baieti, BAFTA joi.
Probabil voi mai reveni pe forumul vostru ocazional(daca-mi dat voie :lol: )
A-ti fost simpatici, a-ti fost mai buni, asta e, poate data viitoare o sa fim noi,sper.
Bafta
baieti, BAFTA joi.
Probabil voi mai reveni pe forumul vostru ocazional(daca-mi dat voie :lol: )
A-ti fost simpatici, a-ti fost mai buni, asta e, poate data viitoare o sa fim noi,sper.
Bafta
Multumim ! Eu nu va doresc decat 3 puncte in ultima etapa ![]()
Si 3 etapa viitoare :wink:
Si 3 etapa viitoare :wink:
Eu le doresc un punct etapa viitoare. :wink:
rog frumos moderatorii sa baneze un utilizator numit luc care nu stiu din ce motiv ma injura pe privat.Multumesc pentru intelegere
de ce faci pe victima?eu nici nu te-am bagat in seama,dar tu mai provocat cu 3 mesaje pana sa-ti raspund eu!iar tu ar trebui sa-ti controlezi vocabularul,dar daca chiar vrei sa ma injuri macar fao cu clasa.see you!
P.S. rog admin. sa aplice aceeasi pedeapsa si in cazul lui winner,deoarece cred ca e la fel sau poate mai vinovat decat mine.el i-mi trimite mesaje private obscene,iar eu nu pot raspunde.
scuza-ti ca am fost nepoliticos.Felicitari pentru victorie!
Am spus de Olaroiu ca nu este de Steaua. A calificat echipa in sferturi si mi/a inchis gura. A batut si pe Poli si a mai punctat un punct in "razboiul" cu cei care-l contesta. Sa reuseasca sa se impuna incet-incet in inima noastra? Sa vedem ce-o iesi. Pana una alta... Oli - Contestatari: 1-0! Deie Domnul sa iasa bine in continuare si sa-l aplaudam in picioare in semn de respect! Macar sa fim noi cei care au gresit!
Hai Steaua!
Am spus despre Olaroiu ca este de Steaua.A calificat echipa in sferturi si o va duce in semifinale.In paralel vom acumula puncte in campionat pentru castigarea unui nou titlu.
Nu stiu daca vom ajunge in finala,dar presimt ca una dintre cele doua echipe este Steaua.Iar daca va fi Steaua,nimic nu ne va mai opri sa castigam Cupa UEFA.
Vor fi doua mari victorii in acest an,cupa(UEFA) si campionatul.Va fi un event.
Tineti minte,anul 2006,va fi anul Stelei.