Nu trebuie sa plece niciunul. Voi chiar nu realizati ce spuneti. Pai daca pleaca din astia pe care ii avem si aducem altii in loc iar o sa zicem ca n-au experienta si apoi iar va aud afara cu ala, afara cu alalalt. Trebuie pastrat ce avem si adusi in plus. Oricum la finalul sezonului vor pleca, cred eu, vreo 2-3 titulari pentru ca pur si simplu nu mai pot fi tinuti, vor vrea si ei sa plece sa se realizeze financiar, plus ca si-au facut datoria pentru Steaua (si aici ma refer la Ogararu, Ghionea, Paraschiv, Bostina, Radoi, Dica). Normal ca vor aparea atunci destepti pe forum care vor cere demisia lui Gigi Becali, a lui Mihai Stoica, ca de ce au vandut jucatori dar deja ne-am obisnuit cu astfel de manifestari, pentru ca acesti oameni pur si simplu nu inteleg ca exista momente cand o echipa mai pierde si din titulari si asta pentru binele jucatorilor dar noi ne gandim numai la binele nostru. Oricum, important va fi sa fie adusi in locul celor care vor pleca jucatori de valoare apropiata, pentru ca mai buni ma indoiesc ca se vor gasi si sa ne si permitem sa-i cumparam.