asteapta pana in vara ![]()
asteapta pana in vara ![]()
Uite ca am gasit si un exemplu international, ganditi-va ce a patit Ronaldo in ultimul timp si nu numai din cauza fanilor, a fost criticat de Pele, de Platini, de presa, si ce jucator e el? Cate puncte nu a adus Realului?Si dupa toate criticile ce a facut, a plecat cumva de la Real? Nu, a jucat cum o facea si inainte si a inceput din nou sa dea goluri. Si in al doilea rand mi-e sila sa ma gandesc la argumente pentru a rasturna niste aberatii.
Ronaldo va pleca cu siguranta de la Real...
Si tu crezi ca nu-l vor regreta suporterii Realului? Eu cred ca da, cel putin eu unul l-as regreta, pentru ca e unul din cei mai buni atacanti ai lumii.
Vine o varsta cand fiecare se va retrage sau va pleca la o echipa mai mica... Vin jucatori tineri din spate care au potential si energie... la noi doar Petre Marin are o varsta dar inca mai poate juca si o face mai bine ca NESU...
nici unul!!
cred ca ar mai trebui sa vina jucatori nu sa plece...
Din cate citesc prin ziare,stiu ca suporterii Realului sunt satui de cativa jucatori din lot.Cum ar fi Roberto Carlos si Beckham.Probabil ca si Ronaldo se inscrie in categoria celor doi,pentru ca nu vad ce motive ar fi la mijloc sa nu mai fie pastrat.
Referitor la intrebarea din titlul topicului,cred ca e o gluma ca sa nu spun ca e o intrebare naiva.Nu trebuie sa plece nimeni,trebuie sa mai vina.In primul rand un atacant inalt.Ca sa nu mai faca Oli improvizatii cu Goian in atac.
Radoi nu e compatibil decat cu Steaua si cu Real Madrid.Asa zice nenea Becali.Cum la Real e full de jucatori de valoare,ramane varianta cu Steaua.
cred ca zicea asa doar pentru acolo ar putea avea un salariu foarte bun ca doar nu o pleca la orice kkt de echipa
nici unu din jucatori nar trebui sa plece de la echipa, ar trebui sa vina si altii sa aiba antrenoru de unde sa aleaga in selectii
Nu acuz nici un jucator. Fiecare a muncit pt pozitia Stelei in campionat si in Europa. Poate unii trec printr-o perioada nefasta, poate nu sunt menajati cat ar trebui si fiindca au fost foarte solicitati acum dau semne de oboseala.
Bravo lor, sunt campioni,lor le datoram , dar totusi cand vad indolenta si pe teren e normal sa ma gandesc de doua ori. Un jucator bun nu e un jucator de tur sau de retur,joaca bine un campionat intreg,sau cel putin se straduieste.
Sunt de parere ca Steaua are nevoie de noi achizitii,cum au zis multi dintre voi, pt a crea concurenta. Si cei care doresc atacanti la echipa, e clar ca nu le convine atacul. Asa ca sa fim sinceri cu noi, ca pana la urma vrem binele echipei,nu :?: :idea:
Cred ca faci aluzie la mine cu atacul.Sigur ca ne mai trebuie macar unul de cel putin 1,80.Nu ca Iacob si Andrei Cristea nu ar fi buni.Ci pentru ca intervin situatii ca asta de acum.Iacob accidentat,iar Cristea schimbat atunci cand tactica nu da roade,sau nu-i asa,oboseste.Avem doar doua varfuri de atac.Putin,foarte putin pentru o echipa aflata in apropierea Cupei UEFA.Rapid are vreo 5,Dinamo are si ea destui.Aveam si noi,dar...au zburat.
BAH [...] DE PE ACEST SITE. AI UITAT CATE PUNCTE NE-AU ADUS ACESTI TREI JUKATORI? CAND JUKAU SUPER BINE TOTI II IUBEAU. acum II INJURATI. RUSINE SA VA FIE. FORZA Steaua. SPRE 23.
Eu nu am sa raspund injuriilor.
Ce inseamna stelist pentru tine? Sa nu vezi cand niste jucatori nu joaca? Sa iti pierzi obiectivismul? Sa spui ca echipa joaca bine cand joaca de rahat? Sa spui ca niste jucatori joaca bine cand nu joaca nimic? Daca asta e definitia ta nu ma incadrez. Nu,nu am uitat cate puncte ne-au adus,stii de fapt ce ma irita pe mine cel mai mult? faptul ca unii jucatori cand nu joaca macar se vede ca incearca din toate rasputerile, vezi Radoi, Ogararu, Nicolita, para...ori asta nu am vazut-o la cei trei de care vorbeam, nimeni nu pretinde sa faci meciuri bune de fiecare data dar cred ca toti ar trebui sa pretindem ca macar SA INCERCE, mie mi se par apatici.
Cata dreptate ai!!!Dica mai ales iti da impresia ca este degeaba pus pe teren!Rateaza in situatii in care un bun atacant nu ar rata!Cristea e inca uimit de ce i se-ntampla!El inca nu realizeaza ca se afla la Steaua si nu la o echipa de divizia B!!Din pacate nu avem o echipa in care sa predomine constanta. Radoi este un jucator ca joaca cu trup si suflet pentru aceasta echipa, dar nu este de-ajuns!!Sunt putini cei care reusesc sa aiba curajul de a spune: DA CONSTIENTIZEZ CA JUCATORII X SI Y NU AU JUCAT CUM TREBUIE.NU!!NOI SUNTEM ORBITI DE PREA MULTA PASIUNE PENTRU Steaua.E normal sa fie asa,dar sa ramanem totusi realisti!!avem si oi negre in lot!Trebuie motivati, trebuie adusi cu picioarele pe pamant, trebuie impinsi de la spate!CINEVA SA LE SPUNA CA SUNTEM IN SEMIFINALELE UNEI COMPETITII IMPORTANTE SI AICI ORICE GRESEALA E FATALA!!
Esti plina de bune intentii,dar cred ca ar trebui sa fi jucat putin fotbal ca sa vezi vat e de greu.Pentru ca apoi sa raportezi la nivelul la care joaca acum Steaua si la lotul subtire dar valoros pe care il are.
Si Dica si Cristea sunt jucatori buni si si-au facut de cele mai multe ori datoria cu varf si indesat.Si o vor mai face.
CINEVA SA LE SPUNA CA SUNTEM IN SEMIFINALELE UNEI COMPETITII IMPORTANTE SI AICI ORICE GRESEALA E FATALA!!
Sa stii ca ei nu stiu, n-au aflat, da-le tu un sms ca sa le spui. E pueril ce spui tu, si nu mai vreau sa continui pe acest topic ca ma enervez prea tare. Credeti voi ce vreti si asta e.
lotu ar trebui sa ramane la fel, e omogen asa cum e, dar ar trebui sa mai aduca niste jucatori sa aiba alegeri la inlocuiri si in cuzul unor absente
CINEVA SA LE SPUNA CA SUNTEM IN SEMIFINALELE UNEI COMPETITII IMPORTANTE SI AICI ORICE GRESEALA E FATALA!!
Sa stii ca ei nu stiu, n-au aflat, da-le tu un sms ca sa le spui. E pueril ce spui tu, si nu mai vreau sa continui pe acest topic ca ma enervez prea tare. Credeti voi ce vreti si asta e.
Pai sa stii ca unii chiar daca stiu nu realizeaza importanta acestiu lucru.Si nu trimit sms-uri pentru ca prefer sa vb cu Cristea in particular!!! ![]()
![]()
![]()
Cred ca ar mai trebui sa fie si el de acord.Ca sa participati cel putin doi la discutie.
Scuza-ma dar cred ca are treburi mai importante.
Esti plina de bune intentii,dar cred ca ar trebui sa fi jucat putin fotbal ca sa vezi vat e de greu.Pentru ca apoi sa raportezi la nivelul la care joaca acum Steaua si la lotul subtire dar valoros pe care il are.
Si Dica si Cristea sunt jucatori buni si si-au facut de cele mai multe ori datoria cu varf si indesat.Si o vor mai face.
Am jucat mai mult fotbal decat crezi tu!Si de obicei nu ma lansez in afirmatii idioate. Recunosc meritul baietilor, dar in acelasi timp cred ca mai avem multe de invatat.Sufletul meu ros-albastru nu ma lasa sa fiu rautacioasa cu acesti baieti minunati!ii iubesc, va iubesc si pe voi cei care ii sustineti!nu vreau sa fiu inteleasa gresit, dar vreau sa pot avea speranta ca nu se va opri totul aici!
cuvinte drept de la inima... LUPTA Steaua
Cred ca ar mai trebui sa fie si el de acord.Ca sa participati cel putin doi la discutie.Scuza-ma dar cred ca are treburi mai importante.
Prefer ca orice invingator sa nu raspund la provocari de genul acesta!se pare ca nimeni nu mai stie de gluma in ziua de azi!Va luati de cine nu trebuie!sunt stelista ca si voi traiesc si respir pt Steaua insa se pare ca nu e de-ajuns sa iubesti o echipa ca sa te poti numi suporter al ei.Imi cer scuze ca v-am deranjat si imi pare rau ca am crezut ca parerea fiecaruia conteaza!!
puii lui Hector..... intrebare, esti STELISTA? daca da, nimic nu conteaza....
Modificat de moderatori
puii lui Hector...... intrebare, esti STELISTA? daca da, nimic nu conteaza....
Se pare ca pt unii mai conteaza si faptul ca nu detin niste podoabe intre picioare.Daca aveam asa ceva poate ca se tinea cont si de parerea mea.Poate atunci as fi fost privita ca un suporter adevarat. SUNT STELISTA SI NU MI-E RUSINE!!
SUNT MANDRA!!
@ Sexystelista
Doar nu te-ai suparat.Sigur ca fiecare parere conteaza.Deci conteaza si parerea ta.Nu a stat in intentia mea sa te supar si nici macar nu mi-am inchipuit ca uneori glumesti.
Mai glumesc si eu.Poate ca am glumit si de data asta.Las-o naibii de suparare si ramai pe forum.Avem nevoie de Stelistele noastre.
PS Legea conservarii - Cantitatea de exasperare din univers este constanta.
Consecinta: Daca lucrurile merg bine undeva, atunci ele merg prost in alta parte.(Legile lui Murphy)