FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

UEFA Champions League

«1789101116»
Adrian24.04.2013 11:41

Bayern joaca cel mai bun fotbal la momentul actual. Iar Germania e cel mai puternic campionat din lume.

Englezii, cu toti banii lor, se fac de rahat la nivel de nationala si in cupele europene sunt cel mult ok. Bayern si Borussia sunt 2 echipe facute nemteste. Adica cu seriozitate, investitii adevarate, profesionalism, etc. Thomas Muller e fantastic. Pustii de la Borussia sunt si ei fantastici. Bayern si Borussia sunt fantastice.

In momentul de fata, aceste 4 echipe din semifinalele CL sunt cele mai tari 4 din lume, zic eu. Nu o sa ma apuc de clasamente insa mi-ar placea ca finala CL sa fie Bayern-Borussia. Asta desi la inceputul sezonului am zis ca Real o sa castige CL anul asta.

p.s.

Eu zic sa nu incepem acum cu povesti gen: "Bayern a umilit Barca deci Barca e de rahat."

Ambele echipe au jucat deschis, au jucat fotbal. Bayern a fost intr-o forma mult mai buna(ca nu degeaba de nu stiu cate meciuri incoace da cate 6 pe meci) si s-a impus. Asta nu inseamna ca Barca n-ar putea sa inscrie de 3-4-5 ori pe Nou Camp.

Bayern-Borussia pentru finala si acolo fie ce-o fi :)

Lorimer24.04.2013 11:58

Cel mai bun campionat din lume in Germania?...hai, las-o... Sunt si acolo 3-4 cluburi care joaca, alte 3-4 cat de cat, restul sunt vai de mama lor.

Sa nu uiti ca Anglia a avut 3 ani la rand 3 echipe din 4 in semifinale. Este adevarat ca au avut o scadere, dar nici cum spui tu.

Ronnie24.04.2013 12:04

Desi e echipa care mi-e cea mai antipatica dupa Dinamo, Bayern a jucat superb aseara. Stilul Barcei nu poate face fata stilului lui Bayern.

Desi sper sa castige Dortmundul Liga, nici o finala Real-Bayern nu suna deloc rau.

Englezii, cu toti banii lor, se fac de rahat la nivel de nationala si in cupele europene sunt cel mult ok.

Adrian ne amuza cu inca o perla. Iti aduc aminte cine e ACTUALA campioana a Europei? Daca vorbim de valoarea campionatelor, Premier League e de departe cel mai bun si cel mai scump.

Adrian24.04.2013 12:24
Cel mai bun campionat din lume in Germania?...hai, las-o... Sunt si acolo 3-4 cluburi care joaca, alte 3-4 cat de cat, restul sunt vai de mama lor.

Sa nu uiti ca Anglia a avut 3 ani la rand 3 echipe din 4 in semifinale. Este adevarat ca au avut o scadere, dar nici cum spui tu.

Asta nu inseamna ca e campionatul nu stiu cum sau ca sunt echipele foarte bune. Si Steaua a ajuns in semifinala UEFA. Nu cred ca asta inseamna ca Liga 1 e ceva special.

In Anglia sunt multi bani, atat. Dar la cat de multi bani investesc, rezultatele sunt cel mult ok. Ca sa nu zic mediocre.

In mod normal echipele din Anglia ar trebui sa joace cel mai bun fotbal si sa castige in fiecare an CL.

Manchester United? I-a salutat Realul din mers. Au castigat campionatul in Anglia pentru ca il au pe Ferguson si pentru ca cei de la City il au pe Mancini. Cei care cunosc, inteleg la ce ma refer. Nu ma apuc sa scriu pe aici ce si cum.

Liverpool? Experimente fara succes.

Arsenal? Cam ce ar fi Manchester United daca nu ar fi Ferguson smecher.

City? Cea mai penibila dintre toate. La ce lot au, ar fi trebuit sa castige campionatul fara prea multa oboseala.

Chelsea? Ce echipa isi ia antrenor doar pentru un an? Scuze. Ce echipa in afara de Steaua isi ia antrenor doar pentru un an? O echipa de rahat, asta e raspunsul corect.

Tottenham? I-a scos Basel deci no comment.

Newcastle? O amintire.

Everton ar fi cam singura care a investit cu cap.

Uitati-va ba la QPR cati bani a bagat in transferuri doar pentru a se duce dracului. Asta e campionat puternic?

Bullshit. De la locurile 5-6 in jos Steaua de acum joaca de la egal la egal cu toate echipele. Steaua a jucat de la egal la egal si cu Chelsea dar acolo nu prea s-au implicat aia. Ca Hazard ala e mare jucator. Mata e super. Torres la fel, da' daca n-are antrenor care sa-l puna in valoare, ce sa faca? Ca e terminat si Benitez, din pacate. Mi-a placut de el. Asta este. Trece timpul peste toti.

Asta e adevarul despre Anglia.

In Bundesliga Hoffenheim retrogradeaza cu un lot plin de jucatori care la anu' vor face pasul catre premier league. De asta puteti fi siguri.

Ronnie24.04.2013 12:28

Lorimer, te sfatuiesc sa-l lasi in lumea lui. Iti bati gura degeaba.

MoWeed24.04.2013 12:32
Torres la fel, da' daca n-are antrenor care sa-l puna in valoare, ce sa faca? Ca e terminat si Benitez, din pacate. Mi-a placut de el. Asta este. Trece timpul peste toti.

Ciudat este ca Torres a avut cele mai bune rezultate din cariera cu Benitez antrenor.

In rest, poti sa-mi spui, in afara de sezonul asta si de sezonul trecut (si atunci era vorba de o singura echipa) cate prezente in semifinalele europene au avut echipele nemtesti in ultimii, sa zicem, 10 ani? Si compara cu rezultatele englezilor.

Ronnie24.04.2013 12:42

@Mo

Ca sa arati diferenta dintre PL si Bundesliga e suficient sa iesi in fata blocului si sa intrebi juniorii unde si-ar dori sa joace, in Anglia sau in Germania. Majoritatea iti vor raspunde ca vor in Anglia. Chiar daca sunt in panta descendenta, acolo este cel mai bun si fotbalul unde se investeste cel mai mult. Faptul ca QPR cu un lot fantastic pica demonstreaza ca sunt echipe foarte solide care se bat la retrogradare. Ca Tottenham este eliminata de Basel, sa fim seriosi, daca dubla asta era in UCL se pisau pe elvetieni. United a fost eliminata de Real Madrid datorita faptului ca au jucat cu un om in minus (nu vreau sa discut despre corectitudinea eliminarii acum). Arsenal an de an a fost in fazele eliminatorii. Liverpool pana nu demult matura cu Real Madrid.

Totusi, multa lume uita ca actuala castigatoare de UCL este Chelsea, o echipa din Anglia.

In iunie 2012 coeficientii UEFA erau dupa cum urmeaza:

1. ANGLIA

2. SPANIA

3. GERMANIA

4. ITALIA

Intre locul 2 si locul 3 am putea lasa un loc liber ca e diferenta mare de puncte.

Restul sunt aberatii.

Adrian24.04.2013 13:05
Ciudat este ca Torres a avut cele mai bune rezultate din cariera cu Benitez antrenor.

In rest, poti sa-mi spui, in afara de sezonul asta si de sezonul trecut (si atunci era vorba de o singura echipa) cate prezente in semifinalele europene au avut echipele nemtesti in ultimii, sa zicem, 10 ani? Si compara cu rezultatele englezilor.

Conteaza momentul asta, Caline. Nu ce a fost acum 2-3-10-29 de ani. Desi, fie vorba intre noi, engleJii nu erau prea mare scofala nici in anii astia recent trecuti. Daca ne uitam la investitii, bineinteles.

Cand tu bagi zeci si sute de milioane de euro in jucatori si vine un Porto si iti ia CL, iti tragi 2 palme, nu mai comentezi. La fel si cu Barca. Bine, au dat si aia multi bani pe transferuri, da' nu au transferat cu tonele. Au luat un jucator, maxim 2. In rest propria pepiniera.

Anglia, de mult timp, e campionatul cel mai bogat. Tot de mult timp e una din cele mai penibile echipe nationale. Sunt chiar mai penibili ca noi. Asta spune multe.

Pai, la cati bani au acolo, ar trebui sa rupa tot, ma. TOT! Ce Real? Ce Barca? Ce Bayern? Toata Anglia ar trebui sa fie la 5-6 clase peste toti astia. Dar nu e. Sunt cateva echipe puternice, in rest penibili.

Manchester United, fara smecheriile lui Ferguson si fara Van Persie si Rooney e gata.

Manchester City, am mai zis-o, o sa fie varza atat timp cat e antrenata de Mancini. Pentru Rivalele lor, cea mai tare mutare a verii ar fi sa ramana ala acolo.

Chelsea... cu antrenorul potrivit pot domina tot la anu'. Pot face figuri frumoase si in Europa. Da' daca vine tot un Benitez din asta...

Tottenham e o echipa mediocra fara Bale.

Arsenal e vai si amar de ei, saracii. Au nevoie de sange proaspat pe banca.

Astea-s echipele dupa care se trage linie. Astia-s topul. Diferenta dintre ei si restu' e foarte mare. La echipele astea sunt foarte multi bani. Si la restu' sunt foarte multi bani. Da' astia au mai multi ca toti.

Iar celelalte echipe sunt pe spate.

Luat din 2000 incoace:

Germania - 1 CL

Spania - 4 CL

Italia - 3 CL

Portugalia - 1CL

Anglia - 3CL

Nu trebuia, oare, aici sa fie doar Anglia? Ba da.

La cati bani au bagat acolo, asa ar trebui sa fie.

Valoarea fotbalului german se vede la nivel de nationala. Ei, cu jucatori aproape doar din campionatul intern, au avut si au performante foarte mari. Anglia?

p.s.

Torres a jucat bine cu Benitez. A jucat. E la timpul corect, trecut. Ca acum, in prezent, Benitez e depasit si Torres pare ca se afla in aceeasi situatie. Desi e inca tanar.

Harald24.04.2013 13:09

Nu am vazut meciul aseara, dar am citit ca 3 goluri nu au fost regulamentare. Asa a fost?

Adrian24.04.2013 13:18

Mie mi s-a parut ca toate au fost ok. Nu sunt arbitru, insa. Au fost si 2 penaltyuri nedate pentru Bayern.

drvladyk24.04.2013 14:14

Adrian, mi se pare ca englezii sunt mai mult decat ok:

::: Sezonul 2011-2012 .:. Chelsea FC

::: Sezonul 2010-2011 .:. FC Barcelona

::: Sezonul 2009-2010 .:. FC Internazionale

::: Sezonul 2008-2009 .:. FC Barcelona

::: Sezonul 2007-2008 .:. Manchester Utd FC

::: Sezonul 2006-2007 .:. AC Milan

::: Sezonul 2005-2006 .:. FC Barcelona

::: Sezonul 2004-2005 .:. Liverpool FC

::: Sezonul 2003-2004 .:. FC Porto

::: Sezonul 2002-2003 .:. AC Milan

::: Sezonul 2001-2002 .:. Real Madrid CF

::: Sezonul 2000-2001 .:. FC Bayern

::: Sezonul 1999-2000 .:. Real Madrid CF

::: Sezonul 1998-1999 .:. Manchester Utd

Si te rog nu spune ca i-a salutat din mers Real pe United, stiu ca sunt frustrat dar Realul nu a meritat sa se califice, daca nu venea acel rosu, usor acordat ca sa nu zic altfel, la Nani, Realul o mai freca la rece 2 ore si nu dadea gol. Repet, sunt inca frustrat de ceea ce s-a intamplat, de aia nu am comentat si nici nu prea am mai urmarit competitia, dar eu zic ca s-a vazut cu ochiul liber ce maniera de arbitraj a fost in ambele jocuri. Sa ne mai amintim si modul jenant in care s-a fluierat finalul in primul meci? N-are rost.

Lorimer24.04.2013 14:28

United a fost ciupita de arbitrii cu Real. Dar eu unul recunosc faptul ca nu mai sunt echipa de pana in 2009 dupa plecarea lui Ronaldo. E oarecum normal sa fie asa, gandeste-te ce ar insemna Barcelona fara Messi. Ferguson e cel mai bun antrrenor din istorie ca anduranta, sa castige in timp, dar nu este un antrenor pentru meciuri decisive din pacate.

City...eu zic sa mai asteptam, e inca un inceput de proiect. Cand isi vor gasi antrenorul potrivit, au resursele necesare sa fie precum Chelsea 2004-2007. Aminteste-ti cum a aratat Chelsea in primul an cu Abramovici cand antrenor era...Ranieri...

Chelsea...am mai vorbit despre ei pe alt topic. Au foarte multi tineri de valoare, au de asemenea o problema de antrenor.

Arsenal...ajungem la ceva interesant aici. Lumea lauda de vreo 2 ani la greu pe Dortmund tocmai pentru aceasta crestere a jucatorilor. Dar, ceea ce face Dormund din 2010, Arsenal face de prin 2002, cu infinit mai multe succese europene.

Inainte sa te legi de rezultatele englezilor in EL, te rog sa privesti ce au facut si nemtii in acest an acolo.

Au inceput sa ma calce pe nervi laudele permanente pe care le primeste acest club Bayern, ales de cel uns.

OK, admit ca nu-i suport, dar hai sa vedem ce-i si cu seriozitatea asta pusa in antiteza cu "neseriozitatea" celor de la Chelsea. A propos de echipa engleza, vad ca e atacata permanent pe toate caile dupa ce a castigat CL...inteleg ca oftica sociosilor si a nemtilor a fost uriasa dar nu ghinionul ci ei insisi sunt principali vinovati pentru infrangerile suferite. De ce ar fi Chelsea un club "neserios"?! Sigur ca se vorbeste doar de Chelsea lui Abramovici, dar chiar si asa de ce? Ca a avut 9 antrenori in acesti 10 ani? Pai nici Bayern nu e departe cu vreo 8 schimbati...

Las' ca si Bayern l-a dat afara pe Rehhagel desi era in lupta pentru titlu pe final si calificase clar echipa in finala UEFA...ca sa vina Cornel Dinu (scuze Franz Kaiser) si sa piarda titlul...

Las' ca si Bayern l-a dat afara pe Magath dupa 2 titluri in 2 ani pentru ca in al treilea avea rezultate mai slabe...

Las' ca si Bayern i-a dat vant lui Klinsmann inainte de a sta macar un sezon intreg desi avea inca sanse reale la titlu...

Las' ca si Bayern i-a dat vant lui Van Gaal in al doilea an dupa ce in primul castigase titlul si dusese echipa in finala CL...

Las' ca si la Bayern e un mic MM Stoica in persoana lui Uli Honess...

Deci mai scutiti-ne cu acest club megaserios ales de cel ales...

In incheiere, Adrian, daca vrei caut statistica, o am pe undeva, a duelurilor directe Anglia vs Germania in cupele europene...acum vreo 2 ani cand am facut-o, era un scor de vreo 80-40.... si asta din toate timpurile, ca sa nu vorbesti despre straini.

drvladyk24.04.2013 14:38
Dar eu unul recunosc faptul ca nu mai sunt echipa de pana in 2009 dupa plecarea lui Ronaldo.

De ce? Ce era el? Un golgheter, ok, un super jucator, dar este suplinit cu succes. Ca si mie imi pare rau ca a plecat e alta discutie. Dar se descurca cu RvP, si daca nu venea el era bine si cu Rooney si Chicharito

Lorimer24.04.2013 14:44

Chicharito pentru mine e o mare dezamagire. Mi-e necaz ca toti jucatorii despre care se mai vorbea ca pot ajunge la Uniti (Ozil, Benzema, Di Maria) au aterizat in alta parte. De Van Persie era nevoie mare, dar 3 ani (2009-2012) tot greul a cazut pe umerii lui Rooney.

drvladyk24.04.2013 14:49

Da, si Rooney a facut fata cu brio, in ochii mei este un jucator mare. Chicharito de ce e o dezamagire? Omul de obicei cand a intrat a adus puncte valoroase, mi se pare ca are un f bun instinct de marcator. Acuma depinde si cum si cat il joci

Lorimer24.04.2013 14:55

A facut fata Rooney si este si dupa mine un urias fotbalist. Mai ales ca a jucat mijlocas mai mult in ultima perioada. Dar totusi, ai vazut cat de greu a fost returul cu Bayern din 2010 cand Rooney a jucat accidentat. A fost greu pentru ca timp de 3 ani pe faza de atac Unitii au stat doar in el in marile meciuri...cum sta Barcelona de ani de zile doar in Messi. N-ai cum sa zici ca in cupele europene nu s-a vazut o usoara cadere dupa plecarea lui Ronaldo. Pe Chicharito eu il vad doar ca o rezerva, ca un om pe care-l bagi in min. 70 sa dea golurile 3 si 4. Concret nu-mi place stilul lui.

drvladyk24.04.2013 15:03

Ajungi la ce ma doare pe mine... Ne lipseste ceva la mijloc, nicidecum in atac. In atac nu a lipsit nimic in toti anii astia. Si mai lipseste ceva, siguranta pe care o dadea van der Saar, copilul asta de acum e f bun pe linia portii si are reflexe extraordinare, dar am mai spus-o, e praf pe centrari si asta in PL te costa, ne-a mancat multe meciuri, asa cum ne-a si salvat multe ce-i drept. Aici vad eu punctele slabe.

Arsenal1886Steaua194724.04.2013 15:26

Interesanta discutia... dpmdv Premier League si Bundesliga sunt cele mai spectaculoase campionate din Europa :) Eu prefer Premier League din mai multe motive. Totusi in Bundesliga mai mult de 3-4 echipe foarte bune nu are. Arsenal in sezonul asta mizerabil era sa scoata Bayernul din Liga cu toata forma lor extraordinara chiar pe Alianz Arena.

Harald24.04.2013 15:43

Mie mi s-a parut ca toate au fost ok. Nu sunt arbitru, insa. Au fost si 2 penaltyuri nedate pentru Bayern.

Ma refer de exemplu la acest articol, aici sunt descrise greselile de arbitraj.

Adrian24.04.2013 15:46

Romanii sunt oameni ai extremelor.

Ori iubesc succesul, ori il urasc de moarte.

Daca o echipa ca Barcelona are succes, jumatate sunt fanii Barcei, jumatate o urasc de moarte. La fel si cu Bayern. Daca Bayern era undeva pe locul 4-5 in Germania in ziua de azi, toata lumea ar fi tinut cu ei in meciul de ieri. Toti i-ar fi laudat. Asa, echipa e tratata ca un nimic.

Desi-s campioni, continua sa joace serios, dau cate 6, etc. Asta deranjeaza. Ca totdeauna deranjeaza cand auzi ca altii-s mai buni ca echipa ta. Cum sa fie Bayern peste Manchester United sau Real sau Marseille sau Inter?!

Nu se poate!

United a fost ciupita de arbitrii cu Real.

Ba, stii ce? Aseara lu' Bayern nu i-a dat ala 2 penaltyuri. DOUA! 2

Daca asta s-ar intampla in Romania, ar striga toti viciere de rezultat. Bine, in Romania e destul sa dai aiurea un aut si e viciere de rezultat.

Da' pe Bayern i-a durut la patina si le-au dat alora 4. Si Barca l-a avut si pe Messi in teren. Messi ce a facut? Ca nu mai tin minte? A dat o centrare, nu?

Asta face o echipa mare. Isi face jocul indiferent ca sunt sau nu arbitrii cu ea, indiferent ca joaca cu Avantul Prabusirea sau Real Madrid. Si bate, ma! BATE! Futa-i soarele. Ca i-au calcat pe Barca in picioare.

Barca a avut posesia, Bayern a avut restul. Da? Ca nu le-au dat 4 goluri din 4 suturi pe poarta. Au dominat, au avut cele mai multe ocazii, cele mai multe suturi la poarta, pe poarta, au atacat cel mai mult. Singurul lucru pe care i l-au lasat Barcelonei a fost posesia.

Ferguson, cu toata anduranta lui, daca n-ar avea mijloace lucesciene, n-ar face fata in premier league. Asta e adevarul. Banii si pilele, astea l-au facut pe el mare. In rest, cam putine trofee europene in 20 si ceva de ani la echipa. Nu credeti?

Va rog, va rog, va rog foarte frumos luati in considerare si tonele de bani pe care le-a cheltuit echipa aia. Si nu numai Manchester United ci si restu' echipelor din premier league.

Ca sa spui ca Arsenal e ca Borussia e o greseala.

Arsenal nu mai creste nimic. Arsenal cumpara jucatori. Si cumpara si prost. Ca Wenger e setat doar pe limba franceza. Altceva nu prea stie.

Putea sa-l ia pe Huntelaar dupa plecarea lu' Van Persie, nu a facut-o. L-a luat pe Giroud. Ok. Asta face Wenger. Cum i se pare ca apare ceva bun in Franta, hop pe el.

In rest se compara pustii lu' Arsenal cu astia de la Dortmund? Hai ma, ca is buni Jenkinson, Gibbs, etc. Is ok. Nu zic ca-s slabi. Da' nu se compara cu ce a scos Borussia. Nici macar tinerii luati de Arsenal nu se compara cu tinerii luati de Borussia.

De Chelsea nu am zis nimic negativ. Am criticat doar ideea asta tampita de a avea un antrenor doar pentru un singur an. WTF?! Practic le-a dat la jucatori concediu un sezon intreg.

Din nou vorbim din trecut. Pe mine nu ma intereseaza ce a facut Bayern acum 3 ani, 13 ani, 33 de ani. Conteaza ce face Bayern acum. Si acum e cea mai buna din lume. PUNCT. Care e problema? Ce e asa greu sa acceptati?

Oamenii si-au tras echipa tare, au joc bun, au facut investitii bune pentru viitor si, daca Guardiola se va dovedi a fi un antrenor adevarat, vor rupe tot si la anu'. Ca nu vad ce i-ar putea opri.

Muller, Gomez, Kroos, Schweinsteiger, Lahm - Astia-s poate cei mai buni pe pozitiile lor din lume in momentul de fata(L-am bagat si pe Mario Gomez aici chiar daca n-a avut cel mai cel sezon.) Daca ii mai pui aici si pe Robben, Ribery, Javi Martinez, Neuer, Mandzukic, Shaqiri, Boateng, Badstuber plus asta nou-venit, Gotze, iti tragi echipa serioasa sau nu? Eu zic ca da.

Pai se compara echipa asta cu Man Utd?

Ferguson e un batut in cap, asta e parerea mea. Ca nu am nimic cu Man Utd. Da' ala e prost.

Adica ii aia pe Kagawa, Rooney, Van Persie, Chicharito in echipa si tu joci cu maxim 2 din ei. MAXIM 2. Ca de multe ori a jucat doar cu Van Persie. Si pe langa el il baga pe fosila de Giggs.

Pe Rooney l-a reprofilat, ca sa il distruga. Si il mai joaca si 2 meciuri da, 2 ba. Pe Hernandez il tine tot pe banca desi zice ca ii pare rau, ca e super bun jucator. Kagawa a fost rupt, hai sa zicem ca la asta are o scuza.

In rest? ce scuze are?

Van Persie nu e chiar asa mare jucator. Ascultati la mine. Rooney e cu mult peste el. Van Persie, daca il pui sa joace pentru echipa, e gata. Nu mai stie ce sa faca. La pomene e cel mai bun, ok. Da' daca il pui sa faca si altceva, l-ai terminat. Uitati-va numa' ce a facut la Euro 2012. A fost pe spate. A crezut ca merge acolo si ca toti trag sa il faca pe el golgheter. N-a fost asa.

Rooney e fraier daca ramane la United si la anu'. N-are ce sa caute acolo. Ca scotianu' o sa continue sa-si bata joc de el. Rooney e un motor. El poate sa traga echipa dupa el. Si a si facut-o de multe ori. Cum sa il lasi pe banca cand joci cu Realu? Cum sa il pui sa joace mijlocas? Asa face un antrenor mare? Bai, baieti, astea sunt miscari de Lacatus!

Harald

Trebuie si ei sa justifice cumva alea 4 goluri. Ca parca nu e chiar asa usturatoare infrangerea daca stii ca 3 din 4 goluri au fost incorecte. Nu ca ar fi fost. Au fost 2 penaltyuri nedate pentru Bayern. In rest, daca spaniolii se supara ca germanii au jucat fotbal mai barbateste, sa se duca la sah.

Lari24.04.2013 15:55

Poate-l ia Borussia pe Rooney, sa facem pace :D

Arsenal1886Steaua194724.04.2013 16:00

Eu respect Bayern si chiar asta apreciez...oamenii joaca si dupa ce sunt campioni..ii casapesc pe aia pe la ei prin campionat... asta o face o echipa extraordinara.

Despre Arsenal problema mai mare mi se pare ca e faptul ca nu poate sa isi tina jucatorii ... nu cumpara chiar asa prost cum zici..nu plateste sume nesimtite pe jucatori...

Lorimer24.04.2013 16:02

Ok, si Bayern nu arunca de asemenea tone de bani pe jucatori?

Te inseli total cand vorbesti de Arsenal...acei jucatori sosesc anonimi acolo si sunt transformati de Wenger in super-fotbalisti. Asta e treaba foarte grea. Cate echipe mari mai stii tu sa vanda an de an atat de mult si totusi sa ramana acolo sus. Si aici vorbim de mai mult de 10 ani, nu un an precum Dortmund.

pcsbb24.04.2013 17:06
Ok, si Bayern nu arunca de asemenea tone de bani pe jucatori?

Te inseli total cand vorbesti de Arsenal...acei jucatori sosesc anonimi acolo si sunt transformati de Wenger in super-fotbalisti. Asta e treaba foarte grea. Cate echipe mari mai stii tu sa vanda an de an atat de mult si totusi sa ramana acolo sus. Si aici vorbim de mai mult de 10 ani, nu un an precum Dortmund.

Bayern nu arunca cu banii pe jucatori, cheltuie atat cat ii permite bugetul. Cate echipe mari din Europa ies pe plus an de an si n-au datorii? Mai studiati problema inainte sa aruncati cu vorbele.

Lorimer24.04.2013 17:19

Eu stiam ca fiecare club cheltuie atat cat ii permite bugetul.

Iar la Bayern buget este foarte mare...la cata diferenta de buget exista intre Bayern si restul echipelor germane, ar fi trebuit sa castige titlul in regim United in Anglia daca nu si mai mult.

Arsenal iese pe plus an de an din vanzarea de jucatori....poate ca iese si Bayern, dar cu siguranta nu din asa ceva.

«1789101116»