trebuie neaparat sa le dam o lectie banatenilor.si unde mai pui ca si Oli are de luat o revansa.trebuie neaparat sa castigam chiar daca Poli se va baga si ea in aparare.Forza Steaua
trebuie neaparat sa le dam o lectie banatenilor.si unde mai pui ca si Oli are de luat o revansa.trebuie neaparat sa castigam chiar daca Poli se va baga si ea in aparare.Forza Steaua
Daca nici cu Timisoara n-o sa castigam inseamna ca nu meritam sa luam titlul.
Poli sigur n-o sa se bage cu fundul in poarta pentru ca Hagi vrea cele 3 puncte si nu se multzumeste cu 1 punct din moment ce se bat si ei la titlu.
Deci o sa fie un meci care pe care. Sper sa castigam la cel putzin 2 goluri diferentza si sa scapam de o contracandidata la titlu.
Dar problema e cine o sa inscrie la Steaua? Oprita si Cristea? care au dat doar 1 gol, din vara pana acum, impreuna. Cam patetic pentru niste atacantzi!!!
Doamne ce diferenta este la club acum fata de perioada cand era anternor Protasov . ERA LINISTE ECHIPA MERGEA BINE , nre durea undeva .de cand a venit Olaroiu numai si numai tensiune , aroganta , incompetenta , capuri in gura la ospatari , jucatori care alearga chelneri . numai uitandute la Olaroiu pe banca se vede cat de disperat este.
Vorbesti de parca ai vrea sa intarati spiritele. Nu te lua dupa toate aberatiile presei.
Pe noi nu ne intereseaza de Iancu, de banii lor. Noi trebuie sa castigam meciul pe teren si cu asta basta.
Daca meciul se joaca corect(fara "ajutor" de la arbitri ca si in meciul cu FC National) si nu castigam, asta este. In ziua respectiva au fost mai buni. Oricum la nivelul si la performantele noastre nu vor ajunge niciodata. Valabil pentru orice echipa din Divizia A.
Ca fapt divers, ma distreaza atitudinea celor de la Poli. Ei chiar cred ca vor lua titlul? Degeaba isi fac iluzii. Ei sunt vazuti ca niste prosti de catre cei de la Dinamo. Degeaba face Poli gura mare cu noi; Dinamo face 3-4 blaturi si ia titlul, iar "EUROPoli" ramane cu ochii in soare.
Biletele pt meciu cu Timisoara cand se pun in vanzare , ca nu am apucat sa`mi mai fac abonament ....
:cry: :?
dar sezonu viitor fac imediat ca sa nu mai stau sa cumpar bilete si in divizie
Din gazeta: " Comisia i-a imputat lui Deaconu 10 faze, 8 în care a dezavantajat-o pe Steaua: două penalty-uri neacordate, neeliminarea lui Săpunaru în 3 rînduri şi a lui Bundea o dată şi neavertizarea cu "galben" a lui Mozacu şi a lui Mircea Oprea". asa ceva nu este posibil. nu se poate ca arbitrul sa fi gresit altfel decat in mod intentionat. Dinamo a castigat pe blat meciu de la targu Jiu si a arbitrat si meciul Stelei. nu putem decat sa ne multumim k nu a fost dictat vreun penalty aiurea pt national. eu zic ca nu se mai poate asa. au luat destul campionate cu blaturi si arbitrii. trebuie sa facem ceva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa fie Serea pus pt a forta meciul spre un egal sau pt a elimina mai multi fotbalisti de la Steaua si Poli? Pare de teoria conspiratiei. Totusi, cum e posibil ca un asemea arbitru sa revina in Divizia A si sa mai arbitreze si un derby?
am observat in ultimu timp ca este contestat Olaroiu...k joaca defensiv...etc...
dar de ce nu se pune problema niciodata ca nu avem lot numeros??? de ce nu este contestata conducerea ca nu avem destui jucatori?? acum s-a rupt Iacob...cine mai da gol??? Cristea?? hehe...ne asteapa vremuri grele...
In sfarsit cineva imi da dreptate!!!
ma voi natzi inteles k Steaua da gol doar in deplasare???...si tre sa fie in strainatate deplasarea....=)))))))))))))
Dupa cate se vede, pana acum, Steaua nu poate marca in meciurile jucate in Bucuresti! Stiti insa care este drama - in returul asta nu iesim decat de 4 ori din Bucuresti. Daca mai punem si meciurile cu Rapid din UEFA ...Sa fie dracu' atat de negru? Parca nu as crede.
pe banateni nu cred ca ii batem la mai mult de un gol diferenta...dar tot o sa castigam ![]()
Totusi, fotbalul este un sport, n-are sens sa va sinucideti daca mai pierdeti doua puncte (sau chiar trei).Perseverati, mai un egal si ajungeti Jiul, Otelul si Vasluiul la remize. Apropo, care e obiectivul lui Oli? 10 sau 12 egaluri?
Noi am bifat 5 in mandatul lui. Cu Hagi nu avem niciuna: 4 victorii si o infringere.
chiar de-mi voi lua suspendarevreau sa iti fac o uraredute-n p mea tarane
Stimate domn Agressivo198+1, nu trebuie sa te temi de o suspendare. Partea buna e ca recunosti faptul ca ai spus o prostie, prin urmare poti fi recuperat prin mai multa educatie.
Rog administratorul sa nu te baneze. Oarecum este de inteles ca-ti poti pierde cumpatul la nervi si in astfel de ocazii nu-ti poti depasi limitele.
Stiu ca e foarte greu ca suporter al Stelei sa trebuiasca sa pleci in Spania pentru a putea vedea echipa favorita cistigind un meci.
Partea buna e ca Bilbao ar putea prinde, cu noroc, un loc de Intertoto si poate vei mai avea ocazia sa o vezi pe Steaua pe viu.
Iti urez multe succese in munca.
Cu deosebit respect, Bega, din Timisoara, oras in care, la temperamentul tau, cu siguranta te-ai plictisi.
Bega, exagerezi. Deja ne vezi in Intertoto. Hai sa fim seriosi. Nu stiu daca o spui la misto sau chiar vorbesti serios....
Ati castigat si voi doua meciuri la rand si acum nu va mai ajunge nimeni. Mi se pare aiurea sa te grabesti asa. Greul de abia acum incepe(meciuri cu Steaua, Dinamo, Rapid, Farul, CFR....). Nu spune hop pana nu ai sarit santul. :wink:
Declaratii de acest gen am tot auzit. Unii se pregatesc mereu de Champions League, altii promit ca iau campionatul in fiecare an. Fiecare cu ce il doare. Un lucru este cert: noi suntem in sferturile Cupei UEFA si voi va laudati cu victorii impotriva unor echipe gen FCM Bacau. Presa va umfla intentionat si voi ati cazut in capcana.
E timpul pentru putina istorie :lol:
"Afirmatiile boss-ului Timişoarei, ca Steaua are un nume care aduce aminte de Uniunea Sovietica şi ca ar trebui schimbat deoarece este unul comunist, nu l-au lasat indiferent pe managerul general al campioanei, Mihai Stoica.
'Mai întîi voi explica, pentru cei care nu ştiu exact, modul în care s-a înfiintat clubul nostru. În 1947 s-a fondat de catre ofiteri ai armatei române, dar nu orice fel de ofiteri, ci dintre cei formati la Academii Militare în Anglia şi în Franta şi care activau în Armata Regala. Deci, clubul nu are nici cea mai mica legatura cu comunismul. Chiar nu avem nici o origine de asemenea natura', a fost prima reactie a lui Mihai Stoica."
Intr-adevar, aflam ca:
Fotbal Club Steaua Bucuresti a luat fiinta pe 7 iunie 1947 printr-un ordin al ministrului Armatei, Mihail Lascar. In vara anului 1946, cativa generali si ofiteri superiori ai armatei romane au inceput demersurile pentru formarea unui club militar si a unei echipe de fotbal reprezentative a Armatei. Cateva luni mai tarziu, in primavara lui 1947, s-a constituit Asociatia Sportiva a Armatei. Primul conducator tehnic al echipei a fost desemnat capitanul Stefan Septville, iar echipa abia incropita a plecat, in vara, in primul ei stagiu de pregatire la Sinaia.
Ori,
30 decembrie 1947 - Palatul Regal este inconjurat de trupe sovietice si unitati romane fidele comunistilor. Sub santaj si amenintarea cu pistolul din partea lui Petru Groza, Regele este nevoit sa abdice. Comunistii proclama Republica Populara.
3 ianuarie 1948 - Regele paraseste Romania cu trenul, alaturi de mama sa si de cativa apropiati.
Prin urmare, Steaua nu a fost creata prin ordin al Partidului Comunist, asa cum este cazul lui FC Dinamo 1948 Bucuresti.
Stiu ca e foarte greu ca suporter al Stelei sa trebuiasca sa pleci in Spania pentru a putea vedea echipa favorita cistigind un meci.Partea buna e ca Bilbao ar putea prinde, cu noroc, un loc de Intertoto si poate vei mai avea ocazia sa o vezi pe Steaua pe viu.
Maestre poate nu intzelegi o faza. Steaua a avut in Spania, la meciurile cu Bilbao, Valencia, Villarreal si Betis de la 1500 pana la 5000 de sustzinatori romani + spaniolii care au umplut stadioanele.
:evil: Daca Poli o sa joace cu vreo echipa din Spania sau cu orice echipa dintr-o tara din vest stadioanele or sa fie goale, pentru ca voi nu existatzi in fotbal decat in divizia C unde va dus Zambon. Voi habar n-avetzi cu cine tzinetzi, ar trebui sa va ducetzi in C la meicuri ca aceea e adevarata voastra echipa. Nu mai fitzi complexatzi si nu o mai ardetzi cu "Banatul e fruncea!!" ca in fotbal suntetzi vai de voi. Poate in alte domenii suntetzi mai buni dar la fotbal NU. :evil:
Gata ati castigat si voi 2 meciuri si suntetzi vedete. Stai asa ca fac abdomene de cat am ras.:lol: :lol:
Cand o sa avetzi si voi 28 meciuri in Cupele Europene in 2 ani atunci sa vorbitzi pana atunci....LINISTE ca iar ne apuca rasul. :lol: :lol: :lol:
P.S.: Daca o sa fie arestat Iancu o sa se termine cu transferurile si cu laudele absurde.
si de unde sa stie istorie niste frunce lata ca Iancu...???
mama de l-ar baga acum la zdup....
E timpul pentru putina istorie :lol:Prin urmare, Steaua nu a fost creata prin ordin al Partidului Comunist, asa cum este cazul lui FC Dinamo 1948 Bucuresti.
Onorabile, Iancu nu a zis ca numele CCA are o rezonanta comunista, ci numele Steaua. Nume care a fost dat echipei in 1961, in plina perioada... da, in plina perioada co... co-mu-nis-ta!
Si, la urma urmelor, nu Iancu trebuie sa ma convinga de o astfel de realitate, ci felul cum ati luat campionate si herghelii de jucatori cu japca, pentru ca voiau marii mahari comunisti.
Poate or sa-l invetze istorie, pe Iancu, colegii de celula. :lol:
Oare catzi bani din cei 2700 de miliarde, pe care, se zice ca, i-a furat Iancu si asociatul lui, au fost folositzi pentru transferuri, aducerea lui Juventus, pentru modernizarea stadionului? :?: :?:
A, sa nu uit. E frumos ca aveti 22 de campionate.
Este intradevar un motiv de mandrie. Dar este ca si cum te-ai mandri ca ai luat toata perioada scolii premiul intai pentru ca profesorii te lasau doar pe tine (si pe colegul de la M.I.) la examene cu manualul deschis pe masa.
Daca am abera in scenarii fabuloase, cum ca Poli ar fi echipa de casa a nu stiu carui dictator contemporan, ce ati fi zis daca acuma ne-am face echipa nu pe bani, ci i-am lua prin comenzi politice pe Bostina, Goian, Banel, Iacob, Radoi si i-am baga in selectionata divizionara facuta cu forta la Timisoara?
Ca si cum n-ar ajunge mizeria, imediat am veni pe forum si ne-am lauda ce tari in banana suntem noi si ce echipa incununata de titluri a dat Partidul, Armata, Romania!
Asa ca mai incet cu "22"-ul facut la scoala de partid.
Amice, nu te mai plange. Orice echipa cu multe titluri din fiecare campionat (Juve, Madrid, Liverpool etc) a avut un sprijin: material sau de alta natura.
Alta e problema voastra: echipe din provincie, gen Universitatea Craiova, FC Arges, Petrolul, UTA (ring a bell?
) au castigat campionate. Temszvaru' nu. De ce ?
Amice, nu te mai plange. Orice echipa cu multe titluri din fiecare campionat (Juve, Madrid, Liverpool etc) a avut un sprijin: material sau de alta natura.
Alta e problema voastra: echipe din provincie, gen Universitatea Craiova, FC Arges, Petrolul, UTA (ring a bell?
De vreme ce existenta voastra are ca si granite temporale perioada comunista si cea neo-comunista, normal sa nu cunosti ca Timisoara are o gramada de titluri prin Chinezul si Ripensia. Dar, vorba lui Iacov, "Rovine e un salon auto"
Hai, ciocu mic si joc de glezne. Stii ca ma referam la P*li Temeszvar. Lasa-ne cu stafiile din anii '30.
Cluburile enumerate: Craiova, Petrolul, Arges, UTA :twisted: au castigat titluri in "perioada comunista".
De vreme ce existenta voastra are ca si granite temporale perioada comunista si cea neo-comunista, normal sa nu cunosti ca Timisoara are o gramada de titluri prin Chinezul si Ripensia. Dar, vorba lui Iacov, "Rovine e un salon auto"
Termina ma odata cu bega voastra , vorbim mai bine dupa meciul de duminica oricum a-ti face tot Steaua castiga , s-au va ganditi ca puteti sa scoate-ti un punct la noi ?? te inseli . Steaua - Poli t 3-0
A, sa nu uit. E frumos ca aveti 22 de campionate.
Este intradevar un motiv de mandrie. Dar este ca si cum te-ai mandri ca ai luat toata perioada scolii premiul intai pentru ca profesorii te lasau doar pe tine (si pe colegul de la M.I.) la examene cu manualul deschis pe masa.
Daca am abera in scenarii fabuloase, cum ca Poli ar fi echipa de casa a nu stiu carui dictator contemporan, ce ati fi zis daca acuma ne-am face echipa nu pe bani, ci i-am lua prin comenzi politice pe Bostina, Goian, Banel, Iacob, Radoi si i-am baga in selectionata divizionara facuta cu forta la Timisoara?
Ca si cum n-ar ajunge mizeria, imediat am veni pe forum si ne-am lauda ce tari in banana suntem noi si ce echipa incununata de titluri a dat Partidul, Armata, Romania!
Bai Bula, da' pe voi cine nu v-a lasat sa cistigati un titlu dupa '89? Sau macar sa mergeti in UEFA? Sau macar in Intertoto? Poate cupa Balcanica? Scuze multe pt o echipa mica finantata de un grup de infractori. Apropos, tot partidul i-a facut si pe aia din vest sa lase Steaua sa cistige CCE in '86?
Nu sunt complexatzi rapidistii si craiovenii, care au rezultate peste Timisoara in Cupele Europene si nu au fost privilegiate deloc, si suntetzi voi cmplexatzi de cele 22 de titluri. Vobeste pe forumul lu Poli si nu mai fi asa intzlepet ca daca intra Inacu in puscarie o sa retrogradatzi ca n-o sa mai avetzi bani.
Dupa 90, adica dupa caderea comunismului poate nu sti-ai, Steaua a castigat 8 campionante. Voi cate titluir ati luat dupa ce a cazut comunismul. aaaa..... nici un campionat. Pai de ce Bega? poate ca suntetzi in C? a da. vezi ca sambata trebuia sa te trezesti la 9 dimineatza ca la 11 avetzi meci.
Clasament C3:
1. Dunărea Călăraşi
2. FC Snagov
3. UFC Chitila
4. Prefabricate Modelu
5. AFC Clinceni
6. CS Mogoşoaia
7. CS Buftea
8. Unirea Urziceni II
9. Politehnica Timişoara
10. Sportul Studenţesc II
11. Gloria ANEFS Bucureşti
12. FC "1 Decembrie"
13. Argeşul Mihăileşti
14. Victoria Lehliu
Ultimile 5 retrogradeaza. D-ul va asteapta. :lol: :lol: ati ajuns sa jucatzi in Bucuresti, nu mai jucatzi in Timisoara? aaaaaa deci nici la meicuri nu potzi sa mergi iti plang de mila.
P.S.: Chinezul si Ripensia nu sunt Poli Timisoara. E la fel cum m-as lauda eu ca stelist cu titlurile lui Dinamo. Asa ca ciocul mic si gandeste inainte sa spui ceva. :lol: :lol: :lol:
Hai, ciocu mic si joc de glezne. Stii ca ma referam la P*li Temeszvar. Lasa-ne cu stafiile din anii '30.
Cluburile enumerate: Craiova, Petrolul, Arges, UTA :twisted: au castigat titluri in "perioada comunista".
Si pentru comunisti luptatorii din munti din perioada cind clubul lua numele Steaua, liberalii si taranistii erau considerati "stafii".
Nu ma mira asemanarea in gindire.
Esti mandru probabil si chiar crezi ca persiflezi formulind "Poli Temesvar". Ne onoreaza o astfel de formulare. Tocmai asta face diferenta dintre noi si voi. Apropos de complexe. Nu ne supara nici Poli Temesburg.
waste a scris:Hai, ciocu mic si joc de glezne. Stii ca ma referam la P*li Temeszvar. Lasa-ne cu stafiile din anii '30.
Cluburile enumerate: Craiova, Petrolul, Arges, UTA Twisted Evil au castigat titluri in "perioada comunista".
Si pentru comunisti luptatorii din munti din perioada cind clubul lua numele Steaua, liberalii si taranistii erau considerati "stafii".
Nu ma mira asemanarea in gindire.
auzi bega ia plimba tu ursu prin muntii tai si lasa oamenii sa vb despre fotbal...fenomen pe care se pare ca nu il intelegi....asa ca fuga fuguta de unde ai venit ca vad ca de acuma discutia degenereaza in politica.maine poimaine o sa incepi sa spui ca si basescu a luat presidentia pe blat sau mai stiu eu ce....
lasa ..stiu ca e greu sa vezi cum altii au succes....
mai vb cand o sa luati si voi un titlu..ca la vb sunteti buni toti...