FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce jucatori credeti ca trebuie sa paraseasca echipa ??

«15678912»
dianna29.04.2006 19:56

Nesu este vinovat pt ratarea calificarii,in opinia unora,dar se uita cat de util a fost echipei in acest sezon de Cupa UEFA.Se uita ca daca nu era el in careu,in ultimele min la Steaua-rapid,mai mult ca sigur ieseam din competitie in sferturi...ne-am fi recunoscut invinsi de giulesteni.Atunci a fost bun Nesu,acum,cand a jucat doar 5min din 180+prelungiri cat a fost aceasta dubla mansa,e gasit tap ispasitor ca am pierdut calificarea.Este vinovat de ratarile de la Bucuresti si ca echipa a cazut psihic in min30 la Middlesbrough,cand conduceam cu scorul general de 3-0. :roll:

Cu Rosemborg calificarea a fost pierduta in Ghencea,cand s-au ratat niste ocazii exceptionale,iar in retur am crezut ca nu putem pierde,ca si joi.Din pacate n-am invatat nimic din acea experienta trista si am comis acelasi pacat.Si atunci au jucat slab toti,nu doar Nesu.

In leg cu experienta nefericita de la nationala,haideti sa-i dam in cap ca a avut emotii la meciul sau de debut. :roll:

p.s.Nu trebuie sa plece niciun jucator,ci sa intarim actualul lot

alex_Ra229.04.2006 20:03

dupa fiecare meci prost 'ar trebui sa plece' cate un jucator, dar trebuie sa ne gandim si la momentele in care baietii nopstri ne-au adus bucurie in suflete, acuma nu cred ca e cazul ca cineva sa plece dar pot spune ca m-au dezamagit mult Bostina, Carlos si nesu :cry:

Mandru ca sunt STELIST!

razvan198329.04.2006 20:06

Asa este dianna, in meciul cu rapid de pe Lia el a scos sutul lui emil Dica din acelasi minut 89. Plus ca Nesu in turul campionatului a fost extraordinar, nu degeaba era titular in fata lui P.Marin. Plus ca Nesu are si un devotament aparte pe teren, el trebuie sa mai lucreze la disciplina tactica. Dar clar Nesu are valoare de Steaua si in niciun caz nu trebuie sa paraseasca echipa. Dar deja lucrurile astea trebuiesc discutate la topicul despre Nesu.

Virgil30.04.2006 07:06

Dupa esecul in fata lui Boro,se pare ca cel putin doi jucatori se afla pe faras : Bostina si Carlos.Pentru viata nesportiva.

@ ann

Cred ca ai avut dreptate atunci cand ai afirmat ca portughezul nu te-a convins.Doua goluri au fost din vina lui.Desi a si scos vreo cateva suturi pe care scria gol.

strezahuzum30.04.2006 08:18

Bostina e pe faras pe buna dreptate. Carlos mai putin, insa Bostina imi pare rau sa o spun, dar e prea "artist". Are tehnica, etc, dar e prea inconstant. Joi a fost cvasi-inexistent si nu e prima oara cand se comporta astfel.

Daca Oli e macar pe jumatate atat de atent pe cat pretinde, va incepe cu Rapidul cu Cristocea pe stanga.

steauafans.tk30.04.2006 08:23

Desptule...nu are cum....Cristocea mai trebie sa se obisnjuiasca cu jocul Stelei..ceaa ce nu a facut-o inca....e f adevarat ca Bostina nu e ff constant...dar si cand prinde un meci de ala tare... :D

Motanu D30.04.2006 08:28
Daca Oli e macar pe jumatate atat de atent pe cat pretinde, va incepe cu Rapidul cu Cristocea pe stanga.

Sunt sigur ca o va face. Daca nu pentru ca asa vrea el atunci pentru ca asa ii va cere Gigi !!!!

steauafans.tk30.04.2006 08:29

:lol: loooooooool :lol:

Este posibil.....s-au mai intamplat lucruri de genul asta :roll:

iancu dragosh30.04.2006 09:36

Din pacate se pare ca jucatorii mei preferati si singurii crescuti de centrul de juniori votr pleca in vara. cu toate ca imi pare rau decizia este una normala. Au ajun la o varsta destul de inaintata si si-au facut din plin datoria fata de echipa. regretul meu foarte mare este cu privire la posibila destintie a lui George. Nu inteleg cum de la Villareal s-a ajuns la Toulouse este o diferenta de la cer la pamant. Din punctul meu de vedere mai bine pleca in iarna.

Bostina era acum trei luni cel mai in forma jucator din lotul Stelei. in aceste conditii am 2 intebari

1. oare Oli nu are nici un "merit" in rqandamentul scazut al acestuia? Am mai spus-o, de cand a venit Oli cel mai prost joaca jucatorii tehnici

2. atat de putin ne trebuie noua ca suporteri pentru a trece de la admiratie la desconsiderare?

rosicky30.04.2006 09:41

nu pot sa zic cine ar trebui sa paraseasca echipa Steaua...

totusi, pe mine ma cam dezamageste Bostina...nush ce e cu el de cateva luni

Hassan30.04.2006 09:55

Nu vad nici un jucator care ar trebui sa paraseasca echipa. Chiar daca la Boro cativa au gresit mai grav, acolo toata echipa a gresit, toata ideea tactica (sistemul 1-9-1) a fost gresita, si atitudinea echipei a fost gresita. Nesu, Balan sau Baciu ne-au demonstrat in alte meciuri ca pot juca la nivelul Stelei. Dupa mine, echipa trebuie intarita cu inca 2-3 jucatori de valoare din campionatul intern (preferabil de la Sportul :) ). O concurenta pe posturi mai puternica va crea o stea mai puternica.

spre_2430.04.2006 12:25

:-?

ar fii mai bine niste brazilieni bine facut si cu o fuga daia infernala :| ?:D

stelista_dulcica30.04.2006 13:15

prostul care a scris ca tre' sa plece Dica, Bostina si Cristea, e un dus. Eu sunt de parere ca nimeni nu tre' sa plece. e adevarat ca unii jucatori sunt mai putin buni, da' nici chiar asa. ma rog, yo as vrea sa plece Carlos si Bostina, da' nu si Dica si Cristea....

redandblue30.04.2006 14:07

cred ca Lovin si Carlos ar fi numai buni de plecat de la Steaua...

steauafans.tk30.04.2006 17:37

ce ai cu Carlos...deabia a venit...hai sa il mai lasam un pic sa vedem ce face

NSD30.04.2006 17:57

Uite că ai văzut adineaori ce-a făcut. Cred că s-a văzut destul de clar că era papagal încă de când l-am luat. Niciodată nu mi-a plăcut, şi nici nu-mi va plăcea. Hamu îi dădea clasă la orice oră după părerea mea.

lotto107630.04.2006 18:07

cu tot respectu', da' cred ca este foarte clar cine tb sa fie cap de lista la "plecatzi"...

nu ca ma oftic... simt ca MOOOOOOOOOOOOOOR !!!!!!

astept o minune inversa decat "minunea" de joi seara :-(

Motanu D30.04.2006 19:19
ce ai cu Carlos...deabia a venit...hai sa il mai lasam un pic sa vedem ce face

Am vazut. Dar mai bine nu vedeam niciodata...

Melku30.04.2006 19:47

Credit a avut destul Carlos si a gresit in meciuri extrem de importante,cel cu rapid din sferturi,cel cu boro si acum iar cu rapid in campionat,poate Hamutovski nu era un personaj asa "colorat" dar isi facea treaba cu brio ceea ce Carlos nu prea face, cu gandul la mondiale a cam uitat de Steaua,probabil daca ar fi intrebat de greselile avute ar raspunde sec "Lasati-ma sa ma pregatesc de Champions League ah...pardon...de cupa mondiala"

spre_2430.04.2006 20:48

ma dezamagit Carlos rau de tot :| nu cred ca mai trebuie tinut ! ne trebuie un portar strain bun ! gen Hamu ! DAR IO IL VREAU PE Tudor INAPOI ! TUDOOOR !

denisss01.05.2006 18:24

Eu cred ca jucatori ca Balan,Baciu,Petre Marin,Cristea,Bostina nu au ce cauta la o echipa cu pretentii in Europa.De Carlos nu mai zic nimic ca sunt 100% convins ca va fii dat afara de Gigi si asta pe buna dreptate.Fara suparare pentru jucatorii mentionati,ne-au adus bucurie de multe ori dar vrem sa avem rezultate mai bune in Europa asa ca e timpul sa inlocuim aceste posturi cu jucatori capabili sa o faca

horse3701.05.2006 19:29

mea culpa! am crezut ca dl Carlos are sa fie cu mult peste Hamu. m-am inselat si inca foarte tare. nu are valoarea unui jucator pt Steaua ci de o echipa de divizia b. trei goluri din cele patru la boro sant mai mult sau mai putin opera lui.

1. il vede pe macaronne cum preia mingea, isi spune ca trebuie sa iasa dar se opreste la jumatatea drumului exact cand macaronne suta. normal ca nu se mai putea arunca dupa minge si aceasta va trece la nici un metru prin dreapta lui.

2. adica golul doi, o iesire de incepator. il jeneaza pe Goian iar viduka reia in poarta.

3. si golul 4 la care realizeaza ca centrarea este mai mult sutata, se opreste si se intampla ca la golul unu.

carlitos aici ti-ai dat examenul! rezultatul..super negativ.

sorry Carlos!

Ionutdal02.05.2006 03:03
Eu cred ca jucatori ca Balan,Baciu,Petre Marin,Cristea,Bostina nu au ce cauta la o echipa cu pretentii in Europa.De Carlos nu mai zic nimic ca sunt 100% convins ca va fii dat afara de Gigi si asta pe buna dreptate.Fara suparare pentru jucatorii mentionati,ne-au adus bucurie de multe ori dar vrem sa avem rezultate mai bune in Europa asa ca e timpul sa inlocuim aceste posturi cu jucatori capabili sa o faca

Dute tare pustiu .

antonika02.05.2006 06:17

gandeste ce vei zice si dupa aia deschide gura si vorbeste

gabriela02.05.2006 07:20

Eu nu cred ca ar trebui sa plece cineva de la Steaua. E adevarat ca sunt jucatori care au dezamagit putin prin prestatiile lor, dar tot jucatorii astia erau si cand antrena Zenga sau Protasov si eram toti multumiti de rezultatele Stelei. Eu cred ca ar trebui schimbata tactica lui Oli, ca altfel ar trebui sa plece mai multi jucatori. De asemenea, si ei ar trebui sa revina la forma de alta data.

«15678912»