esti tu sigur ?
Destul de sigur , din cate am auzit ... si pe cine mai cunosc. Te rog sa ma scuzi daca am gresit
. Dar nu cred ca de la SUD vine cineva ... ?
esti tu sigur ?
Destul de sigur , din cate am auzit ... si pe cine mai cunosc. Te rog sa ma scuzi daca am gresit
. Dar nu cred ca de la SUD vine cineva ... ?
Baietii merg/mergem oriunde numai in gasca
desteptule daca esti doar suporter de ocazie sau Pro-Jiji,Anti-Jiji stai acasa la TV:)))sparge seminte.Multi au la activ zecii,altii sute de deplasari indiferent cum a jucat mult iubita noastra echipa.Nici mie nu mi place perioada asa de mare cand n-am mai castigat.dar ne vom revenim nu stiu cand da o sa vina....
ce intrebare stupida:))se face deplasarea:)) la orice meci s-ar duce baieti printre care si eu,dar gata stam acasa mai retrasi cu asa mascote:)))sa nu marchezi un gol amarat undei echipe mici....daca mai exista asa ceva in LIGA1,mai realist e ca noi aratam ca o echipa de curtea scolii.Pai o echipa de pustanii daca s-ar strange ar avea rezultate la fel chiar putin mai bune.
Nu-l inghit pe cioban desi a facut rau echipei si fostelor glorii steliste,dar tot cu el am trait cu totii clipele acele de vis pe care nu le mai visam de multi ani.E adevarat ca in ultimii anii ne am ales in vitrina doar o CUPA.....
dar toti STELISTII am ramas si vom ramane.Aviz cetatenilor care vin la stadion doar sa sparga seminte,sa scuipe,sa injure ramaneti acasa:))cu goarna la TV
.
Ati venit la primul meci condiserat acasa ca la teatru:))a ti vazut/fost pe Arena Nationala
.PE Ghencea la fel veniti numai la Derby-uri si meciurile din Europa.Suporterii care le curge sangele ros-albastru vin aproape la toate meciurile chiar daca echipa nu JOACA nimic,chiar daca sunt/suntem din provincie si pentru multii fiecare meci este in DEPLASARE...noptii pierdute pe drumuri,ramasi amanetii prin garii,plecati de la scoala,munca doar pentru Steaua.
Steaua SUNTEM NOI
Batem gaozarii.Pronostic Over 1,5 G
Rog colegii sa nu corecteze postarea de mai sus. Sa vada toata lumea nivelul intelectual al suporterilor adevarati
parca ar fi ceva nou soare
face cineva deplasarea la ploiesti? Vreau si eu un bilet in galeria Stelei. Mesaj pe privat cine ma poate ajuta
Si pe mine m-ar interesa 6 bilete. de unde facem rost?
Ati venit la primul meci condiserat acasa ca la teatru:))a ti vazut/fost pe Arena Nationala.PE Ghencea la fel veniti numai la Derby-uri si meciurile din Europa.Suporterii care le curge sangele ros-albastru vin aproape la toate meciurile chiar daca echipa nu JOACA nimic,chiar daca sunt/suntem din provincie si pentru multii fiecare meci este in DEPLASARE...noptii pierdute pe drumuri,ramasi amanetii prin garii,plecati de la scoala,munca doar pentru Steaua.
Steaua SUNTEM NOI
bag p' daca intelegeti ceva
.(care echipa?!)
"Becali s-a trezit duminica dimineata in jurul orei 7 si, dupa ce a muls oile si a mers la biserica, s-a indreptat catre Mogosoaia, unde se afla jucatorii Stelei.
Finantatorul Stelei doreste sa sustina o sedinta de terapie cu jucatorii si sa stea cu ei inaintea meciului cu Petrolul Ploiesti pentru, spune el, a-i scapa de tensiune."
O sa-i scape pe jucatori de tensiune, probabil, aplicandu-le o mulgere cu final fericit. Sa vezi acum ce stors de energie o sa fie Dodel la meciul asta.
Baietii merg/mergem oriunde numai in gascadesteptule daca esti doar suporter de ocazie sau Pro-Jiji,Anti-Jiji stai acasa la TV:)))sparge seminte.Multi au la activ zecii,altii sute de deplasari indiferent cum a jucat mult iubita noastra echipa.Nici mie nu mi place perioada asa de mare cand n-am mai castigat.dar ne vom revenim nu stiu cand da o sa vina....
ce intrebare stupida:))se face deplasarea:)) la orice meci s-ar duce baieti printre care si eu,dar gata stam acasa mai retrasi cu asa mascote:)))sa nu marchezi un gol amarat undei echipe mici....daca mai exista asa ceva in LIGA1,mai realist e ca noi aratam ca o echipa de curtea scolii.Pai o echipa de pustanii daca s-ar strange ar avea rezultate la fel chiar putin mai bune.
Nu-l inghit pe cioban desi a facut rau echipei si fostelor glorii steliste,dar tot cu el am trait cu totii clipele acele de vis pe care nu le mai visam de multi ani.E adevarat ca in ultimii anii ne am ales in vitrina doar o CUPA.....
dar toti STELISTII am ramas si vom ramane.Aviz cetatenilor care vin la stadion doar sa sparga seminte,sa scuipe,sa injure ramaneti acasa:))cu goarna la TV
.
Ati venit la primul meci condiserat acasa ca la teatru:))a ti vazut/fost pe Arena Nationala
.PE Ghencea la fel veniti numai la Derby-uri si meciurile din Europa.Suporterii care le curge sangele ros-albastru vin aproape la toate meciurile chiar daca echipa nu JOACA nimic,chiar daca sunt/suntem din provincie si pentru multii fiecare meci este in DEPLASARE...noptii pierdute pe drumuri,ramasi amanetii prin garii,plecati de la scoala,munca doar pentru Steaua.
Steaua SUNTEM NOI
Ba, pe tine te mai suporta universul ? ma mir... eu m-as sinucide sa fiu in locul tau, as face loc in univers si -1 idiot care ne respira aerul.
Lume lume, pregatiti de un alt epic fail marca FC Steaua?
sunt NERABDATOR!
Ba, pe tine te mai suporta universul ? ma mir... eu m-as sinucide sa fiu in locul tau, as face loc in univers si -1 idiot care ne respira aerul.
Lume lume, pregatiti de un alt epic fail marca FC Steaua?
sunt NERABDATOR!
bai fratiore ai chef de caterinca du-te si bate la alta usa
))imi spui si mie in ce categorie te inscrii?suporter/fan de tastaura/virtual,suporter TV/net.suporter adevarat la bine si la rau oriunde prezent exceptii munca,examene/vad ca comentezi la urmatorul meci sa stam de vorba la o bere sau te costa prea mult drumul de la targu-mures pana la Bucuresti?vino in groapa la Dinamo-Steaua sau stai acasa incuiat in casa de frica sa nu te castreze hingherii.
Fiecare are dreptul la exprimare libera aici,da vad ca unii se cred diferitii de altii.asa o fi,dar unii vai de ei.
Fiecare are dreptul la exprimare libera aici,da vad ca unii se cred diferitii de altii.asa o fi,dar unii vai de ei.
te-ai dat de gol
ma tu esti canibal ? ce intelegi tu prin fan vitual .. sau suporter TV/net? da asa sunt stelistii cu mentalitate..
bai fratiore ai chef de caterinca du-te si bate la alta usa))imi spui si mie in ce categorie te inscrii?suporter/fan de tastaura/virtual,suporter TV/net.suporter adevarat la bine si la rau oriunde prezent exceptii munca,examene/vad ca comentezi la urmatorul meci sa stam de vorba la o bere sau te costa prea mult drumul de la targu-mures pana la Bucuresti?vino in groapa la Dinamo-Steaua sau stai acasa incuiat in casa de frica sa nu te castreze hingherii.
Si daca eu te fac in toate felurile, ce fel de suporter ma cataloghezi?
bai fratiore ai chef de caterinca du-te si bate la alta usa))imi spui si mie in ce categorie te inscrii?suporter/fan de tastaura/virtual,suporter TV/net.suporter adevarat la bine si la rau oriunde prezent exceptii munca,examene/vad ca comentezi la urmatorul meci sa stam de vorba la o bere sau te costa prea mult drumul de la targu-mures pana la Bucuresti?vino in groapa la Dinamo-Steaua sau stai acasa incuiat in casa de frica sa nu te castreze hingherii.
Ma, sa stii ca as da orice sa te las intr-o baie de sange. Dar nu merita efortul, pentru ca nu stau bine cu banii, ca altfel aveam deja o lista de MOST WANTED, cu Mustata si Bogdan pe locurile 1 si 2, SteauaToronto pe 3 (deh, deja ma intind si prin alte state, dar daca as fi avut bani, cu siguranta i-as fi batut cu piatra in geam).
Uite, iti promit ceva. Imi dai numarul tau de telefon, si daca (,) castig vreodata la loto am sa te sun sa ne intalnim la o smardoiala sa stabilim pentru totdeauna cine are loc in unviers si cine nu. Ok ? bine, asta daca nu cumva faci infarct si mori astazi pentru ca Petrolul va da un 10-0 iubitei tale echipe (ceea ce n-ar fi rau, m-ar scuti de un drum aiurea si o bataie care oricum as fi castigat-o detasat). Bine, ca daca totusi as castiga la loto si tu ai muri astazi, tot te-as cauta. de fapt, ti-as cauta mormantul si ti-as da foc la oase, sa ma simt mai bine si sa iasa diavolul din tine, asa ca in Supernatural.
Ce forum penibil si ce moderatori penibilissimi.
A expectorat cretinul asta de TURQOAZ o flegma, iar urmatoarele 6 postari au combatat-o, in loc sa discute de tema, ceea ce califica postarea drept "flame" sau "troll"
Asta desi acum 2 saptamani seful moderatorilor anunta glorios "toleranta zero fata de clone" si desi acum o saptamana unii atrageau EXPRES atentia ca dobitocul asta de TURKU e la contul numarul 6, si ca acum un an a primit ban tocmai pentru clona.
Spre noi succesuri!
Hai ma, ca ideile mele macabre sunt mai interesante ca meciul. Sa nu-mi stergeti superbitatea de post, ca m-am chinuit sa il fac.
P.S: Zici ca sunt un fel de Bacovia al forumului.
GOOOOOOOLLLLLLL Ricfalvi! ![]()
P.S: Zici ca sunt un fel de Bacovia al forumului.
direct din cavou. mwhaha ![]()
am dat gol sau a fost un trucaj ordinar?
Asteapta reluarea. Poate a ratat acolo! ![]()
Cata bataie ar merita jegul ala spurcat!
Incredibil! NU SE POATE ASA CEVA! Eu as retrage echipa de pe teren!
Mama! Ce i-a tufut-o Martinovic taranului acela! ![]()
Măcar am aflat ca la bătaie este bun, in rest...
Ce spituri ar fi meritat. Ce mandru sunt de Martinovick.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOL FUTULE MORTI IN GURA DE TARANI
in **** mea nu trebuia 3-0 !
Se termina meciul, va zic eu...
GOL MA! Macar de-am castiga meciul, desi suntem furati ca-n codru!
3-0 la masa verde. Nu ca nu mai pot de echipa lui Jiji. Dar sa iti bati asa joc de niste jucatori. Moarte voua petrolistilor.