FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Poli Timisoara 2-1

«1789101123»
waste22.03.2006 17:36

Nu ma nu. Temesvzar, nu Temesburg. Asa cum ai auzit mai sus, ai derby de evitare a retrogradarii in divizia D. Hai, fuga mars acolo!

In plus, "ascensiunea" echipei exportate la Timisoara se datoreaza exclusiv SPALARII DE BANI DE LA RAFO de catre mafiotii Iancu si Rosianu. V-au lasat sa le faceti felatii imediat dupa ce Basescu a castigat alegerile si se anuntau probleme cu banii de la RAFO Bacau. Prin urmare, va afirmati tocmai prin mijloacele pe care le critici.

Lasa astea (incerci sa faci pe logicianu da' o dai in stufaris). Zi-ne de tactica lu' Hagi, de 4-1-2-3-1-5-2 al vostru, sau mai bine FA CIOCU' MIC! 8O

IONUTZ-CIPRIAN22.03.2006 17:37

:evil: >>>Bai polistilor, am si eu o mica intrebare....MA PE VOI VA CUNOASTE CINEVA IN LUMEA ASTA?S-au mai bine spus, s-a auzit de voi pe undeva dincolo?>>>> :twisted:

Bega22.03.2006 17:43

Glumeam, mai, si nu va infierbintati atita!

Chiar imi sunteti simpatici. Oli, chiar si Gigi in felul lui. Apoi sa stiti ca voi sunteti niste oaspeti bineprimiti la Timisoara in comparatie cu Dinamo.

Nici eu nu cred ca bate Poli. Mai mult de un egal nu scoatem. Am vrut doar sa va testez. Sa va vad reactiile si sa observ daca va e frica de meciul de duminica.

Rezultatul testului este imbucurator pentru mine. :D

Sa cistige cel mai bun!

Hai, pa!

waste22.03.2006 17:48

Hai, Bega, mierleste-o pe unde stii pana duminica, si-asa ai facut prea multi purici pe forumul asta. Luni insa, lacrimile tale de disperare vor fi acceptate ;)

luc22.03.2006 18:02
:evil: >>>Bai polistilor, am si eu o mica intrebare....MA PE VOI VA CUNOASTE CINEVA IN LUMEA ASTA?S-au mai bine spus, s-a auzit de voi pe undeva dincolo?>>>> :twisted:

da pe mine ma cunosc o gramada de oameni in Barcelona,madrid,valencia,nice,berlin,toulouse,sevilla,bilbao.pe tine?nici ala de la butic din fata stadionului.sa nu ma injuri,ca am spus un lucru adevarat si am fost foarte respectuos.

si un pronostic:Steaua-Poli Timisoara 0-2(A.Stoica,min10;0-2,MANSOUR,min.88)

_mansour _ stanici_(gluscevic)

balace_ simek_

Stoica _ plesan

_ov.petre_

emeghara _ mckain _ olah

_popa_

luc22.03.2006 18:04

BEGA,PREIAU EU STAFETA,BUN?

martanu22.03.2006 18:09

Pentru administratori: Va rog sa le interziceti polistilor sa mai faca gargara pe aici.

Sa-si verse refularile pe forumul clubului lor....

daca au vreo unul...."europenii" lu' tata.

IONUTZ-CIPRIAN22.03.2006 18:10

da pe mine ma cunosc o gramada de oameni in Barcelona,madrid,valencia,nice,berlin,toulouse,sevilla,bilbao.pe tine?nici ala de la butic din fata stadionului.sa nu ma injuri,ca am spus un lucru adevarat si am fost foarte respectuos.

balace_ simek_

Stoica _ plesan

_ov.petre_

emeghara _ mckain _ olah

_popa_

:evil: >>>>BAI PRIETENE,nu ma intereseaza pe mine daca te cunoaste lumea pe tine,poate sa te cunoasca si BUSH ca "mi se rupe" vorbeam de "marea" voastra "dragoste"!!!Intelegi bine romaneste la cate tarii ai fost?>>> :twisted:
Motanu D22.03.2006 18:11
da pe mine ma cunosc o gramada de oameni in Barcelona,madrid,valencia,nice,berlin,toulouse,sevilla,bilbao.

Sa inteleg ca esti dat in urmarire generala prin interpol ?!

Momentan nu-mi pasa ce debitati voi fratilor. Sa va aud dupa meci ! Iar daca nu va plac adverarii de campionat duceti-va si jucati la unguri in campionat. Fotbalul romanesc n-are nevoie de Timisoara !

Motanu D22.03.2006 18:12
Pentru administratori: Va rog sa le interziceti polistilor sa mai faca gargara pe aici.

Politica site-ului e clara si corecta. E parerea lor si nu e normal sa nu-i lasam sa si-o expuna. Chiar daca nu ne place sau nu dam doi bani pe ea!

Kristy_Cj22.03.2006 19:00

Cine e rusu ala care o venit la Steaua?Butt sau cum il cheama?Cica a jucat la Borusia? :evil: :evil: :evil:

BigBoss22.03.2006 19:34
daca si Hagi isi baga autobuzul in poarta si isi bate joc de fotbal eu zic ca sa se lase de meserie....

ceea ce nu cred...

batem la 2 goluri diferenta... 2-0 sau 3-1...

si trecem si pe primul loc pentru ca Dinamo pierde la Farul... :wink:

pai sa trecem mai repede ca nu mai am rabdare ....

sorin_77722.03.2006 20:23

Lasa-i si pe ei sa se bucure saptamana asta si asa in restul timpului la ei pe forum li se raspunde la 7 zile... parca ar fi cutie postala si nu un forum....

winner_00722.03.2006 20:29
Glumeam, mai, si nu va infierbintati atita!

Chiar imi sunteti simpatici. Oli, chiar si Gigi in felul lui. Apoi sa stiti ca voi sunteti niste oaspeti bineprimiti la Timisoara in comparatie cu Dinamo.

Nici eu nu cred ca bate Poli. Mai mult de un egal nu scoatem. Am vrut doar sa va testez. Sa va vad reactiile si sa observ daca va e frica de meciul de duminica.

Rezultatul testului este imbucurator pentru mine. :D

Sa cistige cel mai bun!

Hai, pa!

Stai linisti e normal sa-ti fie frica!!!!!Mai zi ceva europeanul lu tata

winner_00722.03.2006 20:32

balace_ simek_

Stoica _ plesan

_ov.petre_

emeghara _ mckain _ olah

_popa_

heh ce gumet esti !!!! ce bacat ca nu pot sa te injur ca ma baneaza astia ca de nu sa mor nu mas mai opri dar ma aptin.dar pe privat nu ne controleaza nimeni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

bijoux_bz22.03.2006 20:39

meci mare duminica. eu zic sa umplem stadionul si sa facem spectacol in tribune k in teren...poate doar in semifinale in deplasare sa mai dam si noi gol.cu Poli facem 0-0 . k doar e meci in tara. si mai e si pe teren propriu.

bijoux_bz22.03.2006 20:42

ANTI-Dinamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

viole(n)t22.03.2006 21:14

La cat de slab joaca Steaua acum nici nu-mi fac probleme ca nu vom castiga la vreo doua diferente. In legatura cu suporterii Stelei m-am lamurit cu ei... in ultima etapa anul trecut cand conduceam cu 0-1 UNDE ERAU ''ADEVARATII SUPORTERI AI Stelei"??????? stoia- Poli 0-2 PETER SIMEK DOUA BOABE...

Motanu D22.03.2006 21:22

lasa-neeeeeeeeee...

Te astept sa postezi si dupa meci ! Daca o sa mai ai cuvinte de aruncat asa la intamplare !!!

luc22.03.2006 21:24

balace_ simek_

Stoica _ plesan

_ov.petre_

emeghara _ mckain _ olah

_popa_

heh ce gumet esti !!!! ce bacat ca nu pot sa te injur ca ma baneaza astia ca de nu sa mor nu mas mai opri dar ma aptin.dar pe privat nu ne controleaza nimeni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

TE ASTEPT PE PRIVAT.VREI SA VEZI O POZA CU MINE?CA SA STII PE CINE INJURI

Dungeon22.03.2006 21:45

Am si eu o intrebare pt baietii de la sud,daca intra cineva pe aici sa imi raspunda si mie,unde veti sta la meciul cu p0li.merci anticipat.

ghitabuta22.03.2006 21:54

Nu inteleg de ce sunt atatea controverse si atacuri. Trebuie sa recunoastem ca echipa noastra se afla intr-un moment f greu , chiar daca echipa s-a calificvat in sferturile cupei eufa , eu raman la parerea ca meciul retur cu Betis a fost o intamplare fericita . acum cu accidentarea lui Iacob o sa fie de 3 ori mai greu . mie imi este teama ca Steaua nu o sa prinda deloc cupele europene la anul , la modul cum joaca echipa, si in special de cand a venit Olaroiu.

stimaTI moderatori eu nu vreau sa inflamez nimic , dar asta se vewde acum la echipa noastra , nu putem sa nu observam cat sunt de tensionate relatiile, ziceti sa nu ne luam dupa ziarte ?

de ce atunci cand era Protasov nu se scriau minciuni cum le ziceti voi. eu sunt convins ca Olaroiu este in stare sa faca asa ceva la cat de neputincios este in meseria lui, el vrea dar din pacate nu poate . trebuie sa descarcce cumva

sorin_77722.03.2006 22:00

@ ghitabuta...

mare pesimist mai esti... Nu zic, ca si eu am fost impotriva lui Olaroiu si poate voi mai fii, dar prefer sa pierdem cu Poli (parca nu am mai pierdut chiar nu demult cu 1-0 in Ghencea) duminica dar sa batem cu 3-0 rapidul in Giulesti...

david_steaua200622.03.2006 22:08

da daca ti-o tragem noi tie pe verticala ce zici? hai fa pasi la tine in REPUBLICA BANAT :lol: ca tu puti cel mai rau de aici :evil:

alex_tim22.03.2006 22:20

COMUNISTULE, taca-ti gura aia spurcata. KGB-istule! IMPOSTORULE! Sunteti ramasitele odiosului sistem!Degeaba am iesit in 89 pe strada cand voi si fratii vostri catei mai existati!sunteti o rusine!COMUNISTILOR

datorita acestor cuvinte "alex_tim" nu mai este printre noi... :lol: :lol: :lol:

un MODERATOR HAZLIU...

«1789101123»