FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce jucatori credeti ca trebuie sa paraseasca echipa ??

«14567812»
IONUTZ-CIPRIAN19.04.2006 14:45

:evil: >>>Nu mai baiatule,nu ai facut nimica dar pur si simplu NE ENERVEZI!!>>> :twisted:

spre_2419.04.2006 14:47

cu ce ? voi nu va uiati la altii ? si spre inf voastra fac 16 ani anul asta ! sa numai aveti atatea indoieli ! numai sariti asa in sus pt nika !

IONUTZ-CIPRIAN19.04.2006 14:53

:evil: >>>Hai sa-ti dau niste sfaturi prietenesti,in primul rand nu mai vb. cu "ma" "ba",e lipsa de respect,in al 2-lea rand vezi ca mananci litere sau pui in plus,deschizi topicuri aiurea si asa mai departe,iar alta chestie este o intrebare" Tu recitesti cea ce scrii"? MULTI INAINTE dar nu ma intereseaza ca mintea tot de 12 ani o ai(fara suparare)!!Dica nu tre sa plece de la echipa,a facut prea multe,ia amintitiva cine a dat golul in meciul cu Timisoara si am iesit campioni?>>> :twisted:

Dan7228.04.2006 06:28

Balan,Baciu si Nesu ..,sincer i-mi pare rau pentru ei..insa nu merita Steaua

legionaire28.04.2006 10:14
Dica, Bostina, Cristea.

Ma cam gandeam si eu la faza cu suporterii, cam care ar trebui sa plece. A fost bine cand a dat Dica gol nu? si acum vreti sa scapati de el. La drq cu voi. Sa nu plece nimeni ci sa se mai aduca jucatori. Forza Steaua, va iubim

Negulici28.04.2006 11:59

Singurul "jucator" care trebuie sa paraseasca echipa este Cosmin Olaroiu.

Este antrenorul care a inventat sistemul 1-7-2-1, in care cel mai avansat jucator este la 20de metri de propria poarta.

Este singurul antrenor care atunci cand are in fata o aparare care la fiecare sut pe poarta se clatina, hotaraste ca echipa nu mai trebuie sa traga nici un sut la poarta.

Pana acum a fost salvat doar de inspiratia si de munca jucatorilor.

E cazul sa plece.

E nevoie de un antrenor care sa nu fie fricos.

Protasov era extraordinar din punctul asta de vedere.

Trebuia tinut.

radooku_steaua28.04.2006 12:00

nu trebuie nimeni sa paraseasca echipa.. terminati-va cu prostiile.. din contra trebuiesc adusi jucatori la lot.... din cauza subtirimii lotului s-a pierdut calificarea... a fost unul din motive.... MERGEM PRIN TOATA TARA !! SA SUSTINEM PE Steaua !! CANTAM PANA RAGUSIM !! Steaua CE MULT TE IUBIM !!

uZy | @nDr3i28.04.2006 12:55

pt ce sa plce jucatori?...sa aduca jucatori poate...sa fie concurentze intre posturi si ar juca altii si mai bine ...desi ca oricum ei joaca bine..

shagrat28.04.2006 13:07

sunt cativa jucatori in lotul asta care nu se ridica la pretentiile noastre, ma gandesc la nesu, Baciu, Cristea(desi in ultimul timp nu s-a miscat rau,poate pt ca nu a prea jucat :D ) si ultimul dar in inici un caz cel din urma...Fernandes :x ....

iL Napoletano28.04.2006 13:12

Steaua are nevoie de catziva jucatori de valoare pentru a creea putina rivalitate in lot.Sa vezi ce o sa inceapa jucatorii nostri sa-si roada unghiile cand o sa ajunga pe banca de rezerve!

razvan198328.04.2006 13:27

E usor acum sa zicem sa plece unu altul dar nu asta este solutia. Solutia este aducerea altor jucatori care sa creeze concurenta, cum s-a mai spus pana acum. E usor de dat afara dar de unde iei altii in loc? De-abia acum putem spune ca jucatorii Stelei au capatat experienta, pai ce experienta aveau jucatorii nostri, doar ca au eliminat pe Valencia si ca au jucat cu Villarreal, atat. In schimb la englezi erau jucatori cu experienta in adevaratul sens al cuvantului: Southgate care a jucat la cateva turnee cu nationala Angliei, Viduka si Hasseilbank care au jucat cu Leeds, si, respectiv, Chelsea in semifinalele Champions League, Rochemback a jucat la Barcelona si Sporting si poate or mai fi si altii dar nu-mi mai vin acum in minte. In schimb la noi numai Radoi ce are cat de cat experienta internationala dar oricum infinit mai mica decat a celor enumerati de mine mai sus. Deci, solutia nu este sa-i dam afara pe cei care au gresit ieri ci incurajarea lor pentru ca numai avand insuccese poti avea si succese. Acum sa speram ca vom castiga campionatul, mai aducem niste jucatori si abordam cu incredere Liga Campionilor. Si, de asemenea, nici Olaroiu nu trebuie sa plece de la Steaua decat daca pierde campionatul.

helena_steaua28.04.2006 13:47

nICI un ju7cator sa nu plece de la echipa...cu aceeasi echipa am pierdut in anglia,cu aceeasi ne-am calificat in semifinale,....cu aceeasi echipa vom castiga titlul cu nr 23

Vladivostok28.04.2006 13:51

No comment!Aveti dreptate. 8)

doimai28.04.2006 15:10

Eu tineam cu Steaua pe vremea cind erau senatori in echipa: Dumitru, Iordanescu, M Raducanu. Ii iubeam ca jucatori si eram suparat cind faceau meciuri nu numai proaste, dar parca veneau la plimbare. Pe urma am aflat de vinzari, blaturi. Nu merita iubit cel care nu pune 100% suflet sa te rasplateasca pentru sufletul pus. Eu plateam sa ma duc sa strig pentru ei 90 de minute, daca nu-i iubeam nu o faceam nici pentru bani.

Nu conteaza cite a facut alta data un jucator. Nu vorbesc sa joace genial meci de meci. Dar sa incerce. Asta este datoria lor daca vor sa fie iubiti, altfel joaca pentru prime, azi joaca bine, ia banii, miine nu vrea sa faca efortul, un sut in c....

DaMario28.04.2006 15:37

Cum poti sa spui ca ar trebui sa plece Dica..dupa atatea bucurii in care ne-a dus....?...dupa fotbalul care ni la oferit..si spectacolul total pe care il face ca fiind jucator din familia Steaua?....ce fel de suporter esti..sau mai bine zis la ce fel de sport te uiti tu..ca in orice caz nu cred ca te-ai uitat la meciurile lu Steaua ..cu Dica in teren...si Bostina la fel..a avut un meci doua in care nu a prea jucat..dar asta nu inseamna ca nu ii vedem si partea luoi buna..si de care tin sa zic ca au fost mai multe partide bune cu Bostina in teren...nu te inteleg....dupa mine singurul om de la Steaua care ar trebui sa plece...este exact antrenorul Oli..pt ca el a gresit enorm la meciul de aseara si nu numai....el joaca foarte defensiv.....ceea ce jucatorilor nu le sta in caracter sa se apere...70 minute...sau 65...parerea mea...oricum felicitari stelistilor pentru performanta care au facut-o..bravo lor...FORZA Steaua!

red&blues28.04.2006 18:00

Probabil multi si-au facut un scop in viata in al vedea pe Dica plecat de la Steaua,cu toate ca eu cred ca el este una din piesele grele ale echipei.Am fost la Boro aseara si sincer pentru multi dintre cei prezenti la meci,Dica a fost unul dintre singurii care au jucat ceva . FORZZA Steaua SI CAPUL SUS!

IONUTZ-CIPRIAN29.04.2006 09:32

:evil: >>>>>NIMENI NU,sunt de acord ca ar trebui sa mai vina niste jucatori de valoare sa avem de unde alege,si pe Dica mai lasati-l in p...mea in pace ca a facut mult prea multe pt echipa,cand da gol este bun ca te face sa sari in sus de fericire!!!>>> :twisted:

axl2329.04.2006 14:25

dupe parerea mes a urmatorii ar trebui sa paraseasca echipa:

DTP-Ludacris29.04.2006 16:04

Daca in vara vor veni 4,5 jucatori as dori ca Nesu sa plece !!!!!!!

alinush8929.04.2006 17:27

@ DTP-Ludacris

Gandeste-te ca P.Marin are o varsta,nu cred ca va mai sta la Steaua 2 ani....pe de alt parte nesu este destul de tanar,stiu ca a facut greseli,dar totusi este un jucator tanar si cat de cat de viitor,dak nu titular macar rezerva,insa sunt de acord cu tn ca pentru sezonul viiotor ne trebuie un fundas stanga

DTP-Ludacris29.04.2006 18:43

Chiar dak este tanar eu nu i-as mai da nici o sansa din vara daca vor venii alti jucatori pentru postul lui..a gafat si cu M`boro si cu Dinamo si la nationala..DE AJUNS !!!!!!

I.N.Money29.04.2006 18:44

Gafa de la meciul cu Boro nu prea se pune,chit ca era Nesu,chit ca era Radoi,era clar ca golul 4 plutea in aer.

DTP-Ludacris29.04.2006 18:47

Sa nu i mai gasim scuze ...Nesu nu sa tinut pe piciore cand Maccarone sau cum dreaq il cheama sa inaltat ca si cum ar fi fost singur si a inscris ...

PUNCT !!!!!!

ramonik_stelista29.04.2006 19:02

nimnei nu trebuie sa paraseasca Steaua..Steaua e o echipa formidabila asa cum e ea...nici Dica nu trebuie sa plece pt ca si-a dat viata pt echipa :):):)

agyuta29.04.2006 19:52

nici unul.

«14567812»