FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Farul Constanta 3-0

«15678»
Ayrton22.04.2006 21:53

@gabriela

Verifica mailul, ti-am trimis un programel de facut gifuri animate.

pisybaby22.04.2006 22:00

bravo baieti,super meci in seara asta!O surpriza placuta de Paste

ovi66623.04.2006 08:37
@gabriela  

unul din voi 2 poate mi-l trimita si mie? :)

o***@***

Danke!

ovi66623.04.2006 08:38
castigam cu 2-0.Eu sunt oracolul din balcesti , dupa ce am prezis meciurile cu Betis si boro acum cred ca lovesc din nou

deci am avut dreptate!Am demonstrat ca eu sunt oracolul din baLCESTI?

:?::!:

frate, vezi ca scorul a fost 3-0...

gabriela23.04.2006 11:03
@gabriela  

Merci mult de tot. L-am primit si duoa cum poate se observa..., l-am si folosit. :D .

Virgil23.04.2006 11:47

Victoria de aseara mi-a confirmat ca si rezervele Stelei au mentalitate de titular,de invingator.

Ceea ce nu au reusit Zenga si Protasov,a reusit Olaroiu.Sa acorde incredere celor considerati rezerve.Astfel meci de meci avem 18 titulari.11 pe teren,restul pe banca.

winner_00723.04.2006 12:00
castigam cu 2-0.Eu sunt oracolul din balcesti , dupa ce am prezis meciurile cu Betis si boro acum cred ca lovesc din nou

frate aproape am avut dreptate , cel putin am zis un scor apropiat si am mai si ghicit un marcator pedica nul vazusem

Poate am mai mult norok data viitoare

winner_00723.04.2006 12:11

frate aproape am avut dreptate , cel putin am zis un scor apropiat si am mai si ghicit un marcator pedica nul vazusem in viziune

gabriela23.04.2006 12:14
frate aproape am avut dreptate , cel putin am zis un scor apropiat  si am mai si ghicit un marcator pedica nul vazusem

Pai atunci de ce nu incerci un pronostic pentru urmatorul meci? Poate o sa ai si mai multe dreptate. :D De exemplu, ce scor crezi ca o sa fie la returul cu Boro?

winner_00723.04.2006 12:18

frate aproape am avut dreptate , cel putin am zis un scor apropiat  si am mai si ghicit un marcator pedica nul vazusem

Pai atunci de ce nu incerci un pronostic pentru urmatorul meci? Poate o sa ai si mai multe dreptate. :D De exemplu, ce scor crezi ca o sa fie la returul cu Boro?

nu stiu ori un 0-0 , ori un 0-1 inca sunt nedumerit

MachedonuRAPID23.04.2006 15:52
hai ca am plecat la meci...

batem cu 3-0 !!  :twisted:

:lol: :lol: mai e ceva de spus ?

Mai e de spus ca tu la 80% din meciuri faci pronosticuri de 3 - 0 si ca o data la 5/6 meciuri se nimereste sa ai dreptate :D

Speram sa va incurce Farul dar n-au avut nici o sansa...macar sa jucati asa si cu englezii..

Vladivostok23.04.2006 15:56

N-o sa jucam asa,o sa jucam mult mai bine!!!Ii rupem!!

***alex***23.04.2006 16:37

MachedonuRAPID daca o sa posteze in continuare o sa ajunga la 50 de mesaje si o sa scrie sub nickname "stelist infocat" :lol: :lol:

DTP-Ludacris23.04.2006 16:49

@Machedonu :lol: am mai ghicit si 2-1 cu Poli Tim ; 1-0 cu M`boro....dar cu echipe mici k Arges , Farul ,Rapid ,Dinamo...mizez pe scoruri mari !!

helena_steaua23.04.2006 19:23

Cine e pe primul loc,cine e pe primul loc Steaua eeeeee ....ce dor imi era de cantecul asta...consider ca nimeni nu ne va opri in drumul spre cel de-al doilea titlu consecutiv de campioana.......

antonika23.04.2006 19:30

sa moara Borcea sa ia foc

pentru ca Steaua e pe primul loc... :twisted: :twisted:

_yang23.04.2006 22:31
sa moara Borcea sa ia foc

pentru ca Steaua e pe primul loc... :twisted:  :twisted:

asta e tare... :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :evil:

Virgil24.04.2006 02:07
Fi fara grija domnule pt ca nu conteaza foarte tare acest lucru.Important e sa stim sa pastram acea legatura unica intre stelisti...Nu-i asa??? :wink:

Sunt total de acord.La asta ma gandeam si eu.Pacat ca nu a inteles si Toronto acest lucru. :lol: :arrow: :lol:

SteauaToronto24.04.2006 02:15

Fi fara grija domnule pt ca nu conteaza foarte tare acest lucru.Important e sa stim sa pastram acea legatura unica intre stelisti...Nu-i asa??? :wink:

Sunt total de acord.La asta ma gandeam si eu.Pacat ca nu a inteles si Toronto acest lucru. :lol: :arrow: :lol:

Virgile nu ti-e rusine? Ai copii acasa cred...Cum iti permiti sa intri pe forum si sa discuti cu stelistele ( care sunt cele mai sexy femei de pe stadioane)

UITE CUM SE STRICA GENERATIA!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Virgil24.04.2006 02:19
...mai important este ca Sportul sa incurce Rapidul acum... si sa piarda cu Dinamo... Si

Ti-ai gasit.Cum sa-l bata finul Siman pe nasicul Copos ? Din pacate o sa bata Rapidul,pentru ca va fi sarcina de la patron.

Virgile nu ti-e rusine? Ai copii acasa cred...Cum iti permiti sa intri pe forum si sa discuti cu stelistele ( care sunt cele mai sexy femei de pe stadioane)

Toronto,e o problema care depaseste puterea ta de intelegere.Iar chestia aia cu rusinea nu-ti sade frumos sa mi-o spui.

Daca mai ai ceva de spus fa-o pe pm ca altfel te injur cat esti tu de "canadian" din Toronto.

complaining.gif149.gif

pisybaby24.04.2006 07:05

Inainte de meciul de joi cu Boro am zis ca o sa fie 1-0 si toti ziceau ca sunt eu nebuna...inainte de ambele meciuri cu rapid am zis ambele scoruri corect :lol: si asa a si fost..De obicei sunt norocoasa si le nimeresc,si ma rog la Dumnezeu sa o nimeresc si acum cu Boro in retur ,adica 2-1 pentru Steaua :twisted: DACA NU CUMVA CER PREA MULT :? .....DOAMNE AJUTA!

Motanu D24.04.2006 07:11

Hai ca ne-am umplut de prezicatori... 8) 8) 8)

Daca tot le stit pe toate cand preziceti si voi vreun Sportul - Dinamo 5-0 ?! :P:P:P

_yang24.04.2006 10:47
Inainte de meciul de joi cu Boro am zis ca o sa fie 1-0 si toti ziceau ca sunt eu nebuna...inainte de ambele meciuri cu Rapid am zis ambele scoruri corect :lol: si asa a si fost..De obicei sunt norocoasa si le nimeresc,si ma rog la Dumnezeu sa o nimeresc si acum cu Boro in retur ,adica 2-1 pentru Steaua :twisted: DACA NU CUMVA CER PREA MULT :? .....DOAMNE AJUTA!

credeam ca suntem pe un forum stelist da' acum nu mai sunt sigur ... parca e "Omida forum"

i0nutz8324.04.2006 10:55
Inainte de meciul de joi cu Boro am zis ca o sa fie 1-0 si toti ziceau ca sunt eu nebuna...inainte de ambele meciuri cu Rapid am zis ambele scoruri corect :lol: si asa a si fost..De obicei sunt norocoasa si le nimeresc,si ma rog la Dumnezeu sa o nimeresc si acum cu Boro in retur ,adica 2-1 pentru Steaua :twisted: DACA NU CUMVA CER PREA MULT :? .....DOAMNE AJUTA!

Am si eu restanta la Mecanica miercuri de la 10.00..Te-as ruga frumos sa-mi spui ce o sa fac..A, si sa nu uit, poate se vede ceva prin stele de nota de la proiectul de diploma.. Multumesc anticipat!

Sexystelista24.04.2006 15:17

credeam ca suntem pe un forum stelist da' acum nu mai sunt sigur ... parca e "Omida forum"

Te rog frumos...Vrei sa te acuz de plagiat???Aici pe forumul asta eu sunt singura mama Omida.Nu ma face sa cer drepturi de autor... :D

«15678»