Jucam doar pronosticul pentru cele 90 de minute, da?
da
Avand in vedere ca taranul de Calin a pus aceleasi rezultate ca mine am facut o mica modificare la pronosticurile mele. D-aia o sa apara "acest mesaj a fost editat bla-bla".
Mah... puteti sa modificati de 50 de ori pronosticurile pana cand incep meciurile.
Avand in vedere ca taranul de Calin a pus aceleasi rezultate ca mine am facut o mica modificare la pronosticurile mele. D-aia o sa apara "acest mesaj a fost editat bla-bla".
Realizezi ca daca vreau, pot sa editez sa fie identic cu al tau iarasi ![]()
Nu stie ba.
La Moldova inca nu o ajuns curentul asta de gandire.
Lua-r-ar viiturile!
Lua-r-ar viiturile!
Urat. Cel putin.
Urat. Cel putin.
Lasa ma. In cazul lui e frumos ca face rafting.
Gata ba, liniste ca nu sunteti la voi acasa! ![]()
Avand in vedere ca labarul de Calin a pus iar aceleasi pronosticuri ca ale mele, noi 2 suntem pe primul loc. Ce primim?
Tu le-ai pus la fel ca mine moldoveanco. Eu am postat primul ![]()
Eu am asteptat stirile sa vad ce zice caracatita, dupa am postat.
noi 2 suntem
Sa va fie de bine.
Acum ca am aflat si castigatorii concursului de pronosticuri pentru Cupa Mondiala, cuplul Ronnie&MoWeed
, la final de sezon astept sa vad ce v-a nemultumit la acest concurs. Eu zic ca mi-am facut treaba bine, cu etapele si clasamente la zi.
Castigatori: ![]()
Cel mai bine clasat concurent: Ronnie, MoWeed - o bere din partea mea (la amandoi desigur) ![]()
Cea mai bine clasata concurenta: dayra - o cafea, cico, bere in particular alaturi de organizator ![]()
Locul 1 de cele mai multe ori in clasamentele/etapa: Ronnie, danimarcu - de cate 2 ori
Cele mai multe puncte stranse intr-o etapa: crysty14 - 12 puncte
Cele mai putine puncte stranse intr-o etapa: Maye, blindica(2ori)
"Petarda" campionatului: vevebr - 1 punct
Felicitari tuturor pariorilor! ![]()
A avut noroc moldoveanca ca s-a luat dupa mine.
A avut noroc moldoveanca ca s-a luat dupa mine.
Deci el e pasivul. Stiam, ba, ca esti un gay nenorocit. ![]()
Acu zici asta doar pentru ca ti-e ciuda ca te-am refuzat cand, beat fiind, imi faceai avansuri?
Apropo mah, cum plm poti fi aici pe 3 si cand pariezi pe bani pierzi tot? ![]()
Cand nu bagi bani atunci iese.
Aici te iei dupa altii mah. Asta e explicatia logica
Am si idoli.
Avand in vedere ca MoWeed e labar cer sa fiu desemnat castigator. Multumesc!
Avand in vedere ca labarul de Calin a pus iar aceleasi pronosticuri ca ale mele, noi 2 suntem pe primul loc. Ce primim?
Tu le-ai pus la fel ca mine moldoveanco. Eu am postat primul
Sper ca constientizati ca discutiile astea nu mai aveau loc daca intram mai repede in concurs!... ![]()
Dar nu-i bai,cand incepe liga1 nu am sa ratez niciun meci.
Daca careva doreste sa se retraga,ca sa nu fie nevoit sa suporte umilinta infrangerii,o poate face din timp... ![]()
Propun ca pentru sezonul Ligii 1 sa platiti cate o taxa de 10 lei la mine daca vreti sa mai jucati ![]()
Propun ca pentru sezonul Ligii 1 sa platiti cate o taxa de 10 lei la mine daca vreti sa mai jucati![]()
Merge, ma, 10 lei pentru un dat la cioc. Daca tot e criza ..