FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

UEFA Champions League

«14567816»
Lari09.04.2013 18:53

Echipele de start:

Galatasaray: 25-Fernando Muslera - 27-Emmanuel Eboue, 5-Gokhan Zan, 26-Semih Kaya, 11-Albert Riera - 4-Hamit Altintop, 10-Felipe Melo, 14-Wesley Sneijder, 8-Selcuk Inan - 19-Umut Bulut, 12-Didier Drogba.

Real Madrid: 41-Diego Lopez - 15-Michael Essien, 3-Pepe, 2-Raphael Varane, 5-Fabio Coentrao - 22-Angel Di Maria, 6-Sami Khedira, 10-Mesut Ozil, 19-Luka Modric, 7-Cristiano Ronaldo - 20-Gonzalo Higuain

Borussia Dortmund: 1-Roman Weidenfeller - 26-Lukasz Piszczek,4-Neven Subotic, 27-Felipe Santana, 29-Marcel Schmelzer - 8-Ilkay Guendogan, 6-Sven Bender - 16-Jakub Blaszczykowski, 10-Mario Goetze, 11-Marco Reus - 9-Robert Lewandowski.

Malaga: 13-Willy Caballero - 2-Jesus Gamez, 5-Martin Demichelis, 21-Sergio Sanchez, 25-Antunes - 6-Ignacio Camacho, 8-Jeremy Toulalan, 7-Joaquin, 10-Julio Baptista, 22-Isco - 17-Duda

Lorimer09.04.2013 19:19

Hai Malaga!

drvladyk09.04.2013 19:20

nu mai am tragere de inima anul asta cu CL... :((

Lari09.04.2013 19:23
Hai Malaga!

M-au enervat c-au facut antijoc la meciu' tur cu Porto. Plus de asta, imi sunt simpatici aia de la Borussia, pentru ce-au facut fanii la mijlocul anilor 2000.

Altfel... sper doar sa scape Depor de la retrogradare :D

MoWeed09.04.2013 20:10

Sper sa intoarca nemtii scorul.

Lari09.04.2013 20:16

Io cand il vad pe Joaquin, imi aduc aminte de cum pisha ochii la Betis - Steaua 0-3 :D Mi-e usor mila de el...

Lari09.04.2013 21:51

Nu mai dormeam in noaptea asta, cred, daca se califica Malaga. SENZATIE!!! :yeahh:

Lorimer09.04.2013 22:36
Sper sa intoarca nemtii scorul.

L-au intors arbitrii.

Lari09.04.2013 23:05

Fara alea 2 goluri din off-side ar fi fost 2-1 pentru Borussia.

Lorimer09.04.2013 23:09

Stii si tu ca nu se judeca asa....

Lari09.04.2013 23:13

Eu nu judec decat in functie de modul in care joaca cele doua echipe atat. Nu intamplator am stat pregatit sa fac un print screen cu statistica meciului.

Lorimer09.04.2013 23:26

CL este de ani de zile distrusa de arbitrii...pana nu va pleca hotul ala de Platini de la sefia UEFA nu se va schimba nimic.

MoWeed10.04.2013 09:19

Ultimul gol a fost dat din off-side. La fel cum si golul de 2-1 pentru Malaga a fost dat dintr-un offside clar si pentru un arbtru de la judet.

Deci arbitrul nu i-a calificat pe Borussia, ci arbitrul a stricat un meci frumos prin greselile lui. Da' nu poti sa zici ca el i-a calificat pe Borussia atata timp cat echipa germana a dominat clar meciul. Ba chiar au fost putin mai buni si in prima mansa.

Lorimer10.04.2013 11:47

Ronnie...raspund aici si tie si lui MoWeed.... iti explic de ce...pentru ca golul de 1-2 nu ducea Malaga mai departe....si la 1-1 se ducea mai departe. Si atat de vehement cum sunt eu de obicei contra arbitrilor, uneori recunosc o greseala umana...ala de la Malaga era doar un om in off-side, arbitrul a fost prins cam in spate pentru ca era o faza cursiva si a gresit. Dar la golul nemtilor era faza fixa...deci arbitrul tusier se putea pozitiona lejer sa vada linia...si totusi el NU VEDE 4 oameni in offside! Ei bine, eu aici cred ca e altceva la mijloc. Asta dupa mine nu e doar o greseala omeneasca...la fel cum au fost si cazurile Chelsea-Barcelona din 2009 sau Bayern-Fiorentina din 2010. Nu poti acum sa vii sa-mi spui ca UEFA n-are interes ca anumite cluburi sa mearga mai departe.

MoWeed10.04.2013 11:55

Mai era timp destul sa se dea un gol. Acum putem discuta pana maine dimineata pe prostii de genul "ce-ar fi fost daca". Pot sa spun si eu ca, daca n-ar fi validat golurile din offside se termina 2-1 si s-ar fi calificat tot Dortmund. Sau ca, la 1-1 sigur mai dadeau un gol nemtii.

Stiu ca este o prostie dar nu putem discuta pe "ce-ar fi fost daca".

Daca arbitrul avea instructiuni sa-i califice pe nemti, anula golul 2 al spaniolilor fara sa se ia dupa tusier.

Oricum, ramane valabil un lucru: Borussia au fost echipa mai buna in ambele meciuri. O arata jocul, statisticile, totul. A, ca nu le-a iesit mica ciupeala spaniolilor (cum bine zicea Lari), asta e. E penibil sa se dea vina pe arbitraj cand Malaga a fost echipa mai slaba din toate punctele de vedere.

Sunt, totusi, de acord cu tine ca spectacolul e stricat de ani de zile de arbitraje. Dar, in cazul de fata, nu vorbim de calificarea echipei mai slabe (cum a fost cazul in meciul Chelsea-Barcelona de care ziceai) in detrimentul echipei care a jucat mai bine. Aici vorbim de 2 greseli imense fiecare in favoarea unei echipe.

Lorimer10.04.2013 11:59

Eu nu-nteleg de ce vorbiti de ciupeala. Malaga a jucat foarte bine la mijloc dar a fost tradata de o aparare specifica de "La Liga". Au avut si ei ocazii clare de gol.

Bine, se puteau face multe daca vrei sa electrocutezi o echipa pe fata...dar putea fi un neamt eliminat, se putea da un corner clar pentru Malaga...DA, centralul putea trece peste tusier la golul Malagai dar din pozitia lui n-avea cum sa vada...din punctul lui de vedere putea ala de la Malaga sa plece de la 1m din spate. Insa cum Dumnezeu sa nu vezi 4 in offside la faza fixa, aliniati ca pentru centrare?! Poti sa-mi explici treaba asta?

PS Nu mai spun ca a fost offside si in a doua faza...impresia lasata la ultima faza e ca un neamt putea bine mersi sa-i suteze unuia in cap si tot gol se dadea.

blindius10.04.2013 14:54
nu mai am tragere de inima anul asta cu CL... :((

Dottore, dar anul trecut ce tragere ai avut cu UCL?! Ai tras cu The Blues pana in ultima clipa sau... Mwhhhahaha! :D

@Lorimer: parerea mea este ca in viteza jocului, golul lui Eliseu a fost mult mai clar offiside fata de golul secund al celor de la Dortmund. Eu am sesizat cei 4-5 jucatori in offside abia la reluare, in timp ce golul de 1-2 l-am sesizat ca este offside chiar in desfasurarea fazei. Am ramas cu parerea ca acel tusier nu stie regulile.

Lorimer10.04.2013 15:03

Pai si eu tot la reluare, dar noi nu ne-am asezat pe linie precum tusierul. Si pana la urma noi nu avem ochiul format, nu e meseria noastra. Poate ca nu stia regula din faza a doua, cand si acolo era offside, dar la centrare cand toti cei 4 care si-au manifestat intentia de a juca mingea erau afara din joc...asta e regula de 2+2 pentru un tusier...pe langa treaba asta, echipamentele colorate ale celor de la Dortmund iti sar foarte usor in ochi...nu stiu, dar nu pot crede ca e o simpla greseala cand vorbim de 4 oameni...

PS Si eu urmaresc doar pentru placerea fotbalului, dar nu e mai e la fel pentru mine fara echipele engleze...

Harald11.04.2013 07:40
Eu nu-nteleg de ce vorbiti de ciupeala. Malaga a jucat foarte bine la mijloc dar a fost tradata de o aparare specifica de "La Liga". Au avut si ei ocazii clare de gol.

uite ca au ramas 2 echipe din Germania si doua din Spania, loc suficient sa se poata revansa spaniolii :)

Adrian11.04.2013 08:28

Deci golul dat din offside de Malata e ok dar golul dat din offside de Borussia e cea mai mare hotie posibila? Cum vine asta?

Lorimer11.04.2013 08:55

Am explicat de ce cred ca golul Malagai poate fi considerat greseala...la al Borussiei ma-ndoiesc...

gandeste-te putin logic...la golul Malagai tusierul ramane in urma, alearga incet sau e prins pe picior gresit de faza...cert e ca se vede clar pe reluare ca el nu e pozitionat pe linie...e in spate...era faza cursiva de joc. DAR, celalalt se putea aseza perfect pe linie cand era faza fixa, adica centrare din lateral...era infinit mai usor sa vada pentru ca era pe loc si pentru ca e mai usor sa vezi 4 oameni in loc de unul...eu unul nu stiu ce trebuie sa se mai intample ca sa va convingeti ca UEFA vrea cluburi care aduc mai mult venit in fazele superioare...ca sa intelegeti ca desi noi urmarim spectacolul, UEFA mai trebuie sa castige si bani din showul asta.

Intr-o alta ordine de idei ma bucur ca toata planeta a putut vedea cine este de fapt Barcelona fara Messi...o echipa anonima, cu cei mai umflati de presa mijlocasi din istoria fotbalului. Ma uit si eu la nemtii aia Gotze si Reus cat de rapizi sunt ca mijlocasi, cate vertizalizari fac, cate goluri marcheza si stau sa ma gandesc cum Dumnezeu au ajuns titirezii astia, momaile astea doua sa fie considerati fotbalisti uriasi... Citeam zilele trecute o carte "Mari inselaciuni din istoria lumii"....daca cineva ar scrie o carte despre "Marile inselaciuni din istoria fotbalului" astia 2 ar trebui sa fie in primele doua capitole.

PS "Cea mai buna echipa din istorie" My assssssssss!!! Erau aia in aparare de cascadorii rasului, nici nu ieseau din propriul teren pana in min. 63...

PPS Harald...eu sunt fan al cluburilor engleze...dar din ce a ramas, tin cu Real.

Adrian11.04.2013 09:03

Tot nu inteleg de ce era mai indreptatita Malaga sa se califice cu ajutorul arbitrilor.

si stau sa ma gandesc cum Dumnezeu au ajuns titirezii astia, momaile astea doua sa fie considerati fotbalisti uriasi.

Euro 2008, Cupa Mondiala 2010, Euro 2012... Messi nu joaca pentru Spania...

Lorimer11.04.2013 09:10

Nu spun ca era mai indreptatita, desi de califica la acel moment si la 1-1...eu spun ca Platini a dorit sa duca Dortmund mai departe.

Messi intr-adevar nu joaca pentru Spania, dar acea Spania mai are si un antrenor de valoare din scoala Realului, si un portar madrilen care mereu i-a scos in momente grele, si bloc defensiv cu jucatori de la Real, si 2 mijlocasi de patrundere geniali precum Silva sau Cazorla, si un atacant foarte valoros precum Villa (care a dat randament maxim nationalei din postura de jucator al Valenciei) etc...e fasaita rau de tot asta cum ca Spania merge si castiga datorita mijlocasilor Barcelonei. Ieri erau atat de dezorientati si panicati fara Messi...practic cum a intrat Messi a crescut parca la comanda viteza de joc, a intrat in functiune si tiki-taka, efectiv tot.

Adrian11.04.2013 09:28
Platini a dorit sa duca Dortmund mai departe.

Si daca se ducea Malaga, la 2-2, cu gol din offside, tot Platini ar fi dorit?

Cine i-a oprit pe Malaga sa dea 4 goluri? Arbitrii? Nu cred.

Borussia a atacat. Ce voiai sa faca? Sa se puna pe spate cu burta catre adversar cersind mila? Au atacat, au dat gol, asta e. Golul 2 al Borussiei nu a fost din offside. Nici golul 1. Pare-mi-se ca Borussia era mai indreptatita sa mearga mai departe din moment ce a dat 2 goluri corecte, nu doar 1, ca Malaga.

Si stati un pic. Malaga e o echipa in care au fost bagati foarte multi bani. N-are scuza! Trebuia sa ii calce pe nemti in picioare daca aveau valoare. Nu sa se planga de arbitrii. Borussia face performanta cu jucatori adusi de la centrele lor de juniori, cu investitii facute cu cap, nu cu milioane de euro aruncate aiurea. Eu zic ca ei meritau sa mearga mai departe.

Cat despre Barca si Messi, intr-adevar argentinianul e un fotbalist magnific, senzational, cu siguranta unul dintre cei mai mari din istorie. Dar asta nu inseamna ca joaca intr-o echipa de prosti si verze. Da? Xavi e la fel de mare, Iniesta la fel, Dani Alves la fel, Pique la fel, etc. Ca, daca nu erau, nu faceau performantele pe care le-au facut in ultimii ani.

Performantele Spaniei au fost facute cu un schelet de jucatori de la Barca: Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, David Villa, Pedro, Busquets, Fabregas. Astia au fost constant printre jucatorii decisivi.

Evident, nu ignor contributiile celor ca Torres, Xabi Alonso, Silva sau Sergio Ramos. Da' astia sunt 4 oameni, prea putini ca sa spui ca putem ignora elementul Barca.

Euro 2008:

Casillas - Marchena, Puyol, Ramos, Capdevilla - Silva, Senna, Xavi, Iniesta, Fabregas - Torres

Fifa WC 2010

Casillas - Pique, Puyol, Capdevilla, Ramos - Xavi,Iniesta, Busquets, Xabi Alonso, Pedro - Villa

Euro 2012

Casillas - Alba, Arbeloa, Ramos, Pique - Xavi, Iniesta, Busquets, Xabi Alonso, Fabregas, David Silva

Mie mi se pare ca elementul Barcelona domina in aceste echipe.

Lorimer11.04.2013 09:38

Referitor la Dormund - Malaga eu te-ntreb cum poate gresi un tusier intr-o faza atat de simpla? Cu asta am sa inchei subiectul...nu contest ca Dortmund a fost superioara ca joc.

Referitor la nationala Spaniei...eu nu as da merite Barcelonei pentru evolutiile de la nationala ale lui Villa sau Fabregas...pentru ca nu erau acolo cand jucau ceva pentru nationala. Iar Alba la EURO 2012 venea de la alt club.

Nu spun eu ca Iniesta nu are calitati....dar e incredibil de umflat de presa. Daca erau pe alt forum oameni care ziceau ca este peste Zidane e clar ce a facut marketingul din asa zisi microbisti...Xavi in schimb e mare pentru ca are trofee cu echipa...atat. In rest pase-n lateral de 2m si cam atat e tot ce stie sa faca. Oricum eu am de ani de zile aceasta parere formata.

«14567816»