FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Rapid 0-0 suficient

«1789101125»
lordandrey0005.04.2006 07:29
Poate tine Cantalejo tot cu echipa in rosu si albastru... Doamne ce-a tipat Gigi m-am si speriat... :D FORZA Steaua!!!

P.S. am auzit ca ploua joi  :?

Din cate am vazut eu pe net, se anunta ploi joi dimineata si vineri toata ziua. Poate ca seara nu o sa fie nimic. Oricum ne avantajeaza ploaia pentru ca va fi foarte probabil un 0-0:D Un alt avantaj pe care il avem este coeficientu IQ al jucatorilor nostri! Pai daca ati vazut cum vorbeau si ce gandire aveau rrapidistii...In fine, sper sa ne calificam si sa fie totul bine(noaptea asta am avut un cosmar si pierdeam cu 3-1:( cred ca mi se trage de la meciul de aseara:D) FORZA Steaua

Virgil05.04.2006 07:30

Luis Medina Cantalejo

locul nasterii : Sevilla

data nasterii : 01/03/1964

nationalitate ; spaniola

debut in prima divizie : 30.08.1998 la Real Sociedad 3 - 3 Oviedo

Partide totale in acest sezon in 1 divizie = 13

Rezultate :

1 = 9 ori

x = 2 ori

2 = 2 ori

Cartonase :

pentru gazde = 31

pentru oaspeti = 32

media total = 4,8

Penalty :

pentru gazde = 3

pentru oaspeti = 1

Referitor la cartonasul rosu aratat lui Roberto Carlos :

Arbitrul Medina Cantalejo a notat în raportul de arbitraj ca Roberto Carlos l-a numit "nenorocit". "L-am eliminat pentru ca s-a referit la mine și la unul dintre asistentii mei în urmatorii termeni: Tu si tu sunteți niste nenorociti!, a explicat arbitrul spaniol cele întamplate in minutul 26 al meciului, adaugand ca si cartonasul galben pe care i l-a aratat internationalului brazilian în minutul 20 a fost tot pentru comentarii referitoare la o decizie a sa.

Virgil05.04.2006 08:00

Wow,cat de periculos poate fi acest Cantalejo pe plan international.A dictat 6 eliminari si a dat 66 de avertismente in 13 meciuri.Adica mai mult de 5 avertismente de meci.Asta era bun sa arbitreze in National - Steaua.

In ultima perioada Cantalejo a stricat mai multe partide in campionatul spaniol.

Belea nu alta .

radusteaua05.04.2006 08:36

Nicoliţă: "Vom juca pentru victorie"

2006-04-05 11:00:00

Bănel Nicoliţă spune că Steaua nu va juca la 0-0:

"Vom juca aşa cum am făcut-o şi pînă acum şi aşa cum Steaua o face de cînd s-a înfiinţat ca echipă, adică pentru victorie. Niciodată n-am intrat pe teren să facem egal, deci nu va fi aşa nici cu Rapid"

"Eu cred că va fi spectacol total şi pe teren, dar şi în tribune. Noi vom juca în 12, cel mai important jucător vor fi cei 50.000 de stelişti de pe stadion

***alex***05.04.2006 08:40

Cate erori a facut Cantalejo in ultima perioada... scrie in gazeta, nu-mi ajung degetele de la mana sa le numar :D. Cica a dat 2 galbene unui jucator dar a uitat sa-l elimine :!: . Mie frica mai mult de arbitru decat de Rapid.

bure05.04.2006 09:54
Cate erori a facut Cantalejo in ultima perioada... scrie in gazeta, nu-mi ajung degetele de la mana sa le numar :D. Cica a dat 2 galbene unui jucator dar a uitat sa-l elimine :!: . Mie frica mai mult de arbitru decat de Rapid.

In meciul din tur arbitrul putem sa spunema ca a fost ok. Dar spaniolul asta...cred ca va distruge tot spectacolul.

BandiT05.04.2006 09:56

nici nu concep sa nu ne calificam...

cu arbitru...fara arbitru...indiferent cum , Steaua ...

La multi ani ,

fuzy05.04.2006 10:10

nu mi-e frica de arbitru...

Steaua va juca FINALA...

LA MULTI ANI, Laca!

FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!

waste05.04.2006 10:23

"Fiecare suporter va fi atent controlat, jandarmii urmând sa confişte orice obiect contondent identificat asupra celor care intentioneaza sa intre în stadion. "Suporterii nu au voie cu brichete, chei, spray-iuri, parfumuri şi alte obiecte. Au fost luate toate masurile de prefiltrare pentru a preveni introducerea în stadion a petardelor şi altor obiecte contondente. "

Ce naiba inseamna asta? Aici tribunele sunt departe de gazon, nu se poate arunca cu obiecte. Ce facem fara chei, telefoane, aparate foto? 8O E abuziv.

bogdanutz705.04.2006 11:50

Scrie in prosport ca rrapidistii au mai facut rost de inca 2000 de bilete pe langacele 3000!!!!O fi adevarat?!?Stie careva?Oricum nu cred ca vor face fata infernului care sper ca o sa fie pe stadion.

FORZA

forever_STEAUA05.04.2006 11:54

@bogdanutz7

Chiar daca au facut rost de bilete, acestea sunt din zone diferite. O sa le fie cam greu sa se manifeste intr-o mare de stelisti. :)

Si inca ceva, parca au primit doar 2500 de bilete... deci sunt sanse mari sa fie o aberatie mare cat CFR-ul.

coabe05.04.2006 11:56

O rugaminte catre toti care vin maine:Aduceti si voi cat mai multe steaguri,esarfe,fulare sa se vada frumos....

forever_STEAUA05.04.2006 11:57

"Steliştii petrec la Universitate, rapidiştii în Giuleşti

Jandarmeria a negociat cu suporterii locaţiile pentru organizarea manifestaţiei de după terminarea partidei dintre cele două formaţii româneşti din manşa secundă a sferturilor de finală ale Cupei UEFA, steliştii urmând să petreacă la Universitate.

Adjunctul şefului Jandarmeriei Bucureşti, Eugen Meran, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Jandarmeria a purtat discuţii cu ambele galerii, încă de la începutul acestei săptămâni, fiind stabilite deja locaţiile pentru manifestaţiile de sărbătoare a calificării în semifinala Cupei UEFA a uneia dintre formaţiile Steaua şi Rapid.

"Am mers prevenitiv şi pe astfel de măsuri. În Piaţa Univeristăţii vor ieşi suporterii stelişti, pentru că ei au atracţia pentru această zonă. Pentru Rapid, măsurile au fost stabilite pentru zona Giuleşti, între Podul Grand şi sala de sport. Acolo se vor putea manifesta suporterii Rapidului", a spus adjunctul şefului Jandarmeriei Bucureşti. "

sursa Prosport

Deci joi cu totii la Universitate. :wink:

malone05.04.2006 11:58

salutare maine o sa fiu pe stadion sa ii sustin pe baieti .vom veni 2 masini de la turnu severin ca aici aproape toata lumea e cu Steaua mai ales ca sunt doi dintre stelisti de aici capitanul Mirel Radoi SI GABY Bostina sper sa fie un spectacol frumos si nu ma intereseaza scorul dar tre sa mergem mai departe .Mult succes echipei Steaua cea mai iubita echipa de fotbal de la noi din tara daca s-ar putea un 2-0 ar fi superb

weeezer_2005.04.2006 12:07

In meciul din tur arbitrul putem sa spunema ca a fost ok. Dar spaniolul asta...cred ca va distruge tot spectacolul.

da, mai putin tusierul fir-ar mama lui sa fie ca ne-a furat victoria, la 2-0 erau terminati

barca33305.04.2006 12:20

Am jucat meciul Steaua-Rapid pe Fifa 2006 scorul a fost 2-0 Dica min.14 si Nicolita min.72.

Sper sa adevereasca!

Hai Steaua!

Virgil05.04.2006 12:21
Scrie in prosport ca rrapidistii au mai facut rost de inca 2000 de bilete pe langacele 3000!!!!O fi adevarat?!?Stie careva?Oricum nu cred ca vor face fata infernului care sper ca o sa fie pe stadion.

In sectorul rezervat rapidistilor vor intra numai cei care poseda bilet pentru acea zona.Biletele sunt marcate pe spate cu sigla afc rapid.

Ceilalalti vor sta in zonele pentru care au cumparat biletele,iar Jandarmeria nu le va oferi protectie.In plus in situatia in care vor provoca dezordine vor fi evacuati.

dief0005.04.2006 12:41
salutare maine o sa fiu pe stadion sa ii sustin pe baieti .vom veni 2 masini de la turnu severin

vedeti unde va lasati cheile de la masina ca n-aveti voie cu ele pe stadion

MachedonuRAPID05.04.2006 12:44

In sectorul rezervat rapidistilor vor intra numai cei care poseda bilet pentru acea zona.Biletele sunt marcate pe spate cu sigla afc Rapid.

Ceilalalti vor sta in zonele pentru care au cumparat biletele,iar Jandarmeria nu le va oferi protectie.In plus in situatia in care vor provoca dezordine vor fi evacuati.

Esti naiv daca tu crezi ca tarcul ala nu va fi plin . In afara de tarc , Liga suporterilor estima ieri ca s-au achizitionat cel putin 1.500 de bilete la peluza 1. 8)

forever_STEAUA05.04.2006 13:07

@MachedonuRAPID

Si cele 1500 de la peluza 1 sunt unul langa altul? :lol:

Sau voi sunteti ceva pui de kamikaze si noi nu am stiut?

PS: Sigur nu au estimat cei de la "Liga suporterilor" ca ati cumparat toate biletele?

weeezer_2005.04.2006 13:11
"Fiecare suporter va fi atent controlat, jandarmii urmând sa confişte orice obiect contondent identificat asupra celor care intentioneaza sa intre în stadion. "Suporterii nu au voie cu brichete, chei, spray-iuri, parfumuri şi alte obiecte. Au fost luate toate masurile de prefiltrare pentru a preveni introducerea în stadion a petardelor şi altor obiecte contondente. "

Ce naiba inseamna asta? Aici tribunele sunt departe de gazon, nu se poate arunca cu obiecte. Ce facem fara chei, telefoane, aparate foto? 8O E abuziv.

nu are legatura cu terenul de joc... cred ca mult mai degraba le e teama sa nu iasa incaierare intre suporteri, si scuza-ma ca o zic, la cat de "civilizati" sunt unii... pe undeva e normal ce face Jandarmeria. Da, e drept, platim toti pretul asta din cauza catorva, dar asta e, mai bine sa fim controlati la sange dar sa fie ok in tribune, decat sa iasa bataie, pt ca am spus-o si o repet, in meciul asta mi-e teama de 2 lucruri: arbitru si UEFA.

weeezer_2005.04.2006 13:13
Nicoliţă: "Vom juca pentru victorie"

2006-04-05 11:00:00

Bănel Nicoliţă spune că Steaua nu va juca la 0-0:

"Vom juca aşa cum am făcut-o şi pînă acum şi aşa cum Steaua o face de cînd s-a înfiinţat ca echipă, adică pentru victorie. Niciodată n-am intrat pe teren să facem egal, deci nu va fi aşa nici cu Rapid"

"Eu cred că va fi spectacol total şi pe teren, dar şi în tribune. Noi vom juca în 12, cel mai important jucător vor fi cei 50.000 de stelişti de pe stadion

ce a zis Nicolita este foarte corect si frumos, dar nu pot sa uit declaratia lui Oli (care pana la urma, el e cel care face cartile) de dupa meciul din tur: "Rapidul sa nu uite ca noi am facut trei de 0-0 pe Manoliu"... sper ca a fost cacialma, ca sa-i ia prin surprindere...

a, da, si ca tot veni vorba de asta, ce parere aveti? atacam din primul minut, sau ne aparam (in fatza) mizand pe contraatac? care ar fi optiunea voastra?

forever_STEAUA05.04.2006 13:26

@weeezer_20

Sa nu uitam ca declaratia lui Oli a venit dupa cele doua "mega" declaratii ale rrapidistilor: "noi nu am primit nici un gol acasa" (sic!) si "noi am scris in fiecare meci din deplasare" (o sa vedeti cum e sa patiti si chestia asta pentru prima oara :) )

Ultima declaratie a lui Oli mi-a placut : "Am auzit fel de fel de idei. Noi nu ne-am propus niciodată să jucăm la 0-0. Am făcut 0-0 pentru că nu am putut să cîştigăm. Steaua nu ştie să joace la 0-0"

kingstonian stelist05.04.2006 13:27

A-ti vazut-o pe mama natura aia din GSP? Daca nu, mai bine nu va uita-ti, ca daca asa ii mama natura, atunci este vai de noi!

weeezer_2005.04.2006 13:41

@forever_steaua, sper sa ai dreptate, sa joace pe atac... sau dracu mai stie, sa joace oricum numai sa le dea mai multe decat dau ei... si sa n-avem emotii, asta-mi doresc...

cat despre mama natura, mi-a placut dupa ce pozase in playboy, dar de atunci cred ca a mai pus 15 kile pe ea... 3 pe burta si restul pe... ghici unde. biac!

«1789101125»