Weekendu asta nu mai e etapa ?
Weekendu asta nu mai e etapa ?
Bai, da' voi n-aveti de munca, de invatat, de nimic? ![]()
Ne facem timp pentru toate . ![]()
Ne facem timp pentru toate .![]()
In ordinea importantei ![]()
clasamente , chestii , trestii ?
La ce-ti trebuie? N-ai jucat niciodata whist la blind?
Maine incepe o noua etapa.
Maine incepe o noua etapa.
Fotbalul romanesc nu conteaza ![]()
Fotbalul romanesc nu conteaza![]()
La tine-s mai mari premiile?
Ne mutam acolo toti! ![]()
p.s. Daniele, nu mai fii suparat dupa meciul de aseara si pune etapa!!! ![]()
Am intrat de cateva ori saptamana asta pe site si noua etapa de campionat nu era postata. Nu pot sa ghicesc cand cel care se ocupa o posteaza, asa ca azi cand am intrat etapa incepuse si moderatorul mi-a refuzat participarea.
Normal este ca etapa sa se posteze chiar lunea, indiferent de faptul ca etapa trecuta nu s-a incheiat.
Nu mai spun ca rezultatele obtinute trebuie anuntate dupa fiecare meci.
Daca Daniel nu are timp, sa spuna si sa astepte oferte de inlocuire. Asa e corect. Asa am facut si eu cand ma ocupam de aceasta rubrica.
Si ar trebui sa fie primiti toti cei care doresc sa participe. Indiferent ca au o zi vechime sau doi ani pe site.
Solicit raspunsul moderatorului.
Am zis eu ca nu sunt dispus sa las pe altcineva sa se ocupe de aceasta rubrica? Chiar astept persoane sa se ofere. Dar nu mi se parea normal ca tu sa postezi dupa ce am inchis topicul. Era nedrept fata de ceilalti useri care poate ar fi vrut sa posteze si ei dar nu aveau optiunile tale de a posta dupa ce topicul este inchis.
Am zis eu ca nu sunt dispus sa las pe altcineva sa se ocupe de aceasta rubrica? Chiar astept persoane sa se ofere. Dar nu mi se parea normal ca tu sa postezi dupa ce am inchis topicul. Era nedrept fata de ceilalti useri care poate ar fi vrut sa posteze si ei dar nu aveau optiunile tale de a posta dupa ce topicul este inchis.
Sunt de acord, ai dreptate. Dar nu ai dreptate sa postezi abia joi sau vineri concursul, iar rezultatele fiecarui concurs maximum marti.
Cand actualizati clasamentul?![]()
Postez cand pot, cand am timp... de aceea am zis daca are cineva mai mult timp disponibil decat mine sa se ocupe.
Hai, nene Virgile, nu ti-e dor de vremurile in care faceai clasamente? ![]()
De astazi i-am predat lui gio_stgloria concursul de pronosticuri, asa ca de acum puteti sa-i sariti lui in cap ! ![]()
@gio_stgloria
Sa ai un mandat plin de clasamente in timp real! ![]()
![]()
S-a actualizat clasamentul. ![]()
Sugestie: gio-stgloria,eu iti dau tie puncte in plus,tu mie asemenea si am rezolvat castigatorii.:-D Succes la pronosticuri! Multumim pt munca depusa pana acum,Daniel.:-P
Bai, aici nu suntem in Liga lu' Mitica ! Lasati reciprocitatile!
Totul e corect! ![]()
red&blue_boy isi simte amenintata pozitia de lider ![]()
Nu, nici vorba, nici nu stiam ca sunt lider. ![]()
Important e sa participi, nu conteaza ce si cum, la fel precum Steaua!
In etapa a 13-a lipseste meciul Mioveni-Ceahlaul:))
Asa este . Se poate posta pana maine cand incepe Vointa Sibiu cu FC Brasov.
In etapa a 13-a lipseste meciul Mioveni-Ceahlaul:))
Da, a fost greseala mea, de fapt greasala celor de la LPF (eu de acolo luam meciurile) ca au omis meciul cand au postat programarile pentru etapa 13.