Simplu. Pentru ca am facut doar 3 puncte.
)
Simplu. Pentru ca am facut doar 3 puncte.
)
Simplu. Pentru ca am facut doar 3 puncte.)
ce crezi ca eu am facut mai multe puncte? :biggrin:
Pai tocmai din acest motiv. Hai mai ca glumesc. ![]()
pt ca voi pleca in concediu si nu vreau sa pierd etape sau pronosticuri te rog sa postezi cate 2 etape majoritatea cred ca vor pleca in vacanta poate gasesti o solutie...pls
Nu bagati si campionatul frantei?
@Adi Tanas
Am vazut ca in pronosticurile pentru etapa 1 din Anglia mai multi useri, inclusiv tu, au colorat un meci. Parca se schimbase regulamentul....sau schimbarea e valabila doar la Liga 1?
@Adi Tanas
Am vazut ca in pronosticurile pentru etapa 1 din Anglia mai multi useri, inclusiv tu, au colorat un meci. Parca se schimbase regulamentul....sau schimbarea e valabila doar la Liga 1?
Nu regulamentu e acelasi ca in Liga1,eu am pus REPLY si nici nu am observat ca e colorat.
Aha, am inteles...mersi
A aparut melodia mad - the concert in forma de ton de apel?
Daca da, as vrea si eu un site de unde sa o pot procura (merci)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pana la urma vor fi premii la pronosticurile pe Liga 1?
Lipseste un meci la etapa a 3a din Anglia sau Manchester United nu joaca?
Lipseste un meci la etapa a 3a din Anglia sau Manchester United nu joaca?
da M.U nu joaca
Nu bagati si bundesliga?
Nu bagati si bundesliga?
nu
@Adi
Man.United joaca luni, tot in aceasta etapa la P`mouth.
@Adi
Man.United joaca luni, tot in aceasta etapa la P`mouth.
uitate mai atent la etape si ai sa vezi ca totul e in ordine
Ah, greseala mea.
Nu bagati si bundesliga?nu
De ce esti asa transant ? De obicei se dau explicatii ![]()
Nu bagati si bundesliga?nu
De ce esti asa transant ? De obicei se dau explicatii
Sunt deja prea multe campionate.Vor mai fi CL si UEFA
@ Adi Tanas
ms
@ Adi Tanas
La etapa din Anglia lipseste derby-ul Liverpool-Manchester United
inca nu ai / ati raspuns la intrebarea mea...
Vor fi premi la pronosticuri si daca da la ce campionate....
inca nu ai / ati raspuns la intrebarea mea...Vor fi premi la pronosticuri si daca da la ce campionate....
eu nu-ti pot spune daca vor fi premii sau nu,trebuie de intrebat pe cei de sus(admin,moderatorii ..).
Doresc sa va fac o propunere mai interesanta. As dori intr-o oarecare masura sa colaboram pentru a face cel mai tare concurs de predictii facut vreodata in Romania. Detin situl www.pariuri-x.ro un site cu si despre pariuri. Ce este asa deosebit este scriptul special conceput pentru un concurs de predictii. Putem face ceva deosebit impreuna. Aruncati o privire si daca va intereseaza va stau la dispozitie. Va multumesc.
Doresc sa va fac o propunere mai interesanta. As dori intr-o oarecare masura sa colaboram pentru a face cel mai tare concurs de predictii facut vreodata in Romania. Detin situl www.pariuri-x.ro un site cu si despre pariuri. Ce este asa deosebit este scriptul special conceput pentru un concurs de predictii. Putem face ceva deosebit impreuna. Aruncati o privire si daca va intereseaza va stau la dispozitie. Va multumesc.
Nu este nimeni in masura sa-mi rapsunda ?