eu te-ntreb cum poate gresi un tusier intr-o faza atat de simpla?
E om. Poate i-a cazut in ochi un strop de transpiratie si a clipit chiar atunci. Poate a vazut vreo bunaciune prin tribune. Poate i-a dat careva cu laseru-n ochi. Sunt mii si mii de posibilitati. Ca doar celalalt tusier a gresi si el. Ce? La golul Malagai a fost faza grea? Eu nu cred. Era destul de usor de arbitrat. AU GRESIT!
Malaga si-a meritat soarta si, imi pare rau sa spun, dar s-au facut de rahat fix in acest moment, cand au ajuns asa sus. Au demonstrat ca nu stiu sa piarda. Au demonstrat ca sunt frustrati, echipa mica.
Golul 2 al Malagai a venit dupa minutul 80. Cand la 1-1 aia erau calificati si cei de la Borussia stiau asta, la ce s-au mai gandit oare nemtii cand au vazut ca s-a facut 2-1 pentru Malaga? Iti zic eu, i-a distrus golul ala!
Ca altceva nu poate sa se intample. S-a prabusit cerul pe ei. Si au atacat. Ca nu aveau nimic de pierdut. Daca Malaga nu a stiut sa profite de situatie, e vina mea? E vina arbitruli?
Prietene, cand iei 2 goluri in ultimele 5 minute, e vina ta. E doar vina ta. La fel ca in cazul Stelei cu Boro.
Referitor la nationala Spaniei
Cand te legi de faze mici, demonstrezi si mai mult ca n-ai dreptate. Tu nu trebuia sa vezi ca Villa sau Fabregas. Astia sunt piese mobile din prima echipa a Spaniei.
Tu trebuia sa observi care era scheletul - Casillas - Ramos, Pique, Puyol - Busquets, Xavi, Iniesta - Torres
Asta e scheletul. Si aici mai pui. Vine un Capdevilla, un Villa, un Silva, Fabregas, Pedro, Mata, Alba, etc.
Totusi, jumate din echipa vine de la Barca. N-ai ce zice aici.
Oricum eu am de ani de zile aceasta parere formata.
Cam de gand ai boala pe Barca. Daca ziceai asta de la inceput, nu mai duceam discutia mai departe. ![]()