FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Petrolul - Steaua 0-3

«1234510»
Sud194730.10.2011 20:08

Asta așa e, pana la urma sunt si ei oameni.

zloty30.10.2011 20:10
GOL MA! Macar de-am castiga meciul, desi suntem furati ca-n codru!

Furati?? Unde?

Catalyn0730.10.2011 20:11

m-am simtit eu bine cand i-a ****-o martionivici lu' ala :))

cypryan30.10.2011 20:11

Bravo Steaua..bine ia facut lu ala plus de asta......Mi-a placut cum a jucat Steaua.....

spiridusu30.10.2011 20:12

Steaua ar trebui sa piardă cu 3-0.

MoWeed30.10.2011 20:14

1.Eram sigur ca se va intampla asta de cand am vazut ca le-a facut tiganilor din Ploiesti stadion cu garduri mici. M-as fi asteptat sa se intample inca de la meciul cu spurcatii

2.Nu ii judec pe Martinovic si Stanca. Desi sunt impotriva violentei, in locul lor as fi procedat exact la fel, fara vreun fel de restrangere. In definitiv, tiganul ala lovise un coechipier de-a lor si nu era nimeni care sa-l opreasca.

S-a ajuns la situatia unica in care clubul gazda profita de deficiente organizatorice

3.Meciul trebuie oprit. Clar.

spiridusu30.10.2011 20:18

Martinovici, Stanca, Dodel si restul care au lovit nu sunt cu nimic mai presus fata de suporterul ala.Diferenta e ca ala a sarit si un gard.

Cat despre suporter, la puscarie clar.

MoWeed30.10.2011 20:19

Pune-te in locul lor. Tu nu i-ai fi dat inapoi tiganului? Eu, unul, ii dadeam, indiferent de consecinte

1on30.10.2011 20:20

Arbitrul a procedat regulamentar cand i-a eliminat pe Stanca si Martinovic. Dupa minunatele regulamente ale Fifei si Uefei, dupa care ma mir ca nu-i obliga pe jucatori sa-si tina ****-n sus sau un jos in chiloti.

DanielT30.10.2011 20:20

Respect Martinovic !

S.Mariuss30.10.2011 20:21

vine returul. daca nu le facem ceva.....

zloty30.10.2011 20:22
Pune-te in locul lor. Tu nu i-ai fi dat inapoi tiganului? Eu, unul, ii dadeam, indiferent de consecinte

Nu suntem in cartiere ,ce am fi facut eu sau tu nu prea conteaza.Ala tre sa suporte consecintele faptelor sake,clubul sa raspunda ,la fel si jucatorii Stelei .

E criminal purcelusu asta de la TV," Ba deci la si scuipat incredibil"

SuperstaR1830.10.2011 20:23

Da, hai in plm sa fim Gandhi! Exact cand nu trebuie. Tiganul ala petrolist si-a meritat-o!

gio_stgloria30.10.2011 20:25

Martinovic e un zeu ! :D Dupa bataia pe care a luat-o Prepelita cu rapidul , ma simt razbunat.

choli30.10.2011 20:25

jigodiile astea din tiganesti ar trebui calcati pe ochi in retur

mor de oftica ca suntem in prezent de tot kkt.

Alexander30.10.2011 20:25
1.Eram sigur ca se va intampla asta de cand am vazut ca le-a facut tiganilor din Ploiesti stadion cu garduri mici. M-as fi asteptat sa se intample inca de la meciul cu spurcatii

2.Nu ii judec pe Martinovic si Stanca. Desi sunt impotriva violentei, in locul lor as fi procedat exact la fel, fara vreun fel de restrangere. In definitiv, tiganul ala lovise un coechipier de-a lor si nu era nimeni care sa-l opreasca.

S-a ajuns la situatia unica in care clubul gazda profita de deficiente organizatorice

3.Meciul trebuie oprit. Clar.

Mo eu zic sa nu mai tragi tu concluzii pripite despre "tiganii" din Ploiesti. Nu stiu cati tigani ai vazut tu aici. Cei care sunt sunt tratati cu dispret si ura de toti din jurul lor. Sunt si stelisti in ploiesti, poate chiar mai multi decat petrolistii.

Am evitat sa jignesc Petrolul din respect pentru orasul in care m-am nascut, pentru oamenii langa care am trait. Dar se pare ca galeria lor chiar nu merita respect. Le doresc sa pice in B unde le e locul, nu merita bijuteria aia de stadion. Mi-e rusine de ceea ce se intampla.

SS Lazio30.10.2011 20:26

CUMPAR TRICOU CU MARTINOVICI!

Sa-i mai aud pe petrolisti ca zic de suporterii Stelei ca sunt tigani si cocalari(nu ca nu ar fi, adesea, adevarat... dar macar Sudul nu a fost reprezentat niciodata de cocalari si grauri de astia in geci reflectorizante).

Corectitudine politica! Dreptate pentru tigani! De ce ma calci in picioare, roman fascist, cand eu sunt mielul nevinovat? :(

S.Mariuss30.10.2011 20:27
CUMPAR TRICOU CU MARTINOVICI!
cypryan30.10.2011 20:27
Nu suntem in cartiere ,ce am fi facut eu sau tu nu prea conteaza.Ala tre sa suporte consecintele a faptelor ce au facut ,clubul sa raspunda ,la fel si jucatorii care l-au lovit pala .

Ba tu esti netod..ce naiba ai....trebuia rupt ala cu bataia....adica trebuie sa fie o lectie pentru. cei care mai fac asemenea lucruri..sa numai indrazneasca asa ceva.

chester12330.10.2011 20:28

Forza Martinovici !

Astristul30.10.2011 20:28
Furati?? Unde?

Cand iti elimina 2 jucatori DEGEABA, nu ti se pare furt? Felicit atitudinea celor 2 jucatori ca si-au aparat colegul. Tu ce ai fi facut? L-ai fi scuipat si tu pe Galamaz, nu? Meciul trebuie oprit, si daca nu-l opreste bezmeticul ala de arbitru, echipa n-ar mai trebui sa intre pe teren. Mie nu-mi vine sa cred ca astia au lasat stadionul fara gardurile astea. Pai ala e stadion civilizat? Mai ales cand joaca Steaua acolo? Nici cand a jucat Vointa n-au fost civilizati, daramite cu Steaua!

red&blue_boy30.10.2011 20:29

Se pare ca la K1 Steaua se pricepe mai bine decat la fotbal ! :)

Pe de alta parte, sunt de inteles gesturile lui Martinovici si Stanca in tensiunea creata.

MoWeed30.10.2011 20:29
Nu suntem in cartiere ,ce am fi facut eu sau tu nu prea conteaza.Ala tre sa suporte consecintele a faptelor ce au facut ,clubul sa raspunda ,la fel si jucatorii care l-au lovit pala .

Corect. Dar uneori trebuie sa mai gandim si in afara literii regulamentului. Eu, unul, cu toata lehamitea care ma apuca atunci cand ma gandesc la clubul asta in prezent, mi-as fi dorit ca Martinovic sa ii sparga capul ciorii. Tare periculos era cand dadea de la spate; cand a venit asta din fata nu mai stia pe unde sa fuga.

Il apreciez pe Martinovic pentru ca a sarit pentru coechipierul lui, indiferent de consecinte. Poate daca eram si noi in felul asta, acum multi am fi fost la Ploiesti sustinand o Stea cum ne dorim cu totii.

Dudunap30.10.2011 20:30

Nici la Steaua-Dinamo nu vezi asa ceva.

AG30.10.2011 20:30

mama mama ce m-am incins :)) abea astept returul :))

«1234510»