eu ii vad pe amandoi foarte bine :lol: mai ales pe Radoi :lol:
eu ii vad pe amandoi foarte bine :lol: mai ales pe Radoi :lol:
Cristi io tot n-am reusit sa gasesc chestia aia... da si tu linkul complet.A, si apropo, voi ati vazut ca la sondajul "Ce echipa credeti ca va castiga Cupa UEFA" de pe UEFA.com, dintre toate echipele, Steaua are 56%, rapidul 30 si ceva?? ce naiba, doar romani intra pe site-ul ala? :roll:
ai gasit?
LA MULTI ANI
totusi nemtii ar fi trebuit sa se intereseze... nemtii, care sunt 80 de milioane de suflete, si au o singura echipa in cupele europene, si aia in UEFA... in fine, oricum, la casele de pariuri noi eram cotati cu sansa a 5-a...
P.S. Cristi, linkul ala da eroare ![]()
Comandantul Jandarmeriei Romane Daniel Georgescu, prezent la emisiunea Fanatik, a spus ca suporterii care vor veni la meciul mileniului au voie sa aiba asupra lor telefonul mobil, tigari si chibrituri, aparate foto si cheile de la masina.
si mie imi da acum eroare,sigur merge
e Gigi pe national
La multi Laca! Are cineva ideea cum pot obtine un tricou al Stelei cu nr 7 si cu autograful lui Laca pe el? Traiesc in Canada, asta probabil o sa faca mai fdificil de obtinut asa ceva.
Vreau sa il inramez si sa il expun acasa, undeva, ii gasesc eu un loc.
In alta ordine idei, despre meciul care vine, emotii mari, dar am sperantze.
As vrea sa nu stam cu sufletul la gura pana la final, asa de prin min 60 sa putem rasufla usurati, sa rasune stadionu' de cantari steliste si bucurie rosu-albastra!
Sa zdrobim cefereul
Si sa luam trofeul!
ca S
46+50+3=99% unde e 1% se suspenda meciul sau care e faza :lol:
Poate tine Cantalejo tot cu echipa in rosu si albastru... Doamne ce-a tipat Gigi m-am si speriat...
FORZA Steaua!!!
P.S. am auzit ca ploua joi :?
cfristii tre sa mai bea La Dorna mult pt a ajunge campioni.
batem cu 3-1. Si fara arbitru asta.
P.S. Daca cumva va gresi cantaleho asta sper sa fie in favoarea noastra.
Steaua!! Steaua!! Steaua!!
cfristii tre sa mai bea La Dorna mult pt a ajunge campioni.
batem cu 3-1. Si fara arbitru asta.
P.S. Daca cumva va gresi cantaleho asta sper sa fie in favoarea noastra.
Steaua!! Steaua!! Steaua!!
frate...yo ash vrea sa i batem corect...sa i umilim...dar dak e sa greseasca pt noi...nu ma supar...vreau sa se califice cu ORICE PRET
Ma...nu stiu la ce v-ati referit cand am zis sa nu va faceti griji...dar imi mentin parerea...e un meci de campionat si aia de la rapid sunt niste ratati si oricum nu prea le au in aparare...au avut noroc ca au ajuns pana aici, dar GATA!!!STOP!!!....o sa vedeti un 2-0, 3-0 pt Steaua fara probleme si mai discutam pe urma.
Eu ma gandesc dp acum la finala din Eindhoven unde Steaua va intalni Sevilla, ca de Basel trece cum a trecut si de Heerenveen.
De abia astept sa-i vad fatza suparata rau lu' poponaru ala de Copos :lol:
Hai noroc si HAIDE Steaua Bucuresti !!!
sunt total de acord cu tine, ii batem la diferenta de min. 2 goluri
P.S. s-a calificat Milanul ![]()
![]()
iar Interul meu a ramas pe dinafara...
:(
:(![]()
as fi cel mai fericit sa se califice Steaua, maine Arsenal, iar in weekend sa umilim potaile la ele in groapa de gunoi...
Un prieten are un bilet la tribuna a2-a(a cumparat un tricou de la Nike si a primit un bilet; dar are abonament la peluza).Pretul biletului este cel oficial, 300.000. Nr de tel: 0724223133
Rog moderatorii sa nu stearga acest post.Multumesc.
Milan e o echipa compusa din 99% Japca si 1% Noroc ... Nu meritau sa se califice fata de copiii aia de la Lyon, se vede din gara cat de mult au muncit ca sa ajunga aici ... Cred ca Inter trebuia sa se califice...
Legat de meciul de joi, cred intr-o diferenta de 1 gol in favoarea Stelei... Nu sunt pesimist, dar meciul va fi extrem de disputat... Ar fi frumos sa le inchidem gura din prima repriza...Mi-am pregatit sampania deja
FORZA Steaua
Milan e o echipa compusa din 99% Japca si 1% Noroc ... Nu meritau sa se califice fata de copiii aia de la Lyon, se vede din gara cat de mult au muncit ca sa ajunga aici ... Cred ca Inter trebuia sa se califice...
asa e, ca sa nu mai zic de Juventus... uff dar devin offtopic, insa sunt putin mahnit dupa seara asta...
si totusi, cine credeti ca va marca?
Vor marca autorii golurilor ! :twisted: :twisted: :twisted:
Vor marca autorii golurilor ! :twisted: :twisted: :twisted:
original... io zic Dica, Nicolita si Ogararu. Eventual Mirel.
"Steaua nu este cea mai bună echipă pe care o întâlnim. Hamburg, Hertha şi Feyenoord sunt peste Steaua."
Nicolae Grigore, mijlocaş Rapid
"Din partea mea steliştii pot juca la 0-0. Dar să vedem dacă vor putea ţine rezultatul. Eu spun că nu vor reuşi ."
Valentin Negru, mijlocaş Rapid
"Noi vrem să trecem de Steaua. Eu zic să veniţi din nou vineri şi o să vă povestim cum i-am învins"
"Ne-a plăcut ce-am realizat până acum în Cupa UEFA. Sperăm ca la anul să repetăm figura în Liga Campionilor."
Ionuţ Rada, fundaş Rapid (sursa - Prosport)
Observ ca rapidistii sunt foarte optimisti, cred ca din cauza victoriei de la Timisoara. Se gandesc chiar la Liga!! 8O Sper ca acest optimism debordant sa le ia mintile in meciul cu noi! ![]()
Daca echipa va juca cum a facut-o in prima repriza din tur, mizez pe o victorie confortabila la 2,3 goluri diferenta!
Pai sigur ca rrapidisti sunt increzatori
(lasa-i sa fie...sa-i ardem joi) daca
au batut "clar" in deplasare o "candidata"
la titlu. HE-he sper sa aiba aceiasi soarta
ca si P*li Temeszvar, si aia venisera cu un
"moral excelent" la noi dupa ce batusera doua
echipe care se zbat in zona inferioara a
clasamentului.
Offtopic: Sunt oripilat de cate ori vad in ultimul
timp declaratii ale conducerii maidanezilor cum ca
casteiga campionatul, ca ar fi un dezastru daca ar
pierde. Un exemplu: http://www.gsp.ro/index.php?a=39187&shift=1
Cred ca asta este cea mai buna mai buna dovada ca
astia vor blatui la greu, nici un exaltat nupoate sa nu vada ca cateii (cacofonie intentionata) nu
joaca nimic.Of-of mai-mai.
PS: La multi ani Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]!!!!
LA MULTI ANI Laca !!!
am visat acum doua seri ca Steaua a marcat 2 goluri si s-a calificat , deci scorul ar putea fi ori 2-0 ori 2-1 pt Steaua :lol: nu mai am rabdare pana la meci , cred ca nici voi :lol: , am vaz si eu ce declaratii au dat romii in ziar , cata aroganta din partea lor ......ne vedem vineri sa va povestim cum ne-am calificat sau Steaua tre sa se obisnuiasca cu ideea ca noi mergem mai departe , sunt satul de ei dat mai tre sa-i suportam inca apoximativ 2 zile si dupa gata n-o sa mai croncane , abia astept sa ne calificam sa scapam odata de ei ca ne-au plictisit rau d tot cu afirmatiile lor
dupa ce citesc de 4 zile in coace,prin presa,numai declaratii elucubrante d-ale rapidistilor,ca hertha e peste Steaua,ca hamburg,ca aia si aia,vreau un singur lucru:
ZDROBITI ECHIPA ASTA DE RATATI,PE NUME rapid,DATI-LE 5 GOLURI SA SARA DIN GHETE,CA M-AM SATURAT DE FITELE LOR!