FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce jucatori credeti ca trebuie sa paraseasca echipa ??

«1234512»
antonika10.04.2006 16:02
**** mea...... intrebare, esti STELISTA? daca da, nimic nu conteaza....

Se pare ca pt unii mai conteaza si faptul ca nu detin niste podoabe intre picioare.Daca aveam asa ceva poate ca se tinea cont si de parerea mea.Poate atunci as fi fost privita ca un suporter adevarat. SUNT STELISTA SI NU MI-E RUSINE!!

SUNT MANDRA!!

fetito, stai asa, tiam reprosat eu tie ceva, si sa stii ca miam dat seama ca nai **** intre picioare din useru tau... asa ca laso mai moale... daca tiai spune opinia mai civilizat poate ca nu ar fi primita asa..... :wink:

Sexystelista10.04.2006 16:06
@ Sexystelista

Doar nu te-ai suparat.Sigur ca fiecare parere conteaza.Deci conteaza si parerea ta.Nu a stat in intentia mea sa te supar si nici macar nu mi-am inchipuit ca uneori glumesti.

Mai glumesc si eu.Poate ca am glumit si de data asta.Las-o naibii de suparare si ramai pe forum.Avem nevoie de Stelistele noastre.

PS  Legea conservarii - Cantitatea de exasperare din univers este constanta.

Consecinta: Daca lucrurile merg bine undeva, atunci ele merg prost in alta parte.(Legile lui Murphy)

Nu ma supar eu asa repede!!Si bineinteles ca aveti nevoie de steliste, doar sunt cele mai frumose femei nu? :D :wink:

Sexystelista10.04.2006 16:08
**** mea...... intrebare, esti STELISTA? daca da, nimic nu conteaza....

Se pare ca pt unii mai conteaza si faptul ca nu detin niste podoabe intre picioare.Daca aveam asa ceva poate ca se tinea cont si de parerea mea.Poate atunci as fi fost privita ca un suporter adevarat. SUNT STELISTA SI NU MI-E RUSINE!!

SUNT MANDRA!!

fetito, stai asa, tiam reprosat eu tie ceva, si sa stii ca miam dat seama ca nai **** intre picioare din useru tau... asa ca laso mai moale... daca tiai spune opinia mai civilizat poate ca nu ar fi primita asa..... :wink:

Nu am zis ca mi-ai reprosat tu ceva!am incercat sa fiu cat se poate de civilizat si doar mi-am exprimat o parere!dar ce mai conteaza!!!Ne leaga un suflet ros-albastru pe toti si trebuie sa fim uniti!!

antonika10.04.2006 16:09
Nu ma supar eu asa repede!!Si bineinteles ca aveti nevoie de steliste, doar sunt cele mai frumose femei nu? :D  :wink:

ia baga o poza cu tine sa ne convingem cu totii de asta :wink: :wink: :wink:

si chestia cu uneala asa tre sa fie, dar nu fezi cum se bat ubii eg. Nordu si Sudu

Sexystelista10.04.2006 16:10

Nu ma supar eu asa repede!!Si bineinteles ca aveti nevoie de steliste, doar sunt cele mai frumose femei nu? :D  :wink:

ia baga o poza cu tine sa ne convingem cu totii de asta :wink: :wink: :wink:

Prefer sa pastrez misterul...Ce-i mult strica!! :wink:

Virgil10.04.2006 16:19
...Nu ma supar eu asa repede!!Si bineinteles ca aveti nevoie de steliste, doar sunt cele mai frumoase femei nu? :D  :wink:

Sigur ca da.Sau cel putin asa ne place sa credem.Oricum sunt singurele cu care vorbim aceeasi limba,cand vine vorba de Steaua.010.gif :wink:

razvan198310.04.2006 16:26
nu vreau sa fiu inteleasa gresit, dar vreau sa pot avea speranta ca nu se va opri totul aici!

Sorry daca m-am enervat, si atat eu cat si Virgil ne-am dat seama ca e o gluma cea cu Cristea, si, de asemenea, Virgil a continuat cu o gluma. Dar as vrea sa stiu la ce te referi cand spui ca speri ca nu se va opri totul aici. Te referi la parcursul din Cupa UEFA? Daca da, am o intrebare pentru tine: Daca Doamne fereste Steaua va fi eliminata de Middlesbrough ce vei face, ii vei injura pe fotbalisti si le vei reprosa ca nu sunt buni si ca n-au valoare de Steaua sau ii vei sustine si vei spune ca nu-i nimic, asta e, a fost o campanie europeana frumoasa, la anul va fi si mai bine? Eu optez pentru al doilea raspuns.

redandblue10.04.2006 16:31

Steaua nu se va opri in semifinala...Steaua va cistiga cupa...si golul din finala il va da Dica ca sa inchida gura tuturor contestatarilor...care au uitat ca Dica asa lenes cum e el a dat o gramada de goluri pt Steaua...

hai Dica...eu am incredere in tine...!!!

Sexystelista10.04.2006 16:57
nu vreau sa fiu inteleasa gresit, dar vreau sa pot avea speranta ca nu se va opri totul aici!

Sorry daca m-am enervat, si atat eu cat si Virgil ne-am dat seama ca e o gluma cea cu Cristea, si, de asemenea, Virgil a continuat cu o gluma. Dar as vrea sa stiu la ce te referi cand spui ca speri ca nu se va opri totul aici. Te referi la parcursul din Cupa UEFA? Daca da, am o intrebare pentru tine: Daca Doamne fereste Steaua va fi eliminata de Middlesbrough ce vei face, ii vei injura pe fotbalisti si le vei reprosa ca nu sunt buni si ca n-au valoare de Steaua sau ii vei sustine si vei spune ca nu-i nimic, asta e, a fost o campanie europeana frumoasa, la anul va fi si mai bine? Eu optez pentru al doilea raspuns.

Eu sincera sa fiu nu veau sa ma gandesc la lucrul acesta!!Cred ca voi continua sa-i iubesc!!Insa e un vis mult prea frumos si nu vreau sa ma trezesc!!si nu mai fi pesimist pt a Steaua ii bate pe englezi!!Cu siguranta!Trebuie sa credem in ei!!

dbd10.04.2006 17:01

si eu zic ca nu ar trebui sa pelce nimeni...adica avem un prim 11 ok...cel de-al doilea e putin de tot slab...dar e ok...

Sexystelista10.04.2006 17:01
...Nu ma supar eu asa repede!!Si bineinteles ca aveti nevoie de steliste, doar sunt cele mai frumoase femei nu? :D  :wink:

Sigur ca da.Sau cel putin asa ne place sa credem.Oricum sunt singurele cu care vorbim aceeasi limba,cand vine vorba de Steaua.010.gif :wink:

Esti rautacios domnule!!Dar nu-i nimic te iertam noi stelistele astea focoase!Eu trebuie sa fiu inteleasa am un mare avantaj!!Sunt stelista!!

razvan198310.04.2006 17:03

Eu am zis DACA, eu sunt superoptimist dar mi-ai raspuns la intrebare si din pacate raspunsul tau nu este cel asteptat de mine.

P.S. Din postarile mele si ale tale rezulta clar ca eu am o mai mare incredere in echipa decat ai tu. Dar poate te conving si pe tine ca suporterul adevarat este acela care isi sustine echipa mai ales in momentele grele si nu numai cand aceasta castiga.

redandblue10.04.2006 17:03

trebuie sa si demonstrati ca sunteti steliste adevarate...iti spun sincer din cite fete sunt in peluza mai mult de trei sferturi "sparg seminte"...

inclin sa cred ca tu nu esti ca celelalte...

Sexystelista10.04.2006 17:04

Domnule Razvan, domnule Virgil va multumesc pt ca m-ati adus cu picioarele pe pamant!!promit ca de acum incolo nu voi mai critica nici un component al echipei.Trebuie sa am incredere in el si voi la fel!Sa fim mai uniti ca niciodata si sa purtam in inima ca pe un talisman culorile ce ne-au adus atata bucurie!!Va sarut si va astept si maine!!Si FORZA Steaua!!

VA PUPA O BLONDA CE TRAIESTE PENTRU CULORILE ROS-ALBASTRE!

Sexystelista10.04.2006 17:05
trebuie sa si demonstrati ca sunteti steliste adevarate...iti spun sincer din cite fete sunt in peluza mai mult de trei sferturi "sparg seminte"...

inclin sa cred ca tu nu esti ca celelalte...

tE ASIGUR CA EU NU SPARG SEMINTE CI CAPETE DE ADVERSARI!!DECI NU TE-AI INSELAT!SUNT ALTFEL!!

redandblue10.04.2006 17:07

ma bucur foarte tare cind vad ca o fata este mai fanatica pt Steaua decit zece baieti la un loc...tine-o tot asa...!!!

Sexystelista10.04.2006 17:07
Eu am zis DACA, eu sunt superoptimist dar mi-ai raspuns la intrebare si din pacate raspunsul tau nu este cel asteptat de mine.

P.S. Din postarile mele si ale tale rezulta clar ca eu am o mai mare incredere in echipa decat ai tu. Dar poate te conving si pe tine ca suporterul adevarat este acela care isi sustine echipa mai ales in momentele grele si nu numai cand aceasta castiga.

Nu ai de ce sa ma convingi, ba dimpotriva eu m-am convins ca intr-adevar sunteti niste stelisti adevarati si meritati respectul meu!!imi pare rau daca te-am dezamagit!!insa tu nu m-ai dezamagit pe mine!ai raspuns exact cum trebuia!felicitari!meriti statutul de suporter al Stelei!

Sexystelista10.04.2006 17:12

Deci cum spuneam va astept cu drag si maine!imi face placere sa discut cu fani adevarati!

FORZA

weeezer_2010.04.2006 19:47

pai zi-ne la ce tribuna/peluza si pe ce rand vei fi, ca sa stim sa ne gasim... sa ne vezi ca suntem intr-adevar acolo :P

toxic310010.04.2006 21:22

Am si eu o intrebare:De ce nu mai alearga Dica?s-au mi s-a parut mie ca nu alearga cnd el defapt maca terenu...nu zic sa alerge de nebun,dar se deruleaza anumite faze in atacul Stelei cnd chiar e nevoie sa sprinteze un pic,nu mult,un pic..si el renunta...Chiar nu il inteleg,are si a avut mereu suportul nostru,al celor de pe stadion,nu l-am fluierat si nu l-am injurat (decat poate la meciu cu rapid cnd mi-a scapat,ca si altora de pe stadion, niste carne catre frigiderul lui,),pacat..ca baiatu asta are o tehnica buna si dak ar insista mai mult la anumite faze de atac ar face mult mai multe.

Respect pt toata echipa si multumiri pt tot ce au facut pt Steaua si pentru suporteri in acest sezon!

Motanu D11.04.2006 05:37

Topic inutil, polemica inutila, nervi inutili ! Ceea ce faceti voi aici e poluare de forum !

N-am mai ras de mult timp asa de tare dupa ce am citit un forum !!! Dar ceea ce e mai grav e ca nu s-a discutat despre esenta problemei: de ce cred unii ca jucatorul X sau Y nu are valoare de Steaua !

Oare nu cumva unii "suporteri" nu au valoare de Steaua ? Nu-mi raspundeti, e intrebare retorica !

poisonsnakebite200211.04.2006 14:28
BAH [...] DE PE ACEST SITE. AI UITAT CATE PUNCTE NE-AU ADUS ACESTI TREI JUKATORI? CAND JUKAU SUPER BINE TOTI II IUBEAU. acum II INJURATI. RUSINE SA VA FIE. FORZA Steaua. SPRE 23.

Eu cred ca omul si-a exprimat o parere personala, chiar daca nu sunt de acord cu el.Nu trebuie sa ne comportam ca niste caini, trebuie sa il contrazicem. Parerea mea e ca Lovin e sub nivelul echipei, Dica trece printr-o faza nefasta, Cristrea e in revenire, iar Cristocea in devenire.Va salut! :roll:

helena_steaua11.04.2006 15:51

Radoi AR TREBUI SA FIE PRIMUL CARE PLEACA DE LA Steaua....omul asta si-a facut datoria pt club..cred ca dupa ce va castiga al treilea titlu al sau din vara cu Steaua va avea mana libera sa plece.....Oricum fara 10 milioane nu pleaca !!!!1

Melku11.04.2006 15:55

Cu toate ca nu imi pot imagina Steaua fara Radoi mi-ash dori sa plece la o echipa mai mare, merita...

antonika11.04.2006 15:58

Radoi ar trebui sa lece(daca pleaca) la cel putin o echipe de calibru lui Roma

«1234512»