Esti mai rau ca o soacra ba!
stiam ca incepe Spartak la 7 jumate ![]()
Esti mai rau ca o soacra ba!
stiam ca incepe Spartak la 7 jumate ![]()
Pai daca stiai trebuia sa modifici acolo ora la care inchizi ca sa nu te reclame alti participanti.
Clasamentul pentru etapa a 9-a cand il faci?
Dar cel general?
Vin si meciurile din Europa, te aglomerezi!
Lumea e nerabdatoare si nemultumita!
Ori suntem seriosi ori nu mai suntem!
)
Bai, sa stii ca de etapa a 9-a chiar am uitat
, fac clasamentul in seara asta.
Hai gata, suntem seriosi! ![]()
Harcea-Parcea!
Moweed are 6p in loc de 5p.
Roby si Tanarul Young 5p, nu 4p.
Si adidwu 4p in loc de 3p.
=))
Ba, MA ENERVEZI!!!
Daca tot faci clasamente da-le in plm prin pm, sau da-mi id-ul, nu mai sta la panda!
Ba, MA ENERVEZI!!!Daca tot faci clasamente da-le in plm prin pm, sau da-mi id-ul, nu mai sta la panda!
O fi auzit ca moderatorii castiga bine,poate vrea si el sa prinda un contract!... ![]()
REZOLVAT!
Alta problema, mai este? ![]()
Ti-ai facut un hobby, din a sta la panda sa pun eu clasamentul, si repede ca babele alea, ia sa il prind in fapt, sa vedem ce a mai gresit ![]()
In fine... merci pentru atentionare ![]()
auzi, vezi nu cumva sa-mi gresesti punctajul ca ne suparam ![]()
Pai bai Daniele, nu prea te ai cu matematica, este?
Eu deocamdata ma declar foarte multumit de felul in care face Ionut adunarile! ![]()
Sa nu va puna dracu sa imi verificati mie punctajul!... ![]()
Daca sari cu un vin de Porto , nu ne uitam.
Pai bai Daniele, nu prea te ai cu matematica, este?
Pai nu prea are legatura, sunt multe meciuri, si trebuie sa fii atent cand te uiti la pronosticurile fiecaruia.
Plus ca am niste probleme cu pc-ul, de fapt cu click-urile de la mouse, o cam ia razna, nu stiu ce sa ii fac, dar asta tine de alt topic.
Si sa inchei, apreciez "munca" de spionaj constructiv al lui alecs ![]()
Alecs cu A mare pentru tine.
Ba, MA ENERVEZI!!!Daca tot faci clasamente da-le in plm prin pm, sau da-mi id-ul, nu mai sta la panda!
Nu fac niciodata clasamentele inaintea ta. Ma apuc sa le verific abia dupa ce le postezi.
Puteam bine merci sa tac din gura ca era in favoarea mea pentru ca in majoritatea greselilor ai pus in minus. Dar am zis sa fie un concurs corect.
Nu stau nici la panda, ca nu suntem in Counter-Strike. Probabil de asta nu iti mai merg nici click-urile de la mouse.
Daca ceilalti carora le-am gasit punctaje mai mici decat trebuia in ultimele etape sunt de acord cu ele, sa spuna si continuam cu cele calculate de Daniel si nu mai verific decat pentru mine.
Daniele,eu nu mai verific cate puncte mi-ai dat,am incredere in tine...Daca nu,in Alecs ! ![]()
Io sigur am punctaj maxim, da' ma fura nenorocitzii! Cat va da, mah, Gigi, sa ma pungashitzi in halu' asta?
Bah, vad ca aveti mult timp liber si acu' chiar glumesc, nu vorbesc serios, ca mai sus: aveti timp/koaye/keph sa faceti asa ceva si pe alte sporturi cu rezultate la indeamna, gen baschet/handbal? Ma gandesc ca am putea atrage oameni sa urmareasca CSA si la modul asta. Ma ocup sa-i phoot la cap p-aia de pe Steaua.ro sa puna la finalul fiecarui articol de acolo o chestie gen "nu uitati de concursul nostru de pronosticuri" si sunt sigur ca pot obtine niste premii pentru primul/primii clasati...
Daca sari cu un vin de Porto , nu ne uitam.
Stai la coada, primul e MoWeed ,il asteapta de vreun an ... ![]()
Nu stiti ca vinul e mai bun cu cat este mai vechi? ![]()
Lari, presedinte! Sau macar un ministru ceva
.
Acum serios vorbind asta cu concursul de pronosticuri ca sa atraga lume si la alte sporturi este chiar o idee geniala:|.
Bah, vad ca aveti mult timp liber si acu' chiar glumesc, nu vorbesc serios, ca mai sus: aveti timp/koaye/keph sa faceti asa ceva si pe alte sporturi cu rezultate la indeamna, gen baschet/handbal? Ma gandesc ca am putea atrage oameni sa urmareasca CSA si la modul asta. Ma ocup sa-i phoot la cap p-aia de pe Steaua.ro sa puna la finalul fiecarui articol de acolo o chestie gen "nu uitati de concursul nostru de pronosticuri" si sunt sigur ca pot obtine niste premii pentru primul/primii clasati...
Hmm
... interesant, veniti cu propuneri concrete, si se rezolva. Trebuie sa discutam mai in detaliu daca este vorba si despre premii.
Harcea-Parcea!
Moweed are 6p in loc de 5p.
Roby si Tanarul Young 5p, nu 4p.
Si adidwu 4p in loc de 3p.
=))
Mersi pentru atentie Alecs. E a doua data cand ma fura Daniel din condei. Cred ca de ciuda ca imi este dator cu o bere dupa ce am castigat concursul de la cupa mondiala.
Stai la coada, primul e MoWeed ,il asteapta de vreun an ...Nu stiti ca vinul e mai bun cu cat este mai vechi?
Chiar asa Dani, cand primesc si eu vinul ala? Inteleg ca vinul e mai bun cu cat este mai vechi, dar ai si posibilitatea sa cumperi vinul direct vechi, nu e musai sa-l invechesti tu...
Hmm... interesant, veniti cu propuneri concrete, si se rezolva. Trebuie sa discutam mai in detaliu daca este vorba si despre premii.
Pentru domnisoare premiul poate fi o seara cu mine. Pentru domni, o seara cu Ronnie
Sa fie pronosticuri la baschet!
Va sparg! ![]()
Daniele,s-au incheiat meciurile din CL!Pe unde o arzi de nu faci clasamentul? ![]()
La baschet si face pe smecherul la telefon. ![]()
Daniele,s-au incheiat meciurile din CL!Pe unde o arzi de nu faci clasamentul?
La ce rateuri ai dat,la ce-ti trebe clasament? ![]()
M-am ocupat de altceva, o sa vina si clasamentul cat de curand.