In opinia mea: Dica.
De ce: nu este constant. Acest om daca nu prinde o zi buna poate sa bage in pamant o echipa intreaga, iar asta nu este acceptat la acest nivel.
Eu sunt de acord ca jucatorii pot sa prinda si zile proaste, dar astea sunt exceptii, nu inseamna 50% din jocul lor. Un atacant de clasa trebuie sa fie perfect capabil sa marcheze din pozitii evidente, daca echipa munceste si il pune intr-o pozitie favorabila el trebuie sa marcheze.
O zi buna pentru un atacant de clasa inseamna capacitatea sa de a marca din pozitii care nu anunta nimic, zi in care el is creeaza ocaziile.
FOarte corect. Dica arata de la meci la meci ca nu e constant. Ori isi revine ori....gaseste o solutie Becali pt el
. Problema e ca Steaua nu prea are atacanti. Cristea prinde meciuri bune doar in campionat si atunci rar, in UEFA nu mai marcheaza; Dica e fff inconstant si lasa de dorit; Oprita poate ar trebui mai mult jucat...dar nici el nu prea e o solutie...Iacob e bun..asteptam sa revina...a aratat si el ca are zile (poate sapt) in care nu face nimic. Altcineva nu este nimeni. Nu prea avem un atacant care sa marcheze gol si sa isi creeze ocazii de gol. Eu zic ca Mazilu ar fi o solutie. Poate de aceea nu prea s-au dat goluri pe Lia Manoliu in UEFA(dar si in campionat), si poate de aceea din 3 goluri cu Betis 2 au fost date de Nicolita...Atacantii cam lasa de dorit. Speram macar astia care-i avem sa-si revina. Sunt curios cum or sa faca fata de acum incolo cand o sa aiba cateva sapt cu meciuri la 3 zile. Sper sa fie OK. Doamne-ajuta. Eu nu zic ca nu-s atacanti buni deloc ci doar ca nu prea mai joaca nimic si asta din ce se vededin jocul lor. FORZA Steaua!!!