FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce jucatori credeti ca trebuie sa paraseasca echipa ??

«12345612»
winner_00711.04.2006 16:12

off topic. pentru stelisti adevarati adugati c***@***

diana_cloveritza16.04.2006 17:08

,,Io ma gandeam ce 'suporteri' ar trebuie sa ne paraseasca...? tu ce zici, te simti?''

o replica mai potrivita nici eu nu cred ca gaseam... niciodata nu mi-am pus intrebarea asta si sunt pe deplin constienta ca absolut fiecare jucator al Stelei, fie el si rezerva isi are asigurata eticheta de ,,cel mai bun''! si acum, la final, nimeni nu ar trebui sa plece!

Triphat16.04.2006 17:21
,,Io ma gandeam ce 'suporteri' ar trebuie sa ne paraseasca...? tu ce zici, te simti?''

o replica mai potrivita nici eu nu cred ca gaseam... niciodata nu mi-am pus intrebarea asta si sunt pe deplin constienta ca absolut fiecare jucator al Stelei, fie el si rezerva isi are asigurata eticheta de ,,cel mai bun''! si acum, la final, nimeni nu ar trebui sa plece!

alta culoare nu ti-ai gasit sa folosesti ?? :twisted:

ontopic: Nimeni nu are trebui sa paraseasca Steaua..in schimb toti trebuie sa-si dea viata pe teren pentru Steaua.

diana_cloveritza16.04.2006 17:36

am inteles acum...

Virgil16.04.2006 18:01

Ma mir ca nu vezi.Nu e nici rosie

si nici albastra.

Poate ai priceput acum.

diana_cloveritza16.04.2006 18:04

,,culoarea berzelor'' :) ok, sper ca asa e mai bine!

Virgil16.04.2006 18:12

Acum e bine. :)

Motanu D16.04.2006 19:33

Nu chiar, daca ne uitam la culoarea literelor suprapusa peste fundalul alb gandul ne duce la catei !

Optim ar fi asa:

"S"

:twisted: :twisted: :twisted:

redandblue16.04.2006 20:09

sunteti offtopic...

si oricum nu ar trebui sa plece nimeni de la Steaua...ba din contra ar mai trebui sa vina vreo 10 jucatori de valoare...

seranno16.04.2006 21:04

Si aici ma refer la(chiar daca nu o sa fie multi de acord cu mine): Dica - care de cateva meciuri bune incoace nu mai face absolut nimik, DAR ABSOLUT NIMIK. Nici macar nu fuge pe teren,nici nu se implica pt echipa, nici nu pune suflet, chiar daca a dat goluri importante si recunosc asta acum e cam la pamant. Bine de tot. Si nu il inteleg nici pe Oli care il tot joaca varf de atac(sau atacant), cand Dica nici macar nu fuge sa faca presing. El se plimba pe teren. La meciul retur cu Rapid nu stiu daca a atins de 7 ori mingea in tot meciul, in meciul cu Dinamo nici atat. Deparrte de la cat se asteapta de la un atacant. Mai bine ar juca mijlocas sa dea cateva pase bune daca nu macar sa joace Cristocea. M-am saturat sa-l vad plimbandu-se pe teren. Bostina cred iarasi ca ar cam trebui sa fie rezerva si nicidecum titular. La cat bea si sta prin baruri nici nu fuge pe teren. Noroc ca ii mai iese 2-3 driblinguri. Lovin este alt jucator cam slab pt Steaua. Cam asta e parerea mea. FORZA Steaua!!!

_yang17.04.2006 10:45

Baciu si Cernea

diana_cloveritza17.04.2006 10:56
Si aici ma refer la(chiar daca nu o sa fie multi de acord cu mine): Dica - care de cateva meciuri bune incoace nu mai face absolut nimik, DAR ABSOLUT NIMIK. Nici macar nu fuge pe teren,nici nu se implica pt echipa, nici nu pune suflet, chiar daca a dat goluri importante si recunosc asta acum e cam la pamant. Bine de tot. Si nu il inteleg nici pe Oli care il tot joaca varf de atac(sau atacant), cand Dica nici macar nu fuge sa faca presing. El se plimba pe teren. La meciul retur cu Rapid nu stiu daca a atins de 7 ori mingea in tot meciul, in meciul cu Dinamo nici atat. Deparrte de la cat se asteapta de la un atacant. Mai bine ar juca mijlocas sa dea cateva pase bune daca nu macar sa joace Cristocea. M-am saturat sa-l vad plimbandu-se pe teren. Bostina cred iarasi ca ar cam trebui sa fie rezerva si nicidecum titular. La cat bea si sta prin baruri nici nu fuge pe teren. Noroc ca ii mai iese 2-3 driblinguri. Lovin este alt jucator cam slab pt Steaua. Cam asta e parerea mea. FORZA Steaua!!!

mda... cum am mai spus, la Dica este posibil sa se fi imprimat oboseala mai mult decat la altii... si poate fi de inteles ca trage chiulu' intr-un fel, de la meci. cat despre ideea de a fi mijlocas... un mijlocas trebuie sa alerge mult, sa fie agil, sa se strecoare... dar, daca el doarme... n-ai ce sa-i faci... tre' sa fie lasat ceva timp sa vedem daca isi revine... la Bostina nu am nimic de reprosat in prezent; cat despre ce face in viata particulara eu cred ca e mai putin important; hai sa luam un exemplu: Cristea, care este un fotbalist bun; yo am citit in repetate randuri ca si-ar bate logodnica, insa el ramana acelasi jucator, bun, cel putin asa sper, deci ce face el inafara carierei de fotbal e mai putin important!

Sexystelista17.04.2006 12:53

Acum in pragul unui meci foarte important numai la plecari n-ar trebui sa ne fie gandul...Echipa trebuie sa ramana asa cum e, trebuie sa castige omogenitate, sa lucreze unul cu celalalt legati la ochi...Poate ar trebui in vara adus un suflu nou, dar pastrata echipa de baza...

spre_2417.04.2006 12:55

ar trebui adus cineva care sa faca jocul cu Dica..sa alerge 90 min si sa faaca joc de pase cu Dica ! cred ca ar fi criminal pt echipele adverse..sau sa faca asta cnva care e deja !

seranno17.04.2006 13:26

Unii dintre voi ati scris despre oboseala jucatorilor. Aceasta idee a aparut vehiculata si prin presa si mai ales la antrenori (evident si la Oli). Dar stati putin....nu v-ati saturat sa tot auziti pe cate un antrenor dand vina pe oboseala cand echipa pierde sau face egal??? Eu unul da. Pentru ca la nivelul la care joaca Steaua, faptul ca a ajuns in semifinale nu-i mai da nici un drept sa gaseasca astfel de scuze. Ei obtin performanta, bani, glorie...si ei se plang de la meci la meci ca sunt obositi. Nu contest...e omenesc...dar nu am auzit cluburi ca Juve, Barca, Arsenal cu scuze din acestea iar ele joaca in sistem miercuri-weekend cine stie de cand. Daca Steaua vrea sa faca performanta si sa devina un club de talia Barca etc (nu ca acum nu ar fi) ar trebui sa se obisnuiasca cu meciuri la 3 zile. Cand l-am auzit pe Oli dupa meciul cu Dinamo ca echipa a fost obosita si nu a putut mai mult era sa mor. Pai eu iau mii de euro? eu fac antrenamente zi de zi? jucatorii iau totul!!! Eu nu l-am auzit de ex. pe Henry sa se planga de oboseala...si fuge in fiecare meci...dar mentalitatea romaneasca se vede la jucatorii nostri. Oli sau conducerea trebuiau sa se gandeasca ca e posibil sa joace meciuri la 3 zile si sa mareasca lotul...astfel putea odihni jucatori. De ce l-a trimis pe Dica pe teren la meciul cu Dinamo din mom ce era obosit. mai bine juca Cristocea la mijloc...era odihnit. In fine...ideea era ca nu mai putem da vina pe oboseala daca vrem sa fim un club european si sa facem performanta. FORZA Steaua!!!

spre_2417.04.2006 14:16

nu sunt de acord cu tn ! suntem la inceput cand jucam sistemu asta ! inca nu ne-am obijnuit ! o sa ne obijnuim curand si vei vedea ;)

razvan198317.04.2006 16:19
Unii dintre voi ati scris despre oboseala jucatorilor. Aceasta idee a aparut vehiculata si prin presa si mai ales la antrenori (evident si la Oli). Dar stati putin....nu v-ati saturat sa tot auziti pe cate un antrenor dand vina pe oboseala cand echipa pierde sau face egal??? Eu unul da. Pentru ca la nivelul la care joaca Steaua, faptul ca a ajuns in semifinale nu-i mai da nici un drept sa gaseasca astfel de scuze. Ei obtin performanta, bani, glorie...si ei se plang de la meci la meci ca sunt obositi. Nu contest...e omenesc...dar nu am auzit cluburi ca Juve, Barca, Arsenal cu scuze din acestea iar ele joaca in sistem miercuri-weekend cine stie de cand. Daca Steaua vrea sa faca performanta si sa devina un club de talia Barca etc (nu ca acum nu ar fi) ar trebui sa se obisnuiasca cu meciuri la 3 zile. Cand l-am auzit pe Oli dupa meciul cu Dinamo ca echipa a fost obosita si nu a putut mai mult era sa mor. Pai eu iau mii de euro? eu fac antrenamente zi de zi? jucatorii iau totul!!! Eu nu l-am auzit de ex. pe Henry sa se planga de oboseala...si fuge in fiecare meci...dar mentalitatea romaneasca se vede la jucatorii nostri. Oli sau conducerea trebuiau sa se gandeasca ca e posibil sa joace meciuri la 3 zile si sa mareasca lotul...astfel putea odihni jucatori. De ce l-a trimis pe Dica pe teren la meciul cu Dinamo din mom ce era obosit. mai bine juca Cristocea la mijloc...era odihnit. In fine...ideea era ca nu mai putem da vina pe oboseala daca vrem sa fim un club european si sa facem performanta. FORZA Steaua!!!

In primul rand eu am vorbit de oboseala psihica si nu fizica, si aici ma refer ca dupa ce te gandesti 2 saptamani numai la dubla cu rapid, te montezi pshihologic, o elimini, apoi e foarte greu sa ai aceeasi concentrare cu Dinamo, echipa care este intr-o pasa mai proasta. Si asta o spun din proprie experienta, pe mine nici nu ma mai interesa meciul cu Dinamo, dupa ce am eliminat rapidul si ne-am calificat in semifinalele cupei UEFA. In legatura cu echipele pe care le-ai dat tu exemplu trebuie sa te contrazic: in afara de Barca, care clar este cea mai buna si in forma echipa din lume la ora actuala, si in orice formula ar juca pierde foarte rar, in schimb Juve si Arsenal au ramas fiecare intr-o singura competitie si nu in 2 cum este Steaua acum. Juve a fost eliminata din Liga si a ramas acum sa lupte numai in campionat iar Arsenal a ramas acum numai in Liga si in campionat se zbate sa prinda un loc de Liga Campionilor, fiind pe locul 5. Deci, cele 2 echipe n-au facut nici ele fata in ambele competitii, chiar daca ele dispun de loturi de vreo 35 de jucatori, din care 22 de valori apropiate. Insa la Steaua nu exista un astfel de lot pentru ca, exact cum spunea si Olaroiu la Recursul Etapei nu se astepta nimeni ca Steaua sa ajunga asa departe, era mai mult un vis, si tot el zicea ca nu putea o echipa romaneasca sa aiba un lot de 30 de jucatori de valori apropiate pe care sa-i plateasca numai pentru jocurile din campionat si cupa Romaniei. Insa sunt sigur ca incepand cu sezonul viitor Steaua va fi prima echipa romaneasca care-si va alcatui un lot de 30 de jucatori de valori cat de cat apropiate, capabil sa faca fata cu succes atat pe plan intern, cat si pe plan extern. Iar in ceea ce-l priveste pe Henry, Wenger chiar l-a menajat in derby-ul cu Man. United, sau chiar Middlesbrough a folosit o echipa cu 6 rezerve in campionat la Portsmouth, dar inca o data spun inca nu avem un lot asa numeros si valoros. Insa sunt de acord cu tine ca incepand cu anul viitor va trebui sa avem un lot cum am spus mai sus pentru ca astfel de motive, gen oboseala, sa nu mai fie nevoie sa le mai folosim, chia daca acum ele sunt intemeiate, de la anul nici eu nu o sa le mai accept.

red&blues17.04.2006 22:31

Nu cred ca e cazul sa vb de c jucatori trebuie sa plece.Normal este sa se discute acest lucru la vara,dupa finalul campionatului.Acum Steaua trebuie sa fie o familie,trebuie sa fie mai unita ca niciodata!Parerea mea...FORZA Steaua

stoclesh18.04.2006 00:25

@red&blues ai dreptate dar de la vara vor pleca cativa....(cred) :x

DTP-Ludacris18.04.2006 00:27

da din cate am auzit este vb despre Radoi,Banel Nicolita SI Ogararu :cry:

radical18.04.2006 01:01

Acest topic ar trebui sa fie inchis de moderatori, este chiar penibil...

spre_2418.04.2006 06:34

e marfa topicu ma;) ! Eu zic ca ar trebui prelungite contractele...(TOATE) pt ca noi sa avem mereu echipa asta.. :)

fco18.04.2006 06:53

PLECARI

Bostina-sa se duca sa faca un ban la batrinete

Radoi-numai pe bani buni(8mil.$+)

Ogararu sau Dica-pe bani bunI

SOSIRI

cel putin 6 jucatori sub 24 de ani

flo220318.04.2006 07:08

si o sa ajungi ca Poli tm!

Mindhacker18.04.2006 08:32

In opinia mea: Dica.

De ce: nu este constant. Acest om daca nu prinde o zi buna poate sa bage in pamant o echipa intreaga, iar asta nu este acceptat la acest nivel.

Eu sunt de acord ca jucatorii pot sa prinda si zile proaste, dar astea sunt exceptii, nu inseamna 50% din jocul lor. Un atacant de clasa trebuie sa fie perfect capabil sa marcheze din pozitii evidente, daca echipa munceste si il pune intr-o pozitie favorabila el trebuie sa marcheze.

O zi buna pentru un atacant de clasa inseamna capacitatea sa de a marca din pozitii care nu anunta nimic, zi in care el is creeaza ocaziile.

«12345612»