Propun sa se anuleze meciul U - CFR.
Propun sa se anuleze meciul U - CFR.
Lari:

Nu prea sunt la curent cu ce s-a intamplat . Stiu doar ca s-a oprit meciul si bineinteles ca n-o sa-l iau in calcul.
O sa actualizez clasamentul cel mai probabil pe 10 dupa ce se termina si etapa asta. Sper ca e in regula asa, sunt cu licenta acum si sunt destul de ocupat.
Bafta multa, gio !!!
Bafta multa!
4.
drvladyk 3p
n-are cum, deci nu are cum la valoarea mea sa ies ultimul, fac reclamatie:P:P
Se mai intampla stiu , nu e deloc corect si eu am luat 1 data sau de doua ori primul loc , e ceva la mijloc. Nu se mai satura Lari de atatea titluri.
ahaa, o fi mana in mana cu mafia pariurilor si afla din timp, retrag reclamatia daca e asa, cu astia nu ma pun:(
Cam dure afirmatiile se va lasa cu varsare de sange ![]()
Solicit sa se faca testare antidoping pentru Lari! ![]()
La cate beri am auzit ca bea Lari pana sa poata da proba, o sa aveti ce astepta! ![]()
Fane mincinooosssuuu'!!! ![]()
Felicitari si multumiri lui gio_stgloria pentru organizarea foarte buna a concursului!
Sunt inca in stare de soc din cauza faptului ca am ratat podiumul, pesemne c-ar fi trebuit sa-l chem pe Stoichita muuuuuuuult mai devreme, altfel ar fi stat lucrurile.
In sezonu` viitor ne asezam in jurul lui red&blue_boy si ascultam bine ce sfaturi are pentru pariuri pe Liga 1.
Multumim, Gio, pentru eforturi! ![]()
Va multumesc si eu pentru participare.
A fost o placere asa ca minimul de efort pe care l-am depus a fost insesizabil pentru mine.
Multumim gio pentru organizare!
Felicitari tuturor participantilor.
In sezonu` viitor ne asezam in jurul lui red&blue_boy si ascultam bine ce sfaturi are pentru pariuri pe Liga 1.
Daca imi dai si mie un suc cand castigi, e ok. ![]()
Ei, le mai nimeresc si eu.
N-am jucat la pariuri niciodata, daca va vine sa credeti. ![]()
p.s. M-am uitat acum la ultimele etape, nu stiu, cred ca la ultimele 2 (etapa 33 si 34) mai am cate un punct in plus ( 6 si 8 puncte) ![]()
Pai daca joci la pariuri o sa vezi ca nu le mai nimeresti la fel...
Nu inteleg ce va tot laudati atata, eu mai degraba v-as urechea,campionatul asta a fost din cale afara de slab!... ![]()
p.s. M-am uitat acum la ultimele etape, nu stiu, cred ca la ultimele 2 (etapa 33 si 34) mai am cate un punct in plus ( 6 si 8 puncte)![]()
Nu zic nu , o sa ma mai uit o data , n-a fost intentionat. ![]()
Nu zic nu , o sa ma mai uit o data , n-a fost intentionat.![]()
Stiu. ![]()
Poate am gresit eu, dar asa mi s-a parut.
Oricum, nu e mare lucru, am vrut si sa nu mai zic nimic, de aia am si editat, am scris ulterior. ![]()
@ danimarcu :tot ce-i posibil! ![]()
p.s. M-am uitat acum la ultimele etape, nu stiu, cred ca la ultimele 2 (etapa 33 si 34) mai am cate un punct in plus ( 6 si 8 puncte)![]()
Vrei sa ne vezi zvarcolindu-ne de invidie in focurile distantei. ![]()
Nu, nu! ![]()
Oricum, ai prins loc de Europa League. Aduci niste jucatori de la Chiajna si la anul poate-poate. ![]()
@ danimarcu :tot ce-i posibil!
Stiu din propria experienta ca e asa!... ![]()
Acu revenind la topic ,concursul de anul asta a fost cel mai slab din ultimii ani!
Numai blaturi ,cooperative si aranjamente.De-aia m-am retras,eu fiind un exemplu inegalabil de verticalitate si demnitate! ![]()
Acu revenind la topic ,concursul de anul asta a fost cel mai slab din ultimii ani!Numai blaturi ,cooperative si aranjamente.De-aia m-am retras,eu fiind un exemplu inegalabil de verticalitate si demnitate!
Acum ce sa zici si tu, daca nu ai reusit sa ai complet dosarul pentru licentiere. ![]()
Sa inteleg ca la anul revii cu forte proaspete, cu "butoane" noi. ![]()
@Maye
Data limita este 8 iunie. Topicul se inchide pe 8 iunie , cu optiunea de prelungire de 1 zi in caz ca suntem putini, insa asta nu este valabil si pentru pronosticurile bonus. Acestea trebuiesc completate pana pe 8 iunie ora 18:59.
______
O sa va rog sa postati toate pronosticurile o data , inclusiv bonusul. Butonul de edit nu va mai functiona dupa 15 minute de la postare.
@misulikca
Am vazut ca ai lasat spatii limita la pronosticurile bonus , cu mentiunea ca o sa le postezi mai tarziu. Le treci aici la reclamatii inainte de 8 iunie si o sa-ti editez eu postarea.
Pentru alte intrebari sau sugestii nu ezitati sa scrieti aici. Bafta !