Sper ca a observat lumea din postarea lui Bogdan cum sta treaba aici.
Daca vrei schimbare, esti user problema. Saracul Gandalf, el e cel mai user problema.
Bogdane, cand am fost banat abuziv, multi au sarit in apararea mea, spre surprinderea mea. Poti sa cauti pe la mistouri, sa vezi daca nu ai incredere. Era la mistouri toata treaba pentru ca sectiunea de nemultumiri era inchisa. Acolo nu aveai voie sa postezi nemultumiri ca te ardeau bravii camarazi. Poate iti aduci aminte si de acel episod penibil in care Axl l-a indepartat pe MoWeed de la conducerea moderatorilor, s-a incoronat rege si si-a dat propriile legi, legi care erau total impotriva utilizatorilor si care ii protejau pe moderatori in cazul in care comiteau abuzuri.
Cine sa se planga in cazul asta?
S-au simtit cu musca pe caciula si mi-au ridicat banul dupa cateva zile, ca si-au dat seama ca au gresit. UPS.
A fost o simpla demonstratie de forta, la fel ca in cazul lui Gandalf, cand i-au restrictionat dreptul de a posta(inca nu am inteles de ce si, cel mai important, de ce nu a patit nimic cel care a facut asta).
A fost o atentionare: Comentezi? Te banam.
In conditiile astea vrei sa se planga cineva?
Daca te uiti la nemultumiri, vei vedea ca si alti utilizatori si-au exprimat anumite nemultumiri.
Red&Blue Boy a fost unul dintre ei. El a reclamat jigniri nesanctionate.
A ramas cu reclamatia, ca cel care l-a jignit inca nu a patit nimic. Nici nu sunt sigur ca i-au sters macar respectiva postare.
Red&Blue e om bun, nu a vrut scandal, nu a zis nimic. Si pentru ca nu a zis nimic, lista de oameni nemultumiti ramane doar cu mine, Kellerman, Joga si Gandalf. Ca asa se face calculul.
Daca nu e utilizatorul nemultumit de cel putin 10 ori, e clar ca totul merge bine. Asa-i?
E foarte buna logica ta, nu am ce zice.
Dar hai sa te intreb altceva.
Tie ti se pare ca siteul asta a progresat sau a regresat?
Daca raspunsul e "a regresat", atunci mai am o intrebare. Tu de ce nu iti exprimi nemultumirea?