1. Scriem despre echipa stiri, interviuri, cronici incurajatoare, reportaje, declaratii, dar postam si-și, să-și aleagă userul, să fie de toate pentru toti. Forza bajetii! Spre 24!
2. Radicalizam discursul si trasmitem un mesaj unic, cu orienatarea pe singura problemă a Stelei. O rupem complet cu echipa. Dacă transmitem 2 mesaje suntem ca si morti imagologic.
3. Radicalizam interior, dar exprimam abil radicalizarea, fară a ne desparti de instrumentul unic prin care putem arata mizeria: echipa. Trebuie manevrat inteligent si lucid. ""
Sunt de parere ca cele trei directii vazute de Gandalf sunt redactate cu un usor aer de malitiozitate (primele doua) si cu o tragere a jarului pe turta proprie (a treia). Exprimari gen "forza bajetii, spre 24" sau "trebuie manevrat inteligent" nu fac decat sa manipuleze opiniile, sa duca gandirea cititorului acolo unde nu s-ar duce singura daca redactarea optiunilor ar fi obiectiva.
O sa va rog sa redactam impreuna din nou formularea acelor trei directii si, sper eu, a unei a patra sau chiar, de ce nu, a cincea.
Ce spuneti? Suntem in stare sa dam optiunilor o varianta clara, coerenta, fara sensuri ascunse, fara subiectivism sau manipulare?
In mare,variantele ar fi urmatoarele:
1. Calea de mijloc, se prezinta echipa si cele legate de fotbal impreuna cu rele si bune, cu tenta evidenta anti-becali.
2. Calea extremista, se renunta complet la echipa si stiri sau articole despre ea, se prezinta doar stiri anti-becali.
3. Nu inteleg exact ce doreste Gandalf. Imi inchipui ca doreste radicalizarea interioara a site-ului, adica renuntarea la staff-ul actual si aducerea altor oameni care sa faca doar ce doreste el, si ce doreste el eu nu stiu (aici sunt eu malitios)
4. Ignorarea totala a lui Becali, site-ul vorbeste doar des-pre fotbal
5. ?
6. ? etc.
Eu asa vad lucrurile. Haideti sa dam acestor variante o formulare obiectiva iar dupa ce realizam asta sa discutam despre ele.