FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce jucatori credeti ca trebuie sa paraseasca echipa ??

«1789101112»
razvan198307.05.2006 10:53

Nu trebuie sa plece niciunul. Voi chiar nu realizati ce spuneti. Pai daca pleaca din astia pe care ii avem si aducem altii in loc iar o sa zicem ca n-au experienta si apoi iar va aud afara cu ala, afara cu alalalt. Trebuie pastrat ce avem si adusi in plus. Oricum la finalul sezonului vor pleca, cred eu, vreo 2-3 titulari pentru ca pur si simplu nu mai pot fi tinuti, vor vrea si ei sa plece sa se realizeze financiar, plus ca si-au facut datoria pentru Steaua (si aici ma refer la Ogararu, Ghionea, Paraschiv, Bostina, Radoi, Dica). Normal ca vor aparea atunci destepti pe forum care vor cere demisia lui Gigi Becali, a lui Mihai Stoica, ca de ce au vandut jucatori dar deja ne-am obisnuit cu astfel de manifestari, pentru ca acesti oameni pur si simplu nu inteleg ca exista momente cand o echipa mai pierde si din titulari si asta pentru binele jucatorilor dar noi ne gandim numai la binele nostru. Oricum, important va fi sa fie adusi in locul celor care vor pleca jucatori de valoare apropiata, pentru ca mai buni ma indoiesc ca se vor gasi si sa ne si permitem sa-i cumparam.

axl2308.05.2006 08:07

asta cam asa e, subscriu la cele de mai sus, dar jucatori mai valorosi se pot gasi, cat despre o echipa Steaua 100% romaneasca, mi se pare o idee stupida, nici barca n-are numai catalani.

darkmenx13.05.2006 11:38
Parerea mea este ca Steaua ar merge mult mai bune cu cateva achitii noi in favoarea unor jucatori,dupa parerea care nu isi merita locul la club.

parerea mea este ca Baciu nu are ce cauta la Steaua

:evil:

axl2313.05.2006 11:53

intradevar, ai dreptate, E PAREREA TA.

Baciu e excelent ca rezerva, are meciuri bune si mai putin bune, asta nu inseamna ca nu e de Steaua.

weber_p13.05.2006 15:17

Cernea!! este un jucator care are valoare! imi pare rau doar ca nu este lasat sa joace mai mult! dak ar avea sansa sa arate ce poate ati vedea ca e chiar bun!!

Intrebarea nu este cine ar trebui sa plece ci pe cine ar trebui sa nu lase Becali sa plece! dak Doamne fereste Steaua nu i-a campionatul anul asta o sa plece 2-3 jucatori o sa vedeti! si primul o sa fie Ogararu!

Oricum eu imi doresc 4 transferuri:

1. Hamu Vasili

2. Neaga Adrian

3. Un mijlocas de creatie! care sa fie chiar de creatie nu defensiv ca avem destui!

4. Patrice Ontuan- mijocas stanga! un fel de Nicolita combinat cu Dica! Viteza ff buna plus un dribling naucitor! Jucator la Cicago Fire! 19 ani 3 milioane de dolari e pretul de transfer!

axl2313.05.2006 15:23

pai poate facem o cheta si-l luam noi, ca Gigi nu cred sa dea atatia bani!

si gresesti, intrebarea este cine trebuie sa plece, cel putin asa se numeste topicul asta.

si mijlocasi ofensivi ii avem pe Paraschiv, Cristocea, Bostina si Nicolita. plus cu Radoi zece care le face pe amandoua si care-i si intrece. :D

apas13.05.2006 16:03

1-olaraiu sa plece sa isi ceara scuze si sa dea si bani inapoi pe care i-a luat ...si cand pleaca sa-l ia si pe Dica si Lovin in bulgaria....nesimtire crasa la olaroui....dupa meciul din anglia cand a dat interviu Lovin a spus domne primu lucru care l-am facut am dat telefon acasa sa vad daca familia mea este bine pt ca a fost un meci extraordinar etc ceva de genu asta il durea in cot de milioanele de suporteri stelisti..sa nu ma-i spun ca in timpul meciului isi aranja paru din minut in minut...si Dica e un nesimtit si jumatate nu isi da viata pe teren de un timp rateaza incredibil si nu mai inscrie goluri importante sa pleca el Lovin si Olaroiu

Tot ce asteptam de la tine e sa nu mai folosesti cuvinte obscene.

Moderatorii.

axl2313.05.2006 16:26

chill, winston, poti spune lucrurile astea si fara sa jignesti, ar fi mai elegant. si-mi pare ca si exagerezi, imi pare normal ca un jucator sa-si sune familia dupa un meci greu, doar nu vroiai sa te sune pe tine. :D

Melku13.05.2006 16:44

@axl22

para si Radoi sunt mijlocasi defensivi toata ziua + noaptea,Cristocea,Nicolita si Bostina sunt de banda,weber cred ca se referea la un mijlocas central ofensiv (de creatie).

Virgil13.05.2006 16:47

Se cunoaste cine stie. :wink:

vood0o13.05.2006 17:46

Bostina numai are fata de echipa , si zic asta cu mare parere de rau ..pacat de el ca avea potential ...

DTP-Ludacris13.05.2006 19:33
avea potential ...

si are... doar ca e intr-o forma proasta si are moralul la pamant ca majoritatea juc de la Steaua... :x

toxic310014.05.2006 07:04

Sa plece domne sa plece!!!Sa plece Niculae de la Rapid,ca pe aia doi batranii Panco Homosexualo si Viorel Pensionaru' ii ia reumatismu pana la urma si nu mai joaca nimic,si se duce si rapidu acolo unde ii e locu.

Sa plece Niculescu Cap de Creta de la Dinamo ca sa nu mai aiba cine sa bata loviturile libere(sa-i vezi atunci cum stau ca curcile pe langa minge si nu stiu ce sa faca cu ea),si asa se bate si Dinamo cu rapid pentru un loc in campionat.

Si de la Steaua sa plece toti [...} aia din tribune care ii injura pe Bostina si pe nu stiu care cnd joaca mai slab,si care ii pupa in {...} atunci cnd fac diferenta pe teren.

{....} problema unui jucator iesit din forma se rasfrange asupra echipei tocmai pentru ca nu avem un lot mai amre,si jucatori de rezerva care sa faca fata atunci cnd un titular e accidentat(sau doi..vedem diseara ce o sa iasa)sau cnd din orice fel de cauza unul sau mai multi suntiesiti din forma.

Deci nu mai vorbiti aiurea si degeaba,si nu mai aratati in public cat de lipsiti de logica sunteti.

*E simplu:ca sa plece un jucator mai slab trebuie sa aduci 2 mai buni ca el!(stati si ganditi-va un pic la ce am zis si astept replicile voastre ...

Daca ai chef sa insulti si sa jignesti pe cineva,sa stii ca ti-ai gresit locul.Ai grija,exista un REGULAMENT al forumului si e foarte posibil sa-i "gusti" sanctiunile.

Moderatorii

IONUTZ-CIPRIAN14.05.2006 08:22

:evil: >>>Sunt perfect de acord cu tine...nici eu nu sunt de acord cu cei care spun sa plece jucatori de la echipa,sau mai ales cu cei care injura anumiti jucatorii,pe astia i-as bate numai in cap!!>>> :twisted:

hippy_man14.05.2006 20:39

nu sunt de acord cu plecarea vreunui jucator stelist... mai ales a acestora!!!

stelist pana la moarte!!! :evil: [/img]

sandilau14.05.2006 23:02

OPRITA ESTE NU RATAT, nu stiu de unde atata incredere i se acorda.

Mai citeam pe undeva ca Dica este un jucator bun DAR nu e atacant, e foarte lent, perfect adevarat. Locul lui e pe la mijloc..poate, sau pe banca de rezerve in conditiile aducerii unui atacant de valoare(rapid, tehnic, oportunist, conditie fizica).

Nesu alt impiedicat. Baciu nici pe banca de rezerve nu are loc.

spre_2415.05.2006 06:58

sandilau...daka Dica nare conditie fizika si e lent inseamna ca tu esti [...] :| fara suparare..da tu nu stii ce spui...mai gandestete putin.. dupa ce te-ai gandit sa zici noua ta parere !

cat despre nesu e bun stai jos pt ca recupereaza mingea rpde..si e inalt la dueluri aeriene:) si mai si alearga pe deasupra...Baciu nushtiu inca nu l-am vazut...

Atentie la limbaj !

Suntem pe un site civilizat.

Moderatorii

Gaby15.05.2006 09:05

Din punctul meu de vedere, nu trebuie sa plece nimeni, daca intram intr-o cupa europeana. S-a vazut in acest sezon ca cea mai mare problema a Stelei este lotul prea mic. Ne trebuie un lot valoros de (macar)22 de jucatori cu minim 30 de meciuri in Divizia A. Nu il vad pe Gigi luand super valori, asa ca as fi foarte multumit sa vad aceeasi echipa in iulie, dar si cu cateva rezerve in plus pe banca.

Vad tot felul de comentarii in favoarea plecarii lui Dica, care este cel mai bun FOTBALIST al Stelei. Dupa parerea mea, Dica este asa de important la Steaua de astazi, incat eu cred ca performantele Stelei din ultimii 2 ani i se datoreaza in proportie de 20%.

Mesaj catre moderatori:

Felicitari pentru ca, in sfarsit, vad ca interveniti puternic in mesajele celor fara 7 ani de-acasa.

Pacat ca nu puteti interveni si in greselile de gramatica :lol: (cele de ortografie sunt scuzabile, evident).

antonika15.05.2006 12:40
sandilau...daka Dica nare conditie fizika si e lent inseamna ca tu esti [...] :| fara suparare..da tu nu stii ce spui...mai gandestete putin.. dupa ce te-ai gandit sa zici noua ta parere !

cat despre nesu e bun stai jos pt ca recupereaza mingea rpde..si e inalt la dueluri aeriene:) si mai si alearga pe deasupra...Baciu nushtiu inca nu l-am vazut...

Dica e cam incet... fate de alti jucatori din echipa..... si sa vazut si aseara , ca el cu oprita nu prea alergau sa faca intrari si dupa minge.... ah si cum de nu lai vazut pe Baciu??? a jucat aproape in fiecare meci a Stelei din ultimele saptamani... inclusiv la Boro

forever_STEAUA15.05.2006 13:08

@antonika

Dica nu trebuie sa plece de la Steaua!!!

Prefer un Dica, care gandeste jocul si mai ales distributia paselor, unuia care alearga ca un bezmetic pe teren doar de dragul de a alerga.

Bogdan4Steaua15.05.2006 13:11

Intrebare pentru cei care il contesta pe Dica:

Pe cine ati prefera: pe Dica sau pe Bratu?

Motanu D15.05.2006 13:14

Pe Henry ! :P

Oricum Dica e peste Bratu, Niculescu, Danciulescu si Bucur la un loc ! :!: :!: :!:

sandilau15.05.2006 17:24

ba kinder de 2 bani dupa ce ca ai mari probleme cu ortografia si iti bati joc de limba romana(ca de altfel majoritatea kinderilor chat-isti din ziua de azi), uite in ce hal arata post-ul tau, ma mai si jignesti. Plus ca nu ai treaba cu fotbalul.

Dica ne-a adus multe bucurii si este cea mai buna solutie din atac in momentul asta totusi el nu se "muleaza" pe profilul atacantului din ziua de azi. El are profil de mijlocas dar si acolo e putin cam lent. In afara de capitolul pase si sut bunicel are ceva lipsuri pentru un atacant foarte bun.

Scoate-ti ochelarii de cal si concepe faptul ca exista jucatori mai buni pentru postul lui.

Iar faptul ca este oarecum un bun pasator asta este in special treaba unui mijlocas la constructie. Iar noi suferim la capitolul asta. Un atacant trebuie sa aiba in principal viteza si tehnica deosebita, nu mai spun de calitatile auxiliare, oportunitate si eficienta(sange rece). Ca exemplu oricat m-ati injura Daniel niculae este peste Dica.

Iar Nesu cum am mai spus omu este in total dezechilibru cu calitatile, are travaliu, e bataios, dar are foarte multe lacune de ordin tehnic. De multe ori este un adevarat pericol pt apararea noastra. Clar, e loc de alt jucator pe postul lui. Un singur exemplu: Pascovici sau altu de nivelul lui Ogararu.

Echipa ideala care o vreau eu:

Carlos

Ogararu, Goian, Ghionea, Pascovici(?)

Nicolita, Cocis, Radoi, Cristocea(Bostina)

Mazilu, Neaga(Iacob)

sau

Carlos

Ogararu, Goian, Radoi, Pascovici(?)

Nicolita, Cocis, Dica, Cristocea(Bostina)

Mazilu, Neaga(Iacob)

Este parerea mea, invatati sa respectati parerile altora fara sa jigniti!

Potoliti-va !

Moderatorii

sergiu_titan15.05.2006 18:07

suntem praf fara Paraschiv, vezi meciul cu boro, el recupereaza cel mai mult.

gone15.05.2006 18:22

@ "sandilau"

Dica e cel mai bun jucator pe care il are Steaua acum. E golgheterul echipei. 11 goluri Dica, 5 Iacob. Pe care il preferati?

«1789101112»