Cuuurva mica. ![]()
Cuuurva mica. ![]()
Propun un alt concurs de pronosticuri:
"Cand o sa se publice clasamentele?"
a) Inainte ca Steaua sa scape de 2gi
b) Dupa ce Steaua scapa de 2gi
c) Avem concurs de pronosticuri pe forum??? ![]()
![]()
![]()
![]()
Ati vazut ce zicea Ciobanul: '' eu daca nu vorbesc, fac cancer la limba''.
Asa e si Lari, daca nu se vede in top 3 clasament, se panicheaza, pune presiune. ![]()
Seamana mai mult cu bulibasa Copos presiune ![]()
Ati vazut ce zicea Ciobanul: '' eu daca nu vorbesc, fac cancer la limba''.
Asa e si Lari, daca nu se vede in top 3 clasament, se panicheaza, pune presiune.
Eu nu sunt in top 3? Serios? ![]()
Seamana mai mult cu bulibasa Copos presiune![]()
Pai daca va comportati ca nationalitatile conlocuitoare, croncaniti mult si nu faceti nimic, e vina mea? ![]()
@Arsenal1886Steaua1947
Stai, bre, linistit, fa-le cand poti. ![]()
Nu uita de etapa.
Arsenal1886Steaua1947 mai ai timp/chef sa te ocupi de concurs ?
Auziti eu fac operatie la ochi acuma curand...si o sa fiu 2-3 saptamani doar acasa nu am voie sa fac nimic...pot eu sa fac clasamentele si sa postez imediat urmatoarea etapa daca aveti nevoie de ajutor...let me know
Foarte buna ideea ta si de mare ajutor. Ma anunti pe mess cand termini calculele pentru ultimele doua etape.
LE: Ultima etapa am postat-o eu.
Eu nu mai am acces in a posta o noua etapa in concursul de pronosticuri, sa o faca careva !!!
Meciurile le gasiti aici :
Clasamentul nu a fost actualizat, si nu stiu exact de la ce etapa nu a mai fost updated...asa ca o luam de la 0 (sansa pentru cei noi)...Etapa 25 va fi prima etapa...la mine nu o sa aveti probleme cu intarzieri si calcule gresite ![]()
SPOR si BAFTA!
cum se fac inscrierile la acest concurs?
nu e cu inscrieri man mergi aici: http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=32618
postezi un mesaj cu 1, x sau 2 la fiecare meci dar sa iti scrii numele inainte de predictii sus...la regulament se explica mai mult.
ok, am inteles, am citit regulamentul - deci se incepe de la 0 din etapa 25.
se acorda premii celor care termina pe podium?
da, bautura fara numar din toronto
) nu stiu o sa vorbesc cu dragoshel sa vedem
deci... ati ajuns la o concluzie? ![]()
deci premiile le voi da eu:
Locul 1: 50 de dolari
Locul 2: 30 de dolari
Locul 3: 20 de dolari
Banii vor fi trimisi cu Western Union...poate ca e putin dar premiile sunt simbolice...poate anul viitor ne vom grupa mai multi si vom da mai mult...SUCCES
blindius esti pe primul loc frate si tu intarzii...ai avut noroc ca am fost la sala si am uitat sa inchid topicul...te las de data asta...dar data viitoare nu se va mai intampla
))
Da, scuze, am avut o saptamana haos.
A inceput luni cu vestea ca voi fi disponibilizat chiar de 1 Mai. Aiurea suna! ![]()
Asa ca este foame de bani, pardon, de faima! Multumesc si felicitari pentru organizarea de pana acum!
fratilor sa verificati clasamentul sa vedeti daca am facut corect...am facut totul in graba ca muncesc acuma in 2 ore tura de noapte....
e foarte bun clasamentul asa cum arata acum ![]()
scuzati intarzierea o sa fac clasamentul azi sau maine...
scuzati intarzierea o sa fac clasamentul azi sau maine...
Cand poti, nu e bai.