FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Poli Timisoara 2-1

«120212223»
kolkka27.03.2006 11:20
Mi-au placut Lovin, Cristocea si Cristea. Ne putem baza pe ei.

bine: Nicolita, Lovin (stie sa si dribleze, incredibil :D ; daca lasa un pic fitele la o parte, o sa fie si mai bine, stie el ce spun); Ghionea + Baciu (o pasa gresita la Baciu, dar se mai intampla); Cristocea (parca ar mai trebui ceva conditie fizica); Nesu - cu exceptia cartonasului galben; Cristea - nu a gresit nici o pasa, l-a lasat de 2 - 3 ori pe Paraschiv singur cu portarul, a scos faulturi cand trebuia

mediu - Radoi, Carlos, Paraschiv, Dica, Petre Marin

slabut - Ogararu - a facut autostrada Stanic pe partea lui, plus ca am impresia ca Balace era responsabilitatea lui. Pacat, am inteles ca l-a urmarit PSG, sper pt el sa nu ia francezii o decizie dupa meciul asta...; Oprita - neinspirat uneori, il salveaza devierea de la gol

mountytoma27.03.2006 12:15

sa-mi fie cu iertare, dar eu am impresia ca Poli s-a lasat invinsa aseara, la fel cum a facut-o si campionatul trecut. Oli era foarte linistit la 2-1 (mie mi-au tremurat genunchii pana s-a terminat meciul!) iar Hagi nu s-a bucurat mai deloc la golul lui balace. adevarul e ca asta merita Dinamo, dupa ce au batut cum au batut la constanta! dar parca e mai bine sa batem pe bune!!!

ps. eu scriu Dinamo cu litere mici si vad ca apare in preview tot cu majuscula. ce dracu? si-au bagat viermele in site-ul nostru?

Bogdan4Steaua27.03.2006 12:26

Cum sa se lase invinsa Poli aseara? Esti primul care spune asa ceva. Este absurd. Nu aveau absolut nici un motiv, ba din contra.

forever_STEAUA27.03.2006 12:40

Nu le reprosez baietilor relaxarea din a doua repriza. Probabil dupa al doilea gol , gandurile s-au indreptat spre partida de joi. E foarte greu sa te concentrezi la un meci de campionat inaintea sfertului de finala. Sincer in unele momente ale meciului si mie imi fugeau gandurile spre ce va fi joi. Cel mai important este ca au luat cele 3 puncte.

fuzy27.03.2006 13:10

s-au lasat invinsi?!!! tu glumesti?

au jucat foarte bine, mai ales in repriza a 2-a... oricum, si eu am tremurat pana la finalul meciului...

dincolo de toate astea, Steaua a jucat superb in prima repriza, cu 5 rezerve... pazea rapid, VENIM!

IONUTZ-CIPRIAN27.03.2006 13:15

:evil: >>>Unde sunt mai "miejii" aia de suporteri puleistii,care urlau pe aci ca o sa o luam pe costum si alte chestii?Bai care este mai buna,acuma ati vazut,ba voi nu o sa intrati acolo unde vreti,doar daca se desfiinteaza Steaua !!!Imi pare rau ca nu le-au mai dat un gol sa rad mai bine si mai frumos,oricum.......HA HA HA HA HA HA :lol: PULISTILOR!!>>>Aseara va-ti dat de partea rapizilor parca v-ar da aia ceva,o sa va dea si aia .....!!Si pentru ala cu "TIGANILOR" cred ca esti mai tigan decat toti tiganii la un loc!!>>>> :twisted:

cecilbet27.03.2006 13:26

Nu am mai vazut un meci asa frumos de multisor. Super... Sper sa joace cel putin la fel de bine si cu Rapid, sa-i spulbere:-))

Bega27.03.2006 13:30

Felicitari pentru victorie! Ati fost mai buni.

Citeva remarci despre meci:

1. Apararea lui Poli a jucat jalnic

2. Nici vorba de cedare a meciului de catre Poli, e o aberatie.

3. Nu mai vorbiti altadata de felul cum joaca Sorin Cirtu. Nu se stie cind mai e nevoie sa bagati autobaza in poarta, lucru care nu vi-l reprosez, pentru ca fiecare isi urmareste interesul.

4. Ati face o gafa imensa daca veti mai trata Poli in viitor ca pe o echipa mica. Puteti discuta despre "22" sau despre "23", despre performante etc, dar la viitor ati gresi enorm sa tratati de sus Poli, cum ati facut-o in zilele dinaintea meciului.

Altfel, succes!

Hai, pa!

Grinch27.03.2006 13:33

Eu zic ca vreti prea mult intr-un timp foarte mic . Nu cred ca o sa emiteti pretentii la titlu nici la anul` .

cecilbet27.03.2006 13:34

Ai dreptate, si Poli a jucat bine dar, ca intotdeauna, Steaua e Steaua. Deci poti sa visezi linistit...

Cata_PN27.03.2006 13:40

avand in vedere ca am jucat fara 5 titulari yo zic ca ne-am miscat destul de bine...Poli...poate maxim campiona provinciei...

IONUTZ-CIPRIAN27.03.2006 13:44

:evil: >>>Eu le doresc sa termine pe locul 2,in spatele nostru,si sa fie cum s-a spus campioana provinciei!!>>> :twisted:

SSK27.03.2006 14:34

Felicitari, Bega ! Prin reactie, tu esti unul din civilizatii Timisoarei.

Si da, sunt de aceeasi parere cu Grinch. Va trebuie minimum 2-3 ani ca sa va invatati cat de cat sa abordati campionatele (nu meciurile !) la victorie. Rabdare si tutun ! 8)

Bega27.03.2006 15:12
:evil: >>>Eu le doresc sa termine pe locul 2,in spatele nostru,si sa fie cum s-a spus campioana provinciei!!>>> :twisted:

Campioana provinciei poti fi si de pe locul 5. Locul 2 este mai mult decit "campioana provinciei", este o participare in UEFA si surclasarea a cel putin 2 "granzi" din Bucuresti. Si oricum, titlul asta minimal si onorific de care vorbiti voi este deja adjudecat la modul foarte categoric. Care echipa din afara Bucurestiului credeti ca va trece peste Poli in clasament pina la finele campionatului?

Obiectivul de care vorbiti voi ar putea fi valabil anul asta, pentru ca indiferent de putinta, titlul va fi obiectivul pentru urmatorul si urmatorii ani. Poti reusi sau poti esua, e adevarat. Dar nu va obisnuiti cu gindul ca pe vecie ne vom multumi cu titlul de "campioana a provinciei". Cel putin atita timp cit la Timisoara va fi un patronat potent precum BkP sau altul de talia lor in viitor.

Bogdan4Steaua27.03.2006 15:15

Ce imi doresc eu pentru acest sezon:

Titlul: Steaua

Locul 2: Poli Timisoara

Cupa Romaniei: Rapid

Cred ca la ora actuala, cele trei echipe mentionate mai sus au cele mai mari sanse de a ne reprezenta cu succes in Europa.

sorin_77727.03.2006 15:29

Ar fi prea frumos sa jucam noi in CL, Poli si Rapid in Cupa UEFA... Acest trio ar aduce mai multe puncte la coeficient... cainii nu stiu de ce... :lol: :lol: :lol:

Virgil27.03.2006 15:39

1.Steaua

2.Nu m-ar deranja sa fie Poli,dar Dinamo are 6 puncte avans fata de ea si arbitrii in buzunar.

Cupa Romaniei : Farul

Agy_2327.03.2006 15:52
3. Nu mai vorbiti altadata de felul cum joaca Sorin Cirtu. Nu se stie cind mai e nevoie sa bagati autobaza in poarta, lucru care nu vi-l reprosez, pentru ca fiecare isi urmareste interesul

Chiar daca Steaua a jucat mai defensiv repriza a II-a chiar nu am vazut vreo mare ocazie din partea Timisorenilor , in afara de cele doua suturi pe langa poarta ale lui Caramarin. Poate cea mai mare ocazie a reprizei a II-a a fost cea a lui Banel cand a dat cu stangul da a respins`o Popa . Asadar Steaua a jucat cu cap , nu s-a aparat haotic cum a facut`o Arges la Bucuresti cand nu mai stiau cum sa traga de timp si pe unde sa mai degajeze

sorin_77727.03.2006 16:11

1.Steaua

2.Nu m-ar deranja sa fie Poli,dar Dinamo are 6 puncte avans fata de ea si arbitrii in buzunar.

Cupa Romaniei : Farul

Sentimental vorbind ar fi mai bine dar matematic am sta foarte prost cu coeficientul...

Farul nu ar accede nici macar in grupele cupei UEFA...

alex4steaua27.03.2006 16:29

Iar ce sa zicem de Dinamo ... care i varza in europa ... Rapid ne-ar ajuta sa crestem coeficientele dar cei de la Poli nu au atata experienta europeana , inafara de Hagi .

1986steaua27.03.2006 18:02

Mie unul nu mi-a placut cel de la statia de amplificare, dupa ce am asteptat atata timp sa strigam numele marcatorulul si tot stadionul era pregatit sa strige numele lui Dica vine el si il anunta intr-un asemenea hal. :twisted: :evil:

sergiu_titan27.03.2006 18:10

Nu vi s-a parut super spectaculos acest meci? cu faze frumoase intrari tari, spectacol total? Ca am auzit niste declaratii si simt ca am inebunit, ca nu stiu ce mai e frumos si ce nu ?

fuzy27.03.2006 18:18

In europa se vede adevarata valoare a echipei! Dinamo nu a fost in stare sa treaca nici macar de faza grupelor, Steaua si rapid joaca in sferturi si una din ele o sa ajunga in semifinale. Serios acum, cei de la Dinamo nu se simt si ei cu musca pe caciula cand vad ce bataie isi iau in europa dupa ce castiga cupa Romaniei? sau termina pe 2? sunt culmea ridicolului... acum sa nu vina cineva la mine sa-mi spuna ca Dinamo nu face blaturi / plateste arbitrii ca merg la nebuni!

Mie in campionatul asta mi-e frica mai mult de arbitrii decat de tarzii aia de jucatori dinamovisti...

Cata_PN27.03.2006 18:54

yo zic ca prea mult se pronunta numele lu Dinamo pe aici si nu vad rostul...sa-i lasam sa fure cu arbitrii in campionat iar cand vor iesi in europa(dak o vor face) sa si-o fure de la ultimele echipe...isi vor da seama cum au ajuns acolo... :wink:

winner_00727.03.2006 18:56

rog frumos moderatorii sa baneze un utilizator numit luc care nu stiu din ce motiv ma injura pe privat.Multumesc pentru intelegere

«120212223»