Haideti sa ne uitam la meci, care ne uitam, si sa reluam discutiile astea alta data. De preferat intr-un cadru mai intim.
Haideti sa ne uitam la meci, care ne uitam, si sa reluam discutiile astea alta data. De preferat intr-un cadru mai intim.
propun mod sef pe red, cu ajutoare: gio, blindius, mo ebonyc, Adrian, . Hai sa incercam
De ce a primit Adrian 10% si oile pe care le contrazicea nu au primit nimic?
De ce e topicul de nemultumiri inchis?
De ce a primit Adrian 10% si oile pe care le contrazicea nu au primit nimic?
De ce e topicul de nemultumiri inchis?
De ce l-ar deschide? Sa ne spuna ca Adrian e recidivist si oile nu? Le-am mai auzit pe astea Mo, tu nu?
Adevarul este ca Adrian este recidivist, ceea ce este o circumstanta agravanta. Dar apartenenta la specia oilor este o circumstanta mai agravanta
Adrian a facut offtopic si a facut o postare inutila, in vreme ce autorul topicului nu.
Pai asa, si eu cu terente tot offtopic am fost, din moment ce ne-a sters cineva, nu?
Bah, vedeti ca sunteti offtopic aici, meritati cate un 10% toti. ![]()
Azi-maine o sa se posteze "nemultumirile" pe un topic de la "coltul vesel" ....
Pai asa, si eu cu terente tot offtopic am fost, din moment ce ne-a sters cineva, nu?
Cand va citi cel ce a sters, il rog sa motiveze, si daca a fost pt off vreau sa primesc sanctiune. Multumesc
In caz ca nu s-a observat, Azzido iubeste OFF-TOPIC-ul. ![]()
N-am fost atent. A spus Azzido care e planul ala al lui pe care am incercat eu si Gandalf sa il sabotam?
As vrea sa vad si eu ce cand cum, daca nu e cu suparare. Ca sa stiu la ce ma pot astepta in viitor de la acest site.
Eu am incredere in Azzido si vreau sa cred ca nu a mintit cand a zis ca eu si Gandalf l-am impiediat sa isi faca treaba. De aia sunt curios sa aflu mai multe despre aceste treburi. O sa imi cer chiar si scuze daca intr-adevar l-am incurcat prea rau.
Am scris aici la discutii pentru si despre schimbare pentru ca e o discutie despre schimbarea siteului. Nu vreau sa fiu din nou taxat pentru offtopic, doar pentru ca am nesimtirea sa spun adevarul despre Steaua si "stelisti".
Ce s-a intamplat cu stafful?
Ce s-a intamplat cu stafful?
despre ce vb?
Atat timp cat articole se scriu, cronici si avancronici se scriu, ce importanta are ?
Ca sa nu mai mentionez ca site-ul ca actualizare sta bine !
Atat timp cat articole se scriu, cronici si avancronici se scriu, ce importanta are ?
Ca sa nu mai mentionez ca site-ul ca actualizare sta bine !
DEMISIA!
Libertate pentru Toronto!
choli, ma refer la faptul ca , conturile lui empyro si the count par sa nu mai existe
chiar nu mai exista ![]()
au plecat amandoi de mana in urma unor neintelegeri.
nu mai exista redactor sef si fiecare scrie ce doreste
Cu exceptia adevarului.
Cu exceptia adevarului.
adica?
@choli
adica face trolling din nou ![]()
choli, ma refer la faptul ca , conturile lui empyro si the count par sa nu mai existe
Si cand ma gandesc cum mi-a tocat nervii Mihet vreo 2 luni bune... Sau cand ma dadeam de ceasul mortii singur prin redactie sa existe cronici si avancronici, in timp ce astia doi se inarmau cu functii de redactor si administrator pe la spatele meu. Pana la urma chiar tind sa cred ca fiecare primeste ce merita.
Si cand ma gandesc cum mi-a tocat nervii Mihet vreo 2 luni bune... Sau cand ma dadeam de ceasul mortii singur prin redactie sa existe cronici si avancronici, in timp ce astia doi se inarmau cu functii de redactor si administrator pe la spatele meu. Pana la urma chiar tind sa cred ca fiecare primeste ce merita.
si cand ma gandesc ca nu ai facut nimic atatea si atatea luni. absolut nimic. NADA! si acum vii si te iei de cei doi care au plecat de buna voie si nesiliti de nimeni.
As dori sa redevin moderator. Cu cine pot vorbi? Am experienta. Nu fac misto.