FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce jucatori credeti ca trebuie sa paraseasca echipa ??

«1101112»
Virgil16.08.2006 10:19

@ Casillas

Nu ca asta e obsesie.Ai tu ce ai cu portarii.Ai fost impotriva lui Hamutovsky,acum nu-l vrei nici pe Carlos.

Se pare ca esti singura fata careia nu-i e simpatic Carlos.

Sexystelista16.08.2006 10:30

OPRITAAAAA!!!!

O PARTE DIN NESU... :lol:

SI O ALTA PARTE DIN Carlos... :oops:

cormoranul16.08.2006 11:10

In primul rand Carlos .. si mai sunt vreo 2..

mihaisupersteaua16.08.2006 11:14

Se pare ca va dati seama cine trebuie sa paraseasca Steaua .Sunt de acord cu voi:Nesu & Carlos

Forza Steaua spre cl

Kobiy16.08.2006 11:24

Carlos ar fi timpul sa ne lase si sa mearga de unde a venit

mihaisupersteaua16.08.2006 11:28

Si eu zic la fel

fularsteaua2

Dan_BKL16.08.2006 14:11

credeti ca avem un lot atat de bogat incat s-a paraseasca echipa Carlos si Nesu?

Daca pleaca Carlos ce punem in poarta.Cernea sau plasa porti? :lol: :lol:

giuliano_10116.08.2006 14:18

nici unul. marturisesc ca n-am inteles prea bine transferul lui Coman dar daca tot a venit sa fie bun venit. avem un lot inca destul de putin numeros asa ca solutia nu e renuntarea la jucatorii care pe moment nu dau randament ci aducerea unora mai buni. Carlos, nesu sau oprita ne pot ajuta in meciurile din cupa Romaniei sau in campionat cu adversari mai modesti. in plus e posibil ca acestia sa-si revina. sa nu uitam ca acum ceva vreme evolutiile lui nesu sau oprita erau apreciate deci potential exista la acesti jucatori. imi amintesc ca la inceput si de Lovin se spunea ca n-are valoare de Steaua si uite ca totusi e o solutie care functioneaza bine.

Agy_2316.08.2006 20:06

Ce aveti fratilor cu Carlos ? Sa nu uitam ca si "din cauza lui" am ajuns pana in semifinalele cupei UEFA . A facut foarte multe meciuri bune . Ca orice portar are si punctele lui slabe :plonjeaza tarziu dupa minge , in rest e sigur pe el , nu balbaie mingea(exceptie face meciul tur din UEFA cu Rapid cand a fost accidentat) , in rest greseli monumentale nu a facut. Mie de exemplu mi`a placut de Hamutovski doar in primul an al sau la Steaua , dupa care a lasat`o mai moale . Si Hamutovski avea o problema : desi era un portar inalt,nu iesea atat de bine pe centrari si nu era chiar sigur pe el.

Eu unul am foarte multa incredere in Carlos. E un portar cu potential , are reflexe(dar la suturile de la distanta e cam slab). Ar trebui sa fie mai ponderat in ceea ce priveste viata extrasportiva si totul va decurge bine.

naycul_h.16.08.2006 21:32

eu cred ca v.Hamutovski a fost mai bun ca,Carlos.si sant de parere ca trebuia pastrat.Carlos trebui sa plece doar cand va veni alt portar.si nesu e bun dar cam haotic mai trebuie lucrat cu el ,da e de viitor

Virgil17.08.2006 13:14

Ar trebui sa avem un portar mai valoros decat portughezul si apoi sa-i dorim plecarea.

Hai sa ne punem de acord ca la golurile lui a gresit de fapt echipa.

Nu e singurul raspunzator pentru golurile primite si nici pentru faptul ca uneori a fost introdus incomplet refacut medical in poarta.

I.N.Money17.08.2006 13:34

Probleme incepe sa apara la scara globala,rar mai vezi portari care sa fie constanti in fotbalul de azi,de acum valoarea unui portar se vede dupa varsta de 27-28 de ani,acestia putand sa joace pana la o varsta inaintata(Exemple: Kahn,Lehmann).

Steaua are un portar tanar , care s-a vazut ca are un mare potential,Toma.

Inainte sa plece Carlos,trebuie sa vina un portar care a vazut multe la viata lui.

steaua_707.09.2006 15:15

nesu nusth dc il mai tine ca nu face nimica :!:

Rossoblu07.09.2006 15:20

steaua_7 esti penibil, antrenoru lui Standard a spus ca Nesu a fost unul dinte cei mai buni jucatori din cele 2 manse.

«1101112»