eu zic ca Lovin.E super naspet
eu zic ca Lovin.E super naspet
un portar adevart nu poate gresi flagrant in doua meciuri consecutive si de asemenea importanta...
mai greseste omul dar nici chiar asa...asa ca ar fi bine pt toti dc Carlos ar parasi Steaua cind inca mai avem sanse la campionat!
Carlos!Am citit azi un articol in fanatik...si cika el joaca in Liga profesionista din 2003.Asta ca asta dar...in 20032004 din 33de jocuri a luat 39 de goluri, in 20042005 din 21 a luat 29de goluri iar 20052006 din 14 a luat 13 goluri.Eu zic afara cu el!!
In mod evident Cernea , omul asta nu are valoare de Steaua si nici nu va avea vreodata, poate sa-l trimita la echipa a doua a clubului...
Da pe naiba,nu mai spune...SERIOS...Eu zic ca ar trebui sa fie Cernea titular,iar Carlos sa plece de unde a venit si sa lase Steaua,el nu are valoare de Steaua......Cupa Campionilor a fost castigat cu un portar roman de super valoare,nu vom ajunge niciodata in finala cu portar strain,nici cu belarusul Hamu si nici cu congolezul Carlos
Parerea mea ar trebui sa plece la vara urmatorii:
1.Carlos...Nu e sigur,nu iese bine,vede tarziu mingea,sare aiurea,e cel mai prost portar care l-a avut Steaua
2.Lovin...Joaca besmetic si fara sa gandeasca,lipsa de "tupeu"
3.Bostina...Baiatul asta ar trebui sa plece cu Carlos in Congo sa-i arate barurile de acolo,mai ales inaintea unui meci capital si in noaptea Sfanta de Inviere...Ai fost varza in Anglia,si Gigi a vazut asta
4.Olaroiu...A demonstrat de cand a venit ca nu stie sa faca o tactica buna,in toate meciurile le-a castigat datorita unor jucatori cheie Nicolita,Dica,Radoi,iar la Boro a fost ca si un "pampalau",antrenorul lui Boro l-a batut cu piciorul peste gura...n-a avut nici o reactie...RUSINE,ar fi trebuit sa-si dea demisia dupa meci
Parerea mea ar trebui sa plece la vara urmatorii:
1.Carlos...Nu e sigur,nu iese bine,vede tarziu mingea,sare aiurea,e cel mai prost portar care l-a avut Steaua
2.Lovin...Joaca besmetic si fara sa gandeasca,lipsa de "tupeu"
3.Bostina...Baiatul asta ar trebui sa plece cu Carlos in Congo sa-i arate barurile de acolo,mai ales inaintea unui meci capital si in noaptea Sfanta de Inviere...Ai fost varza in Anglia,si Gigi a vazut asta
4.Olaroiu...A demonstrat de cand a venit ca nu stie sa faca o tactica buna,in toate meciurile le-a castigat datorita unor jucatori cheie Nicolita,Dica,Radoi,iar la Boro a fost ca si un "pampalau",antrenorul lui Boro l-a batut cu piciorul peste gura...n-a avut nici o reactie...RUSINE,ar fi trebuit sa-si dea demisia dupa meci
1. Carlos - a avut 2 meciuri proaste ..chiar f proaste dar nu poti sa iti dai seama ,e intr-o pasa proasta !
2. Lovin e tanar si nu prea are experienta in meciurile importante !
3. Bostina e un jucator bun...pacat ca isi pierde noptiile prin baruri,si ...are de ales acum ..ori renunta la nopti pierdute ori zboara de la Steaua.
4.Oli..e slab ....no COMMENT
Nici un jucator nu ar trebui sa plece . Mai vrem lot de 25 juc , de CL si noi deja ii dam afara . In locul lui Lovin pe cine draq ati vrea ? , mai ales ca Lovin nu e titular . De rezerva e bun , lasa`l acolo
Nici un jucator nu ar trebui sa plece . Mai vrem lot de 25 juc , de CL si noi deja ii dam afara . In locul lui Lovin pe cine draq ati vrea ? , mai ales ca Lovin nu e titular . De rezerva e bun , lasa`l acolo
Cel mai bun inlocuitor pentru Lovin ar fi Lazar de la sportul...care ar putea sa-i faca concurenta lu' Paraschiv...
Cel mai bun inlocuitor pentru Lovin ar fi Lazar de la sportul...care ar putea sa-i faca concurenta lu' Paraschiv...
Si Lovin cand a venit la Steaua juca bine , dar ... uite ce s-a intamplat. Il aduce pe Lazar , se accidenteaza ca Bucur ( fost golgeter ) si dupa aia vreti altul.
Nu vreau sa plece nimeni de la Steaua..sunt sigura ca Bostina si Carlos o sa isi revina.Carlos a avut 3 meciuri in care nu a aparat bine, dar au fost si meciuri in care el a aparat foarte bine...Forza Steaua :wink: :wink: ![]()
nici eu nu vreau sa plece nimeni de la Steaua
toti sunt buni in felul lor,nu incepeti sa puneti etichete.incercati sa vedeti si partea buna a jucatorilor,chiar dak uneori o dau in bara ca deh,voua de acasa va e usor sa-i injurati,comentati,huiduiti si apreciati,dar nu sunteti in locul lor pe teren si nu simtiti presiunea si frica pe care o simt ei la fiecare meci jucat.Carlos e un portar bun,dar a avut o pasa proasta.o sa-si revina el... asa ca nu mai judecati si criticati pt ca nu stiti adevaratele sentimente dintr-un meci de football...
Nu vreau sa plece nimeni de la Steaua..sunt sigura ca Bostina si Carlos o sa isi revina.Carlos a avut 3 meciuri in care nu a aparat bine, dar au fost si meciuri in care el a aparat foarte bine...Forza Steaua :wink: :wink:![]()
pe Carlos la pus pe banca in seara asta... bine ia facut... poate asas revine...
ce ziceti daca revine Florentin Dumitru ?
NU trebuie sa plece nimeni.Comentati toti ca ala nu are valoare de Steaua ala nu e bun.In loc sa sustineti echipa voi stati pe forum si comentati ca bebele.Parca vad ca sunteti genul alora care atunci cand merge echipa bine ii ridicati in slavi si cum gresesc incepeti sa ii huiduiti si sa ii fluierati.Suneti suporteri de duminica.
Daca dadeau Nesu sau Lovin gol acuma erau ridicati in slavi. Mai mult deja au aparut laude la dresa lui oprita desi azi chiar a jucat slab.
Buna treaba ! :roll:
SA NU PLECE NIMENI , din contra sa mai vina cel putin 4 jucatori de valoare in vara .
in ultima vreme Lovin nu prea mai face fata, nu stiu, poate ar fi o idee buna sa plece.
VREAU SA PLECE Balan.
VREAU CA Gigi Becali SA ADUCA 2 JUCATORI BUNI DE AFARA
SUNTEM CU TOTI SUPORTERI,HAI CU TOTII ODATA SA NE GINDIM CUM A JUCAT Steaua DE LA INCEPUTUL CUPEI UEFA SI PINA LA 0-2 LA MIDLESBROUGH,DE ATUNCI TOTUL SA TERMINAT.
OARE CINE A GRESIT ????? CU TOTII AU GRESIT,ABSOLUT TOTI,DAR TREBUYIE SA IL EXCLUDEM PE Gigi Becali.
HAI SA II INTELEGEM CU TOTI,ORICARE DINTRE NOI AM FI FOST IN LOCUL LOR,AM FI CAZUT PSIHIC pentru MULT TIMP,PENTRU CA ,,,,,CU TOTII AM FOST ATIT DE APROAPE DE CEEA CE Dinamo SI RAPID NU AR FI REALIZAT NICIODATA IN VIATA LOR.HAI SA II INTELEGEM SI SA FIM ALATURI DE EI PINA LA MOARTE.
Nu mai folosi Caps Lock. Foloseste butonul edit daca vrei sa adaugi ceva unui post anterior.
Oprita
Oprita
Ai vrea sa vina Oprita la voi ??? , Nu pleaca ma nimeni stai linistit .
Afara cu Oprita. Pleaca terminatule, esti varza, complet paralel cu fotbalul. Pleaca in divizia B, C, D, unde vrei tu, dar pleaca si nu te mai intoarce. Cu tine pe teren, jucam de fapt in 10 oameni.
Oprita, Cristea si Lovin ar trebui imprumutati un sezon doua la alte echipe.
Bostina OUT.
astia ultimii doi care-ati scris aici, cam vorbiti in plus. ![]()
multumesc moderatorilor. ![]()
![]()
![]()