Ce ti-au crescut gradele mah... ![]()
Ce ti-au crescut gradele mah... ![]()
@Adi Tanas
La etapa 27(8-retur) din Premier League lipseste meciul lui Manchester United cu Tottenham
@Adi Tanas
La etapa 27(8-retur) din Premier League lipseste meciul lui Manchester United cu Tottenham
la etapa 27 au fost aminate doua meciuri :Sunderland v Tottenham Hotspur(7 martie) si Manchester United v Portsmouth(22 aprilie)
locul 2 nu se premiaza pe aici ? :laugh:
la etapa 26-a Liga I Romania am postat cu numele bucka88
si la etapa 27-a Liga I Romania am postat cu numele bucka88_steaua ![]()
v-as ruga dak puteti sa imi puneti punctele in numele bucka88_steaua dak nu asta e....oricum eram un caz pierdut pt concursul acesta doar k sa invat pt urmatoarele dak se va mai face ![]()
Poli Iasi – Arges 1
RAPID – OTOPENI 1
Vaslui – Pandurii 1
"U" Craiova – GAZ METAN 1
CFR – Timisoara X
cu o zii intarziere ...
GLORIA B-TA – Pandurii X
Poli Iasi - GAZ METAN 1
Farul – Arges 2
CFR – Brasov 1
Vaslui – OTOPENI 1
Otelul – Urziceni 2
Dinamo – Timisoara X
iar am intarziat
... daca sunt luate in considerare bine , daca nu , asta e ...
grea etapa asta a 2-a din Liga 1 ... cand vedem si noi un clasament ceva ?
... cand vedem si noi un clasament ceva ?
azi
Azi?
Azi?
Adica maine ![]()
Lasati omu in pace mah. Clasamentul o sa apara la un moment dat. Oricum nu conteaza cate puncte ai decat la clasamentul final
Lasati omu in pace mah. Clasamentul o sa apara la un moment dat. Oricum nu conteaza cate puncte ai decat la clasamentul final
Mo , din partea mea sa nu fie cu suparare , eu doar am scris ca o gluma postarea. Ca o continurare ironica. Mie nici nu imi pasa de clasament. Pun doar pronosticuri sa vad daca am ochi de cunoscator ![]()
@Robinson Rufay Zapata
Si eu pun la fel, doar ca sa vad daca le nimeresc. Dar am scris mai ales pentru cei care ar fi tentati sa mai scrie. Poate Adi are probleme si nu poate intra chiar acum...
Eu pun la pronosticuri ca sa castig...experienta. ![]()
PS: Oricum, n-avem nicio sansa, deoarece ne bate vecinul meu de bloc, criminalu2005. ![]()
@Robinson Rufay Zapata
Si eu pun la fel, doar ca sa vad daca le nimeresc. Dar am scris mai ales pentru cei care ar fi tentati sa mai scrie. Poate Adi are probleme si nu poate intra chiar acum...
Na nu te supara Mo ![]()
Oricum vroiam doar sa vad daca sunt peste tine ![]()
N-ai cum mah ![]()
Lasa ca o sa vezi tu , sa vina numai Adi Tanas` cu clasamentul.
Lasa ca o sa vezi tu , sa vina numai Adi Tanas` cu clasamentul.
Va certati degeaba , "cel mai Nostradamus" dintre toti sunt ei ![]()
intrebare pt Adi tanas : cum se face anul asta , tot cu tur si retur separat ?
PS: Oricum, n-avem nicio sansa, deoarece ne bate vecinul meu de bloc, criminalu2005.![]()
asta ramane de vazut ... ![]()
Azi se joaca restanta din prima etapa(Vaslui - Gaz Metan). In notificarea primita prin e-mail, contand pentru etapa-1, Liga 1, Romania, nu era inclusa si aceasta partida. Unii au trecut meciul, insa unii nu. Noi, cei care nu am trecut meciul, ce facem?
intrebare pt Adi tanas : cum se face anul asta , tot cu tur si retur separat ?
da va fi tot cu tur si retur
Campionatele externe vor mai face parte din concurs?
Cu scuzele de rigoare, Adi Tanas, nu vreau sa fiu inteles gresit: daca nu (mai) ai suficient timp la dispozitie, da un semn, poate te ajuta cineva.
Inca o data, nu ma intelege gresit. Iti apreciez munca, imi imaginez cat timp iti ia sa faci atatea clasamente. Ma gandeam doar sa intind o mana de ajutor printr-o sugestie. Nu de alta, dar, decat sa se piarda vremea prin coltul vesel, mai degraba am incerca sa atragem oamenii de pe-acolo sa te ajute cu aceasta sectiune.
Campionatele externe vor mai face parte din concurs?
Ar fi interesant un concurs pe cupele europene , ca nu s-a mai facut demult unul