FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce jucatori credeti ca trebuie sa paraseasca echipa ??

«189101112»
IONUTZ-CIPRIAN15.05.2006 18:32

:evil: >>Eu l-as prefera pe "spre 23" si pe toti care sunt impotriva!Poate joaca ei mai bine sau dau mai multe goluri ca Dica,ba in locul vostru nici nu as mai scrie la adresa lui,la cate goluri importante a dat pentru Steaua!!Asta este Dica nu va place scrieti o scrisoare dar nu mai jigniti omul pe degeaba,fiecare cu stilul lui,e bine ca marca goluri,daca rata atunci ce mai ziceati,ca trebuie impuscat?sau ce?Va dat de atatea ori peste nas,nu v-a ajuns?>>> :twisted:

spre_2415.05.2006 19:52

asa e ionutz...sandilau poti sa vb si u frumos ? stai relax amice scz pt offtopic..dar e f bine ce a zis ionutz !

Melku15.05.2006 22:41

@gone

Din cate stiu eu Dica are 13 goluri in campionat si 6 in UEFA.

antonika16.05.2006 05:58
@antonika

Dica nu trebuie sa plece de la Steaua!!!

Prefer un Dica, care gandeste jocul si mai ales distributia paselor, unuia care alearga ca un bezmetic pe teren doar de dragul de a alerga.

eu nam zis ca tre sa plece... am zis puncteleimportante ale jocului lui.... Dica tre sa ramana in Ghencea....

gone16.05.2006 07:12
@gone

Din cate stiu eu Dica are 13 goluri in campionat si 6 in UEFA.

Se poate. Eu am luat informatie de pe GSP. Oricum, ideea e aceeasi. Dica e cel mai important jucator pt Steaua. Mai important decat Radoi. Practic tine singur atacul. Daca Dica nu joaca bine nu prea castigam. Si asta trebuie sa le dea de gandit lui MM si Oli.

axl2316.05.2006 08:01

nu cred ca Dica e cel mai bun de la Steaua, nu se poate spune asa ceva despre niciunul dintre jucatori. poate fi cel mai bun intru-n anumit meci, poate fi cel mai slab in urmatorul.

BandiT16.05.2006 08:24

ideal ar fi sa nu plece nici un jucator , si sa se mai aduca vreo 4..5 : 1 portar , 1 mijlocas , 2 atacanti...si chiar si un aparator pe stg.

Dica e un om foarte important in mecanismul Stelei, la fel cum Radoi este determinant pentru. mijloc si aparare , asa Dica e determinant pentru. atac.

daca Dica joaca slab , de obicei echipa nu da gol.

dar , repet , ideal ar fi sa nu plece nimeni , sa se aduca cativa jucatori si sa se forteze grupele ligii campionilor ca si de acolo vin bani buni.

spre_2416.05.2006 08:29

ne-ar trebui foarte mult un atacant din afara... si inca nu m-am lamurit cu Baciu ... nush cum joaca..nu prea a avut unde sa arate.. :|

weber_p19.05.2006 18:28

La Steaua tre sa mai vina oameni nu sa plece asta stiu toti suporterii dar oare stie si conducerea treaba asta??

Oricum pe Becali nu-l intereseaza decat banii lui asa ca..............

Sparla25.05.2006 14:58

eu cred ca Nesu ar trebui sa plece de la Steaua, din 3 pase 2 sunt gresite!

poisonsnakebite200228.05.2006 07:40
eu cred ca Nesu ar trebui sa plece de la Steaua, din 3 pase 2 sunt gresite!

da acord.....plus Lovin

felix4you200228.05.2006 08:02

cred ca nesu, Lovin si Bostina sunt totusi jucatori valorosi. numai ca mai au de crescut in valoare si o pot face alatuiri de ceilalti jucatori. a nu se uita ca in trecut si Ogararu avea aceleasi metehne si iata unde a ajuns !

Rossoblu28.05.2006 08:07

Carlos must go !

alex_Ra228.05.2006 09:12

Florin Lovin, de cand a venit nu a facut nici un meci in care sa iasa in evidenta, cand joaca greseste aproape toate pasele, pierde mingi ushor face faulturi aiurea etc. Chiar nu stiu ce cauta la Steaua

I.N.Money28.05.2006 10:59

A transformat un penalty decisiv cu Valencia,dupa ce Dorinel,cel mai experimentat om de atunci al Stelei a ratat.

alex_Ra228.05.2006 12:33

da si?

asta scuza prestatiile proaste si lipsa de valoare. asa e la penaltiuri o data marchezi, o datat ratezi. si un jucator din diviza D putea transforma penatyul la fel cum putea rata Ronaldinho,Henry sau Del Piero

I.N.Money28.05.2006 13:01

Da nu era nimic de capul lui,nu se afla in acest moment la Steaua.

El Nino_928.05.2006 15:52

Trebuie imprumutat la o echipa din prima divizie, sa joace meci de meci...numai asa poate sa creasca...altfel ramane un jucator mediocru, care nu stie sa dea o pasa de cativa m...deci trebuie adus alt jucator in locu' lui (Lazar de la sportu)

Motanu D28.05.2006 17:33
Da nu era nimic de capul lui,nu se afla in acest moment la Steaua.

Crezi ca se aplica aceasta idee si la Oprita ?

I.N.Money28.05.2006 17:49

Eh,Oprita e un caz mai special :lol: ,doar e om de nationala,nu?

Krmol28.05.2006 19:21

dak nu pleaca nici un jucator si vine Neaga si poate si cocis si dak se tine GG de promisiune si aduce 2 jucatori de vreo 3 mil bucata,parerea mea e ca Steaua trece de grupele ligii campionilor :wink:

stelea13.06.2006 07:06

Bostina,Nesu,Lovin,.......Paraschiv

dar trebue adusi alti jucatori si chear dubluri.Avem un caz precedent !

Am mai avea mare nevoe de (1sau2)inchizator,cu reale valente de mijlocas ofensiv.

TINERI>CARNOSI>ATLETICI si cu lipici la minge.

SUCCES DEPLIN !

Teoctist13.06.2006 16:12

Ce jucatori cred eu ca ar trebui sa paraseasca echipa ? Mi-e rusine sa nominalizez vreunul.E cariera lor in joc si cred ca cel mai bine stie antrenorul cine trebuie pastrat si cine nu.

sorin_77715.06.2006 06:54

In acest moment sunt 4 jucatori de care eu m-as lipsi:

Cap de lista: Cristea (nu poate mai mult sau nu are ambitie)

Urmeaza: Bostina (nu se poate lipsi de amanta: discoteca)

Nu il pot uita pe: NESU ("din 3 pase doua le greseste" zice cineva mai sus)

Mi-am reamintit, da: OPRITA (oare nu se putea transfera o data cu Claudiu, la pachet, ca acum o duceau bine amandoi)

Astept obiecti si inca din cele mai drastice daca se poate. Va rog!

PS: daca vreti sa adaug un al 5-lea, Carlos, ei bine nu o fac... Este de mai putin timp la Steaua fata de multi alti jucatori si totusi are mai multe meciuri bune jucate decat acei jucatori. Nu trebuie condamnat pentru un meci pentru ca practic unul il incrimineaza.

Ayrton15.06.2006 07:11

Sorine,

Cristea poate mai mult, dar din pacate, ai dreptate, nu are ambitie. Un imprumut la o alta echipa ar fi solutia corecta!

In privinta lui Bostina nu pot sa uit afirmatia "Nu stiu ce imi face, de joc atat de bine!" (se referea la Protasov).

Cu Nesu e aceeasi problema, 2 ani - cu Piturca si Zenga - a jucat prost. In toamna, cu Protasov, a avut un tur bun si parea ca devine o certitudine. Cred ca cei doi dau randament maxim atunci cand joaca pentru o echipa cu un stil foarte ofensiv!

Oprita e intr-un con de umbra prelungit, probabil ar fi benefic pentru el sa plece!

Eu nu stiu ce mai cauta la Steaua, Baciu, un jucator care nu-mi place deloc!

«189101112»