FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sugestii si reclamatii in legatura cu concursul de pronosticuri

«1242526272829»
drvladyk25.07.2013 11:36
Ei, sa nu exageram, cred ca am inceput un pic sa devin antipatic in discutiile despre premiile concursului trecut (zic eu indreptatite).

Doar un pic da' te iertam. Despre premiile alea vreau sa stiu cine poate primi banii si sa distribuie la restu? Tu, Lari? Ca nu pot trimite in 4 locuri ma costa 10 lire de tranzactie deci prefer sa trimit unei singure persoane.

Lari25.07.2013 11:57

Eu am un soi de cont in euro, iar la ala de Paypal tre' sa fac ceva modificari (poveste lunga).

Lasa, bai, nene, ca nu tre' sa stau in cont cu banii pana in decembrie (finalul turului) sau mai (finalul campionatului). Mai e pana atunci...

Macar sa ies eu pe primele 3 locuri. :D

Harald25.07.2013 16:47

Vlad, poti scadea de la mine costul tranzactiei.

Harald26.07.2013 07:54

Lari, sau cine se ocupa de organizare, am incercat sa creez un topic cu meciurile primei etape ale concursului nostru si nu mi se permite pentru ca userul meu nu are drepturile necesare pentru a deschide un topic in aceasta sectiune. Asadar, ca sa pot incepe treaba, am nevoie de aceste drepturi. Bineinteles, daca mai am acceptul de a organiza concursul...

Vreau sa mai adaug faptul ca m-am gandit sa adaug si alt gen de pronostic, pentru a fi mai palpitant si pentru a iesi din rutina clasicului 1x2. Ce parere aveti?

MoWeed26.07.2013 08:34

Ar fi o idee buna.

Daca ai probleme cu postarea etapelor, da-mi mie un PM si voi creea eu topicul. Asa pana se rezolva problemele cu accesul.

Harald27.07.2013 08:52

Empyro, pur si simplu postezi pronosticurile pe topicul etapei respective, nu e nevoie de altceva.

Concursul este deschis tuturor utilizatorilor fcsteaua.ro .

Empyro27.07.2013 09:59
Empyro asta chiar isi cauta treaba sau zanzanie..... :ce_oameni:

Ho mai nene ca n-am dat, sunt doar un elvetian din Davos si imi place sa-mi man turma de oi spre Bucuresti atunci cand echipa Steaua are rezultate. Rusine redactore ! Mai scrii si articole neinteligibile pe site ! Te acuza "lumea" ca ai fi MM Stoica si tu nu negi ! Sa-ti fie rusine !

Glumesc, desigur. Multumesc Harald !

Harald31.07.2013 07:31

Ronnie & Lorimer, banuiesc ca la peste/sub 2.5 goluri da inseamna peste si nu inseamna sub. Asa intentionez sa interpretez - daca nu asta a fost intentia voastra, va rog sa imi spuneti aici.

Va rog, daca nu uitati, in viitor sa postati cu sub/peste sau s/p, respectiv da/nu sau d/n la 'ambele marcheaza'.

Multumesc.

Ronnie31.07.2013 15:08

Da, Harald. Asta am vrut sa zic. Scuzele mele! :D

gio_stgloria31.07.2013 18:11

Vin si eu cu o idee, sper sa fiti de acord, va face concursul mai interesant.

Golgeterul Ligii I 2013 - 2014 (5 Puncte la final)

Finalistele Cupei Romaniei- (7 P la final)

Castigatoarea Cupei Romaniei- (5p la final)

Numarul de puncte acumulat de echipa de pe primul loc la final : Sub/Peste 76 Puncte. (5 puncte la final)

Harald31.07.2013 19:21

Sunt de acord cu propunerea, suna interesant.

Mi-e neclar cam ce se intampla daca se ghiceste o singura finalista si daca campioana are exact 76 de puncte.

MoWeed31.07.2013 19:28

Si mie mi se pare ok. Cu mentiunea ca ar trebui pentru aceste pronosticuri termenul limita sa fie undeva pe la jumatatea turului. Altfel le punem doar la nimereala.

Eu as face asa:

Golgeterul Ligii I 2013 - 2014 (5 Puncte la final)

Finalistele Cupei Romaniei- (3 P pentru fiecare finalista)

Castigatoarea Cupei Romaniei- (5p la final)

Castigatoarea campionatului (5 p la final)

Numarul de puncte acumulat de echipa de pe primul loc la final : Sub/Peste/Exact 76 Puncte. (5 puncte la final)

Echipele retrogradate (3 p pentru fiecare echipa numita corect)

Echipele calificate in cupele europene (3 p pentru fiecare echipa numita corect)

gio_stgloria31.07.2013 20:20

Faceti repede un topic atunci cu toate cele de mai sus. Castigatoarea campionatului nu cred ca-si are rostul, toti vor alege aceeasi echipa. Termenul de postare sa fie scurt , de la crearea topicului pana la inceperea etapei a 4-a astfel incat sa ne bazam cat mai mult pe intuitie.

LE: pentru cupele europene avem : una in UCL , doua in europa league, la fel si castigatoarea cupei. In total 4 locuri de cupe europene. Trebuie specificat asta in topic.

Harald01.08.2013 07:42

Mi-ar placea sa isi exprime parerea si ceilalti participanti la concurs in legatuara cu aceste pronosticuri "futures". Asa ca, baieti, ce parere aveti de propunerea lui gio?

Ronnie01.08.2013 11:01

Mi se pare interesant si de pus in practica. Dar cum zicea Mo, sa avem o data limita. Sa zicem o luna, doua. Ca cine stie ce meciuri face Piovacari si marcheaza 10 goluri pana-n octombrie si adio cu golgheterul :D Parerea mea e 2 septembrie, cand se incheie oficial si perioada de transferuri.

Arsenal1886Steaua194701.08.2013 13:32

Si mie mi se pare ok ideea.

gio_stgloria01.08.2013 19:47

De ce sa stai pana in septembrie ca sa mizezi pe golgeter ? Si pe finalistele cupei pariem cand s-or juca semifinalele ? :)) Toata frumusetea e sa mizezi de pe acum , cand inca nu avem ceva concret. Eu asa zic, pana la inceputul etapei a 4-a toata lumea sa posteze aceste predictii bonus. Decideti si voi .

Iti poti schimba golgeterul daca cel ales de tine se transfera in strainatate pana pe 2 septembrie ( il poti schimba cu unul ce are acelasi numar de goluri ca cel ales de tine sau mai mic).

Ronnie01.08.2013 20:40

Pai d-aia ziceam Geo, ca daca maine vine la Steaua sa zicem Van Persie si eu il pun pe Nikolic la golgheteri imi arunc oracolul la gunoi :D

Harald02.08.2013 14:55

Daca nu se va juca meciul Steaua - Rapid, pronosticurile pe acest meci nu vor fi luate in considerare. Cred ca daca se joaca Steaua - Chiajna, ar fi putut fi interpretat diferit. Pe langa asta, o zi este prea putin ca toti participantii sa isi adapteze pronosticul.

Am actualizat regulamentul, incluzand si noile pronosticuri introduse. Daca aveti sugestii privind regulamentul va rog sa le scrieti aici.

In ce priveste pronosticurile "futures" propun sa luam o decizie finala saptamana viitoare.

Lari02.08.2013 15:36

Chiar nu stiu: ce se intampla daca media golurilor este 2,5, cum se puncteaza?

drvladyk02.08.2013 15:54

Eu nu am mai jucat la pariuri din 2002, deci explicati ca la prosti: cum vine aia cu 2.5 goluri?

Alexandru H.02.08.2013 16:06
Eu nu am mai jucat la pariuri din 2002, deci explicati ca la prosti: cum vine aia cu 2.5 goluri?

Nici eu nu am mai jucat de vreo 10 ani :D

E o formula alternativa pentru a usura intelegerea tuturor jucatorilor. In loc sa spui "maxim 2 goluri, minim 3 goluri", spui "2,5 goluri".

Harald02.08.2013 16:29

peste/sub 2.5 goluri se refera la numarul total de goluri in acel meci. Aici e vorba despre suma golurilor marcate de ambele echipe.

0, 1 sau 2 goluri --> sub 2.5.

3 goluri sau mai multe --> peste 2.5 goluri.

De exemplu la Steaua - Dinamo 2-1 avem peste 2.5 , iar la Steaua - Dinamo 2-0 avem sub 2.5.

Acest gen de pronostic exista cu scopul de a avea numai 2 variante la numarul de goluri inscrise pe meci.

Vlad, Gio & Lorimer da sau d inseamna peste si n sau nu inseamna sub. Asa voi interpreta, daca ati vrut sa le puneti diferit modificati-le ca sa nu avem procesul etapei :) .

Imi cer scuze pentru neintelegeri, ar fi trebuit sa postez descrierea completa a pronosticurilor de la inceput.

Lari02.08.2013 16:39

Aaa, io am socotit asa: 3-1, deci s-au dat 4 boabe, deci media a fost de 2 goluri :D

MULTZAM pentru explicatii!

drvladyk02.08.2013 18:05

ne complicam , si asa sunt stresat ca ma ameninta baietii..

«1242526272829»