FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Rapid 0-0 suficient

«191011121325»
Kristy_Cj05.04.2006 21:16

Cat bulan pe cainii aia imputiti...:evil:

MachedonuRAPID05.04.2006 22:09

Ca o veste buna pentru voi , Liga suporterilor rapidisti a cumparat 2000 de bilete la peluza 1 care s-au dat ca painea calda la stadionul Giulesti. In afara de astea 2000 sigur mai sunt suporteri care si-au cumparat bilete pe cont propriu , probabil vor fi cel putin 3000 de rapidisti doar pa PELUZA 1 .

PS : Jandarmeria a anuntat azi ca va face un cordon special pt rapidistii de la peluza 1 8)

Ayrton05.04.2006 22:29

@ machedonu

Puteti fi 50.000 si tot degeaba! Steaua va castiga pentru ca este mai BUNA! E atat de simplu !!!!

Pronostic : Super - rapid 3-0!

MachedonuRAPID05.04.2006 22:51

Eu sunt realist , e meci de 1x2 ...multi p-aici dau pronosticuri de 3/4 - 0 cu atata usurinta..

Eu sper intr-un 2 - 1 pentru Rapid .

Ayrton05.04.2006 23:04

@ machedonu

3-0 e un pronostic care ar arata exact diferenta de valoare! Asta nu inseamna ca acesta va fi scorul. In orice caz, noi ne vom califica!

MachedonuRAPID06.04.2006 00:41

Vedem maine seara cine a fost mai aproape de realitate. 8)

CriSTEAUAn06.04.2006 05:17
@ machedonu

3-0 e un pronostic care ar arata exact diferenta de valoare! Asta nu inseamna ca acesta va fi scorul. In orice caz, noi ne vom califica!

Ai perfecta dreptate Ayrton.Nu cred ca Steaua va bate cu 3-0,cred ca o sa bata cu 2-0.Inscrie Banel si Dica 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

the_killer06.04.2006 05:29

Azi e ziua cea mare. :twisted:

sorin_77706.04.2006 05:46
Ca o veste buna pentru voi , Liga suporterilor rapidisti a cumparat 2000 de bilete la peluza 1 care s-au dat ca painea calda la stadionul Giulesti. In afara de astea 2000 sigur mai sunt suporteri care si-au cumparat bilete pe cont propriu , probabil vor fi cel putin 3000 de rapidisti doar pa PELUZA 1 .  

PS : Jandarmeria a anuntat azi ca va face un cordon special pt rapidistii de la peluza 1  8)

Putin mai multa galagie pe stadion nu strica.... :lol: :lol: :lol:

flo220306.04.2006 06:11

PS : Jandarmeria a anuntat azi ca va face un cordon special pt rapidistii de la peluza 1  8)

asta inseamna civilizatie nu cum ati facut voi in meciul tur.

catadoggg06.04.2006 06:25

1-1 rezultat...

http://sportbets.uv.ro

Virgil06.04.2006 06:51

Un meci interzis cardiacilor.Va fi pe viata si pe moarte.Mi-e teama de caderile artistice in careu ale lui Nicolae si compania.De inselatoriile pe care le vor folosi,inselatorii care i-au adus pana in aceasta faza.Pe de alta parte am incredere in ai nostri ca vor sti sa inchida bine toate culoarele spre poarta lui Carlos si vor fi pregatiti sa atace devastator.

Va fi un meci aprig in care sper ca rolul arbitrului spaniol sa fie bine interpretat de Medina Cantalejo.Ma gandesc sa fie cat mai discret,sa intervina numai atunci cand trebuie si sa nu vrea sa iasa neaparat el in evidenta.Sa nu distruga meciul.Altfel ce nevoie am mai fi avut de el.Il aveam pe Tudor.

Urez multa bafta jucatorilor nostri si cred in calificare.Indiferent ca va fi obtinuta cu 1 - 0 sau cu 4 - 3.

FORZA

PS Dupa meci,stiti,suntem autorizati de Jandarmerie sa ne manifestam bucuria fara margini,in Piata Universitatii.Ei vor boci,autorizati tot de Jandarmerie,in perimetrul din fata lui "Valentin Stanescu".Bietul nea Vali,era antrenorul echipei nationale si era vecinul meu de tribuna la un meci de matineu pe "23 August".Actualul "Lia".Fie-i tarana usoara.E mort de mult.Rapidul va muri asta seara !

Ionutdal06.04.2006 08:03
Eu sunt realist , e meci de 1x2 ...multi p-aici dau pronosticuri de 3/4 - 0 cu atata usurinta..

Eu sper intr-un 2 - 1 pentru Rapid .

Te inseli amarnic daca crezi ca meciul de diseara este de 1 X 2 . Iti spun eu este meci de 1 solist si dupa meciul de diseara nu cred ca o sa mai scrii pe acest forum niciodata . Imi amintesc cu haz cum intrau pe forumul nostru fanii timisoarei , acum de cand au luat bataie de la Steaua , nu ii mai vad deloc . In semifinale va juca Steaua

manuela06.04.2006 08:12

Am inteles ca meciul e live pe internet pe www.meciulmileniului.ro .Imi spunetzi si mie daca e sigur site-ul asta?Sau stiti altul?????

HAIDE Steaua!!!!!!!!!

candy_any06.04.2006 08:30

e clar ca in seara asta Steaua va castiga!!:D/..asta e..condoleantze anticipat rapidistilor==))))))

sorin_77706.04.2006 08:37
Am inteles ca meciul e live pe internet pe www.meciulmileniului.ro .Imi spunetzi si mie daca e sigur site-ul asta?Sau stiti altul?????

HAIDE Steaua!!!!!!!!!

site-ul este sigur dar trebuie sa-ti faci rezervare din timp pentru ca locurile sunt limitate ca sa nu ingreuneze traficul... de aceea se fac si rezervari... Oricum meciul va avea un decalaj de 2-3 minute din ce am inteles...

Dalvia06.04.2006 08:38

dilema mare. mi am luat bilete la meciul de diseara si nush cu ce sa ajung acolo. aud ca nu merg trolee ca nu merge ba nush pe ce strada si tot asa. sunt aiurita eu de felul meu si ma aiuresc si mai tare daca nush cu ce sa ajung la meci. rog din suflet si frumos pe cineva care stie EXACT ce circula pe langa stadion. multumesc anticipat.

sorin_77706.04.2006 08:40

sursa GSP:

"Dupã ce Realitatea TV (RTV) a încercat în primã instanțã sã încredințeze comentarea meciului Steaua - Rapid unui cuplu format din Ovidiu Ioanițoaia și Cristian Þopescu, postul s-a reorientat din cauza refuzului acestuia din urmã.

Astfel, unul dintre cele mai importante jocuri din istoria fotbalului românesc va fi comentat de cãtre directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, și de editorul-șef al Departamentului Sport RTV, Emanuel Terzian. Pentru acest comentariu, Ovidiu Ioanițoaia nu va încasa vreo sumã, acesta declarînd în urmã cu cîteva zile cã "este o onoare pentru mine sã comentez un astfel de meci"."

DTP-Ludacris06.04.2006 08:41
dilema mare. mi am luat bilete la meciul de diseara si nush cu ce sa ajung acolo. aud ca nu merg trolee ca nu merge ba nush pe ce strada si tot asa. sunt aiurita eu de felul meu si ma aiuresc si mai tare daca nush cu ce sa ajung la meci. rog din suflet si frumos pe cineva care stie EXACT ce circula pe langa stadion. multumesc anticipat.

pai tu unde stai ?

sorin_77706.04.2006 08:41

ia metroul si cobori la muncii... pe asta nu au cum sa-l devieze :lol: :lol: :lol:

DTP-Ludacris06.04.2006 08:44

oricum...mai circula tramvaiele 5,14,46,36 ....coboara acolo la McDonalds(bv marelui stadion) si ....o sa vezi stadionul(nocturna)

Dalvia06.04.2006 08:52

ms mult de sfaturi. am ales metroul... oricum nu am sa fim singurii care merg la meci. mai mergem si noi ca "oile" :D. ms fr de ajutor.

Dalvia06.04.2006 08:57

o ultima intrebare. sorry de stres. cu cat timp inainte de inceperea maciul suporterii nu mai au acces pe stadion? ms fr. scz de stres. :D

forever_STEAUA06.04.2006 08:57

Apropo de rezervare la vizionarea meciului pe internet. Daca cineva are nevoie de un cod de acces sa imi dea un pm. Atentie: un cod de acces se poate folosi de o singura persoana. In cazul in care o alta persoana intra cu acelasi cod, doar aceasta din urma va putea viziona meciul.

DTP-Ludacris06.04.2006 09:13
o ultima intrebare. sorry de stres. cu cat timp inainte de inceperea maciul suporterii nu mai au acces pe stadion? ms fr. scz de stres. :D

nush sigur...dar pe Giulesti de la ora 4 intra suporterii pe stadion !!!! de la 5,6 sigur ar trebuie sa dea drumu....chiar mai devreme

«191011121325»