Probabil ca se va renunta si la Baciu,de vreme ce a fost adus Panait ca rezerva pentru Goian.
Cred ca nici Lovin nu sta cu mult mai bine decat cei 6 enumerati pana acum.
Probabil ca se va renunta si la Baciu,de vreme ce a fost adus Panait ca rezerva pentru Goian.
Cred ca nici Lovin nu sta cu mult mai bine decat cei 6 enumerati pana acum.
Si daca ar pleca cei enumerati mai sus pe cine ai vedea adusi in locul lor? Nu exista altii mai valorosi ca ei in Romania iar din afara nu ne permitem sa cumparam jucatori valorosi. Am mai spus-o, eu sper sa nu plece nimeni decat daca va fi o oferta de nerefuzat pentru club si pentru jucator. Toti jucatorii enumerati de tine au jucat prost numai in returul asta, cu exceptia lui Cristea si Oprita, care au au avut un sezon intreg mai slab. Cei 2 sincer ar trebui tinuti pana in iarna, daca nici pana atunci nu vor deveni niste jucatori pe care sa ne bazam atunci ar trebui imprumutati undeva sa-si revina sau chiar vanduti. Nu cred ca ar trebui sa renuntam la un jucator pentru ca a prins o pasa proasta de jumatate de sezon, in cazul celorlalti 3. Jucatorii astia au capatat ceva experienta, daca aducem altii care n-au experienta in locul lor iar vom invoca lipsa experientei in cazul unui esec. Si dupa cum bine stim experienta se capata cel mai bine din esecuri si nu din victorii. La Baciu nu se va renunta pentru ca aducerea lui Panait inseamna ca vom avea in lot 5 fundasi centrali, cu Tudose, poate va fi imprumutat Tudose la o echipa.
Jucatori care nu au fatza de Steaua :Baciu,Lovin,Cristea,Oprita!
Bostina vandut pentru ca nu mai da randament!
Litzu si Simion imprumutatzi la alte echipe la care sa joace meci de meci !
Daca vrem sa jucam in CL trebuie neaparat sa scapam de acesti mari fotbalisti
Nu inteleg de ce tot vreti sa plece Baciu, cand a intrat pe teren nu-mi aduc aminte sa fi facut greseli monumentale. Sunt de parere c-ar mai trebui tinut macar pana-n iarna, sa vedem cum evolueaza Panait.
:evil: >>.Joaca_cam ciobaneste ,si odata ne-a scos de un penalti intr-un meci important pe care il aveam!!>>> :twisted:
La Constanta anul trecut,cand ne-a batut Cristocea.
In acel meci a fost singura greseala notabila a lui Baciu la Steaua,in rest a jucat destul de bine,dar cand ai 2 fundasi ca Ghionea si Goian e greu sa joci titular.
Pana nu sunt aduse alte solutii nu este cazul sa ne dispensam de jucatori ca apoi s-ar putea sa regretam.
sincer sa fiu, nash vrea sa plek Cristea......kne shtie..poate sezonul asta va fak kva treaba la Steaua.....nu se shtie niciodata....nci Oprita...e tehnik......de ce sa plece? pt un milion de dolari amandoi...nu......(parerea mea)boshtina cred ca isi va reveni..e un jucator de valoare...ii dau dreptate lu' skorpio|: cea gresit Baciu? spunetzimi si mie?
Cristea si Oprita ar trebui imprumutati(poate le vine mintea la cap intre timp) , Bostina ar trebui transferat definitiv (cred ca s-a plafonat). De Nesu nu pot sa zic nimic. Cine ar putea sa-i ia locul ??? Despre noii veniti, ar trebui sa le aratam incredere, cel putin pana-i vedem de cateva ori la lucru.
Nesu + Baciu
Bostina sa ramana ca este un jucator...tehnic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Yo cred k nu ar trebui sa paraseask niciun jucator echipa...asta pentru a se putea crea o competitzie intre ei...de ce sa vorbim urat de jucatorii care nu prea au jucat...sa nu uitam k fiecare a participat la succesele Stelei(mai mult sau mai putzin)SA LE MULTZUMIM CELOR CARE AU PLECAT...si sa ii incurajam pe cei care au ramas sa duca Steaua in Liga Campionilor!Mult succes Steaua!!
sunt de acord... mai bine intai sa cunmparam, sa avem prea multi si dupa aia sa vedem care pleaca, decat sa ii "dam afara" de la inceput, si dupa aia sa chitzaim ca nu mai avem nici macar cantitate.. sa vina Neaga, si dupa aia, da, poa sa plece Cristea... sa mai vina un mijlocas dreapta, si dupa aia, da, sa plece Oprita... unul de banda stanga, si abia dupa aia Bostina poate avea liber... si tot asa
primul pe lista cu nota 10 pt fitze as vrea sa fie Carlos, asta e un portar de divizia b,la Steaua trebuie sa vina portar de nationala(Hamu a fost super portar)...Stancioiu ar fi o solutie pt echipa,iar Nr.2 ar fi Bostina care eu nu vad talent la asta,doar mult bulan...restul sunt valorosi si nu trebuie vanduti ci imprumutati la orice echipa,sa aiba jocuri
Cristea si Oprita ar trebui sa plece temporar......., Bostina ar trebui sa plece definitiv ... De Nesu..no comment. Cine ar putea sa-i ia locul ??? Despre noii veniti, ar trebui sa le aratam incredere...sa vedem ce pot sa faca.. :roll:
Nesu,Baciu si ...Lovin ,spunea Becaly ca dak pleaca Mirel probabil ca Lovin va juca pe postul lui..e nebun !!!!
Baciu, Bostina, Carlos, Oprita, Cristea.
Nu trebuie vandut nimeni...ci doar imprumutati la echipe unde sa joace meci de meci...si cine confirma sa se intoarca...cine nu, nici nu mai trebuie sa spun... ![]()
la Bostina daca te uiti, seamana din ce in ce mai mult cu fostul pudel semevin!
Baciu, Bostina, Carlos, Oprita, Cristea.
Corect toti acestia la imprumuturi cu ei,sa se trezeasca unii,altii sa aiba jocuri in picioare si altii sa mearga prin cluburi inainte de meciuri capitale (Bostina si Carlos pot pleca definitiv,nu ma deranjeaza dar nu au oferte pt astia doi)
Da hai sa plece toata echipa acum! Ma intreb unii gandesc cand scriu ?...
Dupa parerea mea primul care as vrea sa plece de la Steaua ar fi Carlos ,nu are valoare de Steaua mai bine s-ar duce inapoi in portugalia
Si Nesu as mai vrea sa plece el parca e de pe alta planeta el nu se mentine la nivelul Stelei.Urca in atac aproape tot timpul si uita sa mai vina in aparare si orice adversar trece de el ca si trenul,ca si cum nu ar fi nimeni acolo.Mai bine s-ar duce la alta echipa
forever stelist ![]()
Pai, primii care ar trebui sa plece sunt Baciu si Carlos... :roll:
de ce Baciu? vezi meciul de pe 23 august, Ghionea suspendat automat Baciu titular... cine vrei sa intre?
de ce Baciu? vezi meciul de pe 23 august, Ghionea suspendat automat Baciu titular... cine vrei sa intre?
Mai, asta e...daca alte variante nu exista!(cine o fi de vina!?) :evil: Baciu este la ani lumina si de Ghionea si, mai ales, de Goian...mai bine il vedem pe Panait...ca pe Baciu il stim... :wink:
Carlos!!!!
@Catalan_fan daca`mi aduc bine aminte Baciu de cand e la noi nu a gresit decat intr-un meci cu Farul, cand a faultat in careu abia dupa ce intrase...
e bun de rezerva, care sa joace bine cand inlocuieste un jucator (Goian, Ghionea) cand e suspendat/accidentat. Panait inca nu a jucat sa ne dam seama ce stie sa faca!