Nu prea am timp liber,dar daca vreti voi asa tare vom face.Spunetimi ce campionate vreti si as vrea ca cineva sa ma ajute cu clasamentele.
Nu prea am timp liber,dar daca vreti voi asa tare vom face.Spunetimi ce campionate vreti si as vrea ca cineva sa ma ajute cu clasamentele.
Eu as sustine Anglia , Italia si Spania.Adica cele ce au fost si anul trecut.
Te-as ajuta eu cu clasamentele dar din octombrie mi se va taia timpul.
Salut ideea introducerii cupelor europene.
S-a terminat etapa 9 si clasamentul a ramas la etapa 5 ... cand mai vedem si noi un update ceva , ca sunt curios sa vad daca sunt in primii 3 ![]()
Am intrat de etapa asta in concurs dar sunt pus pe fapte mari.Vreau titlul:))))
felicitari lui keratoconus pt etapa 13 , in care a nimerit 8 din 9 ![]()
Merci frumos, Stryker! Insa tin sa te corectez. Nu e vorba de nimereala, ci de pura stiinta a fenomenului fotbalistic din Liga lui militica. ![]()
M-am uitat si eu mai bine pe etapa a 13-a si am observat ca userul stelistii a pronosticat 9 din 9...asta da stiinta! ![]()
nu vazusem inca ce a facut stelistii dar bravo si lui ... trebuia sa le jucati meciurile astea la pariuri ca scoteati profit frumos ![]()
si oricum keratoconus , cu punctele din utlima etapa , cred ca ai trecut pe locul 1 , l-ai depasit si pe vecinul tau de bloc ![]()
Cred ca Adi Tanas a uitat sau e plecat...mai degraba a doua varianta. ![]()
Ar putea un moderator sa deschida un topic cu etapa a 14-a din Liga I, Romania ???
PS: @Stryker...e greu sa-l depasesti pe criminalu2005, e fan Claudiu Raducanu, deci pana la final are bulan si castiga tot el. ![]()
@KERATOCONUS
Am deschis eu un topic
Multumim, MoWeed! ![]()
@KERATOCONUS
Am deschis eu un topic
Iti multumesc ca ai deschis un nou topic cu etapa 14
Am avut probleme cu netul
Vedem si noi un clasament actualizat dupa etapa asta ?
Sa stim si noi care e situatia cu o etapa inainte de final ![]()
@ Adi Tanas
Te-ai incarcat cu prea multe concursuri. Daca nu mai ai timp sa faci clasamentele, poate iti dam o mana de ajutor.
As dori sa stiu daca exista cineva care doreste sa-l ajute sau sa-l inlocuiasca daca Adi consimte.
Astept oferte.
Si ce ar trebui facut ![]()
Clasament / etapa / total Romania si??
Oricum acum se termina turul... ![]()
s-a incheiat turul campionatului ... curios cine a castigat, ca eu sigur nu sunt acela ![]()
s-a incheiat turul campionatului ... curios cine a castigat, ca eu sigur nu sunt acela![]()
miine o sa fie clasamentul
Si eu sunt curios sa vad cine a castigat. ![]()
noroace multumim Adi pentru tot ce faci e greu sa pierzi ceva vreme pentru asta
in rest dupa calculele mele keratoconus (Adi ) veciu meu nebun are 80 de puncte si eu 79 el a castigat prima reduta sa vedem cine castiga razboiul ![]()
felicitari ma !
apropo sper ca CL si EL vor merge pana la final ca altfel nu are rost clasamentul acum.
in rest dupa calculele mele keratoconus (Adi ) veciu meu nebun are 80 de puncte si eu 79 el a castigat prima reduta sa vedem cine castiga razboiul
felicitari ma !
Cine vorbeste de nebunie, cel care a "sarit" cu gura pe Fane Dediu la meciul cu Unirea Alba Iulia, desi se afla la doar 2 metri distanta de gorila pastilata. ![]()
on topic:
Merci pentru felicitari, ma! Ce bine e sa fii campion de iarna! ![]()
PS: Ii multumesc si lui Dusan Kuciak, care a inchis poarta in meciul cu spurcatii, ca altfel, terminam turul la egalitate pe primul loc cu tine. ![]()
CLASAMENT GENERAL UEFA Champions League
1.Maye=54p
:D ![]()
Felicitari castigatorului !
Eu dupa etapa 9 eram lider , insa am cazut in urmatoarele 8 ...
Oricum din retur sper sa-mi iau revansa ![]()
La Champions League l-am luat pe Daniel-Ionut cu 1 punct. ![]()
La campionat 30p.
Nici macar nu am pus pronostic la fiecare etapa. ![]()
GLORIA BIS" Timisoara 2
Steaua " Ceahlaul 1
Poli Iasi " RAPID 2
GAZ METAN " Vaslui 2
Pandurii " ASTRA X
Dinamo " U Craiova 1
Urziceni " CFR X
cer scuze ca am intarziat cu ele ... Adi Tanas sper sa le iei in considerare ![]()
lipseste meciul Benfica-Herta la Europa League.Sa nu uitati sa-l includeti