Pune nene mana si redacteaza un word in care sa spui exact care sunt atributiile acestei comisii
Hai frate ca am scris de prea multe ori deja.
Pune mana si citeste ce am postat si apoi baga-te in discutie. Nu veni doar sa dai din gura de dragul de a da.
enspe mii de planuri dar nimic concret.
enspemii de planuri au facut altii. Eu am venit cu aceeasi propunere inca de pe topicul de nemultumiri. De asta m-am opus acestor dezbateri. Eram sigur ca, dupa atatea discutii, propunerea mea o sa fie pierduta.
Eram absolut sigur. Si asta s-a intamplat.
A venit Bogdan acum sa-mi zica ca eu nu am propus nimic concret. Dupa atatea postari in care am repetat acelasi lucru, el imi zice asta. Ce sa mai zic?!
TU, esti un user problema pt site-ul asta.
De ce sunt eu user problema?
Hai sa vedem.
Ma bag pe toate subiectele si bag strambe? Nu.
Fac offtopic peste tot? Nu.
Injur pe toata lumea in stanga si in dreapta? Nu.
Doar mi-am exprimat nemultumirea in ceea ce priveste directia in care se indreapta siteul.
Daca nemultumirea mea ar fi fost agreata de Azzido si Co., eu nu as fi user problema.
Dar ei cred ca siteul merge pe drumul cel bun, deci eu sunt user problema pentru ca vreau schimbare.
Nu e user problema zom79, ca injura peste tot. Nu era user problema Inciu-Ciuna, ca mintea de ingheta si lava. Nu sunt altii useri problema ca vorbesc numai rahaturi. Sunt eu, pentru ca vreau schimbare in bine.
Ai fost banat abuziv ti s-a scos banul. S-a rezolvat problema si gata.
Nu, problema nu s-a rezolvat. Problema s-ar fi rezolvat daca astfel de abuzuri nu ar mai fi aparut. Dar nu s-a intamplat asa. Dovada e Gandalf.
Poate sunt si altii nemultumiti, au postat, li s-a raspuns.
1. Nu e chiar asa. Intreaba-l pe Blindica daca nu crezi. Omul a cerut nu stiu ce, l-au ignorat saptamani intregi.
2. "li s-a raspuns"
Ai vazut cum li s-a raspuns?
Cand primesti un raspuns de genul "E asa pentru ca zic eu, orice discutie in plus va fi considerata offtopic", un raspuns care nu lamureste nimic, ce sa mai zici?
Cine sa se mai planga cand orice plangere e insotita de amenintari cu ban?
Site-ul a facut ce a facut si Steaua si peluzele steliste. Oamenii importanti nu mai au timp, forta si energie sa se implice. Si in general in societatea romaneasca este la fel.
Spune-i asta lui Gandalf. Spune-le utilizatorilor care trimiteau articole pana nu de mult si care nu mai trimit acum satui de injuraturile primite de la becalistii de serviciu.
Eu m-am saturat de scuzele astea.
Nu ar fi vremea sa le schimbati?
p.s. Poate ca tu ai o parere buna despre tine dar nu inseamna ca, doar pentru ca tu nu vrei sa te mai implici, oameni importanti nu mai vor sa se implice.
Eu nu-mi exprim nemultumirea pt ca eu nu am o nemultumire.
Deci esti de acord cu directia in care se indreapta siteul. Am inteles. Am notat. Nu mai are rost sa discutam.
Acum da-mi voie sa imi exercit dreptul de a nu avea aceeasi parere ca si tine si sa fiu nemultumit. Se poate?
cand nu acceptati parerea altora atunci se schimba problema si incep scandalurile.
Parerile le pot accepta. Abuzurile nu.
GANDALF INCA E BANAT!!!
Alo!!! I-a fost spart mailul, el a reactionat si a fost banat.
Ce e corect la treaba asta?!
Daca vreio o parere personala: Tu, Kellerman meritati ban permanet. Din pct meu de vedere. Gandalf ar trebui lasat doar sa scrie articole si cam atat.
Ca tot vorbim de gandalf.
Dragi utilzatori, voi ati citit ce a scris Bogdan mai sus?
El a spus nici mai mult nici mai putin ca Gandalf trebuie sa fie sclav al siteului.
Auzi ca el trebuie lasat doar sa scrie articole.
Adica omul trebuie doar sa munceasca pe site. Dar nu are voie sa-si dea cu parerea, nu are voie sa posteze, nu are nici un drept. Doar sa munceasca.
Cat despre banarile permanente pentru mine si kellerman. Si eu sunt de parere ca ar trebui banati permanent unii oameni din conducere, oameni care, prin abuzurile lor si prin atitudinea aratata, au dus siteul in situatia in care se afla acum.
am altele de facut.
Daca ai altele de facut, ai macar bunul simt sa nu ii deranjezi pe altii. Inca nu am inteles care a fost propunerea ta pentru imbunatatirea siteului. Ca asta se discuta aici.
Daca as fi un moderator ranchiunos, poate ca te-as fi si sanctionat pentru offtopic.