Pentru toata lumea: se joaca doar 1, X sau 2
nu pauza/final, nu la goluri ![]()
Si inca ceva, sa va puna nentu scaraoschi sa nu va tineti de concurs daca ati inceput, si sa 'pariati' o data la 15 etape ca sa imi incurcati mie clasamentele ca va sparg! ![]()
Pentru toata lumea: se joaca doar 1, X sau 2
nu pauza/final, nu la goluri ![]()
Si inca ceva, sa va puna nentu scaraoschi sa nu va tineti de concurs daca ati inceput, si sa 'pariati' o data la 15 etape ca sa imi incurcati mie clasamentele ca va sparg! ![]()
As fi vrut sa stiu mai multe despe acest concurs de pronosticuri. ASTEPT RASPUNS va multumesc
![]()
As fi vrut sa stiu mai multe despe acest concurs de pronosticuri. ASTEPT RASPUNS va multumesc
Pentru toata lumea: se joaca doar 1, X sau 2nu pauza/final, nu la goluri
![]()
Ce este de neinteles ?
![]()
imi cer scuze ca nu mi-am scris numele sant si eu la inceput nu am stiut. locul 1 -2-3 primesc ceva
Nu! N-are rost sa te bagi daca nu primesti nimic.
Uite aici:
Prima etapa:
Vezi ca Alexbrasov are 5p, iar SteauaToronto nu a postat pronosticurile dar apare in clasament. Cum asa?
MoWeed
Sportul - Otelul x
International - Urziceni 2
Rapid - FC Vaslui 1
U Craiova - CFR Cluj 2
FC Timisoara - Gloria Bistrita 1
U Cluj - Steaua 2
Astra - Dinamo 2
FCM Tg. Mures - FC Brasov 1
Victoria Branesti - Gaz Metan Medias x
Tot prima etapa. Am nimerit 3 pronosticuri, dar am 2 puncte pe clasament. Cum asa?
Tu furi brasovenii din condei
@Alecs
SteauaToronto a postat dar, din motive necunoscute de catre mine, postarea lui e setata pe "invizibil". O vedem numai moderatorii
Corect, era prea dimineata ![]()
Am modificat!
Eu maine plec din localitate timp de o saptamana si nu voi mai putea avea acces la internet. Pentru asta , la sfatul lui Daniel, am hotarat sa postez aici pronosticurile pentru etapa "ce va sa vie" . Asadar :
Tanaru` Maye :
Sportul Studentesc - CFR Cluj x
Rapid Bucuresti - Gloria Bistrita 1
FCM Targu Mures - Dinamo Bucuresti 2
Astra Ploiesti - "U" Craiova x
Pandurii Tg.Jiu - Gaz Metan Medias 2
"U" Cluj - Otelul Galati 2
FC Vaslui - Steaua Bucuresti 1
FC Timisoara - Victoria Branesti 1
FC Brasov - Unirea Urziceni 1
LE: Tanaru` Young,pardon. Explicatia i-a fost data deja lui Mo asa ca este redundant sa continui.
Tanaru` Maye :
)
Ma scuzati ca fac off-topic,dar ma simt dator sa-i raspund lui Mo,sa nu zica (,) ca eram beat mort ![]()
Pe langa faptul ca tocmai voiam sa-i trimit un mail cu urari pentru ziua de nastere lui Maye,trebuie sa-ti spun ca mie , in cercuri restranse , mi se mai spune si Maye,aici,in oras. E doar o coincidenta,asta e clar. Cam asa ziceam eu cand eram mai mic si ... a ramas un fel de porecla.
Numai bine !
Stryker
FCM TG. MURES " FC Dinamo 1948 2
FC ASTRA PLOIESTI " FC U Craiova X
CS Pandurii TG. Jiu " CS GAZ METAN MEDIAS X
FC U Cluj " FC Otelul GALATI 2
FC Vaslui " FC Steaua X
FC Timisoara " FC VICTORIA BRANESTI 1
FC Brasov " FC Unirea Urziceni 1
pare rau, dar n-am apucat sa postez la timp pt etapa 5 ... acestea-s pronosticurile mele, sper sa mai fie luate in considerare ![]()
Am 20 de puncte in total ![]()
Am 20 de puncte in total![]()
Inca nu am facut si claasmentul general.
Am crezut ca ma sapi fiindca nu ti-am dat pet-ul acela pentru punctele in plus. *glumesc
Din cate am auzit, Pandurii-Craiova nu se va mai juca. In cazul asta, propun sa nu se mai ia in considerare rezultatul pronosticat pentru etapa asta.
Din cate am auzit, Pandurii-Craiova nu se va mai juca.
Se pare ca asa e.Inca 3 puncte pentru nea Piti !
Se face apel, calm, calm... mai este pana luni.
Daca nu se joaca, nu se va lua in considerare acest meci.
Se va juca ma, stati relax.
Din cate am auzit, Pandurii-Craiova nu se va mai juca. In cazul asta, propun sa nu se mai ia in considerare rezultatul pronosticat pentru etapa asta.
Si daca nu se joaca cum poate fi luat in considerare rezultatul ?
Intrebare, sezonul acesta cum se organizeaza, tur si retur separat sau la un loc ?
Intrebare, sezonul acesta cum se organizeaza, tur si retur separat sau la un loc ?
Eu am zis la un loc... acum cum vreti voi ![]()
La un loc.
Dar sa se specifice si cine este campionul de iarna.
Pacat ca n-ati mai facut concursul si pentru cupele europene...