FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre si pentru schimbare

«1910111213»
Costi13.02.2012 13:41

pai asta am si spus. siteul va fi de educare mai mult decat de informare. totusi, un user poate fi depistat si banuit ca este instigator sau ca militeaza contra intereselor siteului. Prin urmare, un astfel de user, daca va umple 20 de topice cu acelasi mesaj sau va posta aceeasi idee la comentariile articolelor, va fi eliminat, daca nu va putea fi transformat. Prevederea asta va fi introdusa tocmai pentru a accentua faptul ca nu ne intereseaza traficul, sa fim un site al tuturor ci sa accentuam o idee, un mesaj, sa descoperim impreuna adevarata fata a Stelei, nu Ciobanul.

Kellerman13.02.2012 13:46

Bravo, dar vreau sa o vad aplicata, si stim cu totii ca avem niste exemple care sunt active pe acest forum. :D Daca e nevoie de nume, se poate rezolva. :D

Ronnie13.02.2012 13:51

Atunci acest fapt trebuie introdus in regulament. Altfel, multi se vor trezi intr-o dimineata cu ban permanent si fara sa stie de ce. Mi-e greu sa cred ca acest topic este vizitat de toti cei 50 de mii de utilizatori.

Adrian13.02.2012 13:55

Sper sa nu fie ignorata cererea mea de a-i scoate lui Gandalf banul.

drvladyk13.02.2012 21:21
Sper sa nu fie ignorata cererea mea de a-i scoate lui Gandalf banul.

probabil e un proces mai indelungat scoaterea decat bagarea, intreaba si tu un caine ramas imbarligat.

da tot e bine ca se aplica noile reguli, pe stirile zilei eu ii raspund lui ebonyc, ronnie se simte lezat, eu ii explic lui ronnie ca nu e vb despre el, si vin baietii cu mopu sa stearga ca vezi doamne e off topic. astea is noile reguli stergeti frate tot se dovedeste activitatea echipei, jos palaria, bravos... aplauze aplauze aplauze

PS ala din ct cu microbuzu polueaza tot forumu da nu-i zice nimeni nimic

MoWeed14.02.2012 19:32

La rugamintea lui Gandalf, toate postarile in care se discuta retragerea lui au fost sterse.

Are motivele proprii pentru aceasta decizie si, de vreme ce nu le-a spus, nu are sens sa speculam aici care sunt acestea.

Va rog frumos sa continuati on-topic. Aici nu se discuta despre Gandalf.

Adrian15.02.2012 08:15

Caline cand vei publica lista cu moderatorii pe care i-ai ales tu sa faca parte din noua ta echipa de moderare?

Costi15.02.2012 08:32

raspund eu in locul lui Calin, daca imi permite: cand vor raspunde si ultimele persoane contactate pentru a ocupa aceasta pozitie.

Adrian17.02.2012 13:25

Va rog sa postati pana la sfarsitul acestei saptamani lista de mozi noi, daca se poate.

Pana la sfarsitul saptamanii viitoare voi posta si eu o lista cu oameni pe care siteul ar putea conta ca redactori.

Bogdan17.02.2012 14:00

@Adrian Pe prima pagina a forumului este un mic scris jos: Echipa moderatoare. :D

Adrian17.02.2012 14:31

Nu toti utilizatorii stiu sa intre acolo. E mai bine sa puna Calin o lista aici, sa poata vedea lumea. Parerea mea.

Harald20.09.2012 12:08

In urma discutiilor de astazi de pe topicul avancronicii meciului cu Stuttgart, mi-as dori, in masura in care nu se genereaza conflicte, ca cineva din echipa site-ului sa (re)descrie pe scurt directia actuala a site-ului.

multumesc

Lari20.09.2012 13:28

Aoooolleeeeo, Harald, m-ai lesinat de ras cu intrebarea asta... :))

Ce directie, frate, cand sunt atat de putini care dau cu sapa? O sa putem vorbi de "politica site-ului", de "directii" ori de astfel de lucruri pompoase atunci cand o sa avem resursele umane necesare pentru un proiect.

Pana atunci, directia sitului si a forumului este data de nivelul comentariilor si discutiilor.

Azzido20.09.2012 13:38

Subscriu la ce a zis Lari. Nu poti sa ai o directie anume sau o politica coerenta atunci cand lucrezi in regim de avarie.

Eu inca astept "stelistii adevarati" sa se implice mai mult si sa dea din gura/taste mai putin.

MoWeed20.09.2012 13:50

Cand au fost discutii de schimbare, multi ati dat-o la intors, ca e bine asa cum e acum.

Consecinta faptului asta este ca multi care ar putea sa participe nu mai vor sau si-au redus participarea din lehamite.

Hai sa nu mai dam vina pe altii. Vina este a noastra pentru ca nu am stiut sa ne organizam si sa dam macar impresia unui colectiv unit in care toti vor acealsi lucru. Zic "a noastra" pentru ca eram moderator pe vremea aia si am si eu partea mea de vina.

Azzido20.09.2012 14:07

Nu stiu cine si cu ce a dat-o la cotit. Eu stiu doar ca nu a venit nimeni cu un plan concret si cu niste propuneri decente.

A venit doar Adrian cu niste propuneri, dar pretentiile lui nu au fost tocmai ok, iar asta nu o spun doar eu.

Ma rog, eu m-am saturat de discutii si planuri. In realitate e destul de simplu: iti pasa, te implici, cauti scuze...le gasesti. Adevarul este ca e convenabil sa te dai la o parte si sa arati cu degetul, cam asa se intampla si in societatea romaneasca unde toti arata cu degetul dar prea putini fac ceva concret.

MoWeed20.09.2012 14:15

Pai cand au fost propuneri oferite de catre mine si Lari ne aprobam reciproc si restul se faceau ca ploua. Cand am zis ca facem intr-un fel, brusc unii au disparut si altii au intrat din an in paste numai cand era de comentat.

Mai multe nu zic nici eu, sa nu-l supar pe Lari.

Adevarul e ca este foarte usor sa te ascunzi in spatele placii cu "toti comenteaza dar nu vor". Pana sa ma dau la o parte am vrut, dar n-am avut cu cine. Spre deosebire de altii care nu au venit nici cu propuneri nici cu ideei, ci stiau numai sa zica "asa nu e bine".

Daca nu merge asa, ce ar fi sa ne retragem noi toti si sa-i lasam pe altii. Ce zici?

MoWeed20.09.2012 14:28

PS: Cand am zis ca nu vreau sa-l supar pe Lari, nu insinuam ca face parte din categoria asta, ci ma refeream la faptul ca el m-a rugat sa nu mai "dau din casa".

Lari20.09.2012 14:36

Nu ma deranjeaza datu' din casa, cata vreme exista sanse sa se intample ceva concret.

Imi cer iertare, MoWeed, pentru atitudinea asta, nu am nimic cu nimeni, cu atat mai putin cu tine, insa am o alergie cat casa la pusu' poalelor in cap.

MoWeed20.09.2012 15:02

Nu trebuie sa-ti ceri scuze, sunt de acord cu tine.

axl20.09.2012 15:08
directia actuala a site-ului.

Directia actuala a site-ului nu exista. Fiecare face ce-l taie capul si avem noroc ca oamenii care inca mai lucreaza la site au bun simt si discernamant, altfel iesea rahat.

In ultimul timp a inceput sa se mai miste ceva la corpul redactorilor si se vad semne serioase de organizare. Daca lucrurile continua asa peste ceva timp vom putea spune ca avem o echipa redactionala. Si echipa redactionala va trasa directia.

Sa nu se inteleaga ca ar exista pro-becali-sti in staff.

Harald20.09.2012 15:21

In regula, va multumesc pentru raspunsuri si pentru ca ati reactionat rapid.

Am simtit nevoia de a aduce acest subiect in discutie dupa ce continutul avancronicii a fost contestat intens si a unor comentarii care ating tema directiei.

Joga Bonito20.09.2012 16:31

Privind retrospectiv, chiar imi pare rau ca l-am blamat pe Azzido. Cu bune, cu rele, omul a stat zi de zi pe site si si-a vazut de treaba, in timp ce eu sau altii ca mine ne scarpinam in nas printr-un cotlon obscur consumand bere. Doar acum mi-am dat seama ce-nseamna cu adevarat munca la site si am decenta sa recunosc ca am gresit in unele cazuri.

Pe de alta parte, daca tot e s-o dam in sinceritati, Mo, erai depasit de situatie si era un gest normal sa te retragi. Problema e cu mozii pusi de tine care au ramas in suspensie pe site si nu fac nimic. N-are rost sa zic ce primire mi-au facut acum doua luni.

gio_stgloria20.09.2012 16:37

Ce sa zici si tu acum . Pun pariu ca daca maine iti scoate accesul incepi din nou sa bagi strambe, ca doar ne cunoastem . :whistle:

MoWeed20.09.2012 16:39

Joga, daca nu stii despre ce vorbesti, nu-i asa ca e mai logic sa taci?

«1910111213»