mai faca Oli ca sa fie bun?
Probabil ca nu ma pricep, dar sincer, nu cred ca e cu nimic mai prejos decat fostii antrenori ai Stelei. Are un stil diferit de a antrena, dar din cate am observat, de cand e omul asta antrenor la Steaua, echipa nu prea a primit multe goluri. Eu zic ca e ok!
Nu inteleg ce trebuie sa mai faca Oli ca sa fie bun?
Probabil ca nu ma pricep, dar sincer, nu cred ca e cu nimic mai prejos decat fostii antrenori ai Stelei. Are un stil diferit de a antrena, dar din cate am observat, de cand e omul asta antrenor la Steaua, echipa nu prea a primit multe goluri. Eu zic ca e ok!
Lasa-i ma ca ei cred ca ar trebui sa invingem numai cu 4-0...
N-am zis ca ar trebui sa fie 4-0 la fiecare meci dar inca mai are de demostrat pana sa fie un antrenor mare,eu cred ca Zenga a fost mai bun