Va rog frumos sa nu mai postati tampenii.
vad ca pe toate topicurile dai ordine si indicatii... esti moderator, admin, steward sau ce?
Va rog frumos sa nu mai postati tampenii.
vad ca pe toate topicurile dai ordine si indicatii... esti moderator, admin, steward sau ce?
doar cititor...
nu era ordin/indicatie/etc., ci doar o rugaminte. ![]()
doar cititor...
nu era ordin/indicatie/etc., ci doar o rugaminte.
Oho , altfel
.Nu mai amenintati lumea pe topicul asta ,mai bine va aratati talentele de compozitori , dragi moderatori.
bah PADRESE...c ti se pare ca am adaptat eo la cantecele p care le-am postat?
dak imi dai un id d mess,iti dau inregistrarile...
sh am sh eo o intrebare:cum iti pui poza la profil?
se pare ca unii dintre voi merg doar la tribuna 1...
postati numai prostii plm... ![]()
O propunere pentru galerie
Care din suporteri cunoaste piesa cantata de galeria lui Liverpool "When the reds go marching in"
O adaptare pentru galeria noastra.
Forza Steaua(jumatea galeriei)....Haide Steaua(jumatea cealalta)
Suntem cu STEA-UA BU-CU-RESTI...
Si vrem sa fim mereu alaturi
De echipa ce-o iubim!
Repetare de 3 ori...imi pare rau ca nu gasesc acest cantec cantat de galeria lui Liverpool nicaieri...poate ma ajuta cineva,dar daca il ascultati o sa va dati seama ce bine se potriveste!
Eu zic ca o canta cei din galeria lu Manchester united
Cantecul complet
CE DROG CIUDAT.....ESTI ROS-ALBASTRU FERMECAT
MA DUCI LA CER
SI-NNEBUNESC
DOAR CAND TE IAU SIMT CA TRAIESC
DOUA CULORI
CE LE ADOR
CA HEROINA SUNT CU MINE PANA MOR
GANDUL IMI STA
DOAR LA Steaua
CEL MAI PUTERNIC DROG DIN TOATA VIATA MEA...
.....
ORICE AR FI / ORICE AR FI
TE VOI URMA / TE VOI URMA
ORIUNDE AR FI LOCUL UNDE TU VEI JUCA / TU VEI JUCA
Steaua ACUM / Steaua ACUM
Steaua MEREU / Steaua MEREU
O SINGURA ECHIPA IN SUFLETUL MEU ........
DOUA CULORI
CE LE ADOR
CA HEROINA SUNT CU MINE PANA MOR
GANDUL IMI STA
DOAR LA Steaua
CEL MAI PUTERNIC DROG DIN TOATA VIATA MEA...
De asta te acuza ca l-ai adaptat, cea de mai sus e varianta corecta, si se canta de un an si ceva.
P.S. L-am repostat pentru ca vad din ce in ce mai des variante gresite/improvizate.
MS andyro ca mi-ai aratat cantecul corect...dar am gresit doar un cuvant...si Padrese face din tantar armasar...el la 14 ani se juk cu papusi...nu posta cantece din galeria stelista pe forumuri...ms inca odata
Pai cand avea 14 ani padrese nu existau forumuri copile, pe vremea aia se juca lumea in spatele blocului cu mingea nu fifa pe net.
Eu zic ca o canta cei din galeria lu Manchester united
O canta mai multe echipe, unele cu versuri diferite. Man utd nu.
Spurs
..
Un exemplu
Impreuna
Am doar Steaua, in viata mea, am doar Steaua in viata mea (RAR)
Ros-albastru, pana la moarte, am doar Steaua in viata mea (RAR)
Am doar Steaua, am doar Steaua, am doar Steaua in viata mea (PALME)
Ros-albastru pana la moarte, am doar Steaua in viata mea (PALME)
NORD: Am doar Steaua
SUD: Am doar Steaua
NORD: In viata mea
SUD: In viata mea
Impreuna: Am doar Steaua in viata mea, ros-albastru pana la moarte, am doar Steaua in viata mea
Steaua Bucuresti, Steaua Bucureeeeeeesti, in inima mea tu esti, Steaua Bucuresti
Pai cand avea 14 ani padrese nu existau forumuri copile, pe vremea aia se juca lumea in spatele blocului cu mingea nu fifa pe net.
stai linistit ca nu sunt unul care se joaca fifa pe net...gandesc destul de matur fata de altii de varsta mea,care se joaca fifa,supaplex,sau mai stiu eu ce jocuri...
cand eu ma jucam supaplex..tu nu stiai cine e baros.
cand eu ma jucam supaplex..tu nu stiai cine e baros.
vad ca sunt atacat din toate partile...credeam ca daca intru pe acest forum o sa invat cat mai multe despre galeria Stelei...credeam ca dau peste niste fani infocati care ii ajuta si pe altii...dar cred ca m-am inselat... ![]()
imi spune si mie cineva catecu acela cu 8-1 in banat...peluza violeta a ingenucheat..ceva de genu ![]()
@raducanukid
pe 4 aprilie in 2004, Steaua a umilit intreg banatulcu 8 la 1,a castigat,pe curva violeta a-ngenuncheat
e Timisoara **** Timisoara...
nu stiu sigur daca e 4 aprilie,am mici dubii ca e de fapt 8 aprilie. Da si tu un search pe google
Pls cine imi zice unde gasesc horto magico?
Orice clipa petrecuta-aici, este o binecuvantare
Orice victorie pentru Steaua, pentru noi e alinare
Si atata timp cat inima o sa ne bata
Nimeni si nimic nu va putea sa ne desparta.
ooooooooooooooooooooooooooo,oooooooooooooooooooooo,oooooooooooooo,oooooooooooooo
oooooooo
Si chiar si moartea azi de ar veni ca sa ne ia
Iubirea noastra pentru Steaua nu va inceta,
[se ridica mainile sus] Iar aceste maini pe care le-naltam acuma sus,
Va arata ca iubirea noastra inca nu s-a dus!
[bataie din palme] oooooooooooooooooooooooooooo,oooooooooooooooo,oooooooooooooooo,ooooooooooooooooo
Orice clipa petrecuta-aici, este o binecuvantareOrice victorie pentru Steaua, pentru noi e alinare
Si atata timp cat inima o sa ne bata
Nimeni si nimic nu va putea sa ne desparta.
ooooooooooooooooooooooooooo,oooooooooooooooooooooo,oooooooooooooo,oooooooooooooo
oooooooo
Si chiar si moartea azi de ar veni ca sa ne ia
Iubirea noastra pentru Steaua nu va inceta,
[se ridica mainile sus] Iar aceste maini pe care le-naltam acuma sus,
Va arata ca iubirea noastra inca nu s-a dus!
[bataie din palme] oooooooooooooooooooooooooooo,oooooooooooooooo,oooooooooooooooo,ooooooooooooooooo
Tinere te-a parasit iubita ?
Te`am bagat eu in seama?Daca nu,ia si butoneaza acolo pe gugal si shhtt!!
Steaua Bucuresti,incearca sa-ntelegi ca noi te iubim si te pretuim...Forza Steaua ale,Forza Steaua ale,Forza Steaua ale,Forza Steaua ale...Nu te vom lasa,noi suntem ultra,cat timp vom trai,noi te vom iubi!oooooooo ooooooooo oooooooooo ooooooooo
E mai veche si n-a mai fost cantata de mult.
degeaba le scrieti pe forum daca unii nu le canta pe stadion! ![]()
Dar va veni si clipa cand eu nu voi mai fi / cand rosu si albastru pe cer se vor uni / iar eu, echipa mea, de sus te voi privi / caci chiar si dupa moarte nu te voi parasi....
Suntem acei nebuni care' n peluze stam / si care pentru Steaua o viata o sa cantam / oricat ar fi de greu noi nu o sa incetam / sa spunem ce gandim si pentru ce luptam.... lala lala lala steauaaa Bucuresti.....lala lala lala steauaaa Bucuresti .... de cand am auzit cantecul asta ieri il cand mereu e foarte tare
suna bine cantecul,imi spune si mie pe ce ritm se canta ? multumesc ![]()